Wij gaan niet opzij

NAC deelt Informatie over kaartverkoop voor play-offs

Das Phantom

NAC is zeker van deelname aan de play-offs. Aanstaande vrijdag, tijdens de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen, wordt bepaald wie de tegenstander wordt in de eerste ronde en of er eerst thuis of uit wordt gevoetbald. NAC deelt alvast informatie over de kaartverkoop voor het thuisduel/de thuisduels in de na-competitie.

“Seizoenkaarthouders kunnen voor elk duel in de Play-Offs hun stoel terugkopen tegen een gereduceerd tarief, of zij nu al wel of niet verlengd hebben”, laat NAC weten. “We zullen de kaart bij iedere seizoenkaarthouder klaarzetten in 'reservering' in het account op NACtickets.nl.” Het is belangrijk dat supporters de reservering niet verwijderen, want dan komt hun kaart vrij voor de losse verkoop.

Hoelang de reservering vast blijft staan is afhankelijk van het speelschema, meldt de club. “Dit zullen we uiteraard tijdig communiceren wanneer het speelschema bekend is”, aldus NAC. “Nadat de beslissingen zijn gevallen volgt direct meer informatie omtrent de kaartverkoop voor zowel de uit- als de thuiswedstrijd in de eerste ronde van de Play-Offs. Houd de socials en je mailbox in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.” De Service- & Informatiedesk zal zaterdag 20 mei geopend zijn van 9:00 tot 16:00 uur.

Tarieven

Supporters met een 1912-kaart betalen een vast tarief van €10 per thuiswedstrijd. Seizoenkaarthouders betalen op de korte zijdes een bedrag van €15 en op de lange zijdes €17,50. Jeugd (tot en met 17 jaar) en senioren (65+) krijgen €2,50 korting per ticket.

Losse verkoop

De prijzen voor de losse verkoop liggen hoger. Voor de korte zijdes vraagt NAC €25 per ticket. Een kaart op de lange zijdes is vijf euro duurder en kost €30.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
30 Reacties
138   12  
Bommetje

NAC heeft dat geld hard nodig. We willen toch allemaal dat we hogerop gaan? Dan moeten we daar ook wat voor over hebben, simpel.

40   13  
Wanny

Je zou een optie kunnen toevoegen dat als je een nieuwe seizoenkaart bestelt, je ook maar 15 euro of 17,50 betaalt ipv 25/30.

62   35  
NAC4EVER

Vind dat NAC veel vraagt vergeleken met andere jaren in de play-offs.
Mogelijk spelen de hogere prijzen mee die iedereen merkt. Maar dan nog vind ik de prijzen hoog. Voor 1912 en seizoenkaarten was het denk ik een mooi gebaar geweest het goedkoper te houden. Vind niet dat we de laatste jaren verwend zijn geweest.

26   35  
Naccie1912

Ik vind het behoorlijk prijzig heel eerlijk gezegd, ook voor de seizoenskaarthouders. Ik zit persoonlijk op de lange zijde, maar vind het best heftig om 17,50 te betalen per ticket.

25   19  
[email protected]

Nou maakt dat tientje me niet zo veel uit, maar is/was het niet zo dat alle thuiswedstrijden 'gratis' waren voor Club 1912? Of is dat alleen bij wedstrijden waar geen recette deling plaatsvindt?

23   58  
Bp

Belachelijk dat 1912 leden ook een kaartje moeten kopen, waar is het voordeel als je 1912 lid bent ???

18   30  
TheBeek

17,50 pfff belachelijk man. 10tje had goed genoeg geweest.

3 wedstrijden ff 50 euro (als het er 3 worden dan)

104   25  
Peter Maas is een baas

Prachtig dit.

Hierdoor blijven hopelijk de vrienden van vrienden en de snapchat en instagram kutjes hierdoor lekker thuis.

Wat een schapenvolk de laatste maanden op de bside en vak g

68   6  
Voorwaarts

@thebeek

50 euro voor de 3 belangrijkste wedstrijden van het seizoen te veel?
Sorry maar bij menig club kom je hiermee op de goedkoopste plaatsen nog niet binnen.

Ik zeg niet dat het uitknijpen van supporters een goede zaak is hoor, maar ik vind dit een nette prijs!

11   37  
fvf6

Best een hoge prijs , maar laten we dan afspreken dat bij bereiken van de finale de leden van 1912 en seizoenkaarthouders gratis toegang hebben

138   12  
Bommetje

NAC heeft dat geld hard nodig. We willen toch allemaal dat we hogerop gaan? Dan moeten we daar ook wat voor over hebben, simpel.

44   6  
Buddha

Terecht dat NAC geld vraagt. Van de opbrengst van de kaartverkoop kan je volgend seizoen een eredivisie waardige speler betalen!

27   36  
Maarten

De club van 1912, oftewel de redders destijds in financiële nood moeten nu ook betalen. Nu vind ik dat je die mensen gratis moet laten gaan om hun solidariteit. Ik ben geen lid van 1912 dus ik accepteer de prijzen alsmede door inflatie maar de club 1912 moet je buiten beschouwing laten van de graaiflatie.

46   4  
Nac

15 euro voor een kaartje vind ik prima. Een avond naar de bios is nog duurder.

Alle prijzen stijgen dus bij NAC ook!

27   1  
NAC de Parel

@[email protected]

Volgens mij is de gratis toegang voor de Club van 1912 in de play off wedstrijden puur een geste geweest van de club. Het staat niet in de regels beschreven namelijk, dus het was eigenlijk een extra'tje.

Alleen de regel van de beker staat zwart op wit:
"Als lid van de Club van 1912 kun je niet alleen op je seizoenkaart naar binnen bij thuiswedstrijden in de beginfase van de bekercompetitie, je krijgt ze ook nog eens helemaal gratis. Deze regeling geldt zolang er geen recettedeling plaatsvindt tussen NAC en de uitspelende club. Recettedeling vindt plaats vanaf de achtste finales van het TOTO KNVB bekertoernooi"

17   0  
[email protected]

@NAC DE PAREL

Thanks! Ik had geen idee meer wat de voorwaarden waren/zijn. Kon me vaag wat over recette deling herinneren, maar dat ging dan dus over de beker.

En wat ik al aangaf, dat tientje gaat het voor mij niet uitmaken, ik ga toch wel.

39   3  
4lantijntje

@ PETER MAAS IS EEN BAAS

Ik ben het helemaal met je eens. We zitten al ruim 10 jaar met een hele groep op de B-side op dezelfde plek en het is op het moment steeds gedoe. Steeds vreemden, ze kijken geen wedstrijd, zitten alleen maar te klooien en op telefoons te kijken. Dat ze lekker in een kroeg gaan hangen ipv op de tribune. Als je wat tegen ze zegt, krijg je een grote mond terug. Liever minder mensen maar wel die voor het voetbal gaan op de tribune.

3   11  
Lamington

Voorwaarts
Welke clubs? Benieuwd naar. Ik heb namelijk geen idee van de playoff prijzen bij menig club.

Verder zou ik het ook netjes vinden van 1912 gratis binnen zou kunnen. Ik heb en gewone scc en betaal wel. Playoffs gaan weer niet missen den'k. Hup NAC!

8   3  
Nep Han

Wat een gezeur. Om alles te volgen moet je minder dan 1 dag in de week werken om dat geld bij elkaar te krijgen. Heb wat voor je club over a.u.b.

4   8  
NAC4EVER

@NEP HAN
Dit bedrag komt bovenop andere uitgaven (aan NAC, maar ook andere zaken).

9   1  
Nicky

Gelukkig is de grote markt aan het einde van de playoffs gratis... wat heb ik behoefte aan dat feestje zeg....

Eens.........

7   12  
Joop

Ik vindt 17.50 per kaartje voor ons s ls seizoenkaarthouders te duur mag hooguit 12.50 kosten vindt dat we toch al genoeg per seizoen achterlaten in onz mooie stadion mensen met een gezin die 3 a 4 kaarten moeten kopen die gaan dat echt noe betalen jammer scheelt 15 tot 25 procent van de bezetting denk ik

9   0  
'T Fust

€50,- heb ik wel over voor een promotie

10   0  
Wanny

NAC is gewoon een bedrijf dat die inkomsten keihard nodig heeft om overeind te blijven.

Al die nieuwe spelers die in de winterstop zijn gekomen, kosten elke maand ook een aardig bedrag.

Hopelijk kunnen we 3 thuiswedstrijden spelen. Dan haal je zo 3 ton netto binnen.

6   0  
Reflektor

@Maarten stel je niet aan man , met je graaiinflatie , je zit teveel op internet , daar zie ik het woord ook telkens voorbij komen .(papagaai )

11   3  
D'n Klaagmuur

17,50 dat is de prijs voor 3 halve liters. Ik zie weinig mensen op de tribune die moeite hebben om al dat zuipen te betalen, maar 17,50 voor een evenement (want dat is een voetbalwedstrijd uiteindelijk gewoon) plus je club financieel en middels je aanwezigheid steunen om het elftal naar promotie te schreeuwen is teveel?

Ik kan niet bij een ander in de portemonee kijken en als je dit echt niet kan betalen vind ik het sneu voor die mensen, maar ik heb het idee dat het gros gewoon een echte Nederlander is die alles maar gratis of bijna voor niks verwacht.

Zo zit de wereld niet in elkaar! Dingen kosten geld, dat was zo, is zo en zal altijd zo blijven.

14   5  
Jung-yoon Noh

Wat een gezeik om een paar knaken!
Ik betaal veel geld om niet meer naar die dagjesmensen te moeten kijken voor me. Studenten die onze vaste plekken innemen, vrouwen die alleen maar komen om hun eigen zelfbeeld op te krikken en al die andere sociale media deugmensen die moeten wegblijven bij Nac. Dit is de afgelopen jaren een trend geworden en die moet je niet wilen op de tribune. De sfeer en gezelligheid gaat drastisch naar beneden.

1   2  
Joop

Ik heb al gezegd dat het te duur is kijk naar Willem 2 dat zijn normale prijzen waarom daar wel

1   0  
Henk

@Joop
Weinig interessant verder, maar het klopt niet wat je zegt. Ze hebben daar in iedere ronde steeds minder korting. Voor drie wedstrijden op de korte zijde betaal je daar 10 + 15 + 20 en bij NAC 15 + 15 + 15. Als je wil janken zorg dan dat je eerst je feiten op orde hebt. Voor losse kaarten vraagt NAC de gangbare prijzen, maar dat lijkt me niet meer dan logisch.

0   1  
Wil mensen

Wij rolstoelers zitten heel het jaar in de regen mogen wij er dan niet gratisbij zijn

0   0  
Wallie

Waarom niet voor alle Bredanaars gratis ?

Laad alle berichten na dit bericht in