Wij gaan niet opzij

NAC versterkt zich met Ramon Hendriks

DeWeesJr

Ramon Hendriks is de nieuwe aanwinst van NAC. De 19-jarige centrale verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord.

Hendriks kwam afgelopen seizoen uit voor Feyenoord onder 21 waar hij met regelmaat ook de aanvoerdersband droeg. De linksbenige centrale verdediger maakte in 2014 de overstap van ASWH naar FC Dordrecht. Drie seizoenen later maakte hij de overstap naar Feyenoord onder 17. Hendriks is tevens jeugdinternationals en speelde in de diverse jeugdelftallen 32 interlands. 

Voor trainer Maurice Steijn gaat een wens in vervulling. De trainer had al vaker aangegeven graag nog een Nederlandse linksbenige centrale verdediger toe te voegen aan de selectie. "We waren nog op zoek naar een linksbenige, centrale verdediger, deze hebben we nu gevonden in de persoon van Ramon. Ramon is een fysiek sterke verdediger met snelheid. Met name in de opbouwfase is het goed om een rechtsbenige, rechter centrale te hebben en een linksbenige, linker centrale."

Ook de Hendriks zelf is in zijn nopjes met zijn overstap. "Voor mij is het fantastisch. NAC is naar mijn mening de grootste club van de Keuken Kampioen Divisie met mooie en sfeervolle supporters. Ik ben dan ook erg blij om de overstap te maken. Ik ben een fysiek sterke en snelle verdediger die graag wil voetballen. Het is een uitdaging die ik graag aan ga, met name om mij te laten zien op een hoger niveau."

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 9 reacties
79 Reacties
142   2  
Sanseveria

Ongetwijfeld checkt hij vanaf nu ook dagelijks deze mooie site, dus:

Welkom Ramon!

142   2  
Sanseveria

Ongetwijfeld checkt hij vanaf nu ook dagelijks deze mooie site, dus:

Welkom Ramon!

49   3  
Gjoewie

Je kunt zeggen wat je wilt over die scheepsschrobbers, maar ik ben wel ingenomen met het feit dat ik een mooie en sfeervolle supporter ben... :-P

69   14  
Bart

Ben bang dat hij rosler zn plek ingaat vullen.. haal dan malone er maar uit..

Welkom Hendriks

29   79  
Harrie

Ik heb deze jongen zien spelen aan het begin van het seizoen tegen NAC. Werd daar voor schut gezet door de spits van NAC.

Slechte transfer: absoluut geen versterking voor NAC 1 en een zwakke tegenstander voor O21 minder als ze Feyenoord straks weer ontmoeten in de competitie. De kans is groot dat Feyenoord daar nu een betere speler kan opstellen.

31   8  
Rick

Ik denk dan dat mounir eruit gaat en dan malone naar het middenveld en dan misschien wel Hendriks en rösler samen centraal achter, als dat niet werkt dan gewoon malone weer terug centraal.

47   5  
Dun Kees

Oh,oh Harrie: op basis van een wedstrijd al een oordeel?

10   17  
Bas

@Bart
Ik denk inderdaad dat rosler zijn plek word ingenomen want rosler staat het hele seizoen linker centrale verdediger

8   1  
Ed

Suc6 ik ken m niet

30   1  
Gjoewie

Eigenlijk wel een beetje jammer, want stel dat Hendriks het goed gaat doen, dan gaat hij aan het eind van het seizoen weer terug naar de Nerds. Hij staat nog tot 2023 onder contract in Rotjeknor.
Ik ben ook bang dat dit einde verhaal Riera betekent.

30   1  
Bart

@harrie

Of misschien is die spits van nac wel gewoon waanzinnig goed?

37   0  
Gman

@Bart

Dan weet ik niet waar jij naar hebt zitten kijken, maar enige vaste waarde achterin is Rosler. Malone staat er puur omdat riera niet voldeed volgens Steijn. Die gaat weer een treetje naar voren en iemand op het middenveld zal moeten wieberen.

14   24  
Yuri Heijnemannoe

Prut uit die prutstad

30   21  
Harrie

@Dn Kees, niet alleen die wedstrijd hoor. Maar die jongen kan niet goed verdedigen.

Marijnissen en Heuvelman die bij NAC O21 het centrale duo vormen zijn beter.
Deze jongen gaat echt geen basisspeler worden.

Maar goed dat jullie de polonaise lopen zonder deze jongen ooit gezien te hebben. Wanneer die een paar keer mee mag doen ben ik benieuwd of jullie je mening ook geven.

14   3  
BREDA 1965

Geld hebben we niet zoveel,maar ik ben in principe tegen het huren van spelers.Ik hoop dat ie het gaat maken,en dan langer kan en wil blijven.Dan kan tie volgend seizoen onze supporters meemaken,wij zijn in ieder geval gezelliger dan dat volk daar in rdam...

14   3  
Chris W.M.

@Gjoewie

Sowieso is Riera einde verhaal. Mundo Deportivo meldt vandaag dat Barca B nog steeds geinteresseerd is in Riera, dat ze eerst wat spelers van de loonlijst moeten schrappen ( onderhandelingen met enkele spelers lopen al ) om hem vast te kunnen leggen. Het woordje prioriteit valt zelfs in dat artikel.

Kan me niet voorstellen dat we met een centrum met een 20 en een 19 jarige speler gaan spelen, dus ik verwacht dat zodra Riera weg is we nog een nieuwe linksbenige CV gaan presenteren.

16   2  
Gjoewie

Harrie > Die spits moet dan Carlito Fermina geweest zijn (twee doelpunten en een assist in de met 2-4 gewonnen wedstrijd). De wedstrijd werd gespeeld op Varkenoord. Heb jij die wedstrijd echt gezien?

3   1  
Bart

Waar ik naar heb zitten kijken is dat rosler links centraal staat de afgelopen wedstrijden. Ik zie hem Steijn op het middenveld niet veel veranderen overigens, misschien dat hij EA naar de flanken zet en venema eruit. Dus dan zou malone idd weer naar het middenveld gaan.

13   4  
Basje

Grappig hoe supporters soms meer voetbal verstand te hebben dan bijvoorbeeld het bestuur van oranje.
Nee maar zonder gekheid zet ‘m op en laat zien wat je waard bent!!

64   12  
Rubenac

Leuk voor de eigen jeugd 😡
Lopen twee hele goede centrale verdedigers.

13   5  
ome cor

Steijn is gecharmeerd van Rösler, dus ik denk dat deze jongen gehaald is om Malone weer naar het middenveld te schuiven.

Ik mis alleen in dit goed nieuws bericht dat NAC een optie tot koop heeft bedongen.
Of lees ik daar overheen ?

5   3  
Bertus

@Ruben laat onze jeugd maar gewoon elke week spelen op hun niveau. Dan kan die huurling lekker op de bank zitten. Beter toch?

9   5  
Rubenac

@Bertus

Graag!
Maar wel weer onnodig salaris.
Zal vast geen mega salaris zijn, maar je geeft naar mijn inziens geen leuk signaal af.
De twee centrale verdedigers zijn echt toppers in wording.
021 speelt helaas niet , dus staan deze wel stil in hun ontwikkeling, buiten de training om.

23   1  
Boxer

Is er een optie tot koop?
Anders zie ik niet direct de toegevoegde waarde, met alle respect voor deze jongen

3   10  
Ivo

Nou, dan kan na Riera Colin Rosler zich ook zorgen gaan maken. Want die staat nu op die plek, Malone pakt meestal de rechterkant.

Malone naar het middenveld kan natuurlijk ook, maar dan krijg je weer wat we eerder ook zagen, dat je voetballend te kort komt, want Malone is niet de speler met de fluwelen techniek, om het maar even netjes te zeggen. En als centrale verdediger doet hij het echt heel goed.

Even afwachten hoe dit gaat uitpakken. Monsalve speelde sowieso niet, Steijn heeft er in ieder geval een optie bij. Adilehou heeft nog een contract voor anderhalf jaar, dat is hem sowieso niet geworden dan.

11   1  
Jf

Rosler kan niet gepasseerd worden want dat is onze meest stabiele verdediger. Ik vind huren persoonlijk niet de voorkeur genieten maar geef deze jongen al het vertrouwen. Op basis van een wedstrijd tegen Jong nac kan je hem niet beoordelen.

Oogt sterk snel en hij is bovenal links wat fijn is op die positie

10   12  
Misterbean

ieder jaar hetzelfde halverwege het seizoen: paniekvoetbal zonder visie

24   10  
Var

Ik sluit me volledig bij Harrie aan, bij nac o21 lopen minimaal gelijkwaardige spelers. Maar als je daar niet naar kijkt zul je het niet zien.

9   1  
Ivo

Het kan toch niet anders dan dat deze jongen gehaald is voor de breedte van de selectie. Voor een basisplaats heeft hij te weinig ervaring.

Steijn heeft straks deze opties:
CV rechts: Malone, Rosler, Adelihou
CV Links: een nog te halen CV als Riera weg is, en deze Hendriks.

Hendriks is voor een half jaar gehuurd, ik denk omdat er twijfels zijn over het niveau van Adilehou, en Steijn graag linksbenige CV's in het team heeft.

24   7  
Ouwe Spionkop

Ik heb die wedstrijd in augustus tegen Feyenoord 021 ook gezien op kanaal van Feyenoord.
Die Hendriks werd inderdaad compleet weg gespeeld door de jongens van NAC O21.
Wat moeten we hier eigenlijk mee? Nog nooit 1 wedstrijd gespeeld in betaalde voetbal.

13   6  
Nac

@var

Deze jongen wordt geselecteerd voor jeugdelftallen van oranje.

Je kan dan niet beweren dan ze bij Nac in de jeugd even goed zijn.

9   7  
Guuske

Ik ken het ventje niet, maar loopt er in de eigen 021, 019 echt geen vergelijkbaar ventje rond? nu zijn we aan het opleiden voor die rotterdamers, die zelf qua opleiding al flink de boot gemist hebben afgelopen jaren. Als dat ventje echt goed was, had hij echt wel ergens anders gespeeld. Je kunt van zo iemand toch niks verwachten in de strijd voor promotie?

5   1  
Wanny

Waarschijnlijk kost die jongen vrijwel niks, want voor Feyenoord is het ook alleen maar gunstig dat ie bij een eerste team kan meetrainen. En de Onder 21 competitie ligt stil en dat zal nog wel even zo kunnen blijven.

10   5  
Beest

Succes Ramon,

Ik had liever een ervaren cv erbij gehad met een contract . Maar steijn zal ongetwijfeld weten waar hij mee bezig is.

Sowieso de keuzes pakken goed uit van Steijn de laatste tijd ( buiten bilate ) . Ook malone naar achter halen en riera eruit is goed gebleken met 0 tegendoelpunten in 180 minuten voetbal.

Fiorini in de basis is goed gebleken , nu nog azzagari voor el allouchi of fiorini op 10 en malone naar middenveld en het is nog beter

29   1  
Pookie

Ik ken deze jongen niet, maar zullen we hem maar gewoon welkom heten en het vertrouwen geven ipv meteen een oordeel te vellen en hem af te branden. Vertrouwen kan veel doen met een mens namelijk. En uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde en dat is volgens mij promoveren met ons NAC. Toch?

7   13  
Bou

Helemaal niets tegen die jongen hoor, maar onze eigen jeugd kan er helemaal niets van dan? Onbegrijpelijke transfer en dan nog eens huur ook. Kansloos kut beleid.

6   2  
Ki Utsuri

Zal waarschijnlijk door Feyenoord zijn aangeboden omdat de O21 stil ligt. Die gasten kan je niet een paar maanden stil laten zitten in deze fase van hun ontwikkeling.

Interessante linksbenige CV voor de breedte. Klaarstomen in de luwte en dan kunnen we hem nog eens hard nodig hebben aan het einde van het seizoen (play-offs,schorsingen, blessures).

22   12  
Kipiani

Helaas, maar toch maar.
Dit slaat nergens op. Of Roger nu wel of niet blijft etc.
Het is minachting voor NAC Breda en de jeugdopleiding en de scouting van de jeugdopleiding.
Slechte zaak voor interne motivatie en afstemming binnen de gehele voetbalclub NAC Breda.
Waarom ?
Om onderlinge, schimmige vriendendienstjes uit te voeren tussen clubs, passanten en zaakwaarnemertjes ?
Elkaar ‘een beetje helpen’, over de rug van NAC ?
Die Ramon staat hier waarschijnlijk helemaal buiten. Kan er dus weinig aan doen.
Als we het verkeerd zien, horen we het graag ook van Manders, Steijn en de voortreffelijke NAC watchers bij de krant.

12   3  
Dave vak g

Wat een beleid.

Huur dan aanvallende versterking. Qua verdediging staat t goed. Weinig tegengoals.....

1   0  
Marti

Ik hoop dat het om zijn voetallende kwaliteiten gaat Dat. Hij is gehaald en niet om dat hij nl talig is ,! Want ik vind het verstaan van voetbal belangrijker dan het verstaan van trainer die kan het altijd nog met gebaren !

2   2  
Henkie

Verdedigen gaat ook om opbouwen.

Een type Schilder of Kwakman die wat in kan schuiven en een fijne pass heeft, helpt veel bij het eigen aanvallende spel.

Steijn is ontevreden over Rösler aan de bal volgens mij.

18   4  
Ratjeduneerste

Voor degenen die hem niet hebben zien spelen tegen NAC O21 begin dit seizoen, wat overigens direct zijn enige wedstrijd dit seizoen is geweest:

https://youtu.be/B1CTki-nLM0

Ben erg benieuwd naar de uitleg van deze huurdeal.

Jongen is in mijn ogen niet beter dan Heuvelman, wordt gehuurd voor een maand of 5 en heeft 0,0 wedstrijdritme.

We wilden een linksbenige, ervaren CV die er gelijk zou staan. Wat is dit??

Nu heb je Riera weggepest, Rösler zal wel plaats moeten gaan maken en dan heb je de geweldenaar Adilehou nog!!

Mattijs, schiet maar op met die TD ....

1   1  
Chingblauw

Heeft voor een passant iig snel z'n media riedeltje geleerd.

5   3  
de waarheid

De feyenoorders denken er anders over als de meeste van jullie. Maar ja de voetbalkennis is hier ook om te huilen natuurlijk.

1   5  
Pikkie

@guuske,

Sinds wanneer heeft NAC een O19???
Hebben een O21, O18, O16, O15,O14,O13,
O12 en O11

8   3  
Badeend

Als hier de zogenaamde kenners blijven roepen dat "dit niet de beloofde ervaren versterking is" dan mogen die kenners zichzelf wel eens afvragen of ze serieus genomen moeten worden.

Natuurlijk haal je niet op zo ongeveer de eerste dag van een transferperiode de gewenste sterkhouder binnen - als dat wel zo zou zijn, zit er een luchtje aan. Dan is die óf geblesseerd óf je betaalt teveel.

Dit is gewoon een jongen voor in de breedte, waarschijnlijk inderdaad omdat Adilehou niet voldoet.

Rösler gaat echt geen plaatsmaken voor deze jongen, sterker nog, die blijft gewoon staan als straks wél die ervaren linksbenige centrale verdediger er is.

Ik ben zelf absoluut geen fan van Malone als CV, tegen Excelsior vond ik hem ook weer steeds te laat of niet bij zijn/een man staan, viel me echt op. Als je terug gaat kijken naar zijn seizoen, is het echter wél zo dat hij dit seizoen 6x als CV heeft gespeeld, en NAC in die wedstrijden slechts 4 tegendoelpunten heeft gekregen - alle 4 in de wedstrijd tegen Cambuur. Verder houdt NAC met Malone achterin dus gewoon de nul tot nu toe. Dat verbaasde me wel.

Of er nu wel of niet betere / gelijkwaardige spelers bij NAC in de jeugd rondlopen, iemand met zoveel jeugdinterlands in de benen moet natuurlijk wel iets kunnen. En ter opvulling, tja. Niet verkeerd? Het wordt interessant wie er als échte versterking binnengehengeld gaat worden - en voor de langere termijn, hoe de link tussen de jeugd en NAC 1 wordt verbeterd.

Op dit moment zijn het eigenlijk alleen de écht grote talenten die doorbreken in het eerste, en dat is eigenlijk nooit echt anders geweest. We hebben een fase gehad met jongens als Schalk, Gudelj en Bayram maar meestal lijkt het van buitenaf of er 2 verschillende organisaties zijn; NAC 1 (voor de korte termijn) en alles erachter. Een goede TD zou de komende jaren die brug moeten maken, zoals die bijvoorbeeld bij AZ ook is verbeterd. Daar gaat tijd overheen en het vraagt om visie en lef, maar het kán zeker - ook bij NAC!

Lang verhaal kort: welkom Ramon, succes!

14   3  
Wanny

Lijkt me echt doodvermoeiend als je beleidsbepaler bent bij zo'n club en bij iedere scheet iedereen zijn mening klaar heeft en om uitleg gaat roepen.

Ga dan eens langs bij de training en vraag aan Steijn of Hellemons wat het idee hierachter is. Dan krijg je misschien ook te horen waarom de jongens uit Onder 21 nog niet doorschuiven. Zou zelfs zomaar kunnen dat er nog een plan achter zit ook.

5   3  
scheppioni

Lijkt me beter dan clubhopper Maria, goed voor de concurrentie van Mashart !
Succes bij ons NAC Ramon !

8   0  
iejt

Welkom en veel plezier!

10   1  
NAC4Ever

Ken hem niet en wacht dus af wat hij kan.
Welkom!

12   2  
sjef de gevulde koek

Volgens mensen die er echt verstand van hebben word dit een jongen voor de toekomst Feyenoord 1. Word zeer hoog aangeschreven.

5   1  
Ernie

@Wanny
Geloof jij nou echt dat die mensen al die onzin hier gaan lezen. Ik denk dat die wel wat beters hebben te doen.

0   2  
Wanny

@ Ernie

Dat zal niet alleen op deze site zijn. Die worden ook aangesproken als ze bij het tweede staan te kijken, in de stad lopen of met hun kinderen op pad zijn. Wat dat betreft is het goed dat ze wat verder weg wonen dan bijvoorbeeld Justin.

3   6  
Kisku

Beter een speler huren dan dat je net als kali die spanjaarde diecuit turkij speler en bufonge waar je aan vast zit voor een paar jaar,als je promoveer kan je altijd betere spelers halen,

3   1  
Mrt

Ik ben toch wel erg benieuwd naar de argumentatie hierachter. Iemand op voorhand al veroordelen zal ik allesbehalve doen, maar mijn beeld wat ik nu heb is niet positief. In mijn ogen help je alleen Feyenoord hiermee als het gaat om een half jaar huur. De O21 speelt niet, hij kan wat ervaring op doen en gaat sterker terug naar Feyenoord. Maar wat heeft NAC hier dan aan, behalve dat het een raar signaal is richting jeugdspelers?

Hier moet wel een goede reden achter zitten, hopelijk komt die snel naar buiten.

7   3  
Stoep

Deze jongen heeft alle NL jeugd elftallen doorlopen. Wel grappig dat veel mensen hier dan vinden dat hij minder is als mensen die nooit in NL jeugd hebben gespeeld. Ik zeg solliciteren bij de bond, die zien het allemaal verkeerd. Daarbij ben ik zonder koopoptie geen voorstander van huren.

5   2  
nacbudi

Jeugdinternational en werd met Oranje Europees kampioen door beslissende penalty erin te schieten. We laten ons verassen.

1   1  
TpT

Ik denk dat het plan is dat Malone uiteindelijk terug naar het middenveld gaat. Mounir kan dan weer hangend aan de buitenkant gaan spelen. Ik kan het me niet voorstellen dat Rosler eruit wordt gehaald ten koste van deze jongen. Rosler doet het meer dan prima en zit vol in ontwikkeling. Daarnaast staat hij ook gewoon onder contract.

Wat mij betreft mag deze jongen gewoon strijden om de minuten centraal achterin met Rosler, Malone, Adilehou en de eigen jeugd.

Voor de breedte hoop ik eigenlijk meer op iemand met wat meer ervaring. Stel dat Rosler of Malone langdurig wegvalt, dan kunnen we helemaal niets centraal achterin.

9   2  
Bas

Inderdaad opmerkelijk dat NAC zo’n jonge speler haalt omdat hij namens Feyenoord ‘minuten’ moet maken! Je hebt toch ook de linksbenige aanvoerder van NAC u21, Darwin Heuvelman, die de gehele opleiding bij Sparta doorlopen heeft?!

Nu ga je opletten voor een ander..
Hetzelfde geldt voor Fiorini tov Azzagari.

7   1  
Bas

Opleiden voor een ander ipv opletten

6   6  
RV

Positief dat we voor dit soort constructies bij Feyenoord aankloppen.
In de basis een gelijkaardige club waar supporters hetzelfde eisen van de spelers.

Er is zoveel te halen in actieve samenwerking tussen clubs als Feyenoord en PSV.
Clubs die beide gelijkenissen hebben met NAC op hun manier.

Voldoende spelers met potentie die in het eerste geen kans krijgen.
Prima om een samenwerkingsverband aan te gaan en (een gelimiteerd aantal uiteraard) pareltjes uit die jeugdopleidingen in huur te nemen.

Over de jongen zelf kan ik niet oordelen.
Het is in ieder geval niet direct de meest noodzakelijke positie.

10   6  
Rene

Cambuur en NAC hebben verreweg de beste selecties met wel 20 sterkere basisspelers dan de rest in KKD.
Toch opvallend dat Almere, met een beperkt team, nu nog 8 punten voor kan staan.
Bij Graafschap is het crisis en onrust rond de trainer.

Het is dus te verwachten dat NAC halverwege februari al weer tweede staat

5   0  
fvf6

Ondanks dat zijn c.v. er goed uitziet , zal hij weinig ervaring meebrengen . Omdat feyenoord geen jong feyenoord hebben ingeschreven in de KKD ,hebben de jeugdspelers nooit de ervaring opgedaan om tegen sterkere tegenstand te spelen .

34   4  
Da Pope

Wat mij betreft in vrijwel alle opzichten een onbegrijpelijke transfer. Natuurlijk hoop ik dat Hendriks de sterren van de hemel speelt en NAC richting de Eredivisie helpt, maar ik had hem liever niet zien komen.

Allereerst is de huurperiode te kort. Hendriks moet zijn competitiedebuut in het profvoetbal nog maken en zal normaal gezien tijd nodig hebben om te wennen aan het hogere niveau. Tegen de tijd dat hij goed en wel op niveau is, is het huurcontract afgelopen. Áls je hem al had willen huren, had je dat daarom voor anderhalf seizoen moeten doen. Nu heb je zelf niets aan de ontwikkeling, die hij doormaakt. Na de zomer is hij namelijk meteen foetsie als hij eindelijk zijn draai gevonden heeft.

Je kunt natuurlijk speculeren op het feit dat hij er meteen staat, maar hoe realistisch is dat? Kijk naar jongens als Rösler en alle andere City-spelers. Die komen uit een jeugdopleiding, waar op een (veel) hoger niveau getraind en gevoetbald wordt dan in de jeugd van Feyenoord. Ook zij hadden tijd nodig om zich aan te passen. Natuurlijk heeft Hendriks als voordeel dat hij in hetzelfde land blijft, maar hij zal onherroepelijk fouten gaan maken en moeten wennen aan een hoger niveau. Puur omdat hij nog nooit mannenvoetbal gespeeld heeft.

Je leidt daarom puur een jongen op voor Feyenoord. Zeker omdat NAC normaal gezien niet in staat zal zijn zijn tot 2023 doorlopend contract af te kopen. Met een huurperiode van een maand of vijf help je daarom alleen de Rotterdammers.

Hem voor de basis halen is gezien zijn gebrek aan ervaring ongekend risicovol, dus zal hij normaliter een versterking voor de bank zijn. Dan vind ik het een geweldige miskenning van je eigen jeugd en een totaal verkeerd signaal naar de jeugdopleiding. Dat Maurice Steijn zich primair focust op de korte termijn bij het eerste is gezien zijn rol als trainer te begrijpen, maar in zijn rol als t.d. heeft hij óók een verantwoordelijkheid richting de rest van de club. Jeugdspelers van andere clubs huren voor je bank is niet te verkopen aan de jongens, die elke dag hun best doen om de stap te maken naar het eerste. Ik zou altijd investeren in mijn eigen jeugd en niet in die van andere clubs.

22   3  
HUPNACHUP

Gelukkig loopt er geen fantastische linksbenige centrale verdediger in O21. Die uitgerekend tegen Feyenoord 021 naast carlito de man op het veld was en ook nog eens de aanvoerder van O21. Micheal Dinsdag is helemaal onder de indruk van Heuvelman, maar nee we halen een 19 jarig jongetje uit dodrecht noord! Chapeau

17   7  
Ibio

Potjandorie. Dit is een speler die Firmina niet in bedwang kon houden. Dit is een dikke middelvinger naar de jeugdopleiding. Huur voor een half jaar? Geef liever Heuvelmans de kans. Een normale td had dit nooit toegelaten. WANBELEID!

8   5  
Cees

En het gaat maar oeverloos door, constant een komen en gaan van allerlei spelers. Haast elke week is het bal. Dat al decennia lang. Wat heeft het opgeleverd! De KKD-Divisie. En dat zijn de keiharde feiten. Het theater van de lach.

8   5  
Braze

Hij is niet gehaald voor het 1e van Man City of Barcelona.
Hij komt de NAC selectie versterken , dat is KKD!
Als hij niets van kan is hij ook weer zo weg, maar ik denk dat ze bij Feyenoord niet helemaal gek zijn.

10   9  
ome cor

Even voor onze " eigen jeugd-roepers"...
Tot eind van dit seizoen wordt een speler gehuurd.
Hierdoor hoeft er nog geen eigen jeugd voortijdig door te stromen.

Laten we eigen jeugd wel (te) snel doorstromen dan missen ze misschien de aansluiting en verdwijnen ze à la Bart Meijers.
Of ze blijken heel goed en verdwijnen à la JP van Hecke.
In beide gevallen heb je nog steeds geen goede CV in de selectie komend seizoen.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat onze jeugd op hun huidige niveau heel goed is, maar bij de selectie als een Skender Loshi worden gewogen en te licht blijken te zijn.


9   6  
Henri

De komst van Hendriks geeft meteen aan dat de rol van Heuvelman bij NAC ook is uitgespeeld en ik ben bang dat dat ook geldt voor Siereveld.

4   2  
Martinus

Op Voetbalzone veel positieve reacties over deze speler, ze vinden het een goede zet omdat hij veel potentie heeft. Sommigen hadden hem bij het eerste willen zien.

Ik vind dit in principe prima. Dure kracht die geblesseerd is weg, jong talent er voor huren die niet zo veel op de begroting drukt en iets te bewijzen heeft. Wie weet kun je hem ook vastleggen als het bevalt. En ja, kan zijn dat Feyenoord hem dan maar al te graag terug verwelkomt, maar eerlijk is eerlijk, het niveauverschil tussen Feyenoord en NAC is ook groot dus dat weet je niet.

6   3  
J nac

Ik geloof niet dat een speler van jong Feyenoord nac gaat versterken zeker omdat de jeugd van hun in de breedte niet veel sterker zijn dan de nac jeugd.
Nee ik vind dit niet heel stimulerend voor de nac jeugd.
Dit soort spelers vinden we ook in onze jeugd ik zeg weggegooid geld.

7   5  
N@C

‘De grootste club uit de KKD.’ Een grotere belediging is niet denkbaar. Je kan ook gewoon zeggen dat er sprake is van jarenlang wanbestuur, waardoor deze reus Voorlopig bij de kabouterclubjes moet logeren.

4   6  
ome cor

@ N@C
Precies !
Die jongen wordt om een reactie gevraagd, dus laten we hier lekker direct op alle slakken het grootheidswaanzin-zout leggen.....

Deze reus...hahaha...jij bent na 1921 alleen maar geweest in de jaren dat we Europees haalde en toen we met Ernie Brandts 3e werden, of niet ?

6   1  
Leurenaar

Welkom Ramon, verras ons!

1   0  
A

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat Riera bij NAC altijd tot de sterkhouders behoorde , niet zonder vergoeding naar Spanje mocht volgens Stein er niets van kan???

3   1  
geelzwartwit

Ik verwelkom iedere speler die voor NAC zijn best gaat doen. Hopelijk is het allemaal goed met de eigen jeugd afgestemd. En weten zij ook waar ze aan toe zijn en waarom NAC deze speler voor die belangrijke positie haalt.

Misschien is aan de eigen jeugdspelers wel verteld:

We houden ons Pop (persoonlijk ontwikkel plan) met jou in stand. We blijven die route volgen. Deze tijdelijke huur is per direct voor een half seizoen. Deze speler is zoals we verwachten al wat verder dan jullie en daardoor kunnen jullie komend halfjaar je volgens plan in de luwte doorontwikkelen. Jullie weten hoe het kan gaan. Twee slechte wedstrijden en de toon is gezet, dat willen we bij jullie voorkomen door jullie niet te vroeg te brengen. We'll stick to the plan guys.

Hendriks welkom en ik hoop dat je die twee slechte wedstrijd niet zal spelen.

1   0  
scheppioni

Moet het toch nog zien Rene !!
NAC moet zelf maar eens voorlopig veel zien te winnen, maar de insteek van afgelopen zondag is redelijk positief te noemen en dat almere is wel verrekenis stug ......

2   0  
Belgische Naccer

Hopelijk dan Malone weer naar het middenveld en eindelijk Allouchi naar de bank, daar waar hij thuis hoort.

Maar het blijft lood om oud ijzer....als je Riera hebt/had. Het is maar afwachten of Hendriks net zo goed is als Riera. Maar Steijn heeft zijn zin. Hij spreekt Nederlands.

0   0  
De generaal

Goeie reserve!

Laad alle berichten na dit bericht in