Wij gaan niet opzij

NAC presenteert eerste oefenwedstrijden en belegt trainingskamp in Zeeland

DeWeesJr

NAC heeft de eerste oefenwedstrijden voor het komend seizoen gepresenteerd. Er zijn een aantal wijzigingen aangebracht ten opzichte van afgelopen jaren. Toch blijft De Parel van Het Zuiden vooral actief in de regio. Het trainingskamp zal plaatsvinden in Zeeland.

NAC start de oefencampagne op 6 juli tegen Madese Boys. Gebruikelijk begint NAC tegen de Zundertse selectie maar die wedstrijd gaat nu niet door omdat de velden op het sportcomplex voor groot onderhoud staan.

Daarna volgen er wedstrijden tegen VV Bavel en Unitas '30 op 9 en 13 juli. 22 juli vertrekt NAC voor een trainingskamp in Zeeland waar het minimaal één wedstrijd zal spelen tegen een betaald voetbal organisatie. NAC geeft aan de data 17, 20, 26, 30 juli en 3 augustus vrij te houden in de agenda omdat op die data meerdere oefenwedstrijden worden ingepland.

De meeste oefenwedstrijden tegen de profclubs zullen gespeeld worden bij Rood-Wit en VV Hoeven. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
21 Reacties
13   6  
3ROBI

Wat een negatief gezeik weer op deze website zeg. De voorbereiding moet ook gewoon geregeld worden en dat gebeurd nu.

Dat er nog andere dingen gedaan moeten worden staat buiten kijf maar laten we dingen wel gewoon los blijven zien van elkaar

10   9  
Theoden King

Kijk, de oefenkalender. Dat is nog eens transparant.

AD?
Technisch beleidsplan?
Technische staf voor volgend jaar?

12   13  
Grote Kerk

Hahaha dat heeft onze goed betaalde teammanager John Karelse goed geregeld ! Een wedstrijd bij Bavel, in ieder geval heel goed voor z'n eigen amateurcluppie Bavel. Geen vriendjespolitiek hoor. Dat wil onze Johnny niet. Hihahiha

2   4  
Breda-mike

Geen beek vooruit?

7   8  
Kaiman

Wanneer presenteert NAC (P. Maas) het Technisch Beleidsplan?
Of krijgen we eerst bericht over de prijsverhoging van seizoenkaarten?
Chris heeft het maar druk met het schrijven van persberichten en lokale pers achterna zitten.
A.s. vrijdag staat de wedstrijd tegen het grote fc dordrecht op het programma. Op NAC.nl is het indekken al begonnen.

4   2  
Anders Tegnell

RBC - NAC lijkt me een logische keuze.

9   9  
Anno1971

@ Grote Kerk……. John Karelse heeft geen enkele binding met vv Bavel hoor. Is daar geen lid en ook nooit geweest…… Weet niet waar je jouw stelling op baseert?

4   9  
Fan uit Zevenbergen

Grote kerk !! Denk wel dat het trainingskamp
Door hem komt

Maar bavel heeft hij niet veel mee hoor

9   6  
Grote Kerk

Slaap lekker verder, hij kwam/komt daar veel want zijn zoon voetbalt daar.

4   0  
B5 Fanaticus

Trainingskamp in Zeeland is in Goes en twee wedstrijden, een in Kapelle tegen Zeeuwse selectie en een in Goes tegen Lierse SK

1   3  
Matc

Hopen dat de oranje dames ons veld niet molesteren 😉

0   0  
Dunsloopkogel

@matic

Ze zijn aardig onderweg

9   5  
BasSnelden

Wat een gezeik over waar Karelse zelf wel of niet gaat kijken zeg. Dat bepaalt ie zelf wel joh. En hoezo dan staf bekend maken? Eerst staf samenstellen, dat kost tijd.
Nu de focus op dit seizoen. Iedereen die het serieus volgt die weet dat Dordrecht bij de best spelende teams hoort. Daarom staan ze ook vierde. Vooral aanvallend indrukwekkend

3   0  
Ed

Doet is een gevaarlijk ploeg. Win je deze, dan tank je echt vertrouwen. Na competitie is dan zeker haalbaar.
Verder wel van belang dat de staf snel rond gaat komen met het zicht op het volgende seizoen.

13   6  
3ROBI

Wat een negatief gezeik weer op deze website zeg. De voorbereiding moet ook gewoon geregeld worden en dat gebeurd nu.

Dat er nog andere dingen gedaan moeten worden staat buiten kijf maar laten we dingen wel gewoon los blijven zien van elkaar

6   0  
Somerset

Meer dan welkom in Kapelle. Altijd hartstikke leuk om die oefenwedstijdjes te bekijken. Je clubje ze dichtbij en informeel.

2   0  
Ivo

Ik ben geen groot voorstander van de oefenpotjes tegen amateurclubs. We hebben er altijd te veel, je bouwt er weinig mee op want je hebt geen tegenstand. Als je dan in ieder geval nog divisieclubs vraagt, maar het zijn vaak 3e klassers die niet eens aan het trainen zijn ivm de vakantie. Maximaal 2 of 3 van dit soort demonstratiepotjes en dan snel door naar serieuze tegenstanders.

In augustus moet er dit keer een ingespeeld TEAM staan! Want daar ging het dit seizoen al meteen mis.

7   1  
Francesco

Dus zelfs een oefenprogramma is voor sommigen reden om weer allerlei domme beschuldigingen de wereld in te slingeren? Vorig seizoen stonden wedstrijden tegen Beek Vooruit en Zundertse selectie op het programma, dit jaar Bavel en Unites. Ook gewoon 2 dorpen waar veel NAC supporters wonen, NAC doet dit gewoon slim door zich rond de stad te bewegen en daardoor meer binding te creëren. NAC komt naar je toe deze zomer. Ook de lobby van het wethoudertje en Hoekie B om NAC naar Hoeven te lokken is gelukt. Helemaal prima. Maar dat domme gelul dat er vriendjespolitiek in het spel zit moet echt stoppen. Daarmee doe je de vrijwilligers van Bavel echt tekort.

2   2  
Chefke076

Leuk dat NAC tegen de regionale clubs speelt en daarmee de binding met de achterban versterkt, maar ik dacht na de kritiek van vorig jaar dat er te veel tegen amateurclubs werd geoefend, dat er meer tegen profclubs gespeeld zou worden?
Vorig jaar waren het 9 oefenduels in de gehele voorbereiding incl. trainingskamp, 4 tegen amateurs (Zundertse selectie, Beek Vooruit, Madese Boys en VV Hoeven) en 5 tegen BVO's (RKC, Excelsior, OFI Kreta, Mamelodi Sundowns en Alanyaspor). Een en ander zal ongetwijfeld contractueel vastliggen (bv Madese Boys dit jaar weer dus), maar door weer bekans de helft van je voorbereiding tegen amateurs te spelen zal het niveau niet bepaald in de buurt komen van wat er nagestreefd moet worden om wederom een poging te wagen mee te doen voor de bovenste plekken. Iedereen minuten geven en echt wedstrijdritme op laten doen is in mijn optiek ook beter tegen een BVO. Spelen bij i.p.v. tegen de lokale verenigingen is altijd goed natuurlijk.
Maargoed, afgaande op de door NAC gepresenteerde data zullen er wederom 9 wedstrijden gespeeld worden waarvan wederom 4 tegen amateurs en 5 BVO's. Het zal ook afhankelijk zijn wat het kaliber van de BVO's is natuurlijk, hierboven werd bv Lierse SK genoemd. Met dat kaliber kun je net zo goed tegen Lokeren gaan oefenen, zorgt nog voor meer binding ook.

3   0  
Wanny

4 wedstrijden tegen amateurs is waarschijnlijk ook gewoon 50k in de clubkas die hard nodig is.

9x tegen een BVO spelen lijkt me ook wat veel van het goede. Zeker in het begin van de voorbereiding.

Als je naar andere clubs kijkt spelen die vaak wat minder oefenwedstrijden, maar ook niet meer dan een stuk of 6 tegen profclubs.

1   0  
Chefke076

Die 50k valt aan het einde van het boekjaar vast wel te compenseren als het seizoen wat op heeft geleverd in de vorm van een periode of promotie. Liever een fit en ingespeeld team met spelprincipes tegen tegenstanders op niveau door de helft minder amateurs in de voorbereiding, dan onszelf in de 1e wedstrijd tegen te komen dat we toch wederom weer niet zo goed zijn als we dachten.
Heb ergens anders de term "vakantievierende 4e klassers" voorbij zien komen. Denigrerend? Ja. Treffend? Ook ja. Met alle respect. Zoals ik eerder zei: Liever tegen een BVO op het veld van de lokale VV. Levert voor iedereen net zoveel op voor de clubkas.

0   0  
JvdB78

@IVO / @CHEFKE076

Volgens mij bouwen ze het mooi op. Eerst tegen Bavel (2e klasse), daarna tegen Unitas'30 (4e divisie), en dan Zeeuwse selectie en als afsluiter Lierse SK.
Klinkt logisch.

Laad alle berichten na dit bericht in