Wij gaan niet opzij

‘NAC gaat Velanas op korte termijn presenteren’

Italo

Odysseus Velanas wordt de eerste zomerversterking van NAC. Volgens BN DeStem wordt de middenvelder een dezer dagen gepresenteerd.

Velanas is een 23-jarige middenvelder die momenteel onder contract staat bij FC Utrecht. Voor die club speelt hij zijn wedstrijden voornamelijk voor het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie. In het afgelopen seizoen kwam de lopende middenvelder tot twintig wedstrijden voor Jong FC Utrecht (zes doelpunten) en een invalbeurt voor het vlaggenschip in de Eredivisie.

Met Velanas krijgt de Graaf er een extra optie bij op het middenveld. Tijdens de voorbereiding kiest De Graaf steevast voor het trio Haye-Azzagari-Seuntjens, ook omdat er eigenlijk geen andere mogelijkheden voor handen zijn in die linie.

Velanas is een diepgaande middenvelder met een neusje voor de goal en assist. Het contract van Velanas loopt nog een jaar door. Bij de club uit de Domstad lijkt er echter geen prominente rol in het verschiet te liggen komend seizoen, waardoor NAC een mooie uitweg kan zijn.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Update aandelenverkoop NAC 37 reacties
Terug naar overzicht
32 Reacties
113    
Linie

Ik neem aan dat hij gepresenteerd wordt door een houten paard het stadion in te rijden?

30    
Francis Bacon

Welkom Odysseus...

NAC is straks in ieder geval in staat om het team met de mooiste namen het veld op te sturen. En deze man is er in ons stadion al eens met rood vanaf gegaan. Dus die gaan we vast met het mes tussen de tanden zien komend seizoen!

-35    
Vlag

Heb toch een tweetal vragen:

Heeft Mounir al een club ??

Gaat Haye nog weg (Denemarken wordt geroepen) ?

20    
Maarten

Opzich lijkt het me wel ok. In iedergeval potentieel marktwaarde. Wel erg onrustig omtrent Haye. Ik lees nergens bronnen maar geruchten zat.

9    
Ratjeduneerste

@ Vlag

Nee, Mounir heeft nog geen club.

En Haye staat zeker in de belangstelling bij verschillende clubs. Al zie ik hem niet snel naar Denemarken vertrekken. Die competitie is, buiten Kopenhagen, Midttyland en Nordsjaelland, hetzelfde niveau als de KKD.

Zie hem eerder een binnenlandse stap maken.

Al zal hij nog wel een aantal tonnen moeten kosten met zijn contract tot 2023.

9    
fvf6

Ik weet niet of een speler van jong - utreg die niet in aanmerking komt voor de eerste selectie aldaar , hier een aanwinst zal zijn. Maar je weet nooit . Ik laat me verrassen .

29    
De Kroonprins

Velanas trainde afgelopen seizoen overigens met het eerste en zat ook 19 wedstrijden bij de wedstrijdselectie. Heeft wel slechts 1 keer mogen invallen bij het eerste. Kijkende naar zijn profiel en potentie vind ik het geen onlogisch vervanger voor Mounir.

21    
RICHARDPRAHA

Voor zo'n lange gast is hij technisch bijzonder goed en vaardig, heeft ook veel snelheid en diepgang wat we nu toch wel missen voor op het middenveld.

Kan best eens een aardige aankoop zijn.

12    
nb.vos

kijk dat zal mooi nieuws zijn!

16    
Henkie

Diepgaande middenvelder is zeker wat ontbrak. Iedereen wilde m in de voeten hebben. Klinkt logisch.

Vinden anderen hier nu ook lees ik. Hopelijk blijven ze daar dit keer ook bij wanneer het achteraf anders uitpakt en gaat men niet dán weer de betweter uithangen.

-24    
BSide

Van betrouwbare bronnen te horen gekregen dat Haye gaat vertrekken.

18    
scheppioni

Deze Velanas is al idd onderweg naar BREDA, al weg uit utreg.
Mag toch wel hopen dat Haye blijft !!

14    
Jf

Mocht Haye vertrekken dat een Felida halen bij Den Bosch.

-71    
Pietjebel

Een 23 jarige speler halen uit de beloften van utrecht
We zakken steeds verder af

-6    
Cees-2

Malone kan altijd toegevoegd worden op het middenveld in de zin van het bewaken van de restverdediging. Haye en Azzagari hebben de potentie om diepgaande middenvelders te zijn, of zeker te worden, dus ik snap e.e.a. niet helemaal. Dan heb je Seuntjes nog. Maar goed, als men deze nieuweling een contract geeft van een seizoen, kan het misschien nuttig zijn?

12    
N1912

@JF Ik wilde precies hetzelfde typen.

Een vertrek van Haye is helaas onvermijdelijk vrees ik. Aangezien hij toch een beetje de spil is waar alles om draait op het veld, is een goede vervanger halen noodzakelijk. Ik moet ook gelijk denken aan Felida, uitstekende nummer 6 met ook voetballende kwaliteiten.

17    
ric

Felida en Hornnkamp ophalen bij Den Bosch als je Haye goed kan verkopen.

1    
Blind paard

Betekent dit dat we richting een 4-4-2 systeem gaan met bilate en seuntjens in de spits? Zal wat mij betreft niet verkeerd zijn

9    
Nac

Wat zou een realistisch bedrag zijn voor Haye?

500.000?

Zijn scorend vermogen is wel heel matig.
Hij komt als verdedigende middenvelder best vaak voor het doel met een klote schot. In de opbouw is het echt een geweldige speler.

10    
nac fire

Prima speler, alvast welkom bij NAC!

3    
Enkhuizer rat

Haye is zonder twijfel in potentie de beste speler vd selectie. Tóch viel zijn uiteindelijke aanwezigheid in matches me tegen. Lijkt niet heel zeker van zichzelf te zijn, maar daar kan ik compleet naast zitten. Ik hoop van harte dat ie blijft om het dit jaar te laten zien!

-3    
Lamington

Haal
Aanvallers

1    
NoWat

Lama komme! En dan snel doorpakken met de volgende versterkingen! Het wordt zo onderhand eens tijd..!

-3    
Schrikbarend

Nada noppes gepresenteerd...vrijdag staat alweer een oefenwedstrijd op het programma daarna nog maar 2 lekker ingespeeld team voor maand augustus of komen ze allemaal net voor de deadline dat worde belangrijke punten morsen!

-1    
Belgische Naccer

Haye moet wel een miljoen kosten neem ik aan?

Dat is met afstand de beste speler die je hebt!
Anders niet laten gaan.

4    
Kisku

Heb vertrouwen in deze mensen en ook de graaf..en mounir heeft nog geen club hij kan nog niet kiezen er is zoveel interesse voor hem ..

-3    
Bou

@pietjebel, ondanks de vele minnetjes, je hebt gelijk. Ik ben niet negatief ingesteld, maar ik vind het op zijn minst opvallend dat velen blij worden van een 23 jarige speler van JONG FCU.

10    
Rade

Uit sommige reacties hier lijkt de realiteit nog niet echt doorgedrongen… We zijn een subtopper in de KKD… Dan vis je in deze vijver..

Daar zal best eens een misser tussen zitten, maar kan ook zomaar een goudmijntje bij zitten..

En een miljoen voor Haye?? Daar krijg je maximaal drie ton voor.. Heeft een prachtige trap, maar is niet beslissend genoeg richting de goal en laat ook nog wel eens een mannetje lopen.. Voetbalt bij NAC echt niet onder z’n niveau

7    
NAC Vooruit!

Haye moet blijven!

-11    
Pietjebel

@bou
Dat dus

@rade
Die realiteit zie ik heus wel dat we heel ver gezakt zijn maar kom op zeg 23 jaar van jong Utrecht

Ga naar ajax psv feijenoord az voor de afvallers dat kan ik goed begrijpen dat we daar uit moeten vissen
Maar een van jong Utrecht kan dr bij mij niet in

-1    
Adriaan

Zeker vijf echte sterkhouders erbij
Geen spelers voor de breedte
De afgelopen jaren hebben we gezien waardat toe leidt

4    
Chingblauw

Ten eerste, deze jongen is te oud voor 'n jeugdelftal.
Ten tweede heeft hij bij utreg een buslading vol voor hem op zijn positie dus 0 kans op speelminuten. Een en ander houd niet in dat deze jongen niet zou kunnen voetballen. Dat maakt het wel logisch dat en Utrecht en Velanes beide graag meewerken aan een odyssee over n andere zee. Enne we moeten dit halen dat halen enz , brengen jullie dan ook ff een zak met geld naar het stadion? We zullen moeten roeien met de riemen die we hebben en daar het beste van maken.

Laad alle berichten na dit bericht in