Wij gaan niet opzij

NAC O14 haalt uit in Kerkrade, ook O18 en O21 winnen

Masthow

Alle jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend weer in actie. Vier ploegen wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten. NAC O15 en O16 bleven helaas met lege handen achter.

Een uitgebreid verslag van de wedstrijd van NAC O21 was al eerder te lezen op onze site.

NAC O18 heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij Sparta eindigde de wedstrijd in 2-3. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Bredanaars op achterstand, maar dankzij een goal van Kokkeel stond het bij rust gelijk. Ook in de tweede helft kwam de thuisploeg snel op voorsprong. NAC liet zich daardoor niet van de wijs brengen en wist dankzij goals van Van Ooijen en Grabovac de drie punten mee naar huis te nemen.

Net als vorige week heeft NAC O15 niet weten te winnen. Thuis tegen PSV ging het lang gelijk op, getuige de 0-0 stand halverwege de wedstrijd. Na rust lukte het NAC niet meer om te scoren. De Eindhovenaren kwamen driemaal tot scoren. De 0-3 uitslag geeft niet helemaal een eerlijk beeld van de wedstrijd, aangezien NAC zeker niet is weggespeeld.

Op bezoek bij Roda JC heeft NAC O14 gehakt gemaakt van de Limburgers. Het werd maar liefst 0-7. Schaliboom en Aachir zorgden voor een 0-2 stand bij rust. In de tweede helft liep NAC uit dankzij goals van Salem, Van Aarts (2x), nogmaals Schaliboom en Clerx.