Wij gaan niet opzij

NAC heropent jacht op nieuwe spits

Italo

NAC hoopt zich de komende transferperiode te versterken met een centrumspits. Dat wat afgelopen zomer niet lukte, moet nu alsnog gebeuren. Vanwege de huidige status van de club vallen extra versterkingen niet te verwachten.

Nu de winterstop is aangebroken gaat het vizier langzaam richting de komende transferwindow. Het technisch hart heeft de eerste contacten met clubs en spelers gelegd, maar heeft ook te maken met de huidige status van de club. Zolang de club niet verkocht is moet er binnen de lijntjes gekleurd worden. De mogelijkheden zijn beperkt en iedere uitgave wordt zorgvuldig afgewogen: “Daar hebben we natuurlijk wel mee te maken. We kunnen niet voorbij aan het feit dat de club te koop staat. Het wordt er daardoor niet makkelijker op, laat ik het zo zeggen” , vertelt Edwin de Graaf.

Toch is de trainer allesbehalve ontevreden over zijn selectie. De enige positie die volgens hem echt aandacht behoeft is de spitspositie. Zeker omdat Mario Bilate dit seizoen sukkelt met blessures: “Dat is echt prioriteit nummer een. Het is duidelijk dat we graag een spits willen. Een meer beweegelijk type. Ik wil wel een spits die er gelijk kan staan. Niet iemand die bijvoorbeeld een half jaar geen club heeft gehad. Die moet je dan namelijk eerst optrainen.”

Wie wat tijd over heeft, zou vrij eenvoudig een lijst met namen kunnen samenstellen met potentiële aanwinsten. Wij hebben onderaan dit artikel alvast een poging gewaagd. Het is namelijk duidelijk in welke vijver De Graaf wil vissen: “We kijken wat we eventueel kunnen halen bij clubs uit de Eredivisie. Spelers die daar of weinig spelen, of net buiten de boot vallen. Die lijntjes lopen alweer en daar zijn we druk mee bezig.”

Extra vuurwerk op de winterse transfermarkt hoeven supporters van NAC niet te verwachten. De club richt zich op het binden van talenten uit eigen jeugd, terwijl het ook Thom Haye een verbeterd contract heeft voorgeschoteld. Samen met het vinden van een nieuwe spits, zijn dit de drie pijlers voor de komende transferwindow.

“Je hebt altijd wensen, maar laten we eerst maar eens zorgen dat we dit voor elkaar krijgen. Dan ben ik als trainer tevreden. Ik heb dan een selectie tot mijn beschikking die redelijk compleet is” , besluit De Graaf.

In wie zie jij de nieuwe spits van NAC?
Bron:
B-Side Rats
129 Reacties
240   10  
Italo (BSR)

@Johnny1912
Het valt me al een hele tijd op dat je ieder moment aangrijpt om onze trainer onderuit te halen. Het is natuurlijk helemaal prima als je vindt dat hij er niets van bakt en niet de geschikte trainer is voor NAC. Maar waarom zou je wekenlang niets anders dan dit roepen op dit forum? Na overwinningen op FC Den Bosch en FC Utrecht laat je je gezicht niet zien en plaats je geen reactie. Wint NAC niet, dan ben je er als de kippen bij om De Graaf weer door het slijk te halen. Het lijkt een persoonlijke vete, een obsessie voor je te zijn. Waarom doe je dit?

18   52  
Ratkopf

Wie er ook komt, hij zal nog geen deuk in een pakje boter kunnen schoppen. Met het grootste spelers budget niet eens het linker rijtje kunnen halen.

20   4  
fvf6

Zolang de verkoop niet is gedaan is NAC aan handen en voeten gebonden , en er zal dus geen extra geld zijn om een spits te huren laat staan te kopen, die potten gaat breken. De namen in het lijstje spreken mij in ieder geval niet aan .Ik kan er ook niet een noemen die van waarde zou kunnen zijn voor NAC . Het zal moeilijk worden de selectie op welke plaats dan ook te versterken .

27   99  
ECG

Asap Sydney terughalen!Kosten verrekenen met de opleidingsvergoeding.

14   13  
Tip

Als je bij deze selectie een goeie spits haalt dan zijn andere spelers m.i. ook niet nodig. Zeker voor de keuken zijn we dan ruim sterk genoeg. Met een goeie spits kan Seun op 10. En met een behoorlijke midvoor zal iedereen gemakkelijker aan beter voetbal toekomen. Ben benieuwd of er een speler te vinden is die we kunnen betalen, ik zou zo geen eventuele haalbare namen weten ? Iemand wel ?
Maar goed nieuws dat men er mee bezig is 👍

35   9  
Ratjeduneerste

Pfoe, dan kan Glazen Bilate z'n contract lekker inleveren.

Die man is de afgelopen 5 jaar 2 volledige jaren geblesseerd geweest! Lekkere aankoop is dat ook weer geweest.

Prima gozer verder, maar man wat een drama...

Hopen op Bannis, al zal Slot hem er graag bijhouden gok ik.
Hoe dan ook ga je zelfs met een nieuwe spits de top 6 niet halen en dat is maar goed ook denk ik. Niks te zoeken in de top van de KKD.

Snel de overname rondkrijgen en dan hopelijk eens structureel gaan bouwen aan een professionele organisatie.

16   23  
Sjak

Delicaat is wel te weten waarom Bilate niet speelt, op Twitter is hij erg actief en lijkt het alsof hij niet gevaccineerd is. Natuurlijk mag iedereen weten wat hij doet maar als het invloed heeft op het wel/niet spelen dan is er toch sprake van een bedrijfsrisico. Ik denk dat we voor de spits die we nodig hebben er geen geld gaat komen...

13   7  
Foute Bingo

Joel Zwarts

58   19  
Ouwe Spionkop

Ga maar door met van Schuppen in de spits.
Gebruik dat geld maar om een back te halen. Want wat die Mashart en Maria laten zien is van amateur niveau.

23   5  
Akkie

MCFC connectie aanboren, en Slobodan Tedic van PEC Zwolle overhevelen naar Breda.

29   24  
Fred1

Ik zie het toch iets anders.
We maken een spits probleem omdat we persé Seuntjens op 10 willen maar iemand met de records van Ralph en met zijn slimheid zou gewoon de vaste spits kunnen zijn.
Zou hij het plots niet meer kunnen.
De grootste problemen liggen achterin, zwakke backs en een beer in het centrum.
Ik denk ook dat als we Antonia en Kestens gewoon eens laten we 2 goede buitenspelers hebben.
Je krijgt gewoon te veel goals tegen uit dode spelmomenten dáár moet je iets aan doen.
Nog steeds wordt bij NAC op geen enkel front de kern van de problematiek aangepakt.
Zo moeilijk is het toch niet?
Niet omdat ik hem persoonlijk ken en niet omdat ik dan van hem ben naar je zou gewoon Sydney moeten huren die kent de club het team de speelwijze is fit en direct inpasbaar.
Een knieval maken en laten zien dat je als NAC fout zat door naar een charlatan te luisteren is eerder een vorm van kracht dan van zwakte.
Alle genoemde spitsen staan niet voor niets elders niet in de basis, hier komt trouwens ook weer naar boven hoe ze de samenwerking met MC verneukt hebben de klojo’s .
In Nederland ga je geen spits vinden die voldoet en goals maakt en direct inpasbaar is dan moet je in het buitenland zijn waar betere spitsen naast de boot zijn gevallen.
Mijn prio zou zijn tegengoals voorkomen.
En voor een deel heb je met Marijnissen en Ligeon de oplossing al bij de hand. ( want Marijnissen zal toch ook weleens een keer opknappen )
Mashart op links kan niet meer zet daar Rutten maar weg en ook in het centrum komen we de juiste mensen tekort al denk ik dat Malone / Marijnissen een héle goede combinatie zou kunnen zijn.
Maar ja hé moet het doen en willen maar vooral ook de oplossingen WILLEN zien.
Analyseer nu de laatste tegengoals tegen Almere , Utrecht en ADO eens , durf daar nu eens kritisch naar te kijken, en ontzie niemand want heb dan ook eens de moed om de mensen die steeds op een schild worden gehesen te benoemen die óók kapitale fouten maken bij de tegengoals.

11   263  
Johnny1912

Al probeer je 10 spitsten, met deze trainer maakt deze er echt niet meer dan 15 in een kkd jaar. Pak het probleem is bij de oorzaak aan en zet iemand voor de groep die spelers laat ontwikkelen of boven hun kunnen laat presteren!

240   10  
Italo (BSR)

@Johnny1912
Het valt me al een hele tijd op dat je ieder moment aangrijpt om onze trainer onderuit te halen. Het is natuurlijk helemaal prima als je vindt dat hij er niets van bakt en niet de geschikte trainer is voor NAC. Maar waarom zou je wekenlang niets anders dan dit roepen op dit forum? Na overwinningen op FC Den Bosch en FC Utrecht laat je je gezicht niet zien en plaats je geen reactie. Wint NAC niet, dan ben je er als de kippen bij om De Graaf weer door het slijk te halen. Het lijkt een persoonlijke vete, een obsessie voor je te zijn. Waarom doe je dit?

25   4  
Ivo

Probeer een spits en een linksback goedkoop of gratis te huren. Verder niks doen. Eerst nieuwe eigenaren en een TD. Anders zitten we weer jaren vast aan een speler die niet past in het plan.

32   9  
Chris W.M.

Met doelpunten win je wedstrijden, wanneer je doelpunten voorkomt speel je hoogstens gelijk. Natuurlijk zijn de backs zwakke plekken, maar wanneer je iemand in de spits hebt staan die ze er makkelijk inlegt of zorgt dat andere scoren kun je fouten van die backs goed maken.

Gezien de goede ervaringen met Azarkan en Hendriks van alle drie de kanten en het feit dat de onder 21 competities nu ook weer stil liggen zie ik een tijdelijke overgang van Bannis echt wel gebeuren.

58   1  
Tim076

Hoop geen Balk. Wat een naar en irritant ventje is dat zeg.

18   6  
DunErwt

En wie moet die spits gaan halen?
Een Schoenmaker jr🤣🤣🤣🤣of een Manders 😆😆😆
Bannis wil niet eens naar NAC.

12   17  
Wolfmanjack

Liefst type Verheijdt

20   7  
Fred1

@ Chris WM we zitten vaak op dezelfde golflengte maar het is natuurlijk niet zo dat als je tegengoals voorkomt je alleen maar gelijk speelt, dat is écht onzin.
Het is namelijk niet zo dat we helemaal niet scoren, met 1-0 win je namelijk ook en heb je ook 3 punten.
Juiste mannetjes op de juiste plek daar kom je al ver mee en leren van je fouten.
Het kan niet zo zijn dat Mashart nu nog steeds dezelfde fouten maakt, dan praten we over structureel gedrag, en dan kan je niets met deze speler want dat is een zekerheid op tegengoals.
En we kennen allemaal het verhaal van de ketting en de schakels.
Ik denk dat we aan de Graaf geen verkeerde hebben maar hij moet wel leren om harde beslissingen te nemen, heb het idee dat hij daar nog wel moeite mee heeft en het zou me ook niet verbazen dat bepaalde spelers gewoon moeten spelen van hogerhand om ze alvast in de etalage te zetten.

14   7  
samson

Misschien kunnen we Mo Salah huren.

9   15  
Tip

@Fred1. Van de bovenste 9 ploegen , waaronder NAC als nummer 9, hebben er 6 ploegen meer gescoord dan NAC. Met goals tegen houdt NAC gelijke tred met de rest, alleen emmen heeft veel minder goals tegen dan de rest.
Pak je de ploegen erbij die net onder de top 9 staan wordt dat beeld nog duidelijker.
Toch valt er iets te zeggen voor wat je zegt. Je kunt net als Emmen gaan voor goals minder tegen dan haal je ook meer punten.
Ik persoonlijk denk echter dat Seun niet meer de snelheid en beweeglijkheid heeft voor in de spits. Net achter de voorhoede ballen ,en het voetbal voor je hebben , voetbalt op die leeftijd met die fysiek gemakkelijker denk ik. Voor mijn gevoel zijn we met een goeie snelle spits erbij een heel eind. Dat heeft ook positief effect op het middenveld en achterhoede.
Daarnaast is goals tegen ook een kwestie van tactiek. NAC heeft er veel onnodig tegen omdat ze veel te weinig mensen achter de bal houden vooral begin wedstrijd. Dode spel momenten zoals corners tegen is niet goed genoeg inderdaad. Beter op trainen en bij een tegenstander met een grote groffe spits Moise erin. Althans zo denk ik erover, misschien zit ik er echter helemaal langs.

21   5  
Willem 4,5

@ goed gesproken italo. Onze sjonnie heeft niets anders te melden, zegt ook veel over zijn kijk op voetbal. Misschien kan hij op een andere site gaan zeuren. Geef hem het mailadres eens van Stillem 2, daar zijn ze vast blij met 'm.

14   19  
Scheppioni

Goed gezien Fredje !!!!!!!!
Misschien dat rkc Stokkers wel wil ruilen voor Bilate, of sterker nog excelsior Dalinga voor Bilate !?!
Raar dit zeg, overname op zijn gat en toch een spits willen halen en idd moet dat echt van onze narcist ad of schoenmaker jr afkomen, dan schei maar uit .....

15   4  
FCSP

Nul vertrouwen in Manders en Lex jr. Die zitten er echt alleen voor hun centen en niet voor de club. Ongelooflijk dat we met die minkukels opgezadeld blijven. Hopen op een snelle overname. Tot die tijd is het pappen en nathouden.

11   9  
BREDA 1965

Ik wil wel eens een goeie back zien.Het begint toch echt allemaal met een goeie verdediging.Spits zijn is de makkelijkste positie,dat kan seuntjes of van schuppen met gemak.

6   2  
Foute Bingo

@wm, de ploeg met de minste tegengoals eindigt bijna altijd hoger dan de ploeg met de meeste goals.

40   8  
Fred1

@ Scheppie, bij RKC lopen ze nog steeds naar hun verstand te zoeken hoe het kan dat ze die Bilate zo gemakkelijk konden lozen.
Bij RKC waren ze hem meer dan zat , niet scoren veel trainingen en wedstrijden missen door blessuregevoeligheid, ook een speler die niet bij deze gemoedelijke club paste kwa karakter.
Wat vooraf gezegd werd is precies uitgekomen.
Ook binnen NAC begreep niemand waarom je een niet scorende en een constant niet fitte spits als Bilate haalde terwijl je Van Hooijdonk en Stokkers hebt.
Maar de drang om Sydney te lozen won het bij klojo Steijn van het gezonde verstand daarnaast had Steijn ook de pest aan Stokkers wat hij een oud wijf vond.
De geest en de erfenissen van Steijn zullen nog lang rondwaren vrees ik mensen.

10   6  
Bas

@Fred1
Als je SvH persoonlijk kent dan weet je ook dat Bologna hem niet aan NAC gaat verhuren.

16   8  
Scheppioni

Idd Fredje, pipo steijn is een aardbeving binnen ons NAC geweest 7,9 op de schaal van richter, de puin zal nog lang voelbaar zijn, zelfs het allerlaatste kwartier wist hij het met eigen schuld te verklooie, samen met lok het ergste as trainer wat ons NAC overkomen is, betreft directeuren is het nog erger !!!

9   4  
Fred1

@ Bas je moet niet alles geloven wat er wordt geschreven. 😉
Het zal in ieder geval niet vanzelfsprekend meer zijn vandaar dat ik het ook over knieval iets wat NAC allang had moeten doen.
Daarbij is de reputatie van meneer Manders hem ver vooruit gereisd wat ook geen voordeel is.
Het is er in ieder geval niet makkelijker op geworden.
Soms gaan ideale momenten gewoon voorbij en worden handreikingen genegeerd of niet gezien.

35   9  
BREDA 1965

Ik kom hier alweer een paar keer de naam steijn tegen,kunnen we daar aub meekappen..ik krijg er het zuur van ,mijn bloed begint te koken,en ik wil weer alles in mekaar trappen..wat een DRAAK van een vent is da zeg.Ik hoop dat ie nooit meer aan een club komt,misselijkste persoon aller tijden

16   1  
Wolfmanjack

Breda1965. Wie?

12   11  
Scheppioni

Mee eens Breda 1965 !
Maar soms moet je blijkbaar voor sommige idolaten van die zak hooi nog aanhalen want die denken nog echt dat we pech hadden dat we net niet promoveerde ...... met zo'n peperdure selectie voor kkd werden we vijfde ..... voor mij part gaat de BSR een ban geven om die naam minkunkel !!!

6   2  
RaraNAC

We weten toch al 2 jaar dat we een spits nodig hebben? Volgens mij roepen we ook al langer dat je in een selectie doelpunten moet tellen voordat je aan een seizoen begint…
Erg bijzonder weer allemaal.. wel op z’n NACs. Wij denken namelijk dat een Bilate voor het eerst in z’n leven wél meer dan 10doelpunten maakt.

Maar ik kan jullie uit de droom helpen: echte doelpuntenmakers zijn niet in de winter te vinden.
(Ja uiteraard zal er een uitzondering zijn, niet bij NAC)

20   5  
BREDA 1965

We promoveren en we winnen de beker dit seizoen.Ik moet hier wel aan toe voegen,dat ik op dit moment zwaar aan het BIER zit..HUP NAC..

5   27  
kees bouw

nac kan allen wat ze willen mersie of ronaldo binnen 2 maanden kan je ze niet meer terug bij nac leer geen voetballen daar leer je voetballen af

5   1  
Toontje

Geen van allen...maar ja er is geen geld dus zijn we op äfval" aangewezen.

Haye verkocht dan hebben we mogelijkheden...maar dan weer een ander probleem.

Dus eigenlijk nooit goed

22   3  
P

Off topic:
Morgenavond om 18.00 uur op ESPN:
Rondje Eredivisie met Sjoerd Mossou, een reportage over NAC Breda, met oude beelden uit Breda, kroegen en cafés en natuurlijk van NAC. Ook oude clubleden in beeld en geluid !!

Aanrader, zet het in je agenda !!!

8   3  
bas

@Fred1
Ik baseer me niet op wat er geschreven staat. Al doet NAC honderd knievallen, SvH komt hier niet spelen.

12   4  
Dartfreak

het is toch al een verloren seizoen. ik zou me geld op zak houden. weinig kans dat je een echte versterking binnen haalt

4   34  
Real Robert

@BSR. Ik zal ook wel voor een Johnny versleten wordt, maar hij gewoon wel gelijk.
Hoe kan zo’n De Graaf nu uuitspreken tevreden te zijn over zijn !
Hoe left hij de lar eigenlijk voor zichzelf?
Dus hij is tevreden met deze selective die kansloos 9e staat.
Zet Molenaar er maar op!

On topic: menn kan natuurlijk geld vrij proberen.te maken door spelers met aflopende contracten ,waar mogelijk,
te laten gaan.
Ik denk dan aan Rosler is Adiliou, die beiden nog weinig gemotiveerd lijken.
Dat geldt overigens ook voor Maria en Bilate.

11   3  
signase

@Fred:

Jij stelt dat NAC geen extra spits nodig heeft, omdat we met Seun senior al een spits in huis hebben. Maar wat als hij geblesseerd raakt? Dan heeft NAC echt een gigaprobleem. Een extra spits heeft dus echt de hoogste prioriteit.

27   4  
Henri

Ik begrijp het contract aanbod van NAC aan Kosiah niet. De jongen komt zwaar te kort. De Graaf geeft de voorkeur aan een onervaren middenvelder in de spits en als er een spits bij moet komen laat De Graaf hem ook op de bank zitten. De Graaf ziet ook geen toekomst in hem want hij wil een andere spits erbij. De reactie van Seuntjens als Kosiah weer iets helemaal verkeerd doet zegt ook altijd al genoeg. Bovendien scoorde Kosiah bij Utrecht, Almere ook al amper. Weer een gevalletje geld weggooien. Hopelijk dat die verkwisting bij een nieuwe eigenaar ook eens eindigt.

13   2  
Gjoewie

Thijs Oosting is een hele goede voetballer, maar geen spits. Je zou hem moeten halen als vervanger voor Haye, mocht die deze winterstop weggeplukt worden. Die Pflucke van Roda is wat dat betreft ook een goede vervanger.
Remco Balk is een soort Leonardo, maar dan nog slechter, hij valt voortdurend op de grond. Het verschil met Leonardo is dat die als hij niet viel nog wel eens wat liet zien.

Ik zou kijken of Dalmau bij de Trommels te huren valt. Hij zal wel een garantie op een basisplaats vragen, maar die gast legt ze er altijd in, mits hij goede voorzetten krijgt. Tegen NAC speelde hij wel een dramatische wedstrijd, maar dat komt omdat hij bij de Trommels weinig speelminuten krijgt.
Jort van der Sande (Eindhoven) heeft een aflopend contract, hij heeft er al 8 in liggen dit seizoen. Hij wordt 26 en heeft nog een mooie toekomst voor zich. Ik zou er een belletje met Rob Penders aan wagen. Als ruil een jongeling als huurspeler naar Eindhoven voor 1,5 jaar aanbieden?
Othman El Kabir (30) komt nota bene uit de jeugd van NAC (wie kent hem nog?) en zit momenteel zonder club. Transferwaarde 1,7 miljoen (was 2,3!). Speelde vooral in de Zweedse en Russische competities, waar hij geregeld in de spits stond. Laatste club: FC Oeral Jekaterinenburg.
Paul Gladon zit ook zonder club...

14   22  
Bredaaaaa

Ik heb volle vertrouwen in het technisch hart. Cagro, Antonia, Velanas , Bakker zijn spelers die het moeilijk hebben gehad maar er nu aankomen. Deze spelers zullen belangrijk zijn voor het 2e helft van het seizoen. Een herboren de Rooij komt er ook aan. Ik zou doorgaan met van Schuppen als spits en Ralf op het middenveld. Edwin langer vastleggen voor continuïteit. Mooie tijden zullen aanbreken.

8   5  
SjorsNac

Misschien Muhren polsen 😂😂😂
Ik wens de verantwoordelijken voor het technisch beleid veel wijsheid toe, je hebt er een nodig die er tegen de 20 gaat maken en dat gaat geen makkelijke opgave worden.

27   24  
Henri

@Italo (BSR)
Je verdenkt Johnny 1912 van een persoonlijke vete jegens EdG. Ik ken hem niet en kan daar niet over oordelen. Feit is wel dat op dit forum meerdere forumleden op een zwaar onbeschofte wijze andere forumleden of spelers en oudspelers zwart maken. De wijze waar bijvoorbeeld Sydney en Pierre door altijd dezelfde personen worden geattaqueerd is soms gewoon schokkend om te lezen. Geen enkel respect voor spelers en oud spelers. Soms lees ik dan een reactie van een ander forumlid, maar ik heb daarover nog nooit van de redactie van BSR een reactie gelezen. Ik raad je dan ook aan bovengenoemde opmerking, hoe terecht wellicht ook niet meer te plaatsen. Want het riekt nu duidelijk naar het meten met twee maten. Hetzelfde betreft het banbeleid bij jullie, ook niet echt consequent. Dus als je wilt corrigeren of bannen, dan wel op een eerlijke en consequente wijze.

13   3  
Enkhuizer

Astemblief geen Bannis, das typisch zo’n voetballer die over een jaartje wegvalt uit het betaalde voetbal. Geen enkel rendement.

15   3  
Nacman

Johnny 1912 is dat misschien de nickname van m Steijn?

14   4  
Fred1

@ Bas omdat NAC altijd overal te laat mee is inderdaad, je moet natuurlijk niet wachten tot de landelijke subtop zich gaat melden.
@ Signase, ik heb gezegd dat het geen prioriteit is en dat er grotere problemen zijn.
Natuurlijk juich ik een goede spits ook toe, ik zou wel gek zijn.
Maar als Seun zich alleen maar druk hoeft te maken over kansen afmaken en er kwaliteit achter hem en aanvoer naast hem staat dan kan dat best.
Maar voor nu zou ik eerst de organisatie eens goed zetten.
Met Bakker, Rösler, Mashart, Adilehou Maria en Rutten in welke samenstelling dan ook ga je structureel te veel goals tegen krijgen .
Het is ofwel body, ofwel inzicht , ofwel lengte , ofwel talent wat ze stuk voor stuk ontberen.

10   19  
Tip

Je kunt tig NAC spitsen uit het verleden noemen die dit elftal in 1 keer optillen naar promotiewaardig.
Bilate heeft in het begin best wat wedstrijden behoorlijk gefunctioneerd , maar hij is nagenoeg altijd geblesseerd. Kortom, geen beste aankoop achteraf. Punt.
Sidney is voor keuken ploegen een redelijk goeie spits. Maar of hij veel verder komt betwijfel ik oprecht. Brengt m.i. voetballend veel te weinig helaas. Zijn vader was voetballend drie klasse beter. Ja ook voetballend. Dat mag iemand vinden en ook ventileren.
Misschien is er in het buitenland nog een behoorlijke spits op te duikelen. Als dat niet lukt inderdaad een goeie verdediger erbij. Soms voeren we een uitgebreide discussie terwijl we het eigenlijk eens zijn. 😎

39   3  
Yellow

Alex schalk

16   12  
BREDA 1965

@TIP sydney is net zo goed als zijn vader...die kunnen niet voetballen,alleen scoren...het gaat om de ballen die ze krijgen..pure afmakers zijn het,daar gaat het om..

13   16  
Scheppioni

Juist Breda 1965 !!
Tip je slaat toch vaak de plank mis jongen !

6   16  
Scheppioni

En tip er loopt een klasse verdediger binnen de selectie !!! Maar ja de meeste papagaaien zoals jij zien dit blijkbaar niet !!

8   3  
Ivo

Een spits is leuk, maar de aanvoer vanaf de flanken en het middenveld is natuurlijk ook minimaal. Je mist voetballend zoveel kwaliteit, dat we maar weinig kansen creëren. Een spits om het laatste zetje te geven is belangrijk, maar het lijkt me nog veel belangrijker dat we voetballend een stap zetten met dit elftal.

Als je ziet hoe het onze vleugelspelers eigenlijk niet lukt om een back te passeren en een voorzet te geven, of onze middenvelders maar amper met een dribbel of dieptepass een aanval opzetten, dan wordt het voor een spits ook lastig. Haye is de enige die een bal op de stropdas kan leggen. De rest gewoon niet.

Een type Verschueren naast Thom Haye zou al zoveel schelen. Gewoon 2 klasbakken op het middenveld die kunnen afstoppen én omschakelen.

De linksbackpositie is al jaren een zwakke plek in het elftal. Ook hier zou je kunnen kijken naar een huurspeler. Dan kan een Kaj de Rooij misschien ook wat beter gaan spelen. Die staat nu te stuntelen, maar dat komt ook deels omdat het samenspel met Mashart belabberd is.

12   3  
NAC!!!

Tipje: Lex S. En Manders contract inleveren, bonus van Manders aan NAC van bewezen lompe fouten ?bv. SVH)
Van al dat geld kan NAC een topspits halen. Probleem in de spits opgelost en we zijn van onze 2de grootste leugen af in de clubgeschiedenis

Steijn.
Manders!

9   8  
den hulk

er zijn maar drie spelers nac waardig de rest moet maar bij de
amateurs gaan spelen het word hoog tijd dat nac word overgenomen

11   3  
Geelzwartwit

@fred1

We hadden behoefte aan betere backs.. Ligeon en Maria kwamen..
We hebben nog steeds behoefte aan betere backs...

War zit het echte probleem?

Geldt eigenlijk ook voor links en rechtsbuiten.

16   16  
Tip

Bij Pi-air leek het of hij niet kon voetballen maar o.a. in de combinatie was hij hartstikke sterk. Kijk maar eens beelden terug. Dat werd onderschat. Sidney kan alleen afwerken maar niet voetballen. Op zich is SvH een heel bruikbare selectiespeler in de keuken en een stik goeie gast. En dat is ook best mooi.
Pierre kwam niet voor niks tig keer in oranje.

@NAC!!! Als jij dat zo kan regelen vind ik het prima hoor. Ik vrees echter dat het kostbaar tijd verlies is. Maar juridisch weet jij misschien meer dan bovengetekende ? Ik hoor inhoudelijk graag hoe je het gaat aanpakken.

@Scheppi. Het is , denk ik toch, iedereen wel duidelijk dat Scheppioni op deze site voor spek en bonen mee mag praten ? Als je zijn teksten zo leest is het best uit te houden en soms is hij zelfs vertederend. 👍

Allemaal een fijne avond.


14   0  
Ivo

@GeelZwartWit

Maria heeft alleen in de wedstrijd tegen VVV 90 minuten gemaakt. Is gewoon niet wedstrijdfit te krijgen, ondanks dat hij al vanaf vorig jaar november meetraint is het gewoon een teleurstellende versterking geweest. Een speler waar Steijn echt vol voor ging om hem te halen. Tja, ik zie het niet hoor.

Ligeon is geen verkeerde back voor NAC, maar dan moet de Graaf echt eens gaan kiezen voor een vaste rechtsbuiten. Antonia, Kestens, de Rooij, Kotzebue, er staat constant iemand anders en dat schiet gewoon niet op om een stuk routine in het elftal te krijgen. Ik vind Ligeon een sterkere indruk maken dan Rutten. Die voegt opbouwend echt helemaal niks toe. Is een pure mandekker en daarnaast ook heel blessuregevoelig.

Idealiter huurt NAC voor weinig een linksback en gaan ze in de zomer, met een nieuwe TD, eens stevig doorselecteren. Want 3 van de 4 backs zijn gewoon niet goed genoeg voor het niveau wat we nastreven.

17   1  
Replay

Postema van Groningen proberen te huren, heeft snelheid, diepte en scorend vermogen,

12   19  
Scheppioni

Prima tippie, zielige steijn freak !
Je hebt blijkbaar hetzelfde zelfbeeld as je idool, merendeel gaan hier terecht tegen je keren met je draaiende posten ...... best zielig gassie

11   2  
Joepoe

Ze hadden die gast moeten halen die nu transfervrij naar RKC is

17   4  
Bertus

@ Ivo, heb je Mashart ooit weleens de achterlijn zien halen?
Als buiten of half speler heb je daar niks aan.
Vrijdag was hij bij de 16 van ADO en keerde gewoon terug richting eigen zestien.
Komt haast niet over de middellijn trekt alleen maar naar binnen en speelt van de 10 x de bal 9x terug.
Bij een ingooi kijkt hij niet eens vooruit de focus is meteen op achteruit.
Wellicht moeten ze eens een buitenspeler omscholen tot back.

8   6  
Joepoe

Keertje met kotzebue in de spits

9   31  
Lievereensoaaanm’nzakdanmeteenqrcodenaarnac

Cyriel!!! Verveelt zich in rotjeknor

18   3  
Noad1976

Kosiah contract aanbieden is de zoveelste blunder die kan er geen hout van typisch NAC technisch beleid is als een casino

3   14  
Naccer076

JOHNNY1912 Rot op!

5   1  
Veerse naccer

Het technisch hart gaat een spits halen pfff dat wordt weer geen spits of een of andere prutser kan niet anders

8   2  
Gert

Wilfried bony

10   10  
Foute Bingo

Ja man, Alex Schalk. Heeft in 13 jaar betaald voetbal 1x meer dan 10 goals gemaakt (11) en staat dit seizoen al op 1 goal. Ik denk dat Servette wel mee zal werken.

11   2  
Barbapapa

Ben echt benieuwd hoe het staat met de verkoop. EdG geeft aan dat er weinig mogelijk is. De laatste officiële communicatie is dat ze eind dit jaar de verkoop ver rond wilden hebben. Ook hierbij krijg ik steeds meer het gevoel dat het geklapt is.

Een goede spits kan NAC wel gebruiken. Alleen vrees is dat een echte afmaker nog steeds niet helpt omdat er weinig komt om af te maken.

Daarnaast moet NAC gewoon is een paar weken met een vast elftal starten de Graaf blijft nog steeds veel wisselen.

5   4  
Dromer

@ Fred1 onder een paar andere gooide heb ik het al een paar keer gevraagd misschien dat het nu succes krijgt. Met al jouw kennis en ervaring binnen de voetbalwereld zou ik graag eens jouw opstelling zien met spelers uit de huidige selectie waarvan jij de overtuiging hebt dat het een team is dat vertrouwen uitstraalt en resultaten boekt. Ik ben bang dat het niet echt reëel is om veel aanvulling te verwachten tijdens de winter transferperiode. Hooguit dat er een paar spelers vertrekken.
Zelf ben ik bang dat dit de selectie is waar we het mee moeten doen de tweede competiehelft. En dan worden het goede wedstrijden afgewisseld met mindere en zelfs slechte wedstrijden. Spelers zullen niet altijd constant zijn maar moeten wel altijd de innerlijke motivatie hebben om inzet op de mat te leggen.

8   0  
Geelzwartwit

@ivo
@fred1

Ik bedoel maar. Het echte probleem lijkt bij de scouting te zitten.

We hebben al hele lange tijd geen echte spits. Begonnen het seizoen al zonder.
We hebben hebben ligeon en maria als versterking wat tot op heden nog geen geweldig verschil maakt. Enz enz.

Er is nagenoeg geen geld maar ook met geld zijn het nooit echte versterkingen die gehaald worden. We alleen weer een steeds grotere selectie dat wel. Zou er ook nog een middenvelder nodig zijn?

11   2  
Nonkel Frans

Over de versterking achterin gesproken - hoe is het toch met Marijnissen @BSR?

16   6  
NAC Vooruit!

Jizz Hoornkamp!

28   5  
Ere

Uit betrouwbare bron weet ik dat nac vraag Tom Boere wilt hebben. Haalbaar weten we natuurlijk niet.

14   2  
Rob

Kunnen we mooi financieren vanuit de centen uit Bologna…Manders / RVC hoe zit dat nu echt?

13   4  
Perino

Jizz Hornkamp ( Den Bosch) of Tom Boere (Cambuur) mogelijk een half seizoen huren !! Of ruilen Voor Bilate !!! ( gratis)

4   12  
Rubenac

Nec maakt net de naam bekend van hun mouw
Sponsor.

En welke werd dat bij ons?

9   1  
Ivo

@Perino

Welke club zou nu nog interesse hebben in Bilate? Hij is al het hele seizoen geblesseerd. Die heeft zeker 3 maanden nodig om wedstrijdfit te worden, en dan mag er niks vervelends meer gebeuren. Als hij in januari de training niet hervat zit het seizoen er op voor hem.

12   2  
Ivo

Een NIEUWE EIGENAAR is een grotere prioriteit!

Hoe zit het daarmee, K3?

1   1  
Ric

@ere
Dat is inderdaad de beweeglijke spits die Edje zoekt ;-)

10   3  
Brecht

Nieuwe spits: belangrijker is de verdediging goed weg te zetten. Vooral Moreno Rutten loopt als een kip zonder kop en zorgt voor teveel onrust. En ook onze linksback positie is niet goed genoeg ingevuld. En met alle respect Malone bouwt niet op en is geen echte verdediger.

2   3  
Leen S.

Jizz Hornkamp.
Die hadden ze vorig jaar al moeten halen.

6   0  
Chris W.M.

@Leen S.vvv

NAC heeft geen geld om transfersommen te betalen. Dus is geen optie.

13   6  
Jo

EERST DIE K3 WEG........


DAN KUNNEN WE PAS WEER GAAN BOUWEN!

ZOLANG DIE K3 BLIJVEN ZITTEN, ZOLANG BLIJVEN WE IN DE KKD.....

9   10  
TheBeek

Ik zou eerder 2 fatsoenlijke backs halen! Zoals rutte weer staat te slapen bij de 2-1 van ado man man man. 1 diepe bal....hij is te laat...overtreding...penalty.

Die man maakt zoveel dekkingsfouten. En een echte killer in het centrum. Wat doet malone bij die 1-0?

De verdediging is het grote probleem bij nac.

En 1 extra middenvelder met diepgang en scorend vermogen zou al veel schelen.

Die spits....tja natuurlijk belangrijk. Maar een spits die er ff 25 maakt haal je zo maar niet ergens vandaan.

Volendam heeft muhren en excelsior heeft dalinga. Niet voor niks staan hun 1 en 2.

Btw....de rooij kan je nu wel afschrijven. Gewoon 5 ton weg gegooid. Verkeerde aannames, mislukte acties.....het is gewoon niks.

1   7  
Inspektormoors

Is Paul Gladon niet clubloos op het moment?

8   1  
Wanny

Ik zou vooral ook ff kijken hoe we van een aantal spelers af kunnen komen.

Zodat een nieuwe TD straks niet opgescheept zit met jongens als Rutten, Maria, Bilate waar je niks mee kunt.

9   8  
Fred1

@ Dromer ik vind het zo zielig en betweterig om opstellinkjes te gaan maken.
Bovendien zou ik ook geen vrienden maken met mijn opstelling.
Feit is dat bijna alle problemen weinig met het voetbal op zich te maken heeft, het zit hem in gebrek aan discipline , inzet , opofferingsgezindheid en de absolute wil om te winnen.
Je kunt niet in hoofden kijken, ik ben bijvoorbeeld een van de roepers om Agougil en als er nu iemand is die mij in de laatste wedstrijden teleurstelde is hij het wel.
De mindset bij al die gasten is super fout.
Ik kan je wel zeggen wie bij mij voorlopig absoluut niet meer zouden spelen, Azzagari , de Rooij , Bilate, Velanas, Mashart. Rösler, Bakker, Kosiah, Maria, Rutten ( alleen op links ) , Banzuzi ( nog niet ) , Kotzebue ( nog niet ) .
Dus het is nogal wat, vul dan zelf maar in wat er nog overblijft?

21   6  
D’n Dijk

Het is gewoon eeuwige zonde dat Sydney gegaan is.

Deze jongen had het helemaal kunnen maken dit jaar samen met Seuntjens en Haye.

Het elftal was dan veel beter in balans geweest, en Sydney had zijn broodnodige speelminuten kunnen pakken!
En zich definitief in de kijker kunnen spelen!

De hele klucht kent alleen maar verliezers!

Van hele wedstrijden op de bank wordt hij niets beter, en van eventueel 3/4 wedstrijden op de bank zitten bij b.v. Heerenveen ook niet!

8   7  
scheppioni

@ Ivo
Helaas jongen, er gaat niets gebeuren !!
De echte NaCCers zoals wij worden het laatste anderhalf jaar gewoon zo genaaid en gestraft !
De overname ..... hele kleine kans aan het eind van dit seizoen, maar waarschijnlijk pas in 2023 !
NAC MAG NOOIT VERLOREN GAAN !!!

14   3  
Molenschot Loco

Mits mogelijk...zou Bredanaar Tom Boere een prima keuze zijn!

2   1  
Dromer

@Fred1

Het commentaar dat je hier regelmatig geeft is niet mis en dan denk je toch al snel dat jouw opstelling mogelijk een oplossing zou kunnen bieden. Maar goed jammer dat je geen opstelling wil geven maar dat is je goed recht.

2   3  
Wesley

Ik zal Paul gladon vast leggen die leg ze er wel in en wil meer gaan spelen denk ik met Ralph seuntjes er achter mooi koppel

7   0  
Molenschot Loco

Wesly...boere heeft meer doelpunten gescoord dan gladon!!

2   13  
SanderH

De bekende namen komen weer voorbij en de komkommertijd begint weer. Boete is leuk Bredanaar met een liefde voor de club. Maar of je daar wat hebt weet ik niet. Je zou bij city een balletje op kunnen gooien of bij PSG of daar xqbi Simons beschikbaar is. Nu zal hij lastig haalbaar zijn maar proberen kan altijd. Mss dat de mogelijke nieuwe eigenaren wel een link hebben met clubs/spelers of zaakwaarnemers.

2   1  
SanderH

Boete is natuurlijk Boere

13   2  
P

Vanavond om 18.00 uur op ESPN:
Rondje Eredivisie met Sjoerd Mossou, een reportage over NAC Breda, met oude beelden uit Breda, kroegen en cafés en natuurlijk van NAC. Ook oude clubleden in beeld en geluid !!

Aanrader, zet het in je agenda !!!

16   5  
n@©

Waarom zou je huren als het seizoen toch al verloren is? Een huurspeler stagneert de ontwikkeling van een selectiespeler en das kapitaalvernieting.

9   6  
Pietjepils

NAC heropend de jacht op:

- nieuwe financierde
- een nieuw stadion
- een nieuwe kledingsponsor
- een nieuwe TD
- de eredivisie

16   7  
Sjef de gevulde koek@ P

Met van hooijdonk die hier altijd belachelijk word gemaakt maar zoals je vanavond kan zien met volle passie over Breda en Nac praat.

4   2  
Spongebob

@fred1

Heb je aanbevolen bij de club.
Stonden ze afgelopen zaterdag wel voor open.

9   23  
Bredaaaaa

Niemand halen. Het is beter zo. Iedereen was in het begin van het seizoen mee eens dat deze selectie makkelijk met de top 3 mee kan. Gewoon deze jongens houden. Over 3 jaar kan je promoveren met deze lads.
NAC heeft geen geld. Eerst moet Olij en Haye verkocht worden. We hebben Kortsmit en Cagro al. Belangrijk is dat super Mario klaargestoomd wordt voor de nacompetitie. Hij zal de nieuwe Dessers worden. Come on Super Ed!!!

8   9  
Nacman

Heerenveen schijnt afgehaakt te zijn voor van Hooijdonk.
NAC zou interesse voor huur hebben getoond.

3   6  
Nico Naalden

Alle 5 de "spitsen" zullen mijns inziens geen echte verbetering zijn. We hadden in Sydney van Hooydonk een redelijke spits uit eigen jeugd maar die we hebben we laten gaan. Denk dat we beter onze eigen jeugd kansen moeten gaan geven i.p.v. een speler halen die elders ook niet echt is geslaagd. We hebben al te veel van die gratis 3e rangs voetballers.

10   7  
Fred1

@ SpongeBob dat is heel lief van je, maar ze kennen me wel hoor dus als ze me zoeken hebben ze me zo gevonden. 😉
Ze kennen me ze weten van mijn Belgische en Duitse netwerk en ze weten ook dat wat ik doe ook gratis doe.
Er zijn veel ex spelers die graag willen scouten, Tom Smits was een topschutter bij PSV naar die werd ook onbeschoft afgewimpeld.
Sterker nog ze kenden hem niet eens.
Maar ze zullen daar niet intrappen denk ik want ze moeten geen mensen die tegengas geven en pretenderen het beter te weten.
Maar ik en met mij nog wel een stel zouden overigens nooit met Manders, Schoenmaker en consorten willen en kunnen werken.
Wij behoren toch op de keper beschouwd tot team Lokhoff.
@ Dromer, denk dat het nu toch niet moeilijk is om de rest in te vullen? 😉

2   1  
Fred1

Top schutter is top scout !

2   1  
Dromer

@ Fred1

Of je dan een veel beter gedisciplineerd elftal krijgt vraag ik me oprecht af. Het blijft dit jaar behelpen.

5   1  
Fred1

@ Dromer dat heb je goed gezien.
Als je dagelijks binnen een bepaalde cultuur en werk ethos werkt dan zit het wel in je karakter gebakken.
Dus er blijft niet veel over.

2   2  
Spongebob

@fred1

Die ik zaterdag heb gesproken kent je inderdaad en zou je ook benaderd hebben.

Verder vraag ik me af of de achtergrond van je ouders er wat toe doet.
Als je geen sport genen hebt dan zullen er maar weinig slagen denk ik.

3   0  
De Horzel

Ik vind het een lastige keuze hoor. De selectie is duidelijk uit balans. Er zijn, zoals al meerdere malen beschreven, te veel zwakke punten, vooral achterin. Om dit als spits te camoufleren moet je echt een topper hebben. Of een Dallinga die zo'n seizoen heeft waar alles erin gaat. Met de opties hierboven gaat dit never nooit lukken. Hooguit iets meer scorend vermogen. Ik zou het dan ook zonde van het geld vinden. Of het moet zijn dat er nog een verrassing uit de hoge hoed komt. Maar dat zie ik niet gebeuren.

9   8  
Nr. 20

Velen willen het niet horen maar niets halen dit seizoen. Of Sydney moet bereid zijn om verhuurd te worden aan nac. Duo Seuntjens - Sydney zoubik graag willen zien. Beide ook gewoon supporter van nac. Anderen allemaal niet doen. Moet wennen wennen en wennen en dan is het alweer einde seizoen. Dus hou geld op zak en focus op overname, Lokhof alvast laten beginnen en elftal voor volgend jaar kneden. Als daar oud NACCERs bij willen helpen en dan ook kiezen belang nac ipv eigen ego dan is dat prima

1   11  
Nr. 20

En contract Haye ook niet verlengen of verlengen met clausule min 1,5 miljoen dat in gaat als 1 jaar nieuw
Contract is verstreken. dan zal Haye ook niet willen verlengen

17   1  
Ed

Schiet eens op met die overname !!

5   5  
Breda*076

Ik weet niet waarom, hij heeft het nog nergens laten zien, mede door veel blessures, maar ik zou die Romero van PSV best een half jaartje willen zien.

Met z'n 1.80 niet de grootste maar hij is volgens mij redelijk sterk en technisch. En dan met spelers als Haye en Seuntjens erachter.

7   9  
Vic

W E G M E T D I E K3 GVD!

14   11  
Tip

Zijn we na de nederlaag in Den Haag niet een beetje aan het doemdenken geslagen ? Het is maar een vraag ? Na Den Bosch, VVV en Utrecht was de sfeer geheel anders. Best logisch want als supporter wil je niet verliezen. Maar relativeer het aub allemaal een beetje.

Ik zie best mogelijkheden met dit elftal met enkele versterkingen erbij. Je kunt twee kanten op. Iemand in de voorhoede erbij en meer goals maken of een goeie verdediger halen en minder goals tegen. Liefst beide.

Maar alles is afhankelijk of we er geld voor hebben. Als de club wordt overgenomen komt dat wel goed. Anders is het een lastig verhaal.

Ik persoonlijk vind wel dat je moet blijven gaan voor promotie via de nacompetitie. Daarom ook is versterking gewenst. Of dat promoveren lukt is een tweede maar proberen is toch wel het minste.

Ik denk dat de mensen die het voor het zeggen hebben bij NAC er erg verstandig aan doen de supporters voor het nieuwe jaar eerlijk te informeren. Of dat kan binnen het kader van de verplichte geheimhouding weet ik niet. Maar je kunt in algemene termen toch een hoop vertellen zonder al te specifiek te worden. Zoiets.

8   1  
Barbapapa

Nacompetitie halen met huidige selectie en resultaten gaat lastig worden. Wat als we het halen en onverhoopt promoveren. Hoe gaan we dan een selectie op de been brengen….? Zie de club nog niet 1,2,3 verkocht zijn. Mensen praten hier alsof NAC al verkocht is met Lokhoff alvast laten beginnen enzo. Het is veel te stil omtrent de overname!

6   1  
Badeend

Het zou een keuze voor de zeer korte termijn zijn, terwijl de lange termijn nog steeds flink op de schop moet. En dan heb ik het nog niet over de verandering van eigendom, maar vooral - zoals ook door oa Fred aangegeven - de verandering van 'arbeidsmentaliteit' binnen de club. Om vooral het woord 'clubcultuur' maar niet te gebruiken want dan denken sommigen weer dat ik het over iets heel anders heb.

Het is geen toeval dat spelers bij NAC wanpresteren en elders opbloeien, of - zoals in het verleden vaker - elders geweldig spelen en bij NAC in een zwart gat sukkelen. Dat NAC alleen succes heeft als alle puzzelstukjes toevallig in elkaar vallen.

Er klopt heel weinig van de cultuur in de organisatie, hier moet ik Hans Deelen gelijk in geven. De meesten doen maar wat, als het maar gezellig is. En dat begint bij leiderschap.

Natuurlijk is het moeilijk om dat te veranderen, zeker op korte termijn en al helemaal in een situatie met 20 aandeelhouders, continu wisselende directeuren en trainers en dan ook nog een veeleisende achterban. Het was dus wachten op een écht tussenjaar en daar zitten we godzijdank middenin. Hoe vervelend het ook is, en hoe laat ook. Hopelijk nog niet te laat en hopelijk verandert er nu een keer écht iets.

Je kunt nog denken dat de Grootaandeelhouders, Mattijs-zonder-H en Steijn dit hadden gezien en daarom enkele verhoudingen zo op scherp hebben gezet en daarom Steijn een driejarig contract had. Dat is met wat goede wil. Alleen hebben ze het wel totaal verkeerd aangepakt en heeft de stuitende op niets gebaseerde arrogantie ze genekt (excusez le mot). En gelukkig maar want met die minkukels waren we nog veel harder de afgrond in gereden.

Feit blijft dat er echt iets moet veranderen. Mensen als Weijs en Gilissen zouden hier niet eens kunnen functioneren, al zouden ze het willen en mogen.

Op naar een nieuwe toekomst!!

5   11  
Real Robert

Opvallend, dat het interview met De Graaf,

gisteren in De Stem op deze site onbesproken blijft.

Het is ontluisterend om te lezen, dat deze trainer

niet meer weet wat te doen. En zo iemand moet

ons het seizoen uitleiden. Lijden zou een beter

woord zijn.

Hij heeft geen grip op deze selectie.

De Graaf: doe een stap terug, ga je de komende

tijd concentreren op je gezondheid, lijkt me veel

belangrijker dan met de dagelijkse stress van een

hopeloze job te leven.

NAC heeft met Molenaar een trainer met meer

ervaring. Die zal waarschijnlijk ook scherp zijn ol

zich weer waar te maken.

5   0  
Nonkel Frans

Badeend ja alles draait om leiderschap en voorleven.
Het is cruciaal welke keuzes de nieuwe eigenaren hier gaan maken. Zij stellen ( via een RvC) een nieuwe directie en staf aan.
Als dit mensen zijn met hart voor de zaak en arbeidsethos - en ja daar stikt het van hier in West Brabant - volgt de rest vanzelf. Kwestie van voorleven.
Dus van bovenaf beginnen.

Soort zoekt soort - dat is in t verleden flink mis gegaan laten we bidden dat ze het nu snappen.
Als die eigenaren niet van hier zijn dan zal de RvC haar bredase ballen moeten laten zien. Zij doen de selectie. Geen bla bla types geen dikke nekken geen uitvretersmentaliteit meer.
Ze zullen toch onderhand wel snappen dat het deze keer serieus is en niet meer met Types Edelenbos aan moeten komen. Zo niet dan moet je niet in een RvC willen gaan zitten.

Het leiderschap wat in west brabant aanwezig is moet je kennen. Hier vullen we geen gaatjes met praatjes. Dus die giede types staan niet vooraan. Die zijn aan t werk.

6   2  
Geelzwartwit

Er is vast weinig geld.
Er is vast weinig bereidheid om extra geld vrij te maken want in overname
Heel de wereld wil wel een scorende spits voor weinig geld
Aan het begin van het seizoen lukte het niet om een spits te vinden

Maarrrrrr ik zie het rooskleurig in want:

"Manders kent Schoenmaker junior, zoon van de vermaarde Haagse oud-voetballer Lex Schoenmaker, vanuit zijn tijd bij ADO Den Haag. ,,Lex is een wandelende encyclopedie: eredivisie, eerste divisie, tweede en derde divisie, hoofdklasse: hij heeft alles in kaart.”

Bron BnDeStem

7   6  
Judge M.

Hugodver @TIP, doe eens niet zo gruwelijk genuanceerd en begrijpend man! Straks ga je nog beweren dat er 2 kampen schuld hebben aan de ellendige toestand waar we ons nu in bevinden...

Oh wacht... ;-)

1   1  
signase

@Real Robert (8.03):

NAC zou er ook voor kunnen kiezen om Molenaar naast De Graaf te zetten. Desnoods op de achtergrond, buiten de schijnwerpers, buiten medeweten van de pers en supporters. Moeten De Graaf en Molenaar dan wel allebei willen. Ik vraag me af of Molenaar nog wel trek heeft in het hoofdtrainerschap van een profclub. Hij heeft een stap terug gedaan, misschien niet zonder reden.

0   6  
sprang-capelle

Verheijdt en Stein halen. Haal je klasse, onverzettelijkheid, overzicht en bovenal doelpunten in huis. Dan promoveer je via de NC. En een trainer die wèl ervaring heeft. Edwin de Graaf is een hele loyale assistent. Maar NAC coachen en zeker nu, is voor hem een kansloze missie, met figuren als Manders en Lex Schoenmaker jr aan het roer.

Zou graag zien dat er iemand de portemonnee trekt en deze spelers zou kunnen halen. Op deze manier promoveert ADO met die nieuwe eigenaar, en halen we wellicht de NC niet.

Zou voorts heel graag zien dat z'on grote club als NAC z.s.m. een nieuwe eigenaar heeft.

Op deze manier komen we nooit meer in de eredivisie.


4   0  
sprang-capelle

@GeelZwartWit

Ik vrees dat Manders de kaarten van Lex Schoenmaker jr verwart met menukaarten. Hij zat bij ADO dag en nacht in het restaurant. Scoutte op wedstrijddagen op zijn eigen tribune.

Lex Schoenmaker jr heeft nooit iets gescout bij ADO in 13 jaar tijd, en gaat dat in 30 jaar bij NAC ook niet doen.

Per direct afscheid nemen van Manders en Lex Schoenmaker jr. Edwin de Graaf is van goede wil, maar hij staat er totaal alleen voor.

0   1  
Nero

Beter wachten tot we over zijn genomen en mandersxdie oplichter opgezout is

Laad alle berichten na dit bericht in