Wij gaan niet opzij

NAC zoekt oplossing voor Kali

Eddy W

Zoals al langere tijd bekend heeft Anouar Kali nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie van Excelsior Virton gezeten. De Belgische club had een optie tot koop, maar de Walen lijken van de middenvelder af te willen. Omdat Kali nog een contract heeft tot medio 2021 lijkt NAC mee te zoeken naar een oplossing voor de Marokkaanse middenvelder.

Althans, dat laat Fabrice Georges weten. De clubwatcher van Excelsior Virton is ervan overtuigd dat Kali niet meer in de plannen van de Luxemburgers voor komt en dat Kali daarom in de winterstop vertrekt bij de Belgen. NAC lijkt mee te willen denken met Les Verts de Gaume l'Excel om de verkeersagent langdurig te slijten. Naar verluidt is Kali een van de grootverdieners in Breda en zit de club niet te wachten op de terugkeer van de 28-jarige voetballer.

Tom van den Abbeele mag dus aan de bak de komende weken. Naast een oplossing voor Kali liet Ruud Brood eerder deze week weten dat de selectie versterkt gaat worden in de komende transferperiode.

Bron:
B-Side Rats, Fabrice Georges, Chris W.M.
Terug naar overzicht
59 Reacties
95   8  
Windy City Rat

Singel ?

28   5  
Marti

Met dank aan smulders.

38   3  
Buurman

Gast is pas 28 jaar en kan voetballen. Doodjammer. Weet verder te weinig van de achtergrond. Al valt NAC niks te verwijten in deze. Ze betalen Kali een hoop en krijgen niks terug.

95   8  
Windy City Rat

Singel ?

28   35  
B side pannekoeken

Gewoon opstellen!
Moet toch van meerwaarde kunnen zijn in dit elftal?

18   1  
Badeend

Ik krijg hier toch wel een vreemde smaak van in mijn mond. Dat Kali niet voor de sport leeft (=waar hij voor betaald wordt), weten we al langer, en wisten ze bij andere clubs ook al. De hele constructie met Virton en dat hij vervolgens niet eens één keer bij de wedstrijdselectie heeft gezeten, roept wel erg veel vragen op. Traint hij wel mee? Zet hij zich wel in? Of is hij een werkweigeraar?

In elk geval lijkt hij me niet erg slim. En vind ik het opvallend dat er niet meer vragen over hem aan NAC gesteld worden. Maar goed, wat mij betreft zo snel mogelijk bij het grofvuil en geen woorden meer aan wijten.

27   6  
Ivo

En dan is het nu wachten op het onvermijdelijke: de huurprijs van Kali was waarschijnlijk gebaseerd op het aantal gespeelde wedstrijden. Virton zal wel weinig tot niets betaald hebben voor Kali.

Deze huurdeal was één grote wassen neus om verder gezichtsverlies te voorkomen. En dat gaat altijd mis.

Ik denk dat Kali het wel prima vindt zo, nog anderhalf jaar een mooi salaris opstrijken, dan nog een of 2 seizoenen naar Qatar of de emiraten en klaar is Kali.29   7  
Hugo

De constructie met Virton is een truc geweest. Op papier is kali vertrokken naar Luxemburg. Voor NAC goed (en goed gedaan want supporters tevreden), want Kali is 'weg'. Kali is daar echter alleen geweest voor een foto in tenue. Daarna is kali er nooit meer gezien. NAC heeft salaris doorbetaald, waarvan Virton waarschijnlijk een miniem percentage voor haar rekening nam. Deze transfer heeft alleen op papier bestaan.

Op maar zaterdag. Avondje NAC . Hup NAC

40   7  
Nacman

Stuur hem mee op tournee met django wanger die zingt altijd over kali

23   0  
The Cosmic Gate

Iemand die zo'n enorme wanprestatie levert of eigenlijk de boel loopt te flessen , kun je neem ik aan toch makkelijk ontslaan in het kader van werk weigering ? Een absolute schande dat zo'n Kali zijn carrière zo naar de kl*te helpt !

8   2  
Buurman

Heeft Kali wel echt ingestemd met een verhuur naar Virton en er ook voor getekend ?

25   1  
Da Pope

Het blijft vreemd dat iemand met toch behoorlijk wat voetbalkwaliteiten zo ontstellend weinig met zijn talent doet. Als Kali fit is en zich een beetje inzet, is het voor veel clubs gewoon een nuttige speler. Ik vraag me toch echt af wat er met hem is, dat hij het niet op kan/wil brengen dat te doen.

NAC heeft simpel verkeerd gegokt bij Kali. Het was niet zo dat hij bij zijn eerdere clubs een voorbeeldprof was en hij had niet voor niets problemen met ploeggenoten. Je had dus in kunnen schatten dat hij niet opeens een heel andere voetballer is, wanneer hij een ander shirt aantrekt.

Maar als je alleen naar zijn potentie kijkt, moet hij een absolute meerwaarde kunnen zijn voor je elftal. Ik vond zijn transfer destijds op zich zo gek nog niet. Als hij constant zijn niveau had gehaald, had NAC vermoedelijk beduidend minder problemen gekregen.

Dat je het met hem probeert, is verdedigbaar, maar die drie jaar én het dikke salaris waren achteraf gezien gewoon nogal veel van het goede. Hij was waarschijnlijk niet gekomen bij een contract voor één jaar met een optie, maar toch. Je moet Smulders verwijten dat hij in dit geval een verkeerde inschatting heeft gemaakt en daarmee een onverantwoord risico heeft genomen.

22   2  
ome cor

Kali had aan kunnen tonen in België dat hij wel wilde, maar dat het bij NAC gewoon niet wilde lukken.

Nu toont ie aan dat hij een luie flikker is en alleen maar z'n hand op houdt.

Voor NAC gegokt en verloren en hopelijk komt hij nooit meer terug op de Nederlandse velden.

5   1  
Badeend

Dit soort spelers naar NAC halen, werkt alleen als de rest van de selectie een héél andere mentaliteit heeft. Helaas zit het over het algemeen in de NAC-cultuur dat juist die mentaliteit te wensen overlaat.

13   0  
Ata

Bestaat Anouar Kali wel?

6   6  
Eddy W (BSR)

Er kunnen talloze redenen zijn waarom hij niet speelt. Omdat hij in Breda niet het niveau haalde dat verwacht werd gaan wij allemaal, ook ik, van het ergste uit.

Voor hetzelfde geld loopt daar een speler op die positie die minimaal even goed/slecht is, jonger is en van de club zelf. Tja die zou ik als coach ook eerder laten spelen.

Wat de reden ook is, deze jongen moet je nooit meer minuten geven in NAC 1. Daarvoor is er te veel gebeurd.

10   2  
Ivo

@Eddy W

Het is wat iemand hier al zei.

Kali is naar Virton gegaan, heeft een foto laten maken van hem met een shirt aan, en that's it. Ik geloof nooit dat hij er getraind heeft, in ieder geval niet lang, en aangezien Virton wel een pay-to-play huurcontract getekend zal hebben lag het risico bij NAC.

Bij een gevalletje werkweigering had NAC nu een zaak gehad, maar het zal wel op een arbeidsconflict of zo gegooid worden. In het ergste geval ben je nog anderhalf jaar aan salaris kwijt. NAC zal tot de zomerstop proberen hem te slijten en anders wel aansturen op een schikking. Waarbij je dus tot max 2 jaarsalarissen in het putje gooit.

En dan te denken dat we voor deze gast waarschijnlijk ook nog transfergeld betaald hebben. Slechtste deal ooit.

8   0  
t5t

Man man man, ik had gehoopt dat deze soap wel een keer klaar zou zijn. Zijn we nog niet van die klungel verlost. Weet iemand toevallig wat de status is van Carolina, die mocht toch ook vertrekken? Of is dat een een geval van geld in een bodemloze put gooien?

7   19  
Hedu

Vond hem altijd wel een goede speler.
Misschien te goed voor NAC

5   1  
Kinderkaartje

@Ivo

Slechtste deal ooit? Dat was toch Ron Futcher?

13   2  
Eddy W (BSR)

@Ivo,

Heb jij iemand zitten die dat kan bevestigen en het contract kent? In dat geval zouden wij natuurlijk graag in contact komen met je bron.

Anders blijft het natuurlijk speculeren. Zeker over het contract dat NAC en Virton hebben.
Ik geloof zelf niet dat Kali weigert te trainen of te spelen. Je bent voetballer geworden omdat je van het spelletje houd. Dan ga je niet tegen je wil in naar een club om speeltijd te weigeren.
Ik geloof ook niet in een contract waarin NAC pas geld krijgt als Kali speelt. Simpelweg omdat Kali teveel op de begroting zou drukken.
Ik geloof wel dat NAC nog een (fors) deel van dit salaris betaald. Maar tussen geloven en weten zit een wereld van verschil.

4   3  
7Hills

De eigenaar van Virton is een zakenman. Die hebben gewoon de gok gewaagd, gedacht Kali weer aan het voetballen te krijgen en dan voor een mooi bedrag door te kunnen verkopen.

Nu maar hopen dat het contract geen terugstuur clausule bevat. Dat Virton nu samen met NAC op zoek gaat naar een oplossing kan betekenen dat ze samen op zoek gaan naar een club die de huurconstructie over wil nemen. Vinden ze die club niet, dan zal Virton moeten blijven betalen voor een speler die ze niet meer hoeven. Anders gaat dit direct effect hebben op het beschikbare budget en de mogelijkheden andere spelers aan te trekken deze winter. Nachtmerrie.

1   1  
Ivo

@Eddy W

@ EddyW
Er wordt gespeculeerd omdat NAC, Virton en Kali niks loslaten. Maar rondvragen bij mensen er om heen kan altijd.

Het is Chris W.M. gelukt om eindelijk wat info over de situatie van Kali bij Virton los te peuteren bij een lokale journalist. Gewoon door een vraag te stellen op Twitter. Misschien goed om even contact op te nemen met de beste man en nog wat verder door te vragen?

Het is zeer vreemd dat Kali nog geen minuut gespeeld heeft bij Virton. Zelfs niet op de bank gezeten. Dat roept terecht vragen op. Wat is er gebeurd? Heeft hij uberhaupt wel bij Virton getraind? Traint hij er nog steeds? Die clubwatcher weet dat misschien wel. Nee heb je ja kan je krijgen.

15   8  
Tja

Uit betrouwbare bron vernomen dat nac bezig is om Paul gladon te huren van de stillems

4   7  
Wvb

Tja aandeelhoudertjes weer door de mand gevallen... Ons voor de gek houden met een transfer ala Vloet!!

Ze hebben wel overeenkomste met Kali... Stralen beide niks uit.
En we zijn beter af zonder hun!

Word het niet eens tijd dat we 90 minuten lang laten horen dat het afgelopen moet zijn met hun onkunde?15   1  
Gevleugelde Stadsrat

Even off-topic van wat toch al niet meer bij NAC past;
Als reactie op laatst geplaatste collum. Wordt het anders niet tijd dat één van onze zeer geprezen supportersverenigingen een ode aan Olij, hij die NAC in de duisternis behoed van de weg volledig kwijtraken, gaat componeren? Ik denk dat onze sluitpost iets dergelijks wel verdiend heeft. Misschien dat we daarmee ook de supporters en andere spelers kunnen activeren. Just a thought

5   0  
Eddy W (BSR)

@Ivo,

Klopt, Chris staat dan ook als een van de bronnen bij dit artikel vermeld. Na aanleiding van zijn bericht hebben wij geprobeerd contact te krijgen met deze journalist. Helaas nog zonder succes. Daarnaast is dat niet het enige lijntje dat uit ligt op dit moment, alleen zonder reactie kunnen wij daar niks mee.

Het is inderdaad vreemd te noemen en het roept heel veel vragen op. Ook bij ons. Maar zonder het zeker te weten of een bron te hebben die de vragen beantwoord kunnen we zoals ik zei niks anders dan speculeren over de hoe, de waarom en over het contract. Daarom vroeg ik om een bron nadat jij zei: "Het is wat iemand hier al zei."

Ik doe graag mee in de speculatie omdat ik heel graag wil weten waarom hij niet speelt. Maar het blijft gokken op basis van het verleden.

7   4  
Ivo

@Eddy W

Even een oprechte vraag, niet vervelend bedoeld.
Maar al in september/oktober begon op te vallen dat Kali niet speelde en niet op de bank zat bij Virton.

Waarom is onze TD al niet veel eerder om een reactie gevraagd? Of is dit wel gevraagd maar wilde hij niet reageren? Ook dat mag dan gemeld worden.

8   1  
Des NAC’s

Het wordt druk naast Edward Linskens in de “grootste miskopen ooit” vitrine in het NAC museum

6   2  
Da Pope

Je kunt je inderdaad nauwelijks voorstellen dat iemand genoegen neemt met een half seizoen op de bank, puur om salaris te strijken en in de hoop dat er nog een extra afkoopsom volgt. Ik wil gewoon niet geloven dat er mensen zo weinig geven om iets waar ze toch echt ooit voor hun plezier mee zijn begonnen. Dan zou ik het haast logischer vinden als er een blessure is, waarover niet gesproken wordt. Want hoe niet fit en ongemotiveerd moet je wel niet zijn om als voetballer van zijn kaliber (ha!) niet het niveau van Virton te halen?

Het is gewoon een vaag verhaal. Ben wel met Eddy eens dat je daar wel zeker van je zaak moet zijn voor je iets roept. Maar ben toch wel benieuwd hoe het nou exact in elkaar steekt.

1   1  
Buurman

Er kunnen redenen zijn, om bv. betrokkenen niet verder te schaden, dat er niets over wordt gezegd. Het kan zelfs zo zijn dan men niet eens meer mag zeggen, dan wat men nu heeft laten weten ; " NAC en Kali zoeken gezamenlijk naar een oplossing..." Wij weten in ieder geval dat Kali niet in de NAC selectie zit en in feite weten we dan genoeg. Dat veel mensen veel meer zouden willen weten zal best zo zijn.

10   0  
Wanny

Stuur hem maar door naar Hans Smulders. Mag die hem betalen.

5   2  
aderB

Veel jongens doen heel veel moeite om het profvoetbal te halen, en falen dan.

Als je in zo'n bevoorrechte positie zo laks en ongeïnteresseerd bent verdien je het gewoon niet.

Slechte prof en wat mij betreft ook een slecht mens als je opzettelijk een wanprestatie levert zonder dat iemand er iets aan kan doen.

8   1  
Brecht

Met dit soort jongens moet je gewoon een dossier hebben van niet geleverde inspanningen en vervolgens naar de rechter stappen om contract te laten ontbinden. Dus juridische procedure is voor nac nu het beste

2   1  
the fly

Als je in dit NAC geen plekkie kan weten te bemachtigen ben je echt slecht, mag de trainer je niet of ben je zo lui als dikke stront.

Kali was inderdaad een behoorlijke voetballer. Maar er komt veel meer bij kijken om een profvoetballer te zijn (al denk ik dat het bij nac anders is). Het beste voorbeeld van speler die geld opstrijt zonder maar iets te doen is winston bogarde. Die was aan het sjoppen in Amsterdam terwijl zijn clubie aan het spelen was.
Hij verdient zo heel makkelijk zijn geld. Jaartje naar de zandbak of China en klaar is hij.

5   1  
Sjef de gevulde koek

Als je 28 jaar bent en dus eigenlijk op je top moet zijn van je carrière en dan heel de dag vliegen zit te vangen. Ben je gewoon een Lamlul en geen knip voor het oog waard. Dan mag je de stempel profvoetballer niet hebben. Jammer dat zo’n knakworst uitgerekend onder contract bij nac staat en voor een paar ton is overgenomen van Utrecht. Kan alleen hier hup nac en kali mag idd de singel in.

3   1  
Naccie1912

En toch ben ik ook benieuwd naar het echte verhaal. Er moet toch meer aan de hand zijn, zou je denken.
Als een profvoetballer verhuurd wordt, en de hurende club laat hem op de tribune zitten of de bank, ben je dus niet tevreden over hem. Maar als deze beste Kali niet eens meetraint (wat tot nu toe geruchten zijn tot anders bewezen), dan zou dat toch een vorm van werkweigering zijn en dan moet NAC (en Virto) toch onder het contract uit kunnen komen? Denk niet dat mijn baas me daarmee weg zou laten komen, ontbinding en opzouten wegens werkweigering/staande voet. Of weet iemand hoe dit bij profvoetballers werkt qua contracten?

1   1  
Arie

Ik ben enkel en alleen benieuwd naar het moment dat deze idioot van de loonlijst af is en ik er nooit meer iets van hoef te horen.

3   0  
7Hills

@Naccie1912

Het bestaat niet dat hij niet heeft meegetraind.

Virton is geen amateur club, de eigenaar is een multimiljonair en keiharde zakenman, tevens eigenaar van Luxemburgse club F91 Dudelange, tevens in onderhandeling met Kaiserslautern om deels eigenaar te worden en oprichter van de vroegere Leopard Trek wielerploeg ( met Fabian Cancellara en de gebroeders Schleck als bekendste renners). Die heeft echt geen tijd voor fratsen van spelers als Kali die geen zin hebben om bij die club te spelen en/of niet mee willen trainen. Dan is het strik erom en linea recta terug naar Breda. Het feit dat nu, zo kort rond de winterstop, pas bekend wordt dat hij daar weg moet geeft in mijn ogen aan dat hij wel degelijk al die tijd meegetraind heeft maar dat hij niet laat zien beter te zijn dan zijn concurrenten.

3   2  
Baosje

@Windy City Rat

wil je de Singel met dit gedrocht gaan vervuilen/besmetten ? , in deze tijd van CO2 en PFAS ....

het Nederlandse milieu kan niet nog zo'n drama er bij gebruiken !

3   1  
TpT

Profvoetbal is al lang niet meer het spelletje dat die jongens begonnen te spelen toen ze 6 waren. Het kan een ontzettende nare en commerciele omgeving zijn. De meerderheid van de voetballers accepteren dat en vinden hun weg erin zonder heel veel problemen. Anderen zijn een spin in het web van louche figuren en kunnen zodoende weinig kanten op.

Dan heb je nog de figuren als Kali... Zij weten dondersgoed hoe het wereldje werkt en hebben hier eigenlijk een hekel aan, maar intussen blijven ze wel lekker hun zakken vullen zonder er iets voor terug te geven. Helaas loont dit nog ook. Je moet er alleen tegen kunnen dat de publieke opinie zich tegen je keert. Maargoed, die publieke opinie reikt niet veel verder dan Breda dus meneer Kali vermaakt zich wel in Utrecht of op vakantie op kosten van NAC. Ik denk inderdaad dat deze transfer een last resort is geweest. Kali KAN gewoon niet meer terugkomen bij NAC. Virton heeft zich bereid gevonden om Kali op de foto te zetten en een schamel contractje te geven onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet. In de praktijk betaald NAC zich nog steeds scheel aan Kali. Enige voordeel is dat ie niet meer in de weg loopt.

5   1  
Buurman

Beste mede supporters. Kali kan met twee vingers in zijn neus bij Virton mee. Als hij daar zou spelen is hij met afstand de beste middenvelder. Hamvraag is of Kali een huurcontract ( uiteindelijk) wel heeft getekend? Een speler moet wel met een verhuring instemmen. Andere mogelijkheid bv. is dat Kali zich ziek heeft gemeld. Dan zijn er sowieso andere betrokken partijen. We weten 1 ding. NAC en Kali zoeken gezamenlijk naar een oplossing en Kali zit niet in de NAC selectie maar ook niet in de selectie van Virton. Van de casus op zich weten we dus nagenoeg niks en Kali persoonlijk ken ik ook niet. Ik heb dus verder geen oordeel, maar ik hoop dat er een voor beide partijen ( NAC en Kali) bevredigende oplossing komt.

1   1  
geelzwartwit

Heeft iemand Kali afgelopen jaar gesproken of is alles een aanname gebaseerd op aannames.

Het kan aan Kali liggen het kan aan NAC liggen (is niet de eerste speler waar bij NAC niet lijkt te werken)

Het kan ook aan beiden liggen.

We weten gewoon niks ook het bsiderats bericht is uit derde hand.

Vraag het Kali en Ton.

3   0  
Ivo

Gezocht: één actiefoto van Kali op de training bij Virton. Eentje maar. Of van een potje bij het 2e elftal. Of heeft hij ook nooit met het 2e gespeeld? Oefenpotjes dan?

Hoe kan dit nou toch allemaal jongens. Wat een aanfluiting. Dit is Vloet tot de macht 100.2   0  
Badeend

@ Buurman, niet helemaal. We weten dat NAC zoekt naar een oplossing. We weten helemaal niet wat Kali bereid is te doen, of de afgelopen maanden gedaan heeft. Misschien voelt hij zich wel onrecht aangedaan.

Alles wat we weten is:

- volgens NAC (en Virton) behoort Kali tot de selectie van Virton
- volgens de geijkte kanalen (transfermarkt) heeft Kali nog niet één keer bij de wedstrijdselectie van Virton gezeten. Ik heb nergens het tegendeel gezien.
- Kali heeft, volgens de website van Virton (www.revirton.be) hetzelfde rugnummer als de eveneens dit jaar aangetrokken Filip Bojic (geen wedstrijd gespeeld) én Aurélien Joachim (sinds juli 2018 onder contract bij Virton, vanaf juli 2019 bij Virton Onder-21 en vanaf oktober weer in de selectie) - namelijk het nummer 8. Joachim heeft wél 3 wedstrijden gespeeld sinds oktober.

Vreemd is het allemaal wel. Om het gerucht nog wat sappiger te maken - zou NAC Virton betaald hebben voor een elftalfoto?

0   0  
The Cosmic Gate

Er moet /zal toch vast iemand zijn die ons een beetje meer info kan geven ? Heeft iemand kali bij een lokale Mac ofzo gezien bijvoorbeeld, of heeft iemand via via connecties. Dit zaakje stinkt aan alle kanten

2   2  
Nachoreca1

Wat een zielig clubje zijn we toch verworden. De sponsors, supportets en geschiedenis verbind ons nog aan de parel van het zuiden... Al het andere....om te janken!!!

5   2  
Belgische Naccer

Het wachten is op visie en geld.
2 dingen die al jaren ontbreken bij NAC.

En die KALI....die staat eigenlijk symbool voor de complete onkunde van wat NAC nog is.

Een parodie op een profclub.

Ieder jaar wordt het slechter sinds ze Ernie Brandts de laan uitstuurde. Ieder jaar een beetje minder. Van plek 2 in de eredivise naar plek 12 in de eerste divisie.

Dat is op zich ook weer best knap.

4   1  
Badeend

Waar Belgische NACcer "plek 2" zei, moet zijn "plek 3" en "12" moet zijn "7".

Stop de tijd.

0   1  
Van "taajlaand

Zijn 'zaakwaarnemer', ...... Bogarde?

5   0  
Ad

Ik ben in contact met een oud scout van Virton en hij dacht dat hij geblesseerd was maar gaat het uitzoeken voor me. als ik info heb koppel ik het hier terug.

0   0  
Van "taajlaand

Sorry The Fly.

Je was me voor.

5   4  
Optimist

Konden we maar bepaalde supporters lozen zodat we dat niet met onze beste spelers hoeven te doen. We hebben geen idee wat er in werkelijkheid allemaal gebeurd is, maar nemen wel klakkeloos aan wat die "supporters" beweren en iedereen praat ze populair na. Eins zwei drei wir sind die Papegaai.

Doodzonde dat Kali niet gewoon in het eerste van NAC speelt, die hadden we heel goed kunnen gebruiken, net als een Mühren, die hier finaal is afgebrand.

Als we onze spelers door dik en dun steunen in plaats van ze totaal af te fakkelen zullen ze ook veel beter presteren, maar in plaats daarvan steunen we liever die "supporters" die kennelijk groter zijn dan de club.

1   0  
Eddy W (BSR)

@Ivo,

In eerste instantie waren wij, als supporter zijnde, vooral blij dat hij weg was. Er werden onderling wel vragen gesteld, maar aangezien wij niet heel vaak contact hebben met TvdA of LE is dit niet makkelijk om na te vragen zonder dat de persafdeling ertussen zit.

We zijn er mee bezig, maar soms gaan dingen iets minder snel dan we zouden willen ;)

4   1  
Cool hand

Geen flauw idee wat er met Kali aan de hand is, maar hij heeft bij nac niet laten zien dat hij een goede speler is, zoals een aantal hier beweert.

0   0  
Chapuisat

Geef hem een onmogelijk trainingsprogramma, alleen rondjes lopen, desnoods om 11 in de avond, en dan 1 keer niet op komen dagen = werkweigering = ontslag

3   0  
Tombola Breda

Kali zit in een geheim trainingskamp. Hier wordt hij op militaristische wijze gedrild tot een oersterke en behendige voetbalmachine. Hij komt in de winterstop terug en zal NAC het kampioenschap met promotie én de beker bezorgen (Kali scoort in de 89ste minuut de winnende tegen Ajax)! Hij maakt alle spelers om hem heen beter, wat resulteert in Frenkie de Jong waardige transfers voor NAC. Met deze inkomsten wordt de club overgekocht van de aandeelhouders en wordt er een superteam gesmeed waarmee NAC Championsleage voetbal haalt in seizoen 2020/2021. Tijdens het grote volksfeest op de grote markt wordt Kali toegezongen op een schild gehesen.

Ok zonder gekheid... Een merkwaardige situatie. Ze hebben bovendien een selectie van maar liefst 34 spelers. Erg veel voor een club met een begroting van c.a. 3 miljoen.


1   3  
Theoden King

Jeetje, loopt die vetklep hier nog steeds rond? Gehaald door Smulders neem ik aan.

Opstellen, slechter dan wat er staat kan hij niet zijn.

1   0  
F8

Weg met die volgevreten dönerkop!

0   0  
Hein

aantoonbaar niets gedaan. Reden voor ontslag op staande voet. Men zal heust wel tegen hebben gezegd dat hij nog een kans had zich te bewijzen bij een andere club. Kwam in geen enkele keer in de basis. Reden genoeg om gratis van zijn contract af te komen. Lijkt me normaal. Een BVO is een bedrijf en daar gelden dezelfde regels als in een "normaal"bedrijf. Wie niets wil doen vliegt er gewoon uit,

Laad alle berichten na dit bericht in