Wij gaan niet opzij

NAC gaat velden aanpakken in stadion en op trainingscomplex

DeWeesJr

Na al de nodige kritiek van trainer Jean Paul van Gastel, heeft NAC besloten de trainingsvelden aan te pakken. Deze zijn volgens de club door de vele regenval te glad waardoor vanaf deze maand er aanpassingen gedaan gaan worden. Ook het veld in het stadion gaat aan het einde van het seizoen vervangen worden.

De trainingsvelden is voor Jean Paul van Gastel een doorn in het oog en eigenlijk zijn de velden in de afgelopen jaren op het trainingscomplex nooit top geweest zijn de geluiden. NAC gaat daarom de velden nu ook aanpakken waarbij onder andere de drainage vervangen gaat worden. Dit zal vanaf deze maand gefaseerd gebeuren. In de zomer zal dan een groot onderhoud plaatsvinden.

De club heeft daarnaast in een persbericht ook aangegeven dat ze nog altijd de wens hebben om terug te keren naar Breda. Dit wordt momenteel onderzocht.

Verder zal ook het veld in het Rat Verlegh Stadion vervangen worden. Daar wordt de topplaag, die er al sinds 2011 ligt, vervangen. Verder worden ook de drainage, veldverwarming en stroomvoorziening vernieuwd. Ook is er volgens de club de intentie het veld te verlagen. Daarbij zouden de tribunes ook doorgetrokken moeten worden. De vergunningen zijn daarvoor nog niet rond. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
8 Reacties
3   0  
Baosje

de velden zijn in de afgelopen jaren op het trainingscomplex nooit top geweest zijn de geluiden

Haha nee vroeger aan de Beatrixstraat waren ze top....
Maar op zaterdagavond vlogen wél de graspollen van het veld en klapten we er met z'n vol op.

Ach tijden veranderen...en niet allemaal ten goede

1   0  
NuAnCe

“‘Topplaag” is wel een héle mooie verschrijving in dit geval!

1   0  
Wanny

NAC heeft heel lang stil gestaan met dit soort ontwikkelingen. Wat er nu van terecht komt moeten we afwachten, maar er lijkt in ieder geval wat ambitie te zijn om stappen te maken.

Op de hoofdtribune is ook een en ander verbouwd volgens mij. Vanaf de ere zag ik dat er wat wijzigingen waren in de hoek bij het uitvak. Aangezien de tweede ring in de hoeken vaak leeg is, valt daar wel wat te halen zou je zeggen.

1   0  
Badeend

Dus NAC gaat investeren in Zundert én het stadion terwijl beide locaties gehuurd worden? Of is de verlaging van het veld een voorwaarde voor investering door de eigenaar van het stadion want daarmee is het stadion op papier multifunctioneler inzetbaar?

Overigens gaat het nu toch weer om een bijna verlaging naar maaiveld (20cm is een flink drempeltje, niet meer dan dat). Dat is meer dan de 80cm verlaging waar het vorige week over ging, niet?

Het zal mij worst wezen hoe hoog dat veld is - al vind ik een stadion zonder blinde rand tussen veld en tribunes natuurlijk ook het mooist. Maar verder zijn dit toch echt bijzaken wat mij betreft. Het voetbal, de band met supporters en de sfeer - dat zijn voor mij de drie hoofdzaken.

3   0  
Baosje

de velden zijn in de afgelopen jaren op het trainingscomplex nooit top geweest zijn de geluiden

Haha nee vroeger aan de Beatrixstraat waren ze top....
Maar op zaterdagavond vlogen wél de graspollen van het veld en klapten we er met z'n vol op.

Ach tijden veranderen...en niet allemaal ten goede

1   0  
BATI

NAC wil terugkeren naar Breda lees ik overal.

Dan zal je ergens een nieuw sportpark moeten gaan ontwikkelen want de capaciteit bij de meeste clubs is Breda is gewoon te klein. Dat is dus een miljoenenproject.

Wie gaat dat betalen?

1   0  
Wanny

@ BAOSJE

Vroeger en nu is niet te vergelijken.

Vroeger maakte niemand zich druk om een spuit in de knie en gewoon spelen. Tegenwoordig denken spelers ook aan hun leven na het voetballen.
Vroeger was het spel ook minder veeleisend voor de spieren. Er werd wel harder gespeeld, maar ook een stuk trager.

0   0  
Waarom zo

volgens mij is er in het stadion op 8 juni 2017 een nieuwe grasmat ingezaaid. goede research mensen

0   0  
Scheids!!

Werkelijk álle reacties bevatten louter negatieve ladingen. Zijn wij als supporters, aanhangers en NAC vrienden zó ver gezonken, dat we werkelijk álles omzetten in shit en negatieve reacties?
Nu is het klote met van alles, maar het geloof in herstel moet blijven.

Laad alle berichten na dit bericht in