Wij gaan niet opzij

NAC kijkt naar mogelijke side-events op P5

DeWeesJr

Aangezien er in het begin van het seizoen nog maar een beperkt aantal supporters naar binnen mag wordt er door NAC gekeken naar alternatieven.

Supporters die niet ´welkom´ zijn in het stadion kunnen mogelijk gezamenlijk kijken op P5. Hoe dit er precies uit komt te zien is nog niet bekend. NAC is hierover nog in gesprek met NHG en Bureau PEEN. 

Algemeen Directeur benoemde eerder al het voorbeeld van Drive-In op P5. De Clubraad gaat onder supporters peilen of dit initiatief leeft. 

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
24 Reacties
93   12  
Plastieke annemieke

Jeroen

Jezus gast gooi jezelf weg alstumblieft

Zo klaar me die negatief volk hier. Corona hakt er flink in bij de mensen blijkbaar.

44   5  
Tombola Breda

Ok, misschien niet dezelfde ambiance als in het stadion. Maar voor het saamhorigheidsgevoel wel een tof idee! Als ze dit voor elkaar krijgen neem ik mijn hoed af.

21   183  
Jeroenw

Ja allemaal hutje mutje op p5 naat een groot scherm kijken ideaal haha maar zal wel een kansloze drive in worden ofzo en het slaat allemaal nergens op grootste gedeelte van mensen die positief testen nu hebben niet eens klachten en het grootste deel zijn juist de kinderen tussen de 7 en 12 jaar echt wat een poppenkast dit land!

93   12  
Plastieke annemieke

Jeroen

Jezus gast gooi jezelf weg alstumblieft

Zo klaar me die negatief volk hier. Corona hakt er flink in bij de mensen blijkbaar.

74   6  
T hert

@jeroenw
Jeroentje, jij hebt onder een steen gelegen de afgelopen tijd of ben jij een van die tieners die schijt hebben aan de maatregelen?
Nog alle opa's en oma's in je midden? Benieuwd hoe je piept als die of een van je ouders naar buiten wordt gedragen door jouw laksheid.
En wees eens bij dat nac wat regelt voor supporters die er niet bij kunnen zijn man.

31   2  
Nicky

Honderden toeterende auto's is toch ook support... Dat gaan ze wel horen binnen...

14   45  
Bommel

@Plastieke Annemieke, die Corona hakt er bij heel veel mensen in. Het intellectueel niveau van de mensen in ons land, of beter gezegd gebrek daaraan, komt pijnlijk bovendrijven op het worldwideweb.

Ik stond vanochtend bij de Jumbo achter een vrouw met haar dochter in de rij die verbaal helemaal los ging tegen een hersenloze als een zombie uit haar ogen kijkende kassière over een afstandincidentje even daavoor in de winkel. Type Facebookmoeder die bij gebrek aan een nuttige dagbesteding de ganze dag niet mis te verstane comments op Facebook plempt in de meest absurd denkbare Facebookgroepen, gesteund door een leger aluhoeddragende gelijkgestemden die net als zij, ook niet over meer hersencellen beschikken dan de gemiddelde Cantaloupe Meloen, waardoor ze in de waan leven, dat ze de wijsheid in pacht hebben. In zo'n groep zitten gelukkig ook vrouwen die net als de Cataloupe Meloen gewoon lekker zijn, maar bij dit gedrocht voor mij aan de kassa kon ik de aanwezigheid van een dochter onmogelijk verklaren.
Na haar lang en krachtig pleidooi, dat op geen enkele wijze reactie opleverde van de kassière sloot ze af met: "Mensen moeten zich niet zo druk maken". Ik verzin het echt niet.
Het is werkelijk jammer dat zulke mensen nog te dom zijn om een strop te maken van een stuk touw.
OT: Rot op met die zogenaamde initiatiefrijke evenementen op een parkeerplaats!!! Niet in stadion? Dan thuis of in café met vrienden, bier en frikandellen.

28   6  
Balletje

@Jeroenw.

Toppunt van fun? Lekker stadionwedstrijd en 3 weken later je moeder of oma begraven.
En na de dienst plakje cake en glas azijn met een vingertje dat wijst naar anderen.

9   42  
Rubenac

Terug jullie hokjes in jongens.
De wei is te gevaarlijk voor jullie.
De hond jaagt in zijn eentje de hele kudde naar binnen.????????????

19   3  
Fritske d'n Olifant

Wat een niveau weer... We weten niet eens waar NAC aan denkt bij side events. Wees blij dat ze een groep fans die daar behoefte aan heeft tegemoet wil komen. Of in ieder geval, dat NAC daar mee bezig is. Maar nee, we fikken het gelijk af zonder te weten waar we het over hebben.

32   2  
Buurman

Wat zijn bepaalde reacties vervelend en pijnlijk om te lezen. Veel goeie mensen die een onderbouwde reactie , gericht op de inhoud, kunnen schrijven haken hierdoor af.

4   26  
Falco

Wat een kut idee

14   3  
Badeend

Het lijkt erop dat het coronavirus bij bepaalde risicogroepen de hersenen aantast. Het gedeelte in de hersenen dat het (beperkt) mogelijk maakt om vervolgens reacties op een forum als dit neer te plempen, wordt helaas ongemoeid gelaten.

Belangrijkste kenmerken van de risicogroep: het zien van complotten achter elke boom, 'de overheid' de schuld geven van van alles en nog wat en een volstrekt misplaatste trots als ze met hun clubje gelijkgestemde onnozelaars een manier gevonden hebben om de Covid19-maatregelen te ontduiken.

OT: goed dat NAC dit onderzoekt. Misschien is een van de beste side events wel het huisvesten van een GGD-testlocatie - die er nu óók staat maar straks weg schijnt te moeten vanwege het begin van het voetbalseizoen. Om plaats te maken voor side events waar niemand écht op zit te wachten.

8   9  
Harri

Uiteraard een belachelijk idee. Onderschat het virus niet en ga nu niet elke keer dingen verzinnen om de regels te omzeilen. Besteed je tijd nuttig en ga op zoek naar versterkingen.

22   3  
Henri

Eerlijk gezegd lees ik liever reacties van Harry b.d. als de pulp die nu af en toe verschijnt.

12   2  
Dn henk

Terrasje op P5 lijkt mij best een gezellig idee ! Mag je dan wel juichen en je ongenoegen met de scheidsrechter delen ?

4   1  
Breetjeda

Ik ben een grote voorstander van open discussies in het leven,
Maar voor die discussies zijn ook daarvoor bestemde platformen te vinden.

Laten we het hier een nac platform houden en geen forum om je blik op de wereld te preken.

Zo kunnen we bsiderats die fijne plek houden voor supporters wat het al die jaren is geweest:)

1   1  
Kikako

Niet in het stadion dan lekker met alleen Friends in ons eigen caffeeke boeimeer laat die bitterballen en bier maar komen ?

3   4  
Lamington

Gisteren uit eten in Breda. Centrum druk, terrassen Grote Markt best vol. Zag naar mijn idee weinig 'extra' afstand. Allemaal prima. Officiële cijfers spreken van amper tot geen activiteit. Coronadashboard overheid, voordat iedereen over het eigen gehuilstruik struikelt dat de wereld vergaat...

Drive-in deuzig, terrassen o.i.d. zo'n slecht idee nog niet. Totdat het slecht weer wordt. Dan nog steeds geen drive-in.

3   10  
Grote kerk

@Bommel

Jouw verhaal beschrijft precies de persoonlijkheid van Plastieke Annemieke (Beest) Hoe ironisch.

Weer een hoop corona jankerds hier. Vandaag weer ruim 10 bejaarden met onderliggende aandoening opgenomen in het ziekenhuis?

LOCKDOWN, PANIEK!!

Beste Hoax van de afgelopen 2019 jaar. Alleen de geboorte van Jezus overtreft deze grap. Nog achterlijker als je daarin geloofd. Stel, je bent een kerkganger EN een corona jankerd. Wow..

1   2  
henk

@RubeNAC
@Grotekerk
Probeer eens één keer met rationele argumenten te komen. 'Jullie' kant van de 'discussie' komt tot nu toe niet verder dan schreeuwen, emotieargumenten en hysterische complottheorieën.

3   1  
drsMarcellus

Vooropgesteld dat ik ook niet echt een voorstander van allerlei maatregelen ben en het daarom natuurlijk jammer is dat NAC maar een beperkt aantal mensen binnen mag laten, maar voor al die azijnzeikers hier, wees godverdomme eens blij dat NAC meedenkt over hoe ze de mensen die niet binnen mogen, toch tegemoet willen komen om "bij het stadion" naar NAC te kunnen kijken.

Je wordt echt schijtziek van al die lieden die denken dat het maar niks is en die lopen te zeiken tegen van alles en nog wat, vrijheidsbeperking hier, social distancing daar. Loop niet zo te emmeren mensen. 80 jaar geleden konden ze godverdomme helemaal niks, die mensen hebben 5 jaar lang geen vrijheid gehad en dan lopen ze nu te zeiken over een aantal maanden dat ze effe iets minder mogen. Stelletje sneuneuzen.

Het zorgt er bij mij in ieder geval wel voor dat ik steeds minder reageer, het is gewoonweg niet leuk meer.

0   4  
Rubenac

Beste Henk,

Wil jij mijn “verhaal” nogmaals horen?
Maar het begint met je ogen te openen en gewoon te kijken.

2   2  
henk

@RubeNAC
Graag.
Het zou tamelijk verfrissend zijn om eens iets anders te horen dan geschreeuw over schapen, geprojecteer van paniek, verhalen dat de overheid/ Rutte de nieuwe Stalin of Hitler is, emotieargumenten, symplistische leugens over Bill Gates, allerhande stroman argumenten en gestrooi met dubieuze youtubelinkjes. Jij kan vast beter dan dat.
Mijn ogen zijn overigens open; ik verdien mijn geld juist met anders/ kritisch naar zaken kijken. Toch komen wij niet tot dezelfde conclusies. Wellicht dat mijn perceptie en levens-/ werkervaring anders is.

4   13  
Rubenac

We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn.
Maar hoe verklaar je bv, dat ( even alleen over Nederland gesproken)
Er een spoedwetgeving ingediend werd.
Waarin echt al onze vrijheid ontnomen kon worden.
Alles wat hier nu gebeurt, lachen we al jaren om in Noord Korea.
Het virus is onder ons, maar om een hele wereld op slot te gooien.
In Nederland 10 duizenden banen op te offreren, voor een virus.
Een virus , waar procentueel nog geen 1 procent aan dood gaat.
En dan geven de meeste als tegen antwoord , het zal je naasten overkomen of jou zelf.
Ik garandeer jou, als het mij overkomt, dat ik echt niet verlang dat heel nl op slot gaat.

Hoe meer je test , hoe meer besmettingen je vind.. is niet onlogisch toch?
Maar om daar elk uur melding van te doen op het nieuws op de radio.
Als je mensen op iq test, komen er nog meer domme mensen naar voren, dan we al denken te hebben.
Ik kan nog verder gaan, maar dan word dit bericht echt enorm lang.
Zoiets bespreken face to face gaat veel makkelijker.

Laten we nogmaals voorop stellen, dat het altijd goed is iets te ondernemen tegen iets wat je niet kent.
Maar nu blijkt dat de ics leeg zijn, iets waar Rutte enorm bang voor was.
Waarom nog dag in en uit , angst zaaien?!

Ik bagataliseer niets, maar kjjk alles wel vanuit perspectief.

Laad alle berichten na dit bericht in