Wij gaan niet opzij

Metalen schermen bij uitvak niet veilig genoeg

BsideBart

De veiligheidsschermen bij het uitvak, die ervoor moeten zorgen dat uit-supporters afgescheiden blijven van het thuispubliek, zijn niet veilig genoeg. Dat heeft de Gemeente Breda besloten. Hierdoor worden de veiligheidsschermen nu vervangen door zeecontainers.

Volgens burgemeester en wethouders zijn er al verschillende reparaties uitgevoerd maar zijn de schermen na onderzoek nog altijd niet veilig bevonden. Zo zouden de schermen niet veilig en stabiel zijn in de uitgeklapte vorm. De schermen zouden hierdoor een gevaar zijn voor supporters die langs de schermen lopen. 

Of de containers vaker ingezet zullen moeten zal afhangen van de reparatie aan de schermen. De containers zullen vrijdag geplaatst worden en zaterdag weer weggehaald worden. Hierdoor is de Rat Verleghstraat vanaf vrijdagmiddag 15:00 uur tot zaterdagochtend 6:00 uur afgesloten. Het verkeer zal omgeleid worden.

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
Terug naar overzicht
13 Reacties
69   1  
[email protected]©

Zeecontainers, altijd goed voor een old skool Beatrixstraat gevoel!

69   1  
[email protected]©

Zeecontainers, altijd goed voor een old skool Beatrixstraat gevoel!

12   1  
Breda_076

Heerlijk oldskool zeecontainers!

20   1  
Nb.vos

nu nog het oude uitvak terug!
dat zal de sfeer ten goede komen

5   1  
The Cosmic Gate

FC Emmen hooligans......
Heerlijk, oude tijden herleven

Wat denken we ervan vanavond? Volle bak de druk bij / op NAC wat ervoor zal zorgen dat er door de hoeven zakken vrees ik, maarrrrrr ik laat me graag verrassen

17   1  
NL10

NAC is wat uitsupportersbetreft erg hardleers.. Laat de uitsupporters minimaal een half uur na de wedstrijd nog gewoon in het vak zitten. Dat moeten wij ook bij elk stadion waar wij komen. Zo is het merendeel van de supporters al naar huis en verdeel je de drukte / het gevaar.

3   2  
SanderH

Nu nog het dak eraf en terug naar de Beatrixstraat...

25   1  
Fritske d'n Olifant

Het hele uitvak/vissenkom is een schande. Was weer zo'n raar en geldverslindend verzinsel van luchtfietser Tejo. Zo wil je toch je gasten niet ontvangen? Schaf vak I af, maak vak G breder en trek de wand tussen G en H door naar beneden.

3   0  
guuske

Die hekken die een paar jaar geleden bij een storm nog omgewaaid waren.... en tegen Nec vergeten waren om op slot te doen....

15   0  
De muzikant

Jeetje, en daar komen we nu pas achter nadat Telstar een paar weken geleden hier was???? We zijn maar weer eens door het oog van de naald gekropen.

7   0  
D

Kunnen we iets opzetten om het uitvak aan te laten passen? Een petitie of desnoods een crowdfunding? Dit uitvak kan echt niet en is waardeloos voor de sfeer.

Terug naar een doorgetrokken uitvak. Eens met Fritske. Win-win: Vak G meer capaciteit en de sfeer in het uitvak weer hoorbaar.

0   0  
Nelis

Oude tijden herleven :)

4   0  
TpT

Deze hekken zijn de afgelopen jaren toch aardig getest tegen NEC en de kruiken. Ben het vooral eens met de comment hierboven dat de uitsupporters gewoon 30 minuten moeten wachten na de wedstrijd. Dat moet overal, maar bij ons staan ze weer sneller buiten dan de eigen supporters.

1   0  
Noord Mokumse NAC'er

Lees ik nu zeecontainers.. Geweldig.

Oldskool is zo veel mooier dan het moderne voetbal.

De beleving was vroeger puur. Nu zoeken ze eerst hun telefoon en gaan dan overdreven juichen en dat filmen voor een like.

Zo maar die kant op..

Bloed aan de paal...

Hup NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in