Wij gaan niet opzij

NAC O-18 behoudt koppositie in Divisie 2A

Thiestemberg

NAC O-18 heeft dit weekend de koppositie in Divisie 2A weten vast te houden. Buiten de O-18 was het geen geslaagd weekend voor de NAC-jeugd. Alleen de O-14 en O-12 wisten te winnen.

De NAC O-18 blijft dus ongeslagen aan kop staan. De ploeg van Rogier Molhoek speelde namelijk gelijk tegen nummer twee van de competitie FC Groningen. De 0-18 blijft hier mee aan kop met dertien punten uit vijf wedstrijden, FC Groningen blijft tweede met elf punten uit vijf wedstrijden. Volgende week wacht het uitduel met NEC dat op de vierde plaats staat.

NAC O-16 verloor in eigen huis met 1-2 van Feyenoord. Hierdoor blijven ze met vier punten op een degradatieplaats staan. Volgende week wacht het lastige uitduel bij AZ. Er is wel nog voldoende perspectief, met een overwinning klimt de ploeg over Ajax & Sparta heen.

De O-15 is ook actief in Divisie 1A en pakte daar een punt uit bij Sparta. NAC kwam twee keer terug van een achterstand en verliet Rotterdam uiteindelijk met een 3-3 eindstand. De Bredase treffers werden door Wis Gerard Geert Cheo Treffers (2x) en Teun van Heeswijk voor hun rekening genomen.  De O-15 staat net als de O-16 op zevende plek en daarmee op degraderen. Ook voor deze ploeg geldt echter dat ze met een overwinning kunnen klimmen naar de vijfde plaats.

 

Overige uitslagen:

NAC O-14 - Helmond Sport, 4-1
Willem II – NAC O-13, 1-0
Excelsior – NAC O-12, 10-13
Feyenoord – NAC O-11, 34-5

Bron:
B-Side Rats, NAC Jeugdopleiding
Terug naar overzicht
5 Reacties
11    
Tip

Die Molhoek levert verdomd goed werk. Dat hoor je overal. Ook van de jeugdtrainer die met hem werken.

10    
Rubenac

De nr 10 is ook wel een pareltje hoor!!
Wat heeft die een korte beweging, genieten ondanks de bril stand.

3    
Tegel

Wis Gerard Geert Cheo 2x Treffers ? 😀

11    
Tip

Die Molhoek levert verdomd goed werk. Dat hoor je overal. Ook van de jeugdtrainer die met hem werken.

5    
The Cosmic Gate

34-5 , wow.....HOE dan ....

2    
Den Tinus

De 34-5 is als volgt te verklaren.
De onder 11 speelt op een klein veld en ze spelen 6 tegen 6. Op twee verschillende veldjes. Alle doelpunten die gemaakt worden op beide velden worden bij elkaar opgeteld. En dan kom je tot deze gekke uitslagen.

Laad alle berichten na dit bericht in