Wij gaan niet opzij

NAC gesteund door uitverkocht uitvak in Dordrecht

F8Hipster

Alle 400 uitkaarten voor de wedstrijd FC Dordrecht - NAC zijn verkocht. Vijf dagen voordat de wedstrijd op de planning staat zijn er via NAC geen kaarten meer te krijgen.

De 400 supporters moeten allen verplicht met de bus afreizen naar Dordrecht. Tegen de nummer laatst van de competitie hoopt NAC de goede reeks door te zetten en wederom de drie punten mee naar huis te nemen. Vorig seizoen eindigde de confrontatie in een 2-3 overwinning. 

Verder is vandaag ook de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Jong Utrecht gestart. Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden via NACtickets.nl 

Bron:
B-Side Rats, NAC
11 Reacties
50   1  
Adnac

Waarschijnlijk zijn de NAC supporters weer in overtal, hopelijk hebben ze genoeg bier ingeslagen in Dordrecht.

50   1  
Adnac

Waarschijnlijk zijn de NAC supporters weer in overtal, hopelijk hebben ze genoeg bier ingeslagen in Dordrecht.

45   7  
since1912

Verplicht met de bus naar Dordt is toch te gênant voor woorden…

10   1  
Tante Annie

Ik vind t ook erg jammer. Wel een kaartje gekocht, maar ik moet maar hopen dat ik op tijd bij de bus aankom. Had liever gewoon autocombi gehad zoals al het hele seizoen

9   11  
Chapuisat

Verplichting met bus?

Zou dit komen door onze vrienden uit Dordt-noord?

23   4  
Tip

Toppie. En gaan voor weer 3 punten. Ben overigens van mening dat je naar dit soort wedstrijden gewoon met eigen vervoer zou moet kunnen gaan. Wat was dat toch een mooie tijd als je op zondag 12.30 uur na de gebakken aardappelen met wat maten besloot naar bv.Utrecht of niveautje lager Telstar te rijden. Maar goed dat is verleden tijd helaas. Wat er nu bij Feijenoord etc. gebeurt is natuurlijk diep triest. Iedereen houdt bv. zijn hart vast voor woensdag a.s. , is toch te gek voor woorden. Op zich is een supportersrelletje bij een club nog geen ramp. Voetbal is emotie. Is altijd al geweest. Maar als een paar honderd halve zolen het beleid gaan bepalen ben je als club gezien en goed nat.

31   16  
Reflektor

Dordt-noord waar heb je het over ,...stop daar eens mee , bedankt .

18   1  
Vinnie Jones

Zit gewoon met wat vrienden in een thuisvak. Heerlijk ontspannen. Altijd vriendelijke mensen daar in Dord. Zo’n combi is alleen vanwege een kleine parkeerplaats logisch. Ik snap niet dat we niet met de trein mogen.

7   29  
Erik

Tip
Dit gebeurt bij NAC niet anders, met Maurice Steyn.

5   2  
Bou

Dus meer naccers in het stadion dan dordt supporters??!!

4   0  
NAC4Ever

@ERIK
Wanneer je een beetje op de hoogte zou zijn zou je weten dat Steijn niet is bedreigd.

9   0  
Yellow

Wordt ook eens tijd, dat wij de bezoekers eens goed ontvangen, ipv achter dat plexiglas. VAK I wordt tot dusver niet gebruikt, en daar heb je veel beter zicht, zou wel gast vrijer zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in