Wij gaan niet opzij

Steijn: "Riera blijft"

Raskolnikov

De kans dat Roger Riera nog voor het sluiten van de transfermarkt bij NAC vertrekt, lijkt te verwaarlozen. Maurice Steijn geeft in gesprek met BN DeStem aan dat NAC al even niets meer van Barcelona heeft gehoord.

Barcelona hoopte Riera met een spelersruil binnen te kunnen hengelen, maar kreeg van NAC te horen dat alleen een zak geld zou voldoen. De Catalanen hebben daarna niet doorgepakt, zo vertelt Steijn. "Riera blijft, aangezien we van Barcelona niks meer hebben gehoord", aldus de oefenmeester.

Goed nieuws voor NAC, maar wat zonde voor Riera. De Spaanse verdediger had namelijk wel oren naar een transfer.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
15 Reacties
83   1  
NAC!!!

Top nieuws!

Begrijpelijk jammer voor hem zelf, maar een super prof die vindt dat beide er beter van moesten worden.
Gun deze kerel in de toekomst zeker een toptransfer. Een top kerel voor ons NAC!!

83   1  
NAC!!!

Top nieuws!

Begrijpelijk jammer voor hem zelf, maar een super prof die vindt dat beide er beter van moesten worden.
Gun deze kerel in de toekomst zeker een toptransfer. Een top kerel voor ons NAC!!

14   0  
JimGoose

Mooi, gewoon een paar jaar bij NAC in de ere spelen en dan door de voordeur naar Girona of Espanyol (dat laatste enkel als zijn Catalaanse trots dat toestaat)

51   1  
ric

Eigenlijk is dit gek genoeg nog beter nieuws dan het aantrekken van de Rooij.
De verdediging staat echt als een huis en zorgt voor vertrouwen en een ijzersterke fundering van het elftal.

12   0  
Raf17

Kijk, dit is nu een goede kop om het artikel van DeStem mee samen te vatten. Belangrijkste en daarnaast goed nieuws. Mooi dat Barca is afgehaakt. Ik kan me voorstellen dat het voor Riera ook geen straf is om nog een jaartje in Breda te blijven.

4   10  
Maarten

Top . Ik snap ook qua podium niet dat je daar wilt voetballen. Heimwee zeker? Gaat dan naar een Espanyol ofzo.Ik denk na dit seizoen dat er aantrekkelijkere clubs komen vanuit de eredivisie , segunda Division of een mooie club uit Frankrijk

13   1  
fvf6

Deze jongen krijgt in de toekomst echt de kans nog wel om een droomtransfer te maken , ik hoop wel dat NAC tijdig zijn contract openbreekt zodat er wel een mooie transfersom binnen gehaald kan worden . en neem dan gelijk een minimaal transfer bedrag in dat contract op .

8   1  
Nonkel Frans

Inderdaad Best News ever! Nu graag nog een BSR interview met Roger zelf om eea te bevestigen. Yesss !!!

12   0  
Breda

Riera is heel belangrijk, ook in de coaching van Rosler, wat ecbt een topper aan het worden is.

13   1  
J3P

Als Riera dan ook nog al die net gemiste kopballen erin gaat koppen dan kan hij er zo maar 10 maken als verdediger.

8   1  
ABC

Dat is heel goed nieuws. Een club als Barcelona zou zich wel moeten realiseren dat ze een oudspeler uit de jeugdopleiding blij maken met een dooie mus. Het gaat daarnaast in deze casus niet alleen om voetbal maar ook om familiale omstandigheden. Gelukkig is Riera een professional en een fatsoenlijke kerel. Inderdaad is hij belangrijk voor Rosler. Met Rosler hebben we ook een pure goudvink. De volière begint er goed uit te zien nu ook al Sidney de ene na de andere binnen werkt. Eveneens ElAl vind ik het laatste 1.5 seizoen een verademing. En dan nog de Rooy erbij........
Steyn kan gaan kiezen, een brede selectie is nodig om kampioen te worden. De bank is net zo belangrijk als de basis elf.

3   1  
Scheids!

Ligt niet aan NAC, louter aan Barça!
Maar ik ben maar wát blij dat de selectie intact blijft met Riera, is een rots in de branding!

2   0  
geelzwartwit

Riera zal het ook wel begrijpen dat een ruildeal niks voor NAC is. De tijd van talentjes voor de basis is voorbij. Talenten haalt NAC zelf of leidt ze op en krijgen de kansen in een geoliede machine mee te gaan draaien. Daar leer je ook het meeste van.
Azzagari zal zo ook voor hemzelf belangrijke minuten gaan maken zonder dat de prestatie van hem af hangt.

5   2  
scheppioni

Beste nieuws van deze dag !!
Ik ben hier zeer zeer content mee !!
Op naar de superboeren vrijdag a.s., ik ben er al ene superboer(speler) aan het stangen !

4   1  
Tombola Breda

@ABC, 100% met je eens. Het is voor clubs vandaag de dag al lastig genoeg om het hoofd van de spelers rustig te houden. Ze hadden NAC/Riera nooit moeten benaderen op het moment dat ze helemaal geen geld hebben. Dat geeft maar weer aan wat de menselijke maat is bij dergelijke megalomane clubs. Koehandel.

2   0  
Dutchbird

Gelukkig speelde dit op het moment dat Barca op de centjes moet letten. Hopelijk draait hij een fantastisch seizoen met promotie want hij kan ook in de eredivisie van groot nut zijn voor NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in