Wij gaan niet opzij

Mekkaoui tekent eerste profcontract bij NAC: “Droom die uitkomt”

Das Phantom

Enige tijd geleden werd al bekend dat Mekkaoui en NAC met elkaar in gesprek waren over een contract. De jonge verdediger maakt indruk in de jeugdopleiding en mocht al uitkomen voor verschillende vertegenwoordigende elftallen in zijn leeftijdscategorie. Volgens de club is er bewust gekozen om de contractduur te koppelen aan de leerplicht van Mekkaoui, die nu in 5 VWO zit.

Eric Hellemons is blij met de ondertekening: “Omar is een talentvolle centrale verdediger. De afgelopen jaren heeft Omar binnen de NAC Jeugdopleiding een sterke ontwikkeling doorgemaakt”, aldus het hoofd van de jeugdopleiding. “Daarnaast investeert hij veel tijd in zichzelf om zich te ontwikkelen als voetballer, maar ook  zeker als mens. Dit heeft tevens geleid tot selectie bij zowel van jeugdelftallen van Oranje als Marokko. We gaan Omar faciliteren in een programma en persoonlijke begeleiding om hem verder te helpen een vaste waarde te worden voor de selectie van NAC.”

Mekkaoui zelf is blij en trots op zijn eerste contract. “Hier droom je van wanneer je als elfjarige jongen binnen de NAC Jeugdopleiding komt. Het besef dat dit slechts het begin is, is er zeker. De komende jaren zal ik keihard blijven werken om mijzelf te verbeteren en om uiteindelijk een vaste waarde voor het eerste elftal van NAC te kunnen worden.”

Gefeliciteerd, Omar! Zowel met je verjaardag als je eerste contract!

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Man of the Match: FC Emmen - NAC (2-0) 75 reacties
Volgend bericht
NAC LOOT PSV IN DE BEKER 53 reacties
37 Reacties
84   2  
NAC vooruit!

Gefeliciteerd Omar! Goede zet om hem eindelijk vast te leggen.

84   2  
NAC vooruit!

Gefeliciteerd Omar! Goede zet om hem eindelijk vast te leggen.

34   1  
Altijdnacsupporter

Goede zaak! Verschillende malen bij Boeimeer gezien, lekker blijven ontwikkelen en miss hebben we wel een van Hecke 2 in huis....

Succes Omar!

31   1  
Nonkel Frans

Proficiat Omar!!! Hardstikke fijn. We hebben nu dus uit de NAC jeugd weer een goede eigen verdediger om naar uit te kijken.
Zorg goed voor ze!

11   9  
Scheppioni

Gefeliciteerd Omar !! Nog een lichtpunt met een ander, hopelijk wordt hij niet genegeerd nu door de staf .....

22   3  
Wanny

Wat is de contractduur dan? 2 jaar?

10   5  
Tip

Mooi. Proficiat Omar. Inderdaad een droom die werkelijkheid wordt.

41   4  
Ginnekense Naccer

Heel mooi natuurlijk maar waarom maar tot juni 23? Dat betekend dat als hij volgend seizoen doorbreekt hij in die zomer transfervrij is.... Neem eens een risico en leg een toptalent voor 3 jaar vast NAC?

7   2  
Den Tinus

Hele goede zet van Nac.
In deze jongen zit heel veel potentie.

10   2  
Geelzwartwit

Gefeliciteerd en hopelijk met optie tot verlenging van 2 jaar.

32   7  
Bertus

De van Hecke 2 hebben we al dat is Marijnissen, maar dat weet de trainer nog niet helaas.
Maar laten we het dan van Hecke 3 normen en dan hebben we meteen het centrale duo waar we op hopen.
We kunnen wel opgeven over het huidige centrale duo maar als je in 1,5 minuut twee van die kapitale fouten maakt dan tellen die 89 minuten dat je het “ goed “ deed niet meer mee.

9   1  
NAC4Ever

Goed nieuws, gefeliciteerd!

21   3  
Ivo

Mooi dat het gelukt is. Nu Banzuzi nog.

7   14  
Scheppioni

Juist Bertus !
Jammer dat wij dit met een paar alleen zien ......

24   1  
Ouwe Spionkop

Contractie voor 1,5 jaar?
Net zolang als Haye nog heeft te gaan.
Ik zeg maar even niks.

21   5  
Rubenac

Top en nu Agougil verlengen.

20   3  
Semsi

1,5 jaar? Als ik het goed begrijp heeft hij dan zijn diploma VWO op zak. Verstandige jongen. Eerst zijn school afmaken en dan volledige focus op voetbal.
Tekent nu een contract bij NAC, laten we hem rustig brengen.

15   5  
Henri

Wat een duistere communicatie hier op het forum. Waarom wordt de duur van het contract niet vermeld? NAC communiceert dat namelijk zelf wel.
Ik vraag me echt af wat een contract voor 1 jaar voor nut heeft. Loopt hij over 12 maanden alsnog gratis de deur uit. Of kan NAC het contract middels een optie éénzijdig verlengen. Dit contract heeft geen enkele zin. NAC moet nu volgende week alweer gaan onderhandelen om het contract open te breken. Schiet lekker op allemaal zo.

7   5  
Nr. 20

Goed zet NAC!! En scheppioni serieus. Jij staat niet elke dag op het veld met die gasten. Je hebt je punt duidelijk gemaakt dus hoeft echt niet onder elk artikel!!

8   20  
Scheppioni

Het gaat om ons NAC nr.20 !!! Vreselijk dat er zo met de toekomst van onze club wordt omgegaan, dus ja meerdere hier met mij zullen dit nog vaker herhalen met de hoop dat ze bij ons NAC er misschien ooit iets van opsteken !!! In komende juli is het weer hetzelfde liedje met deze staf ..... daarbij weer een hoop geralkaas betreft overname 🤨😡

5   3  
DunErwt

Topsportklimaat 😏😏

1   1  
Sjef de gevulde koek

Vanochtend vroeg ik over er nog wat porositeit was voor onze club. Nou dit dan bedankt.

12   17  
Ernie

Ja we hebben weer eens verloren, wat op zich niet raar is op het kunstgras van Emmen. Dat komt volgens de supportertjes , omdat de falende staf niet ziet dat Marijnissen beter is dan Peppi en Kokki.
Ik snap ook niet dat de Graaf dit niet ziet. Want de supportertjes zien Marijnissen de hele week trainen. En weten het dus beter.
Het zou ook kunnen komen omdat er te weinig kansen worden benut, want dan speel je minimaal gelijk.

12   11  
Scheppioni

Of hoe kinderlijk gisteren de twee tegengoals vielen binnen een minuut ....

16   3  
Bertus

O ik lees het al, het valt allemaal wel mee, want ons orakel Ernie heeft gezien dat het aan het kunstgras ligt, dus geen paniek mensen.
En heel de week zien trainen, wat een onzin, je hoeft hem niet te zien trainen als je tig wedstrijden van hem hebt gezien de laatste jaren.
Net wat Scheppioni zegt, die twee goals komen zo gemakkelijk tot stand, hoe een routinier zich daar opzij laat zetten, bizar.
En ik vond het ook een overtreding hoor net als Ralph maar hebben we iemand zien protesteren?
Watjes en eenheidsworsten zijn het die met zijn allen amper het KKD niveau aankunnen.

15   1  
076

Opleidingsvergoeding veiliggesteld )als ze hem tenminste een verbeterd contract aanbieden…)

Top voor die jongen, maar zonder optie een rare contractduur. Die breekt ecbt niet meer door voor de zomer en kan dan na volgend seizoen gratis weg.

Een TD zou dit echt anders doen.

9   2  
Semsi

School afmaken en dan kijken hoe de club er voor staat en wat de concrete plannen zijn.
Lijkt me een logisch contract voor deze jongen (vanuit hemzelf).
De opleidingsvergoeding is nu geregeld voor NAC en hij verbindt zich de komende 1,5 jaar aan de club die hem de kans geeft. Als NAC zijn zaakjes op orde heeft dan kunnen ze in ieder geval een paar ton innen.

3   7  
Bredaaaaa

Prachtig nieuws. Meester opleider Hellemons gefeliciteerd! Omar gefeliciteerd! Een stuntje van het technisch hart.

14   7  
Nr. 20

Als Marijnissen echt zo goed is dan krijgt die jongen zijn kans wel. Maar let maar weer op 3 mindere wedstrijden en scheppioni is er al weer klaar mee en roept weer om de volgende in de basis….. sorry maar ik zie een trend….

1   1  
Ed

Verstandige gast lijkt mij. En welkom zon talent

7   9  
Ernie

Nr 20
Klopt wat je zegt . Dan begint hij weer over van Hooijdonk die weggepest is. Maar hij vergeet dat hij in Italië 4x zoveel verdient dan wie dan ook bij Nac. Kansloos figuur.

5   6  
Stientje

@Schep

Geralkaas? Schei uit man, houd stil!

5   10  
Scheppioni

Nr 20 en ernie
Kan het jullie niet kwalijk nemen, nooit gevoetbald zeker ? Maar fijn dat jullie mekaar gevonden hebben .....samen met nog nieuwe mooi trio om jullie zinloze standpunt te uiten hier, prima hoor ! Gelukkig zien de voetballende NaCCer's het hier wel .....

2   1  
Badeend

"Volgens de club is er bewust gekozen om de contractduur te koppelen aan de leerplicht..."

Dus dit betekent inderdaad anderhalf seizoen? En door wie is die keuze bewust gemaakt? Lijkt me meer door Mekkaoui zelf dan door NAC? Op NAC.nl staat expliciet "een bewuste keuze van beide partijen" maar kan iemand uitleggen wat het idee hierachter is vanuit de club? Mekkaoui snap ik nog wel, die mag toch nog anderhalf jaar naar school dus waarom niet in de tussentijd in vertrouwde omgeving trainen? Kans dat hij zijn VWO afmaakt is dan wel groter. Overigens is "leerplicht" natuurlijk een onzinnige term hier. Hij moet wel naar school, om die af te maken, maar "leerplichtig" is hij al een half jaar niet meer.

Maar goed, je kunt wel overal over gaan zeuren - proficiat Omar! Veel succes!

7   0  
Ivo

We hebben ooit Marwin Reuvers een 3-jarig contract gegeven en die speelt nu bij RBC in de 2e klasse. Talent moet zich ook ontwikkelen, Mekkaoui kan dat nu nog bij de jeugd en volgend seizoen moet hij dan laten zien dat hij weer een stapje gezet heeft. Dan kan hij weer een nieuw contract verdienen. Zo hoort dat ook, dat is prima.

En ik heb niet de illusie dat wij absoluut toptalent bij NAC kunnen houden. Zeker niet als we in de middenmoot van de KKD blijven ballen. Wat wel een voordeel is, is dat jeugd nu wel de kans krijgt en dat was onder o.a. Brood en Steijn wel anders.

8   0  
gjoewie

Ik koop ook wel eens een pondje geralkaas bij de kaasboer...

0   1  
Rob

Morgen update van Manders op kantoor voor het personeel. Gaat de verkoop door of niet?

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Omar, fantastisch voor jou, maar ook NAC en alle betrokkenen.

Eric Hellemons: "heel mooi hoe jullie met de jeugdopleiding succesvol zijn en ook maatwerk leveren voor aan jeugdig talent."

Laad alle berichten na dit bericht in