Wij gaan niet opzij

NAC is klaar op transfermarkt: "Eerste slag geslagen in aanvullen en verversen selectie"

Das Phantom

NAC is klaar op de transfermarkt. Dat laat de club zojuist weten via de officiële kanalen. "Gedurende deze window hebben we maar liefst zes spelers toegevoegd aan de selectie. Voor nu kan iedereen gaan slapen; we zijn klaar."

NAC wist zich te versterken met de diensten van Ómarsson, Garbett, Boere, Wernersson, Kaied en Staring. Daarnaast kreeg jeugdspeler Omgba een contract. "De nieuwe technische leiding heeft deze window een diversiteit aan aanvallende smaken toegevoegd aan de selectie", aldus de club. "De doelstelling is nog altijd het strijden voor de play-offs." 

"NAC heeft hiermee de eerste slag geslagen in het verversen en aanvullen van de selectie", deelt NAC mee. "Niet onbelangrijk te benoemen is het feit dat de club het volste vertrouen heeft in de jonge verdedigers om zich samen met het team verder te ontwikkelen." 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
54 Reacties
107   11  
De beul van etten

Ondanks de defensieve kwetsbaarheden heb ik er wel alle vertrouwen in. Promotie blijft natuurlijk de droom, maar ook als dat niet lukt zie ik de basis ontstaan om daar volgend jaar een serieuze gooi naar te doen. Lang geleden dat het zo voelde, eens dan wordt de hemel stralend blauw!

107   11  
De beul van etten

Ondanks de defensieve kwetsbaarheden heb ik er wel alle vertrouwen in. Promotie blijft natuurlijk de droom, maar ook als dat niet lukt zie ik de basis ontstaan om daar volgend jaar een serieuze gooi naar te doen. Lang geleden dat het zo voelde, eens dan wordt de hemel stralend blauw!

33   10  
BredaasBeestje

Velanas weigert contract te verlengen, NAC wilt hem niet meer laten spelen.

Hans Kraaij in de Transfer Deadline Show op YouTube zojuist.

21   9  
Breda83

Een Eredivisie waardige selectie, of in ieder geval eentje met voldoende potentie om tot eentje uit te groeien, stel je niet samen in 1 transferwindow. Aanvallend en het middenveld zitten we goed voor volgend seizoen. Komende zomer nog wat centrale verdedigers halen en we kunnen gaan knallen.

36   6  
Rijen is NAC

Dat zijn nog eens berichten, wie had dat een halfjaar geleden verwacht.. Trust the proces, de zin en hoop is weer helemaal terug. Al is de kans zeer klein dit seizoen, we hebben en bouwen aan een selectie die volgend seizoen gelijk op scherp zal staan voor promotie!

Eens dan wordt de hemel stralend blauw, Breda vooruit!

Welterusten Breda & omgeving

75   12  
Jemo

Ik blijf dat onzin vinden een van je betere spelers niet meer op te stellen omdat hij zijn contract niet verlengd. Dit is toch waarom je een tijdspan in een contract zet. Als hij denkt ergens anders beter te zijn, bedankt en veel geluk. Help ons dan naar de play-offs. Wie weet groeit er iets moois en gaat hij mee de eredivisie in

35   4  
Snipes

Top bericht! Duidelijke taal. Goed om even in te spelen op het sentiment bij de supporters die schreeuwen om een verdediger. Ik had ook graag een verdediger gezien.

Ik word heel blij van deze vorm van communicatie! Ga zo door. Mag ook weleens gezegd worden

En geloof maar dat het communicatieteam overuren heeft gedraaid met al die spelerspresentaties.

28   8  
Snipes

@Jemo: de spelers tegenwoordig gooien gelijk hun kont tegen de krib. Clubs worden altijd benadeeld. Laat het maar andersom gebeuren een keer. En wellicht dat hij zelf ook snapt dat het geen zin heeft om een half jaar uit the picture te zijn

23   4  
Vak B

@ JEMO

Als hij weigert uberhaupt in gesprek te gaan gaat ie echt niet verlengen. Normaal zou ik hem ook blijven opstellen. Maar als je nu wilt bouwen voor volgend seizoen kun je beter spelers gebruiken die er dan nog zijn. Promotie is het doel waar alles voor moet wijken. Ik vrees dat als je daar niet volledig de focus op legt, je het ook gewoon niet haalt. Je hebt een half jaar om iets van een basis weg te zetten. Dat is echt winst tov alles in de zomer pas weer aanpassen

12   14  
Tip

Indien Boere en Omarsson hun oude vorm weer halen zijn dit prima spelers. Zeker voor de keuken. De rest is afwachten want wie heeft ze zien spelen ? Al heb ik wel vertrouwen in de expertise van Maas. Korte termijn lever je in met blessure Jort en met Velanas die naar het schijnt niet meer mag meedoen. Velanas zal dit erg vinden , maar hij heeft volgens mij voor volgend seizoen al een andere ereclub. Dus komende wedstrijden eerst maar eens afwachten.

13   2  
witzwartgeel

Natuurlijk hoopten we op verdedigende versterkingen maarrrrrrrr we hebben een nieuwe trainer en een hoop nieuwe spelers en volgens mij nu wel doelstellingen.

Ik kijk er niet gek van op als er de komende weken sportief echt stappen gemaakt worden en ja ook in de verdeding. Hyballa krijgt ze wel scherp en leert ze het wel.

HUP NAC!

31   36  
Rico

Ik zou het ZEER DOM van Pierre en Maas vinden als Velanas niet meer zou mogen spelen......

47   6  
Karel de grote

Het is onderhand wel eens goed geweest dat NAC altijd maar water bij de wijn moet doen.

We krijgen structureel veel te weinig geld bij transfers( buiten Van hecke) .

Ik ben blij dat ze eindelijk eens hun eigen koers gaan varen. Wil je niet mee ,prima dan de groeten en succes verder.

Maar we spreken allemaal weer voor onze beurt. Wie zegt dat Velanas niet gewoon bij gaat tekenen?

9   3  
Peer Puf

Een mooie transferperiode hoor,
Op naar het nieuwe NAC
En wie weet wat er nog uit de hoge hoed van Peter Maas komt.
Want ze schrijven niet voor niets we zijn klaar. Voor nu
Ter wierik is uit zijn contract dus wie weet wat er nog mogelijk is

39   6  
Papegaai

Het zou wel chique zijn van Velanas om z’n contract te verlengen al is het maar voor 1 jaar met een gelimiteerde transfersom van 500.000 ofzo. NAC heeft hem een kans gegeven zich te ontwikkelen en zich in de kijker te spelen.
Ik zou hem ten alle tijden gewoon blijven opstellen zolang hij dit niveau vasthoud. Hij is en kan belangrijk zijn om de play offs te halen.

21   4  
Vak B

@Papegaai

Dat is precies het punt. Kan ie in de zomet nog weg als er een goede club komt en zich nog een half jaar in de kijker spelen.

Overigens: Als je gehaald wordt of bij een club zou zitten waar de doelstelling duidelijk is: volgend seizoen promoveren
En ze zetten de topscorer op de tribune omdat ie niet mee wil doen in dat avontuur, dan ontstaat er wel een enorme focus en samenhang in de groep die er wel voor gaat. Dat weet je gelijk dat het proces belangrijker is dan jouw prestatie vandaag. Dat er 1 doel is. En dat alles daar voor moet wijken.

Zouden ze een film van moeten maken:-) mooi man.

11   19  
Scheppioni

Ik ben benieuwd nu met de versterkingen....wat zijn er toch oliedomme voetballers zoals Velanas !!! Middenmoot ere is zijn plafond, daar kan ons prima draaiend NAC zomaar bij horen.....eerste negen eerste divisie, laatste negen eredivisie verschilt echt niet veel van mekaar !

18   24  
Fcsp

Met zo’n matige verdediging moet je wel erg veel scoren om wedstrijden over de streep te trekken. Het doel van P&P lijkt te draaien om attractief voetbal, maar we zijn toch een BVO? Promotie verdien je dubbel en dwars terug dus rap investeren in een verdediger. Vrijdag maken Verheijdt en Bilate gehakt van koorknaapjes Velthuis en Besselink.

18   7  
ArieNAC

Mike te Wierik is transfervrij dus die zouden ze nog kunnen toevoegen aan de selectie deze week. We kunnen wel een verdediger van dat caliber gebruiken

11   2  
Pietjebel

De aanval is de beste verdediging zullen we maar zeggen
Als je veel in balbezit ben of veel aanvalt komt er minder druk op de verdediging zo kan je het ook zien

26   3  
Denn

Aan Velanas heb je niks in de eredivisie.
Dat is echt een speler die dan veel goede spelers om zich heen moet hebben die de gaten voor hem dichtlopen (en in zo’n team zal hij nooit terecht gaan komen).

Bij degradatievoetbal zal hij ondersneeuwen. Zwak in de omschakeling en fysiek matig.

Voor de (top) kkd of OFI Kreta gewoon een hele leuke en technische voetballer. Meer niet. En dat hadden ze bij Utrecht ook heel goed gezien.

12   4  
Ernie

Omarsson, Boere, Staring zullen deze ploeg beter maken. Wenersson, Garbett en Kaied is een groot vraagteken. Na de komende 3 wedstrijden weten we al iets meer.
En Velanas? Ik zou hem gewoon blijven opstellen. Waarom niet?
Mocht Nac promoveren, kleine kans, blijft hij misschien wel. Maar hij zal niet nog een jaar in de Kkd blijven voetballen. En daar geef ik hem hij groot gelijk in.

9   5  
Nelis

Laat maar komen die 2e competitiehelft, ben benieuwd.
Vind het op z'n zachts gezegd bijzonder hoe er me de 'afvallers' wordt omgegaan, moet toch ook wel iets doen met de sfeer in de groep. Ik zou me in ieder geval afvragen waar ben ik nu in terecht gekomen, ook als nieuwkomer. Of heet dat dan de 'voetbalwereld'?
Verdedigend blijft het spannend, hopen dat de blessurepot daar een keer leeg raakt.
Hup NAC.

13   4  
Nick-air

Er is geen selectie samengesteld die de eredivisie aan kan. Wel jongens die kunnen bijdragen aan promotie, maar geen één is goed genoeg gebleken voor de eredivisie.

9   6  
Bas v d

Jammer dat voetballers bij de club waar ze de kans krijgen zich te bewijzen geen transfersom gunnen maar liever transfervrij vertrekken. Gewoon bijtekenen en nog een half jaar vlammen en dan vertrekken. Anders ook al ben je topscoorder lekker op de tribune plaats nemen.

11   82  
Van Flieger

Teleurstellende transferwindow met ook nog een loerend conflict over Velanas erbij.

15   1  
Steef

NAC heeft Velanas zelf maar een contract van een jaar met een optie van nog een jaar gegeven.
Dan is hij vrij om te gaan, wss naar een eredivisie club of het buitenland. Hoger niveau en hoger salaris, best te begrijpen.
NAC heeft het recht om hem niet op te stellen. Hoe dat in de groep valt hangt af van hoe Velanas zich gedraagt, heb ik geen zicht op.
Wanneer het de kans op promotie vergroot zou ik hem opstellen, laat het aan Hyballa zou ik zeggen.

13   3  
Jung-yoon Noh

Over Velanas kunnen we speculeren tot we een ons wegen maar laten we vooral ff wachten tot we iets meer weten..
Alles moet in het belang van Nac worden gesteld de komende jaren. Daar horen ook de transferinkomsten bij wat ons verder zal helpen. Ik heb het volste vertrouwen in de mannen die nu de touwtjes in handen hebben. Er zal vast wel een keer een foutje gemaakt worden en iemand ontevreden weggaan of wat dan ook. Wie betaalt die bepaalt!

28   4  
Nacman

NEWS FLITS
Door het door Flieger gezegd dat het een tegenvallend ttansferwindow is stapt de ad en commissaris technische zaken op van Flieger zal beide taken op zich nemen hij zal er een Europese topclub van maken onder zijn leiding.

7   23  
The Don

Geen ervaren CV, niks kunnen verlengen en van de zeven spelers zonder zicht op speelminuten er niet een kunnen lozen.

Dat is gewoon een niet goed. Best begrijpelijk, maar onvoldoende.

12   3  
Vent van de bok

@vanflieger aka HD

Vertel is vriend…wie hadden ze dan moeten halen ?

Er is al genoeg gevraagd aan je hoe jij het dan zou doen ? Maar daar geef je geen antwoord op.
Kun jij niet wat spelers regelen vanuit de grote club waar jij in de RVC zit ?

15   3  
Nachoreca1

Snap niet zo goed waarom de prioriteit niet lag bij een verdediger. 2 laatste overwinningen waren mooi, prachtig zelfs, maar we kropen een aantal keer door het oog van de naald. Erg zwak achterin. Nu vallen de middenvelders over elkaar heen. Maar ik laat me graag verrassen. Ook mooi dat velanas nu die nieuwe pirlo is....aardige voetballer maar ik heb hem ook potten zien spelen dat sab hem niet zo scouten. Laten we niet doorslaan dus. Wel gewoon laten voetballen mocht hij de rest overklassen op de training. Verder een groot compliment voor Pierre en Peter. Goede aanwinsten.
Come on NAC!

5   5  
Kiko

Jammer dat er geen cv bij is gekomen. Achterin is echt te zwak. Dat wordt iedere wedstrijd 4-4 of 5-5... hoop dan toch nog op een Te Wierik of zo...

9   0  
Nummer 2

Al moet iedereen zich nog bewijzen, ben ik ERG tevreden met de jongens die gekomen zijn(incl. De trainer) . Als dit geen stap vooruit is weet ik het ook niet meer.

Al denk ik wel dat een ervaren CV de kers op de taart van deze transferperiode had kunnen zijn. Begrijp me niet verkeerd het is goed om nu niet overhaast iemand binnen te halen waar je spijt van krijgt, dat hebben we al vaak genoeg gedaan..
Maar zoals andere al aangaven is te Wierik zijn contract ontbonden (bijna 300 wedstrijden eredivisie ervaring, en 'pas' 30 jaar). Zo'n type kun je altijd buiten de transferperiode een contractje voor leggen al is het voor een half jaar, en kijken of er iemand hapt. Een meer ervaren speler kan ook helpen om de jongere gasten beter te maken voor de toekomst, ook als hij daar zelf niet perse deel van uit maakt.

Hoe dan ook, veel vertrouwen en zin in de rest van het seizoen!

Hup NAC!

7   3  
Breda83

Ik blijf toch de hele tijd naar de laatste zin van het Twitterbericht van gisterenavond kijken;

" Voor nu kan iedereen rustig gaan slapen; we zijn klaar. Voor nu. "

Voor nu; zou in mijn ogen ook gewoon kunnen betekenen dat ze inderdaad nog bezig zijn met een transfervrije speler (te Wierik?) die vandaag of morgen aan zou kunnen sluiten.

13   2  
Arnac

Ah! Flieger!

Zoals eerder gevraagd en zoals 'Vent van de Bok' al schrijft.
Hoe zou jij het allemaal doen dan? Welke plannen zou jij hebben voor NAC?
Welke personen zou jij op verschillende posities binnen NAC zetten?
Welke spelers zou jij zorgen dat gehaald zouden worden?

Ik ben benieuwd. Het zou fijn zijn als je een keer reageert op bovenstaande vragen.

14   1  
Bas

Goed dat Nac ditmaal geen paniekaankopen doet op de laatste dag

2   2  
Pim

Misschien hadden ze nog een verdediger kunnen halen, maar ze hebben er al een viertal in het centrum

7   5  
Real Robert

Als je de kans krijgt iemand als Te Wierik voor 2 jaar vast te leggen, met gunstige exit voorwaarden voor de speler, dan zou je als NAC toch spekkoper zijn?
Deze achterhoede kan echt niet. Tegen all fouten van de centrale verdedigers is niet op te scoren.
Een Te Wierik moet het natuurlijk ook zelf willen.
Overigens moeten er ook andere contractloze centrale verdedigers rondlopen.

11   0  
Bas v d

Hoe zit het eigenlijk met meneer Bakker? Die kan ook op de positie cv spelen toch?

5   1  
Real Robert

Wil Bakker echt nog spelen?

3   5  
Bp

Gaan we Ter Wierik nog halen ?
Clubloze, na contractontbinding bij Fc Groningen.
Handig om achter de hand te hebben als mentor voor onze jonkies met zijn ervaring !!

6   1  
Wanny

@ BP

We hebben al genoeg spelers van rond de 30 achter de hand die hun tijd op de tribune of thuis op de bank zitten te verdoen. Terwijl ze NAC allemaal een bedrag van 6 cijfers kosten.

Als Maas denkt dat Te Wierik de komende 2,5 seizoen de leider in de defensie kan zijn, prima. Anders lekker laten lopen.

11   4  
Tip

De verdediging is inderdaad zwak. Maar je moet denk ik nu ook even afwachten of het elftal niet plots als een puzzel in elkaar past ? Met een betere voorhoede en een sterker middenveld wordt de verdediging meer ontlast en ze kunnen de ballen beter kwijt. En mogelijk is de nieuwe linkerverdediger een versterking. Je kunt voor de keuken zelfs een elftal krijgen die er altijd 1 meer maken dan de tegenstander. Wat ik niet zie zitten is dat je naast de blessure van v.d. Sande Velanas buiten de ploeg houdt. Dan ben je je twee beste spelers kwijt. Dan moeten de nieuwkomers dat eerst eens op zien te vangen. Bakker vind ik een vervelende situatie. Want hij is voor NAC een prima CV. Maar vooral de stilte rond hem roept vraagtekens op. Ik ben optimistisch maar wacht eerst nog een paar wedstrijden af. We hebben wel eens meer 7 spelers gehaald in de winterstop….. Eerst zien!

9   1  
Ivo

Qua verdediging - met Wernersson hebben we hopelijk aan de linkerkant een kwaliteitsslag gemaakt. Dat zal al veel schelen.

Het verhaal Danny Bakker is heel raar. 10 speelminuten nog maar dit seizoen. Geen updates over blessure of herstel. Niks. Ik weet ook niet of hij meetraint of niet.

Javier Vet hoop ik ook snel terug te zien. Die vond ik na de winterstop scherp in de duels en dat is nodig. Zijn lengte heeft ook voordelen. 1m94 geloof ik.

Een update vanuit NAC of BN de Stem over deze spelers wordt zeer gewaardeerd. En over Jort natuurlijk.

6   1  
Gjoewie

Kom op zeg, Te Wierik is 30 jaar. Die wil nog één keer flink knallen. Dat gaat ie echt niet doen in de middenmoot van de KKD.

1   5  
den hulk

verdedeging is slecht bij nac

2   0  
NacBreda0187

Bakker komt dit seizoen niet meer in actie helaas

3   9  
Cees-2

ARNAC: Een tijdje terug, echt nog niet zo lang, vernamen we uit de NAC-hoek, dat men zich "vooral" op Nederlandse spelers wilden richten in de toekomst. Maar?

4   0  
Bubba

Ook goed dat er aan spelers die duidelijk tekort komen, dat dat ook eindelijk eens eerlijk is kenbaar gemaakt!

4   1  
Beter de Laat dan nooit

Te Wierik kan van de lijstjes. Gaat naar Emmen.

0   0  
Arnac

@Cees

Wat bedoel je?
Heeft Flieger dat geantwoord?

2   0  
Hup nac

Heel veel succes pm op je eerste officiële werk dag bij ons nac… hoop dat er niet al te veel lijken uit de kast komen naar jaren wanbeleid gevoerd te hebben

7   0  
sam

Grote schoonmaak op komst, 13 spelers met aflopend contract.

1   0  
Breda83

@Cees-2

Erg benieuwd waar je dat gehoord hebt. Dat is namelijk nergens zo gecommuniceerd. Er was wel een streven om elke wedstrijd te starten met 4 spelers met een lokaal of regionaal karakter. Dus uit eigen opleiding of uit de regio. En met regio wordt Brabant, Zeeland of een deel van België bedoeld. Even zoeken en je kunt dit letterlijk in de krant lezen.

Laad alle berichten na dit bericht in