Wij gaan niet opzij

NAC is klaar op de transfermarkt, tenzij er nog spelers vertrekken

Raskolnikov

Met de komst van Kaj de Rooij heeft NAC de selectie rond. Dat laat trainer Maurice Steijn weten in gesprek met BN DeStem. Er komen alleen nog versterkingen, wanneer er spelers vertrekken.

Steijn: "Met de komst van Kaj de Rooij zijn we uitgewinkeld. Hoewel je het nooit met zekerheid kan zeggen, mocht er nog iemand vertrekken bijvoorbeeld. Alle posities moeten dubbel bezet zijn."

Het lijkt niet ondenkbaar dat NAC nog wat reservespelers probeert te slijten. Een aantal van hen heeft te horen gekregen, dat NAC openstaat voor een verhuurperiode. Dat zij ook daadwerkelijk vertrekken, is wat Steijn betreft onzeker: "We hebben bij enkele spelers aangegeven dat ze in aanmerking komen voor verhuur, maar de clubs die zich melden, geven aan niks te kunnen betalen. Dan gaat het niet door. Wij zijn geen Sinterklaas."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Interlandcarrière lonkt voor Malone 18 reacties
Volgend bericht
Steijn: "Riera blijft" 15 reacties
23 Reacties
152   4  
Blackmountain

Mijn complimenten naar de manier waarop Steijn en Manders deze transferperiode hebben gehandeld. Geen rare of geheel onbekende spelers binnengehaald op basis van bijvoorbeeld camerabeelden. Over alle spelers lijkt goed te zijn nagedacht en lijken te passen in een duidelijk plan en doel van zowel Steijn als de club. Dit is iets wat naar mijn gevoel al een tijdje niet meer is gedaan!

47   4  
Sjef de gevulde koek

Vrijdag het eerste examen. Heb er zeer veel vertrouwen in. We worden weer serieus genomen. Hup nac

152   4  
Blackmountain

Mijn complimenten naar de manier waarop Steijn en Manders deze transferperiode hebben gehandeld. Geen rare of geheel onbekende spelers binnengehaald op basis van bijvoorbeeld camerabeelden. Over alle spelers lijkt goed te zijn nagedacht en lijken te passen in een duidelijk plan en doel van zowel Steijn als de club. Dit is iets wat naar mijn gevoel al een tijdje niet meer is gedaan!

50   4  
Uit je Naaht

@Blackmountain

"Geen rare of geheel onbekende spelers binnengehaald op basis van bijvoorbeeld camerabeelden".

Ehh. Jawel. Adiléhou. Steijn gaf zelf aan dat dat "een gokje" was. Niet erg, maar wel een gokje.

34   4  
Jf

Manders en Steijn hebben topwerk geleverd. In het interview van Kaj hoor ik dat zijn keus voor Nac ook door het vertrouwen van Manders en Steijn komt. De nieuwe Td moet echt wel iets toevoegen aangezien Manders en Steijn ook goede zaken hebben gedaan.

37   3  
ric

Echt bizar hoeveel goede spelers we straks gewoon op de reservebank hebben zitten.
We hebben écht een ontzettend brede selectie en dat is fijn om tegenvallers als blessures, schorsingen of zelfs Corona op te kunnen vangen.

20   12  
Ibio

Wie gaan er nog weg?

Dogan
Kali
Azzagari
Reuvers

23   1  
Eljé

Heb voor het eerst in veel jaar het idee dat we herkenbare spelers hebben, waarvan je weet wat je ongeveer kunt verwachten. De afgelopen jaren toch iets te veel overgeleverd aan de hoop dat het kwartje de goede kant op valt met talenten.
Er zullen er vast nog wel een paar een dip in vorm of blessures krijgen maar de meesten kunnen op meerdere posities uit de voeten en we hebben een brede selectie.
Hopen dat de hiërarchie goed is en we doen lekker bovenin mee.

Nu nog een keer naar het stadion om het live te zien. :-)

14   1  
Blackmountain

@UIT JE NAAHT

Scherp, dat is misschien een gokje. Verwacht overigens niet dat dit gokje meteen voor de basis 11 is gehaald en dus voor een flink salaris op de lijst staat.

36   12  
Henkie

Ik denk dat dit de basis wordt:

——————- Olij
Rutten - Rösler - Riera - Noblejas
——— Malone - Haye
Allouchi—-Immers—-De Rooij
—————Sydney

Met Venema ipv allouchi wanneer er snelheid nodig is als tegen jong Ajax.

Toch wel een elftal waar ik sinds lange tijd weer blij van word.

Wat een bank heb je dan:

Kortsmit, Kramer
Schouten, Mashart, Monsalve, Adilehou
Kali, Fiorini, Azzagari, Reuvers
Bilate, Venema, Dogan, Buffonge, Bohui

Zijn er misschien toch wel iets te veel.
Wat mij betreft Azzagari verhuren, Bohui en Reuvers weg doen.

Dogan alleen wegdoen indien je een vervanger haalt inderdaad. 3 sterke aanvallers in de breedte is geen overbodige luxe voor bij blessures (/besmettingen?).

20   2  
Krenk

Voor het eerst sinds tijden een herkenbaar NAC elftal. Een team met een mooie balans tussen jong en oud, maar het belangrijkste kwaliteit en een goede spirit! Dit team is beter dan het team waar we mee in de eredivisie speelde. Ik durf te zeggen dat dit team zich dit jaar in de eredivisie zou handhaven, mede door de speelwijze van Steijn. Niet aanvallend, niet oogstrelend voetbal maar zie er maar eens te winnen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de daad nu bij het woord gevoegd, en zie je aan alles dat we willen promoveren. Natuurlijk kost dit centen (in salaris en transfergelden), maar dat heb ik liever dan dat angsthazen beleid en spelen of 'safe' waarvan je zeker weet dat je direct om de bovenste plaatsen speelt.

Belangrijk hoe dit team (en aanhang) omgaat met tegenslag, welke zeker een keer gaat komen. Nu zit het aardig mee, maar hoe reageren we als het een keer tegen zit?! De komende wedstrijden zullen uitwijzen hoe we er echt voor staan. Ik heb er iig vertrouwen in!

Hup NAC!

7   2  
Cool hand

Voorheen hadden we een selectie vol matige, labiele en onzekere spelers, Krenk. Ik heb het idee dat dat nu wel anders is. Veel volwassener. Maar wat je zegt, kijken hoe ze met de eerste tegenslag omgaan. Hopelijk geven 'de oudjes' het goede voorbeeld.

18   1  
Basje

Ik hoop wel dat ze voorzichtig omgaan met azzagari.... zie het echt in hem zitten.


Ontopic:

Trots op onze club hoe alles gaat! Goede flow doorpakken !

3   28  
Adriaan

Gister veel duimpjes omlaag om bep spelers te verhuren die bij nac nauwelijks aan spelen zullen toekomen Niet goed voor de spelers zelf en dus ook niet goed voor nac
Gaat om enkele spelers. aldus de club, dus zeker 3
Noemde hierbij de namen van Azzagari Bohuil en DJ Buff

4   0  
geelzwartwit

@henkie

Precies zo zie ik het ook
1-4-5-1
Zie maar eens door dat middenveld heen te komen als tegenstander en daarnaast heeft dit middenveld onwijs veel mogelijkheden in de omschakeling (snelheid).

Het is het middenveld waar de wedstrijd gewonnen wordt en met Kai en Veenema/Mounir zijn we in de diepte nu nog gevaarlijk ook.

Is Sydney leeggespeeld dan heb je met Bilate het laatste kwartier nog een prima spits die wat kan forceren of juist de bal vast kan houden

Fijn fijn

4   0  
Ki Utsuri

Hopelijk is de deadline snel voorbij en heeft men nog wat geld in kas om een aantal contracten te gaan open breken.

14   1  
Tombola Breda

@HENKIE, Schouten op de bank doet toch wel zeer hoor. Die was echt lekker bezig. Maar als ik Rutten de laatste wedstrijden op rechts zie spelen dan moet je concluderen dat die nog wat beter is. Maar om El Al nu naar de bank te verwijzen om Schouten iets hoger in het veld te zetten (zijn oude positie) gaat mij ook wat ver. Jeetje, hoe lang is het geleden dat NAC zulke "luxe problemen" had?

4   0  
geelzwartwit

@tombola

Inderdaad luxeprobleem. Eigenlijk op meerdere posities luxeproblemen.
Dat krijg je als je alle posities waardevol dubbelbezet wil hebben.
Wat ook wel heel fijn is is dat de reservespelers ook allemaal net anders zijn dan de basis selectie. Zou kun je in een wedstrijd heel goed tactisch wisselen mocht dat nodig zijn.

3   3  
scheppioni

Begrijpelijk !
Maar gezien dat we daadwerkelijk naar promotie zouden kunnen gaan .......
Jari Vlak van volendam in 2021 binnenhengelen. Dat is een toppertje !

1   2  
Adriaan

Ja mensen het idee komt ook van nac zelf hoor....
Zij gaan ook zo maar niet spelen in o 21...

6   3  
Europa league

Zou Maurice zo blij zijn met Kaj dat hij meteen mag starten tegen de Graafschap?? Denk zelf van niet denk dezelfde 11 als tegen jong Ajax

4   2  
Belgische Naccer

@Henkie

Volledig eens met jouw opstelling. Je zou alleen Schouten ook nog op de plek van Allouchi/Venema kunnen zetten.

Dat zou ik wel eens willen zien. Schouten op rechtsbuiten.
Ik denk dat hij zomaar 2 a 3 assists per wedstrijd aflevert en wellicht ook 1 goal per wedstrijd.

Schouten is te goed voor de bank.

0   16  
Adriaan

Beste mensen geef mij eens een reden voor de vele duimpjes omlaag....
A srlectie is 25 man incl 3 keepers
Dus 3 verhuren ( club en spelers win win situatie)
Hoop niet dat we straks met enkele ontevreden spelers zitten wegens gebrek aan speelminuten...

7   2  
ArieC

@Adriaan

Alleen al door het geneuzel om een duimpje omlaag krijg je van mij een duimpje omlaag. Wat boeit het dat een ander jouw mening niet deelt?

Laad alle berichten na dit bericht in