Wij gaan niet opzij

NAC - Excelsior uur later

DeWeesJr

De wedstrijd tussen NAC - Excelsior begint een uur later dan gepland. De wedstrijd op 23 april zal nu om 21 uur beginnen.

Dit heeft te maken met het feit dat Willem II - RKC is vervroegd naar 18:45. Deze wedstrijd wordt gespeeld met publiek. Dat publiek moet wel voor de avondklok thuis zijn. Het einde van die wedstrijd zou overlappen met wedstrijden in de KKD die oorspronkelijk om 20 uur gepland stonden. 

De grote vraag blijft dan wat het probleem is aangezien nog altijd niet alle wedstrijden in de KKD worden uitgezonden. Desondanks beginnen alle wedstrijden in de Eerste Divisie op vrijdag 23 april om 21:00. 

Overigens zal de wedstrijd van NAC altijd te zien zijn. NAC maakt extra kosten om de wedstrijden live uit te laten zenden door ESPN. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
9 Reacties
82   9  
Ome Cor

Nou, dat RKC maar wint dan.

10   39  
Arie

Ben je als Willem II supporter ook mooi klaar mee.
Dat je je laat lenen voor zo'n testevenement heb ik al mn bedenkingen bij, maar dat je dan op vrijdagmiddag moet gaan haasten uit het werk, eten, testen, alle rompslomp rondom het testevenement, nog een test? etc. omdat je om 10uur weer thuis moet zijn.
Veel gekker wordt het niet.

82   9  
Ome Cor

Nou, dat RKC maar wint dan.

12   11  
Ouwe Spionkop

Ze zijn compleet doorgeslagen.

5   13  
scheppioni

Wordt weer een herstelwedstrijd van ons NAC mocht malone vrijdag toch in de basis starten !
Oh wacht NAC bril niet op, zo nu hopen maar eerst vrijdag op een goede afloop dan een goed vervolg tegen rotjeknor ! HUP NAC !

20   2  
ßred@

Dus heel de kkd moet weer aanpassen?
Afgelopen vrijdag werd het laatste stuk van 1 van de zoveel clubs die strijden om plek 2 zelfs niet uitgezonden terwijl er 0 live wedstrijden bezig waren...

Toen kon je op 2 kanalen kijken naar een herhaling van europees voetbal van ajax... en op de 3e naar.......... nog meer europese herhaling...
Hoeveel moet ajax betalen om zo vaak uitgezonden te worden???!

Afgelopen maandag wederom geen enkel kanaal voor een van de belangrijke wedstrijden van deze kut divisie.

Het is een grote schande dat wij als club moeten betalen om wedstrijden te mogen zien... Het was logisch geweest dat NAC betaald zodat de seizoenskaarthouders toegang krijgen voor de stream. Maar nu krijgt dat espn geld van nac zodat de mensen die nog meer geld betalen kunnen kijken op eem of andere achterlopende haperende online kut stream ipv op tv...

Helaas ben ik 1 van die mensen.
Zodra ik weer gebruik kan maken van mijn scc is dat abbo het eerste wat ik opzeg!

Het zou fjjn zijn als we dan ook in de avond mogen spelen! Maar ik verwacht dat als we promoveren we dan weer op zondagochtend kunnen komen opdraven, want dan is het in een keer wel belangrijk om beelden van een vol nac stadion live uit te zenden..

Pff

5   1  
Noord Mokumse NAC'er

Kan zomaar een heel mooi weekend worden dus.

Eerst maar eens vrijdag. Heb er een hard hoofd in, maar hoop doet leven.

Verlies vrijdag is einde seizoen en de rest van de wedstrijden onbevangen er in gaan en klaar staan als de playoffs beginnen.

Wanneer gaan ze nu eens onbevangen spelen?

8   6  
Gjoewie

Het is niet zo maar dat ze de Stillempjes gekozen hebben om die test uit te voeren. Immers: de toegelaten toeschouwers mogen niet juichen, niet zingen en geen k*t roepen. Bier drinken mag wel, mits via een papieren rietje door het speciaal daarvoor gemaakt gaatje in het mondkapje.

3   4  
Voorwaarts

Ik was even jaloers op W2 dat die naar het stadion mochten. Even op tilbo gekeken wat ze er zelf van vinden.

Heel die stad en site zit vol met corona gekkies en aluhoedjes zeg, prachtig leesvoer als je wat hersencellen kwijt wilt raken. Maar blijkbaar vinden ze het ook maar niks, had die wedstrijd dan aan NAC gegeven.

0   1  
Big Willem

Ome Cor helaas gaat het niet worden. En voor de knaapjes uit Breda, hoop voor jullie dat we niet het zelfde scenario krijgen als een paar jaar geleden. Kwamen jullie niet zo goed de kleedkamer in.

Laad alle berichten na dit bericht in