Wij gaan niet opzij

NAC en OK verlengen hoofdsponsorschap met één jaar

Das Phantom

NAC en Catom, het moederbedrijf van OK, hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van het hoofdsponsorschap. Dat meldt NAC deze ochtend. Daarmee staat OK volgend jaar voor het zesde jaar op rij op de borst in Breda,

"We zijn verheugd om ons partnerschap met NAC te verlengen. Bij OK streven we altijd naar een positieve beleving voor onze klanten en dit sluit naadloos aan op het 'Avondje NAC' gevoel", aldus Jan Willem Westerhuis, CEO van Catom. "We geloven dat deze sponsoring een mooie verlenging is van ons streven naar kwaliteit en verbinding. We kijken ernaar uit om samen met NAC nog meer mooie momenten te creëren voor de supporters en onze klanten." 

Ook Eric Matijsen, commercieel manager van NAC, is blij met de deal. "De afgelopen jaren hebben wij reeds ontzettend fijn samengewerkt met OK. Daar zijn diverse mooie acties uitgerold voor onze achterban. Vrij recent nog de actie rondom kerst. Bijna traditiegetrouw heeft de hoofdsponsor als eerste het partnership verlengd en trapt daarmee een hopelijk succesvolle verleningsperiode af. Als club zijn wij erg blij en trots op het gestelde vertrouwen vanuit OK om deze samenwerking te continueren." 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
24 Reacties
7   1  
fvf6

Erg fijn om zo'n loyale trouwe hoofdsponsor te hebben . Zoals we bij NAC trouwens meer trouwe sponsors hebben . Dank voor hun loyaliteit , zonder hen geen NAC .

5   2  
PPG

OK!

7   1  
fvf6

Erg fijn om zo'n loyale trouwe hoofdsponsor te hebben . Zoals we bij NAC trouwens meer trouwe sponsors hebben . Dank voor hun loyaliteit , zonder hen geen NAC .

8   8  
3ROBI

Waarom blijft het bericht met gebedel over stemmen over die podcast als eerste nieuws bericht staan? Ik heb zo hele berichten gemist omdat ik dacht dat er geen nieuws bij kwam.

Verder prima dat we weer een extra jaar een hoofdsponsor hebben.

2   1  
Ed

OK!

4   2  
henkietenkie076

Bij mij is er nog geen vertrouwen getankt

4   7  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

@3Robi

Heb je al gestemd?

Verder verdwijnt dat bericht vanzelf weer deze week!

4   3  
VakGBaard

Prima nieuws! Maar is Levien al bevrijd? #FreeLevien

1   2  
Scheids!!

Dat dit bericht voor even bovenaan blijft staan vind ik bij lange na niet zo irritant als het vragen naar een stream tijdens een wedstrijddag.

3   1  
Moppernac

Voor de thuisblijvers, NAC -Eindhoven vrijdag live te zien op ESPN EXTRA.

1   1  
Marti

MOPPERNAC : weet je toevallig ook welke of waarop je het kan ontvangen?

3   6  
3ROBI

@DAS PHANTOM

Ik heb niet gestemd en ga dat ook niet doen omdat ik het afgelopen jaar niet naar jullie geluisterd heb. In het verleden wel eens gedaan maar jullie podcast is niet aan mij besteed.

En om die reden, en sowieso het gesmeek om stemmen, vind ik het vervelend dat het bericht vaststaat als eerste nieuws bulletin en ik daardoor andere berichten gemist heb.

1   1  
Moppernac

Marti@

Dit is te zien op ESPN WATCH

6   5  
Da Pope

@3Robi

Je mag natuurlijk zeggen wat je wil, maar ik vind je eerlijk gezegd wel een beetje een zure vent. Los van het feit dat het gewoonweg aardig is om iemand die ergens tijd en moeite in steekt een piepklein beetje te helpen, is het ook onvoorstelbaar eenvoudig om door berichten te scrollen. Geïrriteerd raken omdat je niet met je vinger over een scherm kunt of wilt vegen, staat niet erg charmant.

2   3  
Da Pope

@VakGbaard

Ik mag hier pas na mijn schorsing iets over zeggen helaas

0   1  
Marti

MOPPERNAC mijn dank is groot👍

2   1  
VakGBaard

@Da Pope mag hopen dat je persconferentie niet zo lang op zich laat wachten als die van Peter Maas

2   2  
Da Pope

@VakGbaard

Woensdagavond! Ik wilde maandag al, maar dat stuitte op erg veel verzet bij mijn collega's 😄

2   1  
VakGBaard

@Da Pope zelf alsnog een monoloog houden op maandag!

4   3  
3ROBI

@Da Pope

Je mag me uiteraard een zure vent vinden. Maar stem jij ook op alles omdat iemand er moeite in stopt?

Verder gaat mijn "klacht" over het feit dat doordat jullie het bericht vastzetten je niet ziet dat er nieuw nieuws is en dat ik dat niet gelijk zag. Dus even scrollen is geen moeite.

Dus niet goed de klacht lezen en daardoor iemand uitmaken voor "niet charmant" is "niet charmant"

1   5  
Da Pope

@3Robi

Als ik iemand op eenvoudige wijze een plezier kan doen, ben ik daar eigenlijk altijd toe bereid. Jij geeft, zo maak ik uit je reacties op, liever aan waarom je iemand geen plezier wil doen. Daarin verschillen we blijkbaar van elkaar.

Mijn excuses dat ik je klacht verkeerd begrepen heb. Ik was, denk ik, nogal ondersteboven van het feit dat je überhaupt klaagt.

2   1  
Ad B uit Roosendaal

Een mooi resultaat.

Ik tank zoveel mogelijk bij een OK tankstation. Geeft een prettig NAC gevoel.

2   1  
Maarten

Sponsor is O.K., Sportief gezien ligt NAC K.O.

0   1  
Spion

OK altijd lekker onderweg.

1   1  
Gjoewie

Helemaal prima om zo'n trouwe sponsor te hebben! Al moet ik zeggen dat ik er nooit tank, want zelfs met die 5 cent korting per liter die je krijgt op vertoon van je seizoenkaart, ben je nog duurder uit...

Laad alle berichten na dit bericht in