Wij gaan niet opzij

NAC O14 blijft door derbywinst koploper, ook O15 wint

Masthow

Vanwege de sneeuw werden de uitwedstrijden van NAC O16 en O18 afgelast afgelopen weekend. De overige vier elftallen kwamen wel in actie voor de competitie. Dat leverde drie zeges op en een nederlaag.

NAC O21 was thuis niet opgewassen tegen Feyenoord. In de eerste helft deelden beide ploegen was speldenprikjes uit, waarbij Kotzebue de grootste kans kreeg. Zijn inzet werd een paar meter voor de lijn weggewerkt. Al snel na rust maakten de bezoekers de 0-1. NAC zocht wel de aanval, maar wist weinig grote kansen te creëren. De score liep aan het eind van de tweede helft nog op tot 0-3.

Op bezoek bij FC Den Bosch heeft NAC O15 een 1-3 zege geboekt. De ploeg passeerde de Bosschenaren daarmee op de ranglijst. Na een klein kwartier kwam FC Den Bosch nog wel op 1-0. Door doelpunten van Reulen en Nelis ging NAC toch met een voorsprong de rust in. Halverwege de tweede helft werd het door een eigen doelpunt nog 1-3.

Een belangrijke zege voor NAC O14 afgelopen zaterdag. Thuis werd Willem II in de derby met 2-1 verslagen. Voor de wedstrijd stonden beide ploegen met negen punten gedeeld bovenaan. Nadat de ploeg van Jens Wirix op achterstand was gekomen, maakte Aachir vlak voor rust de gelijkmaker. In het vervolg van de wedstrijd bezorgde aanvoerder Van Aarst NAC de overwinning. Na zes wedstrijden is de ploeg nog ongeslagen en staat het op de eerste plaats. Sparta heeft wel evenveel punten, maar een minder doelsaldo en bovendien een wedstrijd meer gespeeld dan NAC.

De uitslagen op een rij:

NAC O21 – Feyenoord,  0-3

FC Den Bosch – NAC O15,  1-3

NAC O14 – Willem II,  2-1

NAC O13 – Feyenoord,  1-0

Sparta – NAC O12,  24-14

NAC O11 – PSV,  5-27

Bron:
B-Side Rats, NAC
4 Reacties
1   0  
Ouwe Spionkop

@sjaak
Klopt vrijdag was het enorm kutweer.
Vanavond zal het voller zijn.

0   0  
Rbconnacted

Iemand stream voor vanavond?

1   0  
Ouwe Spionkop

Nog 200 tickets te koop in totaal. Vrijwel uitverkocht en dat op maandagavond!

0   0  
Sjaak

Het aantal no show zal ook vandaag weer veel zijn. Bij ons de helft die niet gaat. Een zorgelijke ontwikkeling afgelopen vrijdag ook veel lege plekken terwijl het elftal wel aan klantenbinding doet.

1   0  
Ouwe Spionkop

@sjaak
Klopt vrijdag was het enorm kutweer.
Vanavond zal het voller zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in