Wij gaan niet opzij

NAC wil vervanger aantrekken als Haye vertrekt

Italo

Met het binnenhalen van spits Naoufal Bannis is NAC in principe klaar op de winterse transfermarkt. Enkel wanneer er een speler vertrekt, komt er ruimte vrij om een nieuwe speler te halen. Dit geldt ook voor de positie van Thom Haye. Hij hoopt de overstap naar de Eredivisie te maken.

“Nee” , is het duidelijke antwoord van trainer Edwin de Graaf op de vraag of er ruimte is om naast Bannis nog een extra speler aan te trekken. En dus is NAC vooralsnog klaar op de winterse transfermarkt. Het is daarmee een relatief rustige transferperiode, maar het balletje kan natuurlijk nog aan het rollen worden gebracht.

Het meest logische startpunt voor een transferdomino is Thom Haye. Hij staat in de nadrukkelijke belangstelling van SC Heerenveen. Morgenavond tegen FC Volendam is hij echter gewoon beschikbaar voor De Graaf: “Ik heb uitgebreid met hem gesproken. Hij staat er professioneel in. Hij wil graag de stap maken. Zolang de clubs er niet uit zijn doet hij gewoon zijn stinkende best voor ons.”

Op dit moment is Haye de enige speler binnen de selectie waar concrete interesse voor is. Inmiddels heeft NAC aan SC Heerenveen laten doorschemeren welk bedrag het verlangd voor haar spelmaker. Dit bedrag zou vermoedelijk ruim een miljoen euro bedragen. Het is de vraag of SC Heerenveen zo ver wil gaan. De eerste twee biedingen van de Friezen komen nog niet in de buurt van dat bedrag.

Mocht Haye vertrekken bij NAC, is De Graaf namens het technisch hart voornemens om een vervanger te halen. “We kunnen dan wel iets doen van het geld dat we binnenkrijgen. Daar zijn we wel mee bezig. We hebben jongens op de lijst staan die we willen halen als hij vertrekt.”

Los van een eventuele transfer van Thom Haye, verwacht Edwin de Graaf verder weinig vuurwerk: “Ik verwacht niet dat er bij ons nog iets gaat gebeuren qua grote transfers. Spelers die bij ons in de basis spelen, laat ik het zo zeggen.”

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
33 Reacties
31    
Johannes

@Fan uit Zevenbergen

Ik heb geen blind vertrouwen in Ton Lokhoff en denk dat dit meer een hang is naar nostalgie. Heb liever Gillissen op die plek. Ik hoop natuurlijk dat Haye blijft, toch de sterkhouder van het elftal

-22    
The Cosmic Gate

Het is allemaal treu-rig gesteld met de club zeg ! Maar Manders maar maandelijks zijn salaris opstrijken . Als je zelfs na het huren van een speler al geen geld meer hebt....
We zijn ver / heel ver afgezakt

12    
Ratkopf

Nac wil vervanger aantrekken voor haye, vervanger wil echter niet naar NAC komen… benieuwd bij wie we uit gaan komen.

20    
Fan uit Zevenbergen

Ton lokhoff heeft heus wel een speler klaar staan om Haye te vervangen

2    
Bas

Dat nac nadenkt over een vervanger te halen van haye is een teken dat het er goed voor staat met de verkoop van de club

-16    
Rubenac

Speel lekker het seizoen uit met de 021

20    
Bredafun

Haye MOET blijven!
zijn salaris vet omhoog!
is een goede investering.

31    
Johannes

@Fan uit Zevenbergen

Ik heb geen blind vertrouwen in Ton Lokhoff en denk dat dit meer een hang is naar nostalgie. Heb liever Gillissen op die plek. Ik hoop natuurlijk dat Haye blijft, toch de sterkhouder van het elftal

-8    
Toontje

Wat is die MANDERS een nog grotere lul dan ik al dacht

Kost veel geld...levert niets op....alle domme acties...niet populair (wordt alleen maar erger)

Kortom sinds Raaijmakers, Speekenbrink en (vriend) Lemmens i ser altijd wel een mindere geweest in het bestuur maar deze Haagse lul spant verreweg de kroon.

Wat was men blij bij de KNVB dat hij oprotte.. de nietsnut

18    
Reflektor

Haye is zeker vervangbaar , misschien niet direct , maar zeker aanvang seizoen 22-23 .

-1    
Nb

Maar ik vraag me toch iedere keer weer af, hoe zit dat nou met het spelersbudget dat niet omlaag is gegaan?
Daarnaast hebben we dus bijvoorbeeld geen echte nummer 10, maar wel 2 links en rechtsbacks....

Verder blijven spelera als Antonia natuurlijk gewoon spelers waar we de komende jaren gewoon mee oogezadeld zitten en waardoor er dus altijd budget te weinig is.

Hoe lang heeft die padvinder van de scouting eigenlijk nog een contract? Want ook dat is natuurlijk een overbodige uitgaven!

23    
Ere

Een fatsoenlijke linksback zou ook geen overbodige luxe zijn!!

6    
Youssef

@ cosmic

Wat denk je dat de sluiting van het stadion reeds heeft en nog gaat kosten…… er is geen geld!!!

2    
Gerrit Hiemstra

Hoe zit da nou mee City, hebben die niks meer rondlopen voor ons? Of is die samenwerkingsverband voorbij?

3    
Ad B uit Roosendaal

Ik heb waardering voor Edwin de Graaf, laat dat duidelijk zijn.

Echter, ik vind het strategisch niet verstandig om je nu, als technische staf, publiekelijk uit te laten over de acties na een eventueel vertrek van Thom Haye.

-6    
Ome cor

@FAN UIT ZEVENBERGEN
Lokhoff heeft niks klaar staan, want hij is geen TD van NAC en had vroeger ook niks klaar staan waar hij NAC voor kon tippen.
Als assistent kent hij veel spelers, maar dat is anders dan een netwerk hebben.

Ton is mister NAC geweest als speler en laten we dat vooral koesteren, maar de Ideale TD voor NAC......?
Ik geloof er geen reet van.

4    
Bredafun

Ik vraag me al heel lang af.... wat is de meerwaarde van de NAC scouts??
duurt allemaal zo lang. met veel te weinig nuttig materiaal, en op t laatste moment halen ze iemand binnen die door andere clubs werden afgewezen.
er lopen giga talenten rond (Belgie-Duitsland), en dat lijkt nog te moeilijk te zijn schijnbaar.
vraag me wel eens af wat de vereisten zijn van een scout bij NAC...
t is dat MC ons hielp, anders lag NAC al jaren geleden op zijn gat.
wat n ongeregeld zooitje pfff

13    
Ivo

Ik hoop op jonge, gretige gasten in de directie. Die spelers met enthousiasme kunnen overtuigen om bij NAC te komen spelen. Laat maar een nieuwe generatie op staan. Je moet niet in het verleden blijven hangen. Ex-NAC trainers en TD's, wat heeft ons dat de afgelopen jaren nou gebracht?

-3    
Geelzwartwit

Ik zou thijs oosting dan wel als vervanger zien zitten omdat die van nature net meer naar voren speelt en een leeftijd voor de toekomst. Liever dat Haye blijft maar goed.

13    
D'n Klaagmuur

@Johannes: Enige probleem is echter dat Gillissen helemaal geen optie is voor NAC, aangezien hij al een baan heeft bij een Eredivisieclub, en Lokhoff eventueel wel aangezien hij vrij is. Ik heb ook liever een Ferrari dan een nieuwe fiets, echter is de nieuwe fiets toch iets realistischer voor me.

7    
Boom

Haye is in onze huidige situatie als KKD club onvervangbaar

-9    
Scheppioni

Zeker ook een prima optie geelzwartwit, of oud NaCCer Stuy vd Herik van oss, doet het ook niet verkeerd, er zijn wel zeker mogelijkheden voor ons NAC !!!

-8    
steven73

@JOhannes helemaal gelijk ton lokhof is niet de juiste man als technisch directeur. Gewoon seizoen uitzitten en hopen op goede witte rook voor einde seizoen

1    
Chris W.M.

Aangezien Lex Junior nog steeds de scout is zal John Goossens wel op het lijstje staan.

15    
Bred076

Gelijk Manu Garcia maar terug halen dan!

3    
gjoewie

Geelzwartwit > Thijs Oosting zou fantastisch zijn, maar ik denk niet dat ze die in Alkmaar zo maar laten lopen en zeker niet voor een appel en een ei.
Ik zet vooralsnog in op Joey Sleegers. Die is na dit seizoen transfervrij, kan het niveau goed aan en deed het tegen ons zeker niet slecht.

10    
H.V.M.

Het zou een aderlating zijn als Haye vertrekt.
Krijgt Manders Tom verkocht voor rond de één miljoen euro, dan is dat desondanks een behoorlijk goede deal voor een middenmoter KKD club.
Uiteraard vinden wij als supporters Haye meer waard, maar zo werkt het natuurlijk niet.

3    
MickJ

Natuurlijk is de man belangrijk voor Nac
en wel een der beste.
Echter Jo Janssen zei vroeger altijd bij het
missen van een belangrijke speler.
Lul niet zo er staan straks 11 man in het veld.
die moeten het maar laten zien.

2    
fvf6

Als NAC binnen enkele dagen verkocht wordt zal Haye blijven .Want dan zal hij een aanbod krijgen waar hij niet omheen kan .

6    
L.

Haye is niet alleen belangrijk in het veld.
Laat ook zien op en top Professional te zijn (ook in de media) . Een groot voorbeeld voor de jeugd (toekomst)

3    
Nonkel Frans

Ja @OmeCor jou mening kennen we. Hou het kort. We gaan toch niet opnieuw beginnen hier met alles wat een jaar en 2 jaar geleden reeds tot in den treure besproken is.?

2    
Andre Vermeulen

Mick J.Jo Jansen zei ook altijd tegen ons bij thuiswedstrijden,dit is ons stadion, ons veld ,onze bal.Erop klappen en gewoon winnen.Schitterende man en bevlogen,altijd met de poten in de modder van die verschrikkelijk slechte trainingsvelden aan de Beatrixstraat Maar je kreeg wel techniek want de bal in de voeten was er niet bij .Niks geen biljartlaken waar ze nu op trainen en ze niet eens een bal 3x naar elkaar kunnen spelen

1    
Dreman

Hoe je het wendt of keert.
Ook bij overname zal Haye wel weg zijn.
Voor hem nu eigenlijk de enigste kans om nog naar een Eredivisie club uit de middenmoot te gaan.
Promoveren dit seizoen is een utopie en dat weet Haye ook wel.

Een goede vervanger?
Joey Sleegers

1    
ome cor

NAC wil..........
NAC kan zoveel willen, het gaat erom wat de beoogde speler wil en de laatste tijd willen er verdomd weinig spelers naar NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in