Wij gaan niet opzij

NAC lijkt nog weken te moeten wachten op gebroeders Ilic

Da Pope

De kans dat Ivan en Luka Ilic snel in een NAC-shirt zijn te bewonderen, lijkt te verwaarlozen. BN DeStem meldt vanochtend dat de transfer van de beide huurlingen van Manchester City nu pas is afgerond. De procedure voor het aanvragen van een werkvergunning kan daarom nu pas in gang worden gezet.

Hoewel NAC al maanden inzet op de komst van de twee Serviërs, heeft het ontzettend lang geduurd voor clubs, spelers en zaakwaarnemers het definitief eens werden over alle voorwaarden voor verhuur. Omdat de huurcontracten nu pas getekend zijn, gaat de ambtelijke molen voor het aanvragen van werkvergunningen nu pas draaien. Vorig jaar duurde dat proces een (flink) aantal weken. Het lijkt waarschijnlijk dat het ook dit jaar enige tijd zal duren voordat alle formaliteiten in orde zijn. Aangezien de competitie over twee weken al begint, zou het zomaar kunnen dat Luka en Ivan Ilic de eerste competitiewedstrijd(en) missen.

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
151 Reacties
0   0  
Sjef de gevulde koek

Zucht !!!! Alleen voor luka moet dat toch zo gepiept zijn die heeft hier al een jaar gezeten. Naja ruk weer natuurlijk. Want die hebben we heel hard nodig.

0   0  
ome cor

Zo typisch Nederlands dit...
Het gaat om een arbeidscontract voor mensen die zichzelf kunnen bedruipen, niet om van de staat afhankelijke asielzoekers.
Kut bureaucratie, kut IND.

0   0  
Chris W.M.

Zolang ze maar héél snel twee middenvelders halen die sowieso basisspelers zouden zijn ( zie kruisjes van de forumavond) is dit geen onoverkomelijk probleem natuurlijk. Wel apart dat er blijkbaar nog heel wat zaken niet vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst en dus nog uitonderhandeld moeten worden. Én dat het zolang heeft moeten duren, TvdA gaf tijdens de forumavond immers al aan (eind mei!) dat de broertjes beide willen komen.

0   0  
Koek

Klote nieuws dit, hopelijk gaat het allemaal wat sneller dan vorig jaar.. Ben er bang voor.

0   0  
MickJ

Volgens mij wordt hier met 5 maten gemeten ,
of slordigheidje op de Nac burelen ?

0   0  
Belgische Naccer

Daar heb je het al....

Ik vrees dat het de eerst 5 wedstrijden met Allouchi en Damen wordt.
Dat wordt dus 5 gespeeld 0 punten...

Er gebeurd de laatste 2 weken echt helemaal NIETS POSITIEFS meer....
het horrorscenario wordt waarheid. We gaan de competitie starten zonder 1 fatsoenlijke middenvelder.

Olij en spaanse vrienden, maak jullie borst maar nat!

0   0  
Ouwe Spionkop

Man, man dit geloof je toch niet. Vorig jaar duurde het ruim een maand na de aanvraag voordat die vergunning af was gegeven.
Dat zou dus in dit geval eind augustus zijn. Dan is de competitie al 3 wedstrijden onderweg.
Maar goed de spelers van City zouden alleen maar extra zijn toch dit jaar?
Dus inderdaad als de bliksem paar goede middenvelders halen! De tijd begint nu echt te dringen.
Of gaan we met Damen de competitie in? Dat zou me niks verbazen eigenlijk. Ik sta bij NAC nergens meer van te kijken.
Die keuring van Boris duurt ook wel erg lang he? Is de dokter op vakantie? Of is onze TD op vakantie?

0   0  
Hont

Klinkt toch bijzonder amateuristisch dit, helemaal aangezien we dit al sinds mei zagen aankomen.
Verder zal er buiten de broertjes Ilic nog meer bij moeten komen om mee te kunnen doen om promotie, ook hieromtrent is het angstvallig stil...

0   0  
Ritchey

Dat zou dus het signaal moeten zijn voor NAC om de broertjes Ilic als aanvulling op de selectie te zien komend jaar en niet als dé middenvelders. Zie het alwéér gebeuren (en laat me er aub kilometersver vandaan zitten met mn gevoel - maar op basis van eerdere NAC ervaringen zullen we maar zeggen):

de eerste competitiewedstrijden wordt er met een kwalitatief minder middenveld (als noodverband) gespeeld in afwachting van de broertjes. NAC verliest daardoor de eerste berg belangrijke punten. NAC gaat alsnog shoppen in de laatste week voor september om het kwalitatieve gat te compenseren. En dan hebben we het nog niet eens ovet de kans op nieuwe blessures (zoals afgelopen seizoen bij Luka).

Laat NAC aub geleerd hebben van afgelopen jaren! Ik smeek het bijna. Anders kunnen we wel stellen dat we wél de kunde hebben om iedere keer ezels aan te trekken uit de markt, die continu op technisch gebied dezelfde fout maken.

Brood gaf aan dat er deze week nieuws zou komen over 3 versterkingen. Laten we zo hopen dat hij hier de broertjes Ilic niet bij heeft gerekend..Ik word hier zoo moe van anders, dat mn handen ervan gaan jeuken!

0   0  
Ivo

Na 8 juli (vertrek Gersbach) hebben we helemaal niets meer gedaan op de transfermarkt. Waar andere clubs stappen zetten, staan wij stil. Dat lijkt me niet goed.

0   0  
MickJ

Wat ik me ook begin af te vragen liggen de gedachte
de lijntjes de handelswijze van de heren Brood en
V d A wel op een gericht doel d w z meedoen om promotie t o v eerst een jaartje de boel wegzetten .
Brood uiterst positief met telkens hetzelfde geluid
De TD. ??????? Hoor of zie ik niet .
Nu is het aantal van op naar de 14.000 kaarten
Wel goed en leuk , maar owee als het tegen gaat
zitten dan zijn ze ook . EN TERECHT .

0   0  
De broer van Robbie Penders

Als dit maar niet als het excuus gebruikt gaat worden waarom er geen punten zijn behaald in de eerste paar competitiewedstrijden. Dat kan en mag niet afhankelijk zijn van 2 huurlingen waarvan er eentje pas 18 jaar is en nog geen wedstrijd voor NAC heeft gespeeld. Bovendien is dit al ruim voor de eerste competitiewedstrijd bekend, dus er is nog voldoende tijd om een oplossing te bedenken. Come on TvdA, hup NAC!

0   0  
Buddha

Vraag me toch af over wat voor voorwaarden men moet onderhandelen? Ligt dit contractueel niet vast tussen city en NAC?

0   0  
Toontje

mensen die zichzelf kunnen bedruipen en geen uitkering willen zijn niet zo welkom hier. Moet je eerst heel veel voor doen. Mensen die hier komen voor een uitkering krijgen die gelijk en hoeven geen papieren te hebben. (of ze hebben die weggegooid)
Blijft het feit dat NAC hier weer te laat mee is begonnen om het snel te doen.

0   0  
Nr. 20

Tommie jongen haal in godsnaam 2 ervaren middenvelders en een linksback!!! Nu doen en niet meer wachten en maak nu astemblief niet dezelfde fout om Verschuren en El Ante zien als dragende spelers. Komt nul komma nul gevaar vandaan en worden totaal overlopen. Bouw ook niet op gebroeders Ilic. De een is vaak geblesseerd en de ander 18! Come on zeg als er niets gebeurd en we gaan met bovenstaande spelers middenveld vormen dan wordt dit helemaal niets........

0   0  
Los Pollos Hermanos

Een kleine 12 weken geleden zag iedereen dit al aankomen. Behalve dus ons management. Dat krijg je ervan als er niemand wordt beoordeeld/ter verantwoording wordt geroepen. Een stuurloos schip. Met pijn en moeite proberen de bekende 3 het nog weg te moffelen door de uitgekotste Rotterdamse spreekpop, Edelenbos, in te zetten als informele roeptoeter. -"Nou, hier zijn ze dan!" mevrouw- heeft ons niets dan ellende gebracht. Met pek en veren Rotterdam uitgetrapt, maar in Breda weer een podium gegeven. Tenenkrommend. Kan alleen bij NAC. De geschiedenis herhaalt zich. (ALWEER!)

De fouten worden weer aan elkaar geregen alsof het trofeeën zijn in het Bredase, maar het gros preekt heilig en hallelujah als we 4 goals maken tegen de toppers van Zundert. Nee mensen, dit gaat helemaal goedkomen hoor. Het is een proces hé. Een voorbereiding. We moeten gewoon de eerste 5 wedstrijden even afwachten. Ook nu, de geschiedenis herhaalt zich (ALWEER!)

Men lijkt niet te snappen dat wanneer je na 5 wedstrijden met 1 tot 3 punten staat (ja, dat is een realistisch scenario) je meteen weer achter de feiten aan loopt. Dat vervolgens het "trainer moet eruit" kamp ook weer voet aan de grond krijgt (hoe onterecht ook) en de misère is weer compleet.

Bovenstaande is wat mij betreft een zeer realistisch scenario. Het klinkt bizar, maar slaat u de boeken van de laatste 4 jaar bij NAC maar eens op na. Verschil is, wanneer we dit jaar geen nacompetitie halen, dan is de puinhoop niet meer te overzien. Dan lopen er nog meer sponsoren weg en lopen de scc aantallen gegarandeerd terug. En laat de supporters nou net het enige zijn dat NAC nog enigszins ziel geeft.

Deze fuck ik is er 1 uit een dozijn bij NAC. Ongelooflijk dat dit weer kan gebeuren. En wie wordt er afgerekend op deze grove fout!? Deze flater die haar gelijke nog moet treffen? U zegt het goed: NIEMAND.

Welkom bij NAC.

0   0  
Maarten

Wie kan mij uitleggen waarom een werkvergunning zo lang moet duren?

0   0  
Habe

Wat ik wel opvallend vind is dat wanneer psv midweeks een speler haalt, deze vaak in het weekend al meteen mee kan doen. Misschien toch eens vragen hoe zij dit steeds voor elkaar krijgen???
Verder is de komst van de broertjes Illic vanaf eind mei bekend. Dat NAC en City dit nu pas afronden duurt natuurlijk ook veel te lang.

0   0  
seuter

Zoiets kan alleen bij NAC maar,je moet daar van te voren toch rekening mee houden en niet afwachten.

0   0  
Ger

Als ze aan Ajax of PSV verhuurt waren hadden ze gespeeld

0   0  
Nachoreca1

Waarom überhaupt deze twee? Hoop dat broerlief fysieker wat sterker is...de andere is al geblesseerd als het gras niet gemaaid is. En dan waarschijnlijk na 3 tot 4 wedstrijden aansluiten...maar dan zijn ze niet wedstrijdfit...wat een beleid...zucht , kreun...

0   0  
Ritchey

Een werkvergunningsaanvraag moet eerst door de ambtelijke molen bij het IND en daar zullen ze ook wel met vakantie zijn..Kost meestal 6-8 weken standaard. Tenzij je je als bedrijf hebt aangemeld als "erkend referent". Dan heeft de IND de beoordeling (van het bedrijf/branche) namelijk al gedaan en erkend. Dan duurt de aanvraag vaak 3-4 weken tot definitieve vergunning.

0   0  
Rubenac

Klote land, waar alles kan, maar alleen wat de overheid uitkomt ?

0   0  
Breda-Loyal

Waarom deze transfer zo lang duurt ?

City was niet zo vlot met het afronden van de laatste formaliteiten.

Plus dit is ambtenaren werk dus dat gaat jammer genoeg heeeeel lang duren

0   0  
Willem van Aolst

Ik begrijp dat het allemaal wat langer duurt voordat je selectie compleet is, de markt ligt nu ook redelijk stil. Gratis en goedkope krachten wachten tot de laatste week van de transfermarkt, omdat ze misschien toch nog ergens een betere aanbieding kunnen krijgen. Clubs weten zelf nog niet welke spelers ze willen verhuren of verkopen.
Maar 3 weken voor de start van de competitie, zo weinig middenvelders hebben zodat je steeds een al weggestuurde middenvelder moet opstellen. Dat is gewoon een erg slechte zaak van onze td.

0   0  
Buurman

Zullen we gewoon bij de feiten blijven en niet er van alles bij gaan slepen, liefst ook de politiek laten voor wat het is. Wel nu. NAC wist dat dit weken zou gaan duren. Ze zijn er dus te laat aan begonnen. Een vriendelijk verzoek voor een versnelde procedure is het enige wat je kunt doen nog. Overigens worden de gebroeders Ilic ,uit armoede bijna, gezien als de redders. En dat zijn ze niet. Wel goede voetballers die nog moeten groeien. Bij Luca ook afwachten of hij het fysiek kan trekken. De stukken van LPH lees ik met ambivalente gevoelens. Ik vind het niet prettig lezen , maar hij heeft in deze helaas wel gelijk.

0   0  
Breda

Sowieso gestoord dat de competitie in de transferperiode (en vakantie) begint. Het is dan praktisch onmogelijk om met een definitieve selectie aan te treden.

0   0  
Ouwe Spionkop

@willemvanaolst
De markt ligt alleen bij NAC stil.
Moet je eens checken hoeveel transfers er bij onze concurrenten alleen deze week al gaande zijn.

De spelerspresentatie zal op de Open Dag niet lang duren met de huidige 16 man.

0   0  
Buurman

Dat de transfermarkt aan het eind belangrijke spelers op kan leveren voor de beste prijs is uiteraard juist. Dus stem je daar je hele transferbeleid op af. Speel je een totale voorbereiding met een veredeld café elftal aangevuld zelfs met een speler uit het publiek. Maar .... eind augustus komt alles in 1 keer goed. Wat ik me afvraag. Geloven mensen nu echt in deze waanzin ? Of is het een soort van psychologisch je zelf moed inpraten ? Dat je als club eind augustus nog een goede noodzakelijke versterking zoekt is logisch en prima. Maar NAC moet dan verdomme een half elftal opduikelen. Er zal eerder het nodige moeten gebeuren. Deze voorbereiding is bijna zinloos zo.

0   0  
Harrie

Vorige week gaf ik aan dat de TVDA op vakantie was, maar werd als onzin bestempeld. Wie heeft de afgelopen week iets van hem gehoord of gezien? Amateurisme ten top

0   0  
Rinus

waarom zolang wachten op de broers Ilic vraag ik me af? het zijn messi en ronaldo niet hoor...er zijn toch wel andere geschikte spelers vrij zeker...de competitie begint al zo en nog steeds geen redelijk elftal wat er staat ...waarom praat men dan eigenlijk over promoveren met dit cafeelftal? bijna alles nieuw bij nac...en toch is het nog steeds hetzelfde zooitje als de laatste jaren.....en toch blijf ik supporter.....hup nac

0   0  
The Cosmic Gate

Daar gaan we weer ;(
TvA laat jezelf eens zien, communiceer met de supporters, laat weten wat er gebeurt en eventueel waarom.
Zorg dat er ook binnen de supporters een soort van rust zal ontstaan. Hetgeen er nu aan het gebeuren is, is exact wat je NIET wil hebben : positivismedraait volledig om in negativisme .
Of dit terecht on onterecht is laat ik me niet over uit , zelf zit in er tussenin .
Ik was echt heel positief, maar langzaam brokkelt dit af

En dat mensen .............

0   0  
076

Komen ze weer hoor. De betweters en de trollen. En maar zeiken. Mooi dat deze 2 talenten definitief komen. Goed nieuws.

0   0  
Scooter

@Buurman,

Mits fit, denk ik dat Luka een belangrijke schakel kan zijn in de kkd. Ivan heeft afgelopen jaar geen geweldige dingen laten zien bij Zemun. Het is de vraag of hij het niveau aan kan.

0   0  
Nacman

Tommie waar blijven onze spelers
Zo kunnen we niet beginnen
Ach tommie hou op
Ik wel je hebt centen dat krijg je met drie krenten
Ach tommie hou op
Tommie zal je snel vertellen dat ome Willem en zijn vrienden zitten op de centen
Daar kun je aan doen tommie

0   0  
Wolfmanjack

Ik mis "van Flieger"

0   0  
Rechtsback

Helemaal eens met Buurman op 9.21.
Prima dat je tot het laatst wacht of er wellicht een buitenkansje voorbijkomt.
Maar het is toch van de zotte dat je pas over een dikke maand je middenveld hebt wat je moet hebben. Wachten op wellicht 1 speler is prima, maar niet op de noodzakelijke 3 a 4 die absoluut nodig zijn om een rol te spelen in de kkd.
Dan zijn we al aantal wedstrijden bezig en hebben we al een aantal punten achterstand.

0   0  
Rob

Ons NAC straalt weer een behoorlijke dosis
amateurisme uit!

0   0  
Frie

Dit gebeurt niet bij Ajax PSV en Feijenoord.

0   0  
Voorwaarts

Ontzettend klote nieuws natuurlijk, weet niet in wie ik teleurgesteld moet zijn. Waarschijnlijk mijn goedgelovige zelf.

@BSR
Ik denk dat veel mensen nog niet helemaal op de hoogte zijn, dus zou het wat zijn om even op de site extra te herinneren dat er over 3 kwartier een open training begint?

0   0  
Sup

Hahaha hahahah wat een amateurs... Kap toch met betaald voetbal in Breda.

0   0  
7Hills

Blijkbaar zijn er een hoop mensen hier actief die zo'n hekel aan de club hebben dat ze meteen met een beschuldigend vingertje richting NAC wijzen in deze zaak. Zónder details te kennen, zónder bij gesprekken aanwezig te zijn, zónder enige kennis van zaken. Er moeten door 3 partijen overeenstemming worden bereikt, maar voor die personen staat al vast dat NAC de schuldige is....met je amateurisme.

0   0  
buurman

Beste scooter. Geheel eens !

0   0  
Heksenketel

We moeten gewoon realistisch zijn. Ik heb al meerdere keren aangegeven dat ik van de eerste 2 maanden van de competitie niet veel verwacht. Er moet een nieuw elftal geformeerd worden, dat moet nog op elkaar ingespeeld raken, de club moet opnieuw opgebouwd worden en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En tja het aanvragen van een vergunning...laat ik het netjes zeggen, ons track-record is op dit punt helder.

Trouwens mooi dat deze jongens komen.

0   0  
Buurman

Beste 7 Hills. Je hebt inderdaad een puntje. Ook de tegenpartij kan voor vertraging hebben gezorgd. Het lijkt mij echter dat NAC als huurder eerder de zaak op had moeten starten. Lees ook Heksenketel hierover. Goeie zaak natuurlijk dat de gebroeders Ilic in ieder geval komen.

0   0  
7Hills

@Buurman

Je kunt niet een procedure voor het aanvragen van een werkvergunning opstarten zonder de benodigde documentatie; getekende arbeidsovereenkomsten.

Aangezien tijdens de forumavond al bekend was dat NAC én de gebroeders wilden, en dat nu pas de contracten getekend zijn, denk je dan serieus dat het wachten op NAC was?

0   0  
Pietjebel

Dit is typisch nac he

0   0  
Buurman

Beste 7Hills. Waarom supporters die zich in deze kwestie kritisch naar NAC opstellen te stigmatiseren tot “ mensen die een hekel aan de club hebben “ kan ik niet volgen. Vind ik “ over the Hill”. Ik persoonlijk hou al een levenslang van NAC en ik kan gelijktijdig iemand anders mening respecteren.

0   0  
7Hills

@Buurman

Kritisch mag. Meteen roepen dat NAC een amateuristische club is zónder te weten wat er allemaal achter de schermen gebeurt vind ik zacht gezegd bijzonder.

Als mijn eerste reactie is om mijn vriendin meteen overal maar de schuld van te geven als er iets niet loopt zoals ik had verwacht of gehoopt gaat mijn omgeving zich ook afvragen of het allemaal wel goed zit in de relatie.

0   0  
Buurman

Beste 7Hills 10.08. Maar wil dat ook zeggen dat NAC de papierhandel op tijd heeft opgestart ? Heb jij die documenten wel gezien ? Als de verhurende partij te lang heeft gewacht vind ik dat de verhurende partij ernstig in gebreken is. Want je zit als huurder wel mooi al weken in de competitie zonder die goede speler.

0   0  
Breda

Ben benieuwd naar Ivan. Paar stukjes uit artikel -toch niet de meest positieve- Blanco vallen op:

Intern is men er echter van overtuigd dat Ivan (18) en Luka (20) Ilic een absolute meerwaarde zijn, waarbij de jongste van de twee als het grootste talent wordt gezien.Verder:

Dat het bereiken van een schriftelijk akkoord tussen NAC en Manchester City en nadien met de spelers weken in beslag nam, wijkt overigens niet af van de gangbare transfers in het wereldje stellen ingewijden. NAC, City, de zaakwaarnemer: iedereen heeft eisen en wensen die op tafel worden gelegd. Spelers vragen doorgaans om garantie op minuten

De Bredase club heeft echter geen verplichting om City-huurlingen een basisplaats of een x-aantal minuten te geven. Ruud Brood bepaalt te allen tijde de opstelling.


Zaakwaarnemers spelen dit soort zaken uit natuurlijk. Dat het lang duurde kan ook betekenen dat NAC minder meegaand is geweest dat bij de vorige TD. Op zich is dat niet verkeerd.

0   0  
Breda

@ Buurman

“Pas als het arbeidscontract tussen club (NAC) en speler (Ilic) getekend is, kan de overeenkomst naar het IND om een vergunning aan te vragen. Dat traject is nu dus gestart. Evenals de supporters, die de broers op de tribune spotten bij oefenwedstrijden, vindt ook de club dat het traject lang duurt.”

0   0  
Buurman

Beste 7Hills. Als je echter alles moet goed praten in een relatie zit het ook niet goed ! Maar laten we het erop houden dat we beide gelukkig zijn dat de gebroeders Ilic komen.

0   0  
7Hills

@Buurman

Lees even het stukje van Breda. Maar je hebt gelijk, ik heb ook geen documenten gezien, weet ook niet bij welke partij de vertraging is opgetreden, áls er al vertraging is geweest. Volgens DeStem is dit gewoon een standaard gang van zaken.

Punt wat ik wil maken is dat er 3 partijen zijn die onderhandelen, waarvan er dus naast NAC nog 2 andere de vertragende factor kunnen zijn. Om dan als NAC supporter meteen te wijzen naar je eigen club als de schuldige en amateurs te gaan roepen vind ik voorbarig. Persoonlijk laat ik liever in het midden wie de schuldige is en baal ik er gewoon van dat we nu pas eind augustus die jongens op het veld zien.

0   0  
ibio

TVDA, wat een amateur

0   0  
J nac

Hoezo lang onderhandemen.?
De spelers van city mag nac toch voor noppes huren of is dit ook weer verandert.
Deze nac volger van de bn de stem weet er ook niet veel van af ben ik bang.

0   0  
Buurman

Beste Breda. Dus is dat arbeidscontract er te laat. En dat kan inderdaad ook liggen aan de gebroeders of de verhurende partij. Maar goed ik wil er geen dagvullende discussie van maken. Ze komen gelukkig in ieder geval.

0   0  
Buurman

Beste 7Hills 10.23. Eens

0   0  
10diego

@7hills: Eisinga was met vakantie en TVA is nu met vakantie.

Hebben ze vast recht op. Dan wachten we toch ff met huurcontractjes tekenen, wat maakt het uit?

Het is een bende. Een TD die weken bezig is met ene Kapuadi. Er een tweejarig contract voor heeft klaarliggen. De trainer test hem af. In een goed team zou je naar buiten brengen dat je er niet uit komt met Gent. Nu zie je dat er een strijd gaande is tussen Brood en De Belg. Damen is ook zo’n geval.

Het vastleggen van de trainers: amateuristisch hoe lang dat duurt.

Broertjes Illic: niet echt professioneel.

Brood houdt zich in, maar wordt van alles verweten na een interview. Als hij zegt wat hij echt denkt breekt de pest nu al uit.

Brood heeft spelers nodig, maar de TD is met vakantie.

Je zult me wel weet een negatieve ouwehoer vinden, maar wat er nu bij NAC gebeurt draagt niet bij aan wat Eisinga stoer verkondigde: er is maar één doel.

0   0  
JohanB

Tom schaam je kapot!!! Schaam je kapot! Schaam je schaam je schaam je kapot!!!!!!
Wat hebben wij een waardeloze TD aangesteld zeg. Waar zijn dan de versterkingen die op hun posities kunnen spelen deze weken?? Of wachten we daar net zolang mee? Wat een waardeloze TD die hiermee in zee is gegaan, zonder al alternatieven te presenteren! Terwijl je van te voren weet dat dit gong gebeuren!

0   0  
10diego

@buurman, als het huurcontract eerder wordt getekend start de procedure eerder.

0   0  
Geel/Zwart

Er moet me toch iets van het hart. Het is schrikbarend wat voor reacties je hier leest op de site. De meeste bezoekers zijn zogenaamde passieve leden, lezen alleen mee. Maar een handjevol mensen reageert hier. De sfeer die hier echter wordt weggezet door een groot aantal is van paniek, emotie, de waan van de dag, en veel insinuaties. Hiermee creëer je echt een ongefundeerde negatieve tendens mee. Die weer door anderen wordt overgenomen.

We hebben misschien de hoogste begroting, maar er is ook geen andere club die een geheel nieuwe selectie weg moet zetten. Het gaat echt wel even duren voor er een nieuwe basiself staat die op elkaar ingespeeld is. Men verwacht nu niets minder dan dat er een team staat dat op elkaar is ingespeeld en even wint van eredivisionisten. De selectie is nog niet compleet, maar de transfermarkt is ook nog niet gesloten. Wil je financieel haalbare spelers met wat meer ervaring halen, zul je toch moeten wachten tot de laatste weken. Spelers die overbodig zijn geworden bij hun club en uiteindelijk bereid zijn voor minder een overstap te maken. Mensen moeten echt hun verwachtingen eens bij gaan stellen.

Waarom zou het ons NAC steeds niet lukken om een fundament neer te zetten en te bouwen aan een stabiele basis? Daar zijn we zelf ook debet aan. Er heersen onrealistische verwachtingen en er moet steeds een zondebok worden aangewezen. Het lag allemaal aan Rosheuvel, El Allouchi, nu weer Damen. Ook de technische staf wordt met de grond gelijk gemaakt. TvdA is al de nieuwe Smulders, Brood moet alweer oprotten. Nog voordat er ook maar een officiële wedstrijd is gespeeld. Probeer eens niet iedere dag er iets van te vinden, maar wacht eens af. Ik ben blij als de staf zichzelf en de spelersgroep niet in de waan van de dag leeft en meegaat in de hysterie. Ook al is dat bij sommigen tegen het verkeerde been.

En om on-topic dit geval even aan te halen: er is in de overeenstemming tussen spelers, clubs en zaakwaarnemers eea niet soepel verlopen. Voor velen reden genoeg om het maar op TvA en NAC zelf af te schrijven, terwijl we helemaal niet weten waarin hem de vertraging zit.

0   0  
Judge M.

@ome cor:

Wees blij dat het geen asielsvraag is want dan hadden we er nog 2 jaar op kunnen wachten. Hou je ongefundeerde populistische borrelpraat voor jezelf als je wilt.

0   0  
10diego

Geel/zwart

Waarom het niet lukt? Aandeelhouders en RVC zijn visieloos.

Denk je echt dat het met een fansitetje te maken heeft?

0   0  
D.kocx

Kan de KNVB of man City hierin niet bemiddelen? Wat ik raar vindt is dat als zulke spelers naar Ajax of PSV gaan ze binnen mum van tijd speelgerechtigd zijn maar bij ons NAC duurt het altijd heel lang.

0   0  
DunErwt

Daar zaten we dan te luisteren naar de verhaaltjes van Ome Tom.
Als brave schooljongetjes braaf te luisteren.
In het kader van de normalisatie blijven we rustig zitten neeeeee we gaan geen voorbeeld geven door niet te verlengen.
Dan ben je geen echte dan ben je een azijnzeiker, kruik of negatieveling.
Zolang die 3 krentige sucketeers in hun ivoren toren blijven zitten zullen we geen stap vooruit komen.
Gelukkig heb ik niet verlengd!!!

0   0  
7Hills

@10diego

Wie zegt er dat TvdA op vakantie is? 1 iemand is dat gaan roepen en dat wordt nu als waarheid gebracht, maar waar is het bewijs? Welke bron?

0   0  
Beultje

Geel zwart....
Was het maar een geheel nieuwe selectie dan waren we van dat middenveld verlost waar we nu mee zitten

0   0  
7Hills

@DunErwt

Dat zal ze leren, die drie schobbejakken!

0   0  
Dun Kees

De vergelijking met vluchtelingen is belachelijk. Die zitten eerst een jaar in een centrum en krijgen p as een uitkering als ze statushouder zijn. De procedure kan pas worden opgestapt na tekenen van de contracten en daar kan NAC niets aan veranderen indien de andere partij dwars ligt.
Wat wel telt is het gegeven dat de MC-spelers aanvullend zijn; je kunt niet van jonge talenten verwachten dat zij de kar gaan trekken. Het is ook wat: een heel nieuw elftal opbouwen met weinig geld. Dus een beetje begrip voor de verantwoordelijke mensen is op zijn plaats vind ik.

0   0  
Ivo

We hebben meer geld dan de meeste andere KKD-teams Kees. De lat mag wel wat hoger gelegd worden.

0   0  
10diego

7hills, vorige week schreef iemand dat (niet ik) en dat was niet waar.

Kan je melden dat hij nu wel met vakantie is, Eisinga is net terug. Dubbel gecheckt.

0   0  
Dutchbird

Ome Cor blijft de polonaise achter VDA aanvoeren. Nu weer door de IND en Nederland de schuld te geven. Grote onzin ouwe makker. Op basis van de ervaringen van vorig jaar had VDA bij MC veel eerder aan de bel moeten trekken. Die eigenwijze Belg wil blijkbaar niets leren van zijn voorganger. En wie mag het oplossen en krijgt dadelijk een bak stront over zich heen: Ruud Brood.

Met die omhooggevallen scout gaan wij niet promoveren want die prutser kan er echt helemaal niets van.

0   0  
7Hills

@10diego

Oprechte vraag omdat ik het niet weet; is TvdA wel tekenbevoegd? Ik weet dat Eisinga nu alleen statutair directeur is, dus is zijn handtekening niet vereist onder contracten i.p.v. die van TvdA?

Want wat ik een beetje uit de media opmaak in interviews met Brood weten ze precies welke spelers ze willen hebben en zijn ze daarmee in onderhandeling. Dat kan ook telefonisch en via de mail vanaf een vakantieadres. Hoef je niet perse voor achter een bureau te zitten. En als ze een akkoord hebben is Eisinga dus op zijn post om de handtekening te zetten.

Er vanuit gaande dat jij inderdaad een 'bron' hebt waar je zomaar even kan dubbelchecken dat onze TD op vakantie zou zijn.

0   0  
Buurman

Beste 10 Diego 10.33. Uiteraard dat schrijf ik ook. Maar dat (te) laattijdig arbeidscontract kan veroorzaakt zijn door de gebroeders , de verhuurder , de huurder. Het is voor de huurder wel het meest vervelend. Met 10.38 geheel met je eens. Wel blijft het jammer dat we in moeilijke tijden als supporters niet meer 1 front kunnen vormen.

0   0  
Arie

Kap daarom dus gewoon met die tyfusclub uit Manchester. We zijn 1 keer gepromoveerd, maar ook 2 keer gedegradeerd met niksnutten vanuit daar. Vorig jaar mede door het keepersdebakel eruit gevlogen. We weten nog steeds niet hoeveel geld we nou voor Angelino hebben gekregen. Hij en Garcia waren de enige echte lichtpuntjes, met misschien Ambrose en Mari. Verder veel bagger en geen consistentie. Je bouwt niks op en begint elk jaar weer op -10.

0   0  
Arie

Ik snap sowieso ook niet waarom iedereen zo laaiend enthousiast is over Ilic. Die gast wad 3/4 van het seizoen geblesseerd!

0   0  
henk

@Dutchbird
Hoe weet je zo zeker dat TvA niet eerder aan de bel heeft getrokken bij ManC? Ik heb juist het vermoeden dat ManC zich niet zo hard inspant voor NAC en voor deze categorie huurlingen. Het is voor hen geen corebusiness, maar pure bijzaak. Daarbij de huurlingen van vorig jaar en de soap met Muric in beschouwing nemende. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat NAC zich hiervoor niet tijdig inspant.

0   0  
Stoep

Het is inderdaad niet goed wat NAC tot nu toe heeft laten zien in de oefenwedstrijden. Maar zoals sommige hier reageren..... Iedereen wilde afscheid nemen van de gehele selectie inclusief koch, tevreden, etc. Nu hebben we dat proces gedaan en moet je accepteren dat je weer moet gaan bouwen. Dat kost een normale BVO al enkele jaren. Bij NAC zal dat waarschijnlijk wat langer duren aangezien de organisatie ook helemaal vernieuwd is.
Als je snel resultaat wil zien zal je of veel risico moeten nemen, of een externe geldschieter moeten vinden. Beiden lijken mij niet wenselijk. Beleid van Smulders (was meer gericht op risico) vond ik nog minder dan wat ik nu van onze huidige TD heb gezien en kijk nu naar alle kleinere clubs met externe geldschieter hoe het daar gaat.
Meeste NAC supporters hebben iets te veel grootheidswaanzin. De meeste spelers van niveau komen niet naar NAC. Die zijn of te goed en spelen hoger niveau of willen cashen in het buitenland.
Ja er moeten zeker nog 5/6 spelers met meerwaarde erbij. Maar namen die ook realistisch zijn en willen.... dat wordt lastig. Aangezien je dan ook geen basis meer heb om op terug te vallen aangezien we niemand meer van vorig jaar over hebben, wordt het een lastige start. Duidelijk is wel dat TvA, hierin meer moet communiceren.
Ik vind het positief dat de as op middenveld na al een basis heeft van keeper, 2 cv en spits. Daaromheen kan je gaan bouwen.
p.s. promoveren is lastig zie NAC verleden en nu NEC/Roda, etc. Spelers met juiste mentaliteit en niet enkel kwaliteit geven de doorslag in KKD.

0   0  
Arie

Schijtziek word ik van alle goednieuwsshow mensen. Er zijn op alle vlakken binnen de organisarie nog steeds ladingen kritiek te leggen, maar dat mag niet, want we komen van zo ver en we zijn zo leuk en groot. Bullshit, ten eerste koop je daar geen reet voor, ten tweede het is gewoon nog steeds een teringbende!

0   0  
10diego

7hills, je hoeft me niet te geloven. En ben je zo naïef te denken dat hier bronnen gemeld worden? Misschien dat de redactie het even kan navragen bij NAC, dan geloof jij het bericht wel.

0   0  
Pieter

Toch blijft dit altijd een raar verhaal. Bij NAC duren deze zaken altijd weken, terwijl bij de meeste andere clubs binnen een week iedereen op het veld staat?!

0   0  
Breda

@ 10diego

Stel je niet aan. Op afstand een contract lezen en tekenen is super easy. Dat weet jij ook.

0   0  
10diego

@7hills, heb me dat vanmorgen ook afgevraagd. ik weet niet of TVA beperkt tekeningsbevoegd is. Vermoed van niet. Toen ik ongeveer een maand geleden een kvk uittreksel trok van NAC stond Eisinga daar alleen als tekeningsbevoegde.

Tuurlijk kun je overal ter wereld werken waar je telefoon het doet en je wifi hebt. Maar er is een verschil tussen 24/7 pro actief beuken in de belangrijkste periode van het jaar voor een TD of reactief vanaf je vakantieadres tussendoor wat dingetjes doen. Verder is het naar je technische staf natuurlijk een heel slecht signaal om nu met vakantie te gaan. Of zoals een gebande in het buitenland wonende supporter mij vanmorgen appte; “ als je het TD zijn van NAC gewoon ziet als een baantje, dan zul je ook vinden dat je nu op vakantie kunt”

0   0  
7Hills

@10diego

Aangezien iedereen hier een bron schijnt te hebben kun je me niet kwalijk nemen dat ik niet iedereen zomaar geloof. Maar deel 1 van mijn post blijft wel open staan.

0   0  
10diego

@breda, dat klopt. Maar dan moet je het wel doen.

0   0  
10diego

@7hills, ik heb ook de indruk dat Brood precies weet wat hij wil en nodig heeft maar intern tegen muren op loopt. Dat het niet goed zit tussen die twee is wel duidelijk.

0   0  
Beest

Dunerwt

Prima dat je niet verlengd , maar hou dan ook je bijdehande rotsmoel, bloedzuiger dat je bent

Alles voor een beetje aandacht

0   0  
10diego

@Arie, over Illic: heeft vorig seizoen veel blessures gehad en weinig gespeeld.

Maar wat hij uit bij Excelsior tijdens zijn invalbeurt liet zien vond ik geweldig. Als hij dat nivo brengt en fit blijft gaan we daar heel veel plezier aan beleven.

0   0  
7Hills

@10diego

Niet goed zitten weet ik niet. Dat Brood ongeduldig is en liever gisteren dan vandaag de resterende spelers op het veld ziet staan lijkt me niet meer dan logisch. Van wat ik heb begrepen is Brood op de hoogte van met welke namen er gesproken wordt. En gezien de ontwikkelingen rond Kapuadi zullen dit namen zijn waar het hele technische hart, dus ook Brood, van overtuigd zijn dat dit versterkingen zijn.

0   0  
Sjef de gevulde koek@10diego

Eisinga zat vorige week tegen Lokeren netjes op de tribune. Dus wat lul jij nu met hij is net terug van vakantie. Buiten alleen maar negatieve onzin wat je altijd lult hier lieg je dus ook alles bij elkaar. Mensen zoals jij zouden per direct een ban moeten krijgen met hun gelul elke dag.

0   0  
Cambridge

@arie if you can’t stand the heat, stay out of the kitchen

Het is dikke prima dat hier kritische en minder kritische mensen zijn. Mensen die snel oordelen of minder snel oordelen. Mensen die rationele argumenten erin brengen of juist wat emotie erin brengen. Het is juist daarom dat NAC een mooie club is. De aanhang is juist zo groot omdat NAC een club uit alle geledingen van de samenleving is. Het allerergste vind ik dan ook niet de afwijkende meningen (ik probeer alles aandachtig te lezen) maar als supporters elkaar juist persoonlijk gaan aanvallen. Daar bereik je 0,0 mee, ja enkel vervreemding van elkaar.

Al ga je in he aussie of strak in het pak rapte Grand Mastermind eens.

Het maakt dan ook geen reet uit wat je achtergrond is, links/rechts, goednieuwsverkoper of niet, advocaat of vuilnisman. Het gaat erom dat je gaat voor NAC. Iedereen plaatst een reactie in het belang van NAC, respecteer dat eens.

0   0  
Roberto

Te treurig voor woorden. Het moddert maar wat aan, bij SAB of The Gunners is er nog beter beleid.

Iedere keer weer hetzelfde, tis misdadig!!

Prutsers.

0   0  
10diego

@sjef, dat was net na zijn vakantie. Ok man, hij is al lang terug. Al bijna een week. Niks aan de hand.

#erismaarééndoel

0   0  
Beest

@10diego


100% mee eens .


Dat lage volk komen puur om te trollen .

0   0  
10diego

@7hills, klopt. Er komt volgens mij pas wat als beiden het er over eens zijn. Op zich goed, vooral als je dezelfde visie hebt.

0   0  
DunErwt

@7hills

Met hier elke dag je wijsheid brengen leert ook niet veel op wel?
Lekker verder braaf naar verhaaltjes blijven luisteren en dan kom je net zo ver als je nu bent.

0   0  
Tombola Breda

Gelukkig zijn er ook nog supporters die het hoofd koel houden en weten te nuanceren, zoals Geel/Zwart en Stoep. Maar pas wel op jongens. Voor je het weet krijg je hier het label "positivo" opgeplakt en deug je ineens niet meer. Kennelijk is kut roepen en opruiende leugens verspreiden de standaard geworden. Dat schijnt de club dan verder te helpen kennelijk....

0   0  
Tars

Pffff….

Het is allemaal wat met de samenwerking met Man. City.

Ben een voorstander voor kwaliteit in het elftal maar nu ben je een onderdeel van City,
en dat zou niet moeten mogen met ons mooie clubje.

En nu heb je Damen weer in de selectie,
daar moet je als NAC zijnde gewoon vanaf!!! voegt weinig toe en ga je geen wedstrijden mee winnen.
Heb er helaas niet veel vertrouwen in als NAC supporter.

0   0  
Baosje

1 woord ga ik er vuil aan maken:AMATEURS !!

0   0  
Rudy

Amateurisme van de eerste orde ! Veel erger is het feit om de nu al, bijna 14000 supporters, op een simpele manier te belazeren. Maak aub schoon schip met alle spelers van het vorige seizoen, denk hierbij aan El Allouchi Kali en Van Aanholt.

0   0  
Ouwe Spionkop

Deze week zouden er spelers gehaald worden toch?
De week is al bijna voorbij en niks nada noppes.
Ja een bericht dat Ilic tot eind augustus niet inzetbaar is, dat wel.
We tellen af naar het begin van de competitie.
Je kan niet nog eens opnieuw 16.000 man belazeren!

0   0  
Beest

Verwacht deze week toch nog wel een lb en een cam. Liefst ook nog 2 buitenspelers.

Komaan Tom, wees die paniekaankopen voor. Niet weer dure spelers ala kalk en muhren

0   0  
n@©

Als de TD echt op vakantie is momenteel, dan vind ik dat werkelijk schandalig. Als hij op 1 september gaat, prima. Maar tot die datum kan gewoonweg niet gelet op zijn functie, dan neemt hij de club niet serieus. Het feit dat hij het bedrijf 'van zijn vrouw' niet op wenst te geven, de site niet uit de lucht wil halen is ook een aanwijzing dat hij de club en de supporters niet serieus neemt. TvdA vindt zichzelf, zijn vakantie en zijn eigen bedrijf kennelijk allemaal belangrijker dan de vele duizenden supporters van NAC.

Als blijkt dat hij topspelers heeft gehaald, dan wordt dit gedrag misschien nog wel gepruimd. Maar wat als NAC de eerste paar maanden te veel punten laat liggen? Dan is zijn positie onhoudbaar en kunnen we op de puinhopen van Smulders, de puinhopen van TvdA gaan opruimen.

Zijn er nog meer mensen buiten 10diego die de vakantie van TvdA kunnen bevestigen? Kan BSR hier achteraan gaan?

0   0  
Nac till i die

Wordt helemaal niks dit zeizoen

0   0  
Babosje

Het is bijna 40graden!
Ga lekker zwemmen, pak een pilsje en laat de directeuren doen waar ze voor betaald worden!
Wij zien toch niet wat ze doen dus we kunnen alleen speculeren!

0   0  
Gerard

Ja tvda is echt vorige week op vakantie gegaan. En zelfs zonder overleg met de technische staf

0   0  
willem 4,5

@den erwtje. Dat je niet verlengt hebt stemt iedereen tevreden, goed gedaan! Als je nou ook een ophoudt met die stomme praat verkopen en stopt met je domme gescheld op deze site dan zijn we weer een stuk verder. We kunnen jou missen als kiespijn, volgens jou eigen info heb je ook nog 2 bedrijven, zou bij God niet weten in wat, misschien een fietsenstalling? Ga lekker je klanten uitschelden en ga je domme k..praat op de site van FC Dordrecht verkopen of zo.

0   0  
Jammer

Ik mis de 'gekleurde' info van Hans. Hoe lang duurt zo'n ban?

0   0  
10diego

@Gerard, Eisinga heeft zijn goedkeuring daar aan gegeven.

0   0  
Ivo

Ondertussen harken clubs als Roda en Cambuur prima spelers binnen. Wat zijn we GVD allemaal aan het doen? TD op vakantie? Meen je niet!

0   0  
Gerard

OK, zover ik heb gehoord was in iedergeval de trainer er niet van op de hoogte.

0   0  
Beest

Mensen geloof die trollen nou niet .

Er is geen td ter wereld die nu op vakantie gaat.
Dit zou natuurlijk gelijk zijn ontslag worden.

Krankzinnig dat er mensen bestaan die het leuk vinden om te stoken en onzin te lopen verkopen

Zit je dan Met 40 graden te gniffelen achter je scherm. Treuriger kan je het niet verzinnen

0   0  
Ouwe Spionkop

Cotan (middenvelder) tekent bij Roda . Die had ik eigenlijk al op het middenveld bij ons verwacht.

0   0  
Beest

@willem4.5

Toevallig dat filmpje voorbij zien komen van die haagse tokkie die woest werd om een recensie over zijn bedrijf? Denk dat we onze held hebben gevonden haha

0   0  
Big John

@ Beest

Inderdaad gniffelend met 40 graden achter het scherm een beetje lopen stoken met een hard plassertje in de hand. Zo triest!

Heb nog even geduld mensen, we moeten een compleet nieuwe selectie opbouwen. Dat heeft tijd nodig.

Hup NAC!

0   0  
Real Robert

De broertjes Ilic, worden door NAC als aanvullende spelers gepresenteerd. De eigen selectie is de kern, aldus het plan van de technische leiding.

Grappig is dan wel, dat volgens deze criteria deze spelers helemaal gen werkvergunning zouden kunnen krijgen.
Die werkvergunning voor topsporters en artiesten kun je als club aanvragen, wanneer het uitzonderling goede
spelers zijn, die je binnen de EU niet kunt vinden.

We zullen het zien, maar deze jongens voldoen simpelweg niet aan de gestelde criteria voor een arbeidsvergunning.
Laten we maar hopen, dat NAC deze zaak goed presenteert.en de IND-ambtenaren er geen geen bal verstand van hebben.

Maar dat deze soap weer speelt is natuurlijk al erg genoeg. Ga gvd eens middenvelders kopen.
Met of zonder arbeidsvergunning: die Ilic is al geblesseerd als je naar hem kijkt!

0   0  
Gerard

@beest. Wel leuk dat jij vanalles roept. Ik weet 100 procent, zeker dat het waar is dat tvda op vakantie is gegaan vorige week de dag na onze wedstrijd in Oudenbosch.
Hier wordt vaak veel geroepen wat kant noch wal raakt, ik weet In deze honderd procent dat het daadwerkelijk zo is. En ik ben niet degene die daar over gaat alleen degene die vertel hier zoals het is.

0   0  
Rechtsback

@Gerard. Nou jij hebt dus toegang tot de vakantieplanner .
Leuk man, kun je ons ook ff laten weten waar hij naartoe is.
En is hij met vliegtuig? Of met de auto?
Is zijn vrouw meegegaan of is ie met wat vrienden?
Wordt het een doe vakantie of gewoon luieren??
Vragen, Vragen, Vragen.......

0   0  
7Hills

@Real Robert

Bij Luka Ilic is het vorig jaar toch ook gewoon gelukt? En toen maakte hij nog minder aanspraak op een basisplek dan nu. Onzin dus.

0   0  
10diego

@gerard, laat gaan man. Ik weet ook zeker dat hij met vakantie is. Benieuwd hoe @big john en @beest reageren als ze er achter komen dat het zo is.

0   0  
7Hills

@10diego

Weet je zeker dat hij op vakantie is, of dat hij in het buitenland zit? Is nogal een verschil namelijk...

0   0  
mmm

Brood zei da er van de week zeker nieuwe spelers kwamen. Wanneer dan?? Weer fabeltjes zeker!!

0   0  
Gerard

@rechtsback lollig persoon ben jij.
Er wordt hier gezegd dat ik lieg over wat ik post en daarom zeg ik dat dat niet waar is.
Het zal mijn een rotzorg zijn waar die joker van een td heen is en wat jij allemaal graag wil weten. Het feit is dat hij daadwerkelijk op vakantie is en dat dat een raar moment is om op vakantie te gaan als td die nog een half elftal behoort afteleveren.

0   0  
JohanB

Beest is zelf een domme trol!

0   0  
scheppioni

Schandalig !!! Hier kun je niet positief over blijven, we zijn bij ons NAC enorm hardleers, maar wat zullen de kapitaalkrachtige het blijkbaar interesseren !!! Onze club gaat aan zoiets ten onder !!

0   0  
scheppioni

Met hardleers bedoel ik, niet van hun uitgaan, komen ze dan is het meegenomen, zelf een team smeden !

0   0  
10diego

@7hills, dat verschil begrijp ik.

0   0  
Badeend

Het meest treurige zijn de sneuneuzen hier die onenigheid tussen trainer en TD insinueren, of een "verziekte sfeer binnen de selectie". Terwijl ze Geen Flauw Benul hebben van wat er speelt. Wat is dan je belang, vraag ik me af?

0   0  
NAC4Ever

Voor degene die naar Dordrecht-NAC willen.

Ik heb vandaag bij NAC kaarten gekocht voor Panathinaikos. Heb meteen gevraagd of dat ze wist wanneer de wedstrijd tegen Dordrecht in de verkoop gaat. Meer als binnenkort wist ze niet. Maar ze vertelde er wel bij dat er voor deze wedstrijd een verplichte buscombi geldt.

0   0  
Buurman

De discussie wordt steeds onaangenamer en niveauloos. Als men feiten , die met wat handigheid te checken zijn , gaat wegzetten als leugens dan is het einde zoek. Heeft geen enkele zin hier tegen in te gaan ! Het is kwaadaardig schelden van 11 jarige op het schoolplein geworden. Doodjammer.

0   0  
10diego

@bigjohn, dat heeft inderdaad tijd en inspanning nodig en als het op vakantie gaan in deze fase het ontslag van een TD staat, hebben we op korte termijn een vacature.

Wat doen we met de AD die de TD toestemming geeft voor zo’n vakantie? Kan de voorzitster van de RvC ook direct mee?

0   0  
10diego

@NAC4ever, er zijn ook 2 soorten sponsorarrangementen beschikbaar. Eentje met diner.

0   0  
misterbean

Ongeacht van wat er waar is of niet, iedereen kan zien dat dit amateuristisch gepruts is. Hoe kun je als voorzitter aan de ene kant roepen dat er maar 1 doel is: directe promotie, en aan de andere kant toestaan dat we de 1e X-aantal wedstrijden nog steeds geen volledig danwel ingespeeld team hebben?

0   0  
ome cor

Letterlijk staat er hierboven dat het ontzettend lang heeft geduurd voor clubs, spelers en zaakwaarnemers het definitief eens werden over alle voorwaarden voor verhuur.

Het is dan wel opvallend dat er een heleboel mensen, NAC-supporters, hier meteen de conclusie trekken dat NAC hier gefaald heeft en niet met het vingertje wijzen naar City, de spelers en de zaakwaarnemers.
Zelfs als het niet de schuld van NAC is, of maar ten delen de schuld van NAC is, dan weet de trouwe NAC-supporter, met geelzwart hart en dito dekbedje zijn eigen cluppie hier wel om af te zeiken.

Dat ze er nu pas uit zijn is jammer en met het oog op de competitiestart veel te laat.
Je kunt ook zeggen dat de competitie in Nederland veel te vroeg start en dat er sprake is van competitievervalsing door al te spelen wanneer het transferwindow nog geopend is en er dus nog mutaties mgelijk zijn. (Misschien is dat ook wel de schuld van NAC, of niet ?)

Dat de IND er dan ook nog eens heel lang over moet gaan doen is iets wat in mijn beleving (noem mij een Calimero) bij clubs als Ajax en PSV wel snel kan gaan en bij NAC niet. Heel apart.

0   0  
10diego

Ja ome cor, dat is het. De competitie start te vroeg.

0   0  
NAC4Ever

@10diego
Dat is volgens mij niet het belangrijkste wat ome cor bedoeld.
Hij bedoeld volgens mij dat dit een fout van NAC kan zijn, maar dat het ook kan zijn dat andere partijen (mede)schuldig kunnen zijn.

0   0  
Beest

@johanb

Zoek even de definitie van trol op .

Ik ben een persoon die liever het glas halfvol heeft en jij halfleeg en met zulke mensen ga ik het nooit kunnen vinden.

Dat is prima maar me uitmaken voor trol ,terwijl ik toch vrij inhoudelijk reageer tenzij ik reageert op zure appels als jou, is niet bijster slim

0   0  
Beest

@10diego

Als dat zo is zal ik je de credits geven .


Maar als het zo zou zijn zou het allang in de stem hebben gestaan. Een beginnende td die in het heetst van het snijden op vakantie gaat is ondenkbaar

Er zijn altijd van die sneuneuzen die elke transferrwindow roepen dat onze td op vakantie is.

Bij maaskant, bij van as, Smulders zat op Ibiza volgend onze"bronnen ".


Al die jaren worden deze mensen niet serieus genomen, zo ook nu niet

0   0  
Badeend

Of de TD op vakantie is, is toch niet zo relevant? Knuffel-TD Robert Maaskant (die van die taart) kon toch ook alles met zijn mobiele telefoon? Uiteindelijk heb ik dan liever dat hij nu op vakantie is dan in juni (einde seizoen, wegtrappen oude meuk) of de laatste twee weken van augustus. Je moet wel onder een steen geleefd hebben als je denkt dat NAC de middelen heeft om nu, op dit moment, spelers vast te leggen die echt ervaring en kwaliteit toevoegen. Dat gaat pas over twee weken echt lopen, dat weet ieder weldenkend mens.

En dan nog, "op vakantie" betekent niet dat hij niet werkt.

0   0  
Buurman

O ja. Pas als het in De Stem staat is het waar ...

0   0  
Beest

@buurman


Waar hoor je me dat zeggen?

Als er ook maar een klein gerucht is staat het al in de stem. Zelfs dat staat er dus niet in dus het is gewoon niet zo.


Je kunt van alles lopen roepen en geweldige insites hebben
Zolang het niet op bsiderats staat of een krant neem ik jullie niet serieus.

0   0  
Brasem zuid

Nou nou nou mijn bronnen binnen de burelen hebben me vanmorgen bevestigd dat onze TD inderdaad met vakantie is gegaan! Dit weekend keert hij weer terug en laten we hopen met een versterking in zijn koffer die tijdens de open dag wordt gepresenteerd. Als je denkt dat het niet kan gebeurt het in Breda juist wel. TD op vakantie gelijk met wanneer je ploeg ongeveer compleet zou moeten zijn. Gelukkig kan hij voor kerst al veel langer met vakantie.

0   0  
Buurman

Beste Beest. Je schrijft opnieuw letterlijk dat; “als het niet in de Stem staat het niet waar is. “ Dat doe je toch echt zelf. Of een krant dit gaat publiceren weet ik niet , ik denk van niet , er is nog zoiets als privacy. Maar laten we een streep eronder zetten. Iedereen mag er het zijne van denken. Op naar een andere topic. PS. Wel overigens een mooie eigenschap dat je een glas liever halfvol ziet dan half leeg. Dat houden zo !

0   0  
10diego

@Beest, wij nemen jou heel serieus ongeacht het regionale krantje.

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Zondag op de open dag worden er 5 nieuwe spelers bekend gemaakt om 13:15 uur !!

TD is ze nu zelf ophalen

0   0  
Otjes

Onze directie zat bij Lokeren gewoon op de tribune. Wat nou vakantie, bovendien gaan sommige echte belangrijke dingen gewoon door. De tijden dat je helemaal nix doet voor je werk tijdens een vakantie, is steeds minder mensen weggelegd.Stom gelul van sommigen.

Ook vraag ik me af wat de invloed van CITY & zaakwaarnemers bij deze vertraging is. Het is wel erg kort door de bocht om alle schuld in deze bij Nac te leggen. Stelletje boktorren.

0   0  
076

@ 10Diego

Tegen Sparta was Eisinga er ook. Hoezo vakantie? Niet zo trollen.

0   0  
Dutchbird

Met de ervaringen van vorig jaar en een goede relatie met MC had dit al twee maanden eerder in werking moeten zijn gezet door ons knuffelbelg. Zekers weten dat MC begrip had gehad voor het voortdurend uitoefenen van druk. MC wil NAC helpen waar mogelijk, dat hebben ze vorig jaar bewezen met de financiële compensatie na het terughalen van Muric. Laat VDA maar eens aantonen dat hij al twee maanden druk in de weer is geweest om herhaling van problemen te voorkomen. Dat gaat hem niet lukken. Deze flapdrol kunnen ze beter nu op straat zetten dan over een paar maanden.

0   0  
SjorsNAC

Als er nu op 3 4 posities echt ervaren versterkingen worden gehaald ziet de wereld er wel ineens beter uit, het kan nog goed komen maar duidelijk is dat dit snel moet gebeuren. Wat wel fijn is dat we geen (nog ;-)) keeperssoap hebben. Op een of andere rare manier heb ik er toch wel weer veel zin in, je hoopt zo dat we eindelijk weer eens wat leuk voetbal te zien krijgen en we de weg naar boven inzetten. Het zal blijken over een aantal weken, de voortekenen zijn nog niet heel goed maar dat zijn we wel gewend. Wat betreft de gebroeders, zullen we best leuke spelers zijn maar zeker geen dragende spelers echt aanvulling zoals TvA al zei....

0   0  
Ivo

Ik ben benieuwd of er bij de open dag nog een nieuwe speler wordt gepresenteerd.
Vorig jaar was het Kali.

We kunnen hem misschien ook uitzwaaien bij de open dag? Ook goed.

Laad alle berichten na dit bericht in