Wij gaan niet opzij

Velanas genomineerd voor beste speler van de derde periode

Das Phantom

Ody Velanas is genomineerd voor de titel 'beste speler van de derde periode' en maakt samen met Lennart Thy, Lance Duijvestijn en Apostolos Vellios kans op het bronzen schild. Stemmen kan tot en met dinsdagmiddag 17:00 uur.

Velanas kende een vliegende start van het nieuwe jaar en wist in de derde periode zes keer het net te vinden. Wegens ziekte kwam de spelmaker de laatste drie duels niet of nauwelijks in actie. 

Stemmen kan via deze link. Mocht je een stem willen uitbrengen, is het belangrijk dat je na het invullen van je gegevens ook de stem nog bevestigt. Dat kan met de mail die je ontvangen van de Keuken Kampioen Divisie. 

 

Bron:
B-Side Rats
48 Reacties
73   22  
Eastwood

Wat een gejank weer hier. Ody is voor ons een belangrijke speler dit seizoen, want hij is simpelweg betrokken bij veel doelpunten en dat is precies wat je nodig hebt om wedstrijden te winnen. In plaats van hem nu afschrijven en tegen het harnas in te jagen, kunnen we ook nog 10 wedstrijden achter hem gaan staan voordat hij naar Sparta vertrekt. Wie weet schiet die jongen ons nog naar de eredivisie, maar nee hoor er zijn er hier weer een paar op hun teentjes getrapt. 100% begrijpelijk dat hij een stap wilt maken, wat zou je zelf doen als je 2x zoveel kan verdienen?

30   28  
Aaike

Velanas? Dat is toch die gast die volgend seizoen voor Sparta gaat spelen?

5   1  
Judge M.

Welke link?

67   19  
Bakic

Toen Velanas in de 90e minuut de vrije trap niet wilde afstaan aan Agougil die net scoorde bij 4-1 was typerend voor waar Ody mee bezig was..

10   7  
Rubenac

Odoei, exact wat degene boven mij typt.

34   13  
WillyG

Ik heb op Lance Duijvestijn gestemd, na de invalbeurt en de bal niet gunnen aan Agougil voor de vrije trap ben ik helemaal klaar met Ody. Echt heel misselijk.

73   22  
Eastwood

Wat een gejank weer hier. Ody is voor ons een belangrijke speler dit seizoen, want hij is simpelweg betrokken bij veel doelpunten en dat is precies wat je nodig hebt om wedstrijden te winnen. In plaats van hem nu afschrijven en tegen het harnas in te jagen, kunnen we ook nog 10 wedstrijden achter hem gaan staan voordat hij naar Sparta vertrekt. Wie weet schiet die jongen ons nog naar de eredivisie, maar nee hoor er zijn er hier weer een paar op hun teentjes getrapt. 100% begrijpelijk dat hij een stap wilt maken, wat zou je zelf doen als je 2x zoveel kan verdienen?

13   7  
SjorsNac

We hadden een leuke cent kunnen verdienen aan velanas maar door wat voor reden dan ook is er geen contractverlenging gekomen. Geen energie meer aan verspillen. Next

27   10  
Maarten

God, wat een Calimerogedrag weer. Meneer tekent niet bij en ineens is hij het zwarte schaap van NAC. Ody dit, Ody dat.
Betreft Duyvestein, zal NAC nog steeds een lijntje uitgooien?

33   8  
Ere

Wat een hypocrieten bestaan er toch, de meest werkende mensen veranderen van werkgever al een voor een appel en een ei, maar omdat nu een voetballer dit doet en hij hun club in de steek laat kan ie ineens niets meer. Ik had ook graag gezien dat ie had verlengd en NAC er geld aan kon verdienen. Maar deze jongen gaat wss niet 200,- meer verdienen per maand mss wel 6.000. Benieuwd wat onze hypocrieten zouden doen bij zn loonsverhoging!
Bovendien dient hij netjes een contract uit, dus kan je er maar beter gebruik van maken.

17   16  
Ouwe Spionkop

Beste speler 3e periode?
Serieus? Dan is het maar armoedig gesteld met de kwaliteit van de spelers in de KKD.

8   6  
Bredafun

Qua inzet hadden ze v.d.Sande mogen nomineren.
Valt wel op dat Velanas niet meer ‘n gemotiveerd spel laat zien zoals voordat t bericht naar buiten kwam dat ie zou vertrekken. Dat t n meerwaarde is geweest moge duidelijk zijn!

14   4  
WillyG

Op basis van de wedstrijd tegen MVV weet ik niet wie er plaats zou moeten maken voor de momenten voetballer Ody. Verder ben ik niet hypocriet, want ik ben nooit echt fan van hem geweest.

4   1  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Weet iemand al de wedstrijdselectie van ajaks voor vanavond?

8   2  
Beter de Laat dan nooit

Begenadigd talent, maar gaat er niet komen.
Speelt regelmatig veel te diep is dan ook niet te corrigeren.
Was afgelopen vrijdag de enige speler die regelmatig uitgleed.

16   5  
Badeend

Met Velanas (die bij o zo veel doelpunten betrokken is geweest) stonden we gewoon 14e in de Eerste Divisie voor de winterstop.

Zonder Velanas (en met een andere trainer die het minder in hem ziet zitten én met nieuwe middenvelders) staat het team een stuk beter, wordt er beter en leuker gevoetbald, hebben we 25 doelpogingen in plaats van drie én staan we 7e.

Dat heeft allemaal niets met Calimerogejank te maken, of met het niet willen verlengen van zijn contract. Feitelijk moet je gewoon doorselecteren als club en ben je dan misschien ook gewoon wel beter af zonder Velanas.

Het is geen teamspeler én hij is te langzaam, heeft teveel tijd en ruimte nodig. En waarom hij de corners zo lang stuiterend bij de eerste paal mocht blijven geven, is helemaal een raadsel. Hij is gewoon niet goed genoeg in het huidige NAC, je hebt mensen nodig die het team op sleeptouw nemen, in het belang van het team voetballen én het verschil kunnen maken.

Velanas kan misschien best een stapje omhoog gaan maken, hopelijk voor hem in een draaiend team met een duidelijke rol waarbij er niet teveel van hem verwacht wordt. Het is hem gegund, maar NAC is (nu) gewoon beter zonder hem.

2   8  
Kiko

Vellios is voor mij de beste deze periode.

10   1  
Heksenketel

@Rara

Dat ben ik met je eens! Als je een jong team op maandag treft, speel je tegen een ander team dan op vrijdag....helaas. Natuurlijk snap ik dat, maar op deze manier schep je geen gelijk speelveld en dat heet competitievervalsing.

7   6  
Cees-2

Menigeen gedraagt zich verschrikkelijk kinderachtig betreft Velanas. Maar geloof me, Velanas zit daar echt niet mee. Hij heeft groot gelijk, "hij" kan hogerop. Hij was wel gek geweest deze kans te laten schieten. NAC had zijn zaakjes maar beter moeten regelen met hem, mogelijk was de situatie anders geweest? Zakelijk beleid, kennis, vooruitblikken, allemaal onderdelen, hoe een BVO te runnen.

De overname zat er net tussen! Zeker, maar hoe lang speelde dat al. Kon er echt niets in die periode? Euh,..vergeet niet,...het overige gaat desondanks gewoon door. Dat wist iedereen bij de club. Zie het als wielrennen. Bij een valpartij rammelt de rest snoeihard door, jammer voor de gesneuvelden.

5   4  
willem 4,5

Gewoon opstellen als het nodig is en anders gewoon banken. Hyballa is verstandig genoeg om geen domme dingen te doen met "onze Messie". Het middenveld was prima afgelopen vrijdag, qua werklust kan ie nog veel leren van afgelopen vrijdag, dus daar heeft ie voorlopig niks te zoeken.

12   1  
scheppioni

Laat dat jong ajax niet voetballen !!!!
Vanvanond alleen NaCCer's die het gras opvreten !!! HUP NAC !

10   5  
die ne gast

@Badeend
Je kan hem ook omdraaien: zonder Velanas hadden we in de winterstop kansloos 18e of nog lager gestaan...

En wacht eerst nog maar de komende wedstrijden af. We moeten nog tegen alle ploegen die boven ons staan, inclusief Heracles en Zwolle. Alles staat zo dicht op elkaar dat we na 3 tot 4 nederlagen in de komende periode ook zo weer 12e of lager kunnen staan en dan is het verschil tussen de eerste en tweede seizoenshelft helemaal niet zo groot meer.
Afgelopen vrijdag had het na 40 minuten ook 1-3 voor MVV kunnen staan, dus laat het himmelhoch juichen na 1 leuke wedstrijd maar aan BN De Stem over. Laten wij aub wat realistischer blijven.

Jammer dat we niet aan Velanas gaan verdienen,
maar zoals anderen hier het ook zeggen, vanuit hem compleet te begrijpen.
Velanas is ook niet mijn favoriete speler, maar
hij heeft zich nooit negatief over NAC uitgelaten (terwijl daar op bepaalde momenten zeker aanleiding voor was), hij doet gewoon zijn best (hij zette vrijdag de aanval op en gaf het laatste passje aan Omarsson bij de 4-1), dus laten we hem gewoon steunen.
Al dit bashen hier leidt tot niks en werkt eerder tegen NAC dan voor NAC.

12   2  
Joachim Siwek

Velanas is niet zo goed als hij lijkt. Te lage handelingssnelheid , zonder bal verdedigend zeer ondermaats (heeft NAC al heel wat goals gelost ) en parasieteert op zijn vorm.
Daarmee wil ik zeggen ; als het goed gaat dan wordt het minder. Cruyffiaans ? Zal wel , maar je moet het doorhebben om het te begrijpen. Velanas is eigenlijk al weg bij NAC.
Ik zie alle redenen en alternatieven om anderen op te stellen.

2   1  
Bredafun

Voorwaarden beloftenteams in de amateurcompetitie

Beloftenteams bestaan uit alleen spelers die in het betreffende seizoen 23 jaar of jonger zijn. Er wordt geen dispensatie verleend.

Spelers die in het seizoen 18, 19, 20 jaar zijn, mogen uitkomen in het eerste elftal. Na achttien keer te zijn uitgekomen in bindende wedstrijden van het eerste elftal, mogen ze niet meer uitkomen in het beloftenteam.

Spelers die in het seizoen 21, 22 of 23 jaar zijn, mogen zeven keer bij bindende wedstrijden van het eerste elftal in de basiself staan en/of 45 minuten meespelen. Daarna mogen ze niet meer uitkomen in het beloftenteam.

Voor doelmannen wordt een uitzondering gemaakt. Als zij in het seizoen 21 of 22 jaar zijn, mogen ze achttien keer uitkomen in bindende wedstrijden van het eerste elftal. Daarna mogen ze niet meer uitkomen in het beloftenteam.

Ben dus benieuwd naar de opstelling vd jonge neuzen vanavond…

5   11  
Van Flieger

Ja lekker afbouwen en kleiner maken zo'n speler omdat hij niet wil bijtekenen. Nog altijd meer goals dan vd Sande.

1   1  
Hard_Gras

@Bredafun:

Daar zit hem voor mij wel de crux: "Spelers die in het seizoen 21, 22 of 23 jaar zijn, mogen zeven keer bij bindende wedstrijden van het eerste elftal in de basiself staan en/of 45 minuten meespelen."

Basiself zijn deze spelers bijna nooit -> wel wisselspeler, maar halen ze vaak die 45 minuten ook niet!
Dit biedt dus veel mogelijkheden voor JA om net niet goed genoeg materiaal op te stellen voor de zondag, ze wel een potje te laten voetballen op maandag!

0   3  
den hulk

komt nac jongajax op espn

1   9  
Ernie

Is gewoon de enige Eredivisie waardige speler in de selectie. Dat is ook precies de reden dat hij niet bij tekent.

2   4  
Patrick

Het is niet de schuld van valanas dat die transfervrij kan vertrekken, maar dat van Nac. Dat hij nu al met een eredivisie club heeft gepraat en waarschijnlijk al rond is dat is goed voor hem. Hij is nog steeds een van de betere spelers op het veld bij Nac en we moeten hem blijven steunen vindt ik. Hij zal echt zijn periode hier goed willen afsluiten. Echt sommige mensen denken zo bekrompen als ze zelf 10 euro meer kunnen verdienen bij een andere baas zijn ze binnen 1 week weg. Steun die jongen gewoon en hopelijk word die belangrijk voor Nac in de laatste fase. Neem een voorbeeld aan olij die is ook transfervrij vertrokken naar sparta en heeft ook tot de laatste wedstrijd goed gespeeld.

7   0  
WillyG

Ik denk dat er wel een regel bij kan komen door die Jong Teams:

Spelers die bij de wedstrijdselectie van het eerste hebben gezeten voorafgaand aan de wedstrijd van het Jong Team mogen niet mee doen.

6   0  
Wanny

Gewoon fel erop zitten bij de selectiespelers van Ajax. Dan is de motivatie om een lekker potje te voetballen zo verdwenen. Die gasten hebben geen zin om risico's op blessures op te zoeken.

0   0  
Beest

"beste azijnsupporters van het land"

0   0  
scheppioni

Gij snapt het Wanny !!!

0   0  
Ernie

Eindhoven wint met 5-1 van jong Ajax. Dus maak je geen zorgen.

0   0  
Jandorstig

@Ernie

Vanavond staat er gewoon een ander elftal bij jong Ajax

0   0  
Zwampie

Wel of geen jonkies of dure spelers bij ajax.
Het zijn in ieder geval geen vaste basisspelers.
En zie de wedstrijd alsof dat je een beker wedstrijd speelt, dan is de kans ook dat je tegen ervarende spelers speelt en zal je ook moeten.

Vol gas erop, als je er alles aan gedaan hebt kan je je eigen niks verwijten.

Mocht je winnen ,kan je in ieder geval de aansluiting helemaal pakken a.d.h.v ook de andere wedstrijden.
Hup NAC

0   0  
Bredaaaaa

Ody is een prof. Die gaat volgend seizoen waarschijnlijk voor Sparta spelen. Met Steijn die nu top prestaties levert. Leuk en lekker belangrijk.
Ik vind veel belangrijker dat NAC eindelijk weet te winnen. Er komt structuur in de club. Eindelijk!!!
Peter Maas zal perfecte spelers vinden. Ook een betere vervanger voor Velanas. Daar ben ik van overtuigd. Peter Hyballa is een top trainer. Volgend seizoen knallen in de kkd. Of we moeten met geluk in de playoffs promoveren, maar ik denk dat het nog te vroeg is.
Hopelijk winnen we vanavond. 💪🔥

0   0  
Noadhugodver

Prima als je mening is dat ie niet moet spelen maar geef dat dan ook gewoon toe ipv te doen alsof hij niet kan voetballen.

2   0  
Van Flieger

Heel sneu, die georchestreerde negatieve reacties op de topscorer. Waar zou dat nou toch vandaan komen?

1   0  
Bredaaaaa

Ps van mij mag ody gewoon spelen hoor. Belangrijke speler dit seizoen. 😃👍

0   0  
Nacman

Ajax vanavond met bronby in de spits

0   0  
Badeend

@Die ne gast

Helemaal eens. Maar feit blijft dat het middenveld van afgelopen vrijdag beter is én leuker om naar te kijken. Dus inderdaad, Velanas gewoon steunen is prima, en hij kan nig best van waarde zijn voor NAC. Maar die domme verheerlijking van een momenten voetballer is nog erger dan het zogenaamde calimerogejank of de hypocrisie over zijn aanstaande positieverbetering.

Velanas heeft al lang doorgeschakeld naar volgend seizoen en dat kan en mag (moet!) NAC ook doen. Verder dus met de spelers die je al hebt voor volgend jaar, zoals maanden geleden - nog voor de komst van o.a. Garbett - ook al aangegeven.

Maar goed, wat je ook van Velanas vindt, de insinuatie van Harrie b.d. is wel écht het laagste van het laagste.

0   0  
Henktietenkie076

Leuke speler, niet meer dan dat. 13 in een dozijn en zeker niet de beste van afgelopen periode

0   0  
Dutchbird

Ik kan er de moeite niet voor nemen. Interesseert me niets of hij nu wel of niet wordt verkozen.

0   1  
Belgische Naccer

Valt bij NAC niet echt op...dus zal in de eredivisie geen potten kunnen breken. Veel te licht, niet balvast. Mag blij zijn dat hij voor een mooie club als NAC mag spelen. Beetje El Allouchi verhaal. Ook een "wereldspeler" volgens velen hier, maar in het veld ook nooit de baas was.

0   0  
Mo

En banpoezi in oranje man man man pffffff

0   0  
RobertSchilder

Niet zo huilen! Vaak genoeg belangrijk geweest dus gun hem dit ook man.

0   0  
Arie

Eastwood

Je snapt niet dat Velanas goals en vooral zijn spel ten koste gaat van andere spelers. Omarson had er nog 0 gemaakt.

Laad alle berichten na dit bericht in