Overal waar we komen

NEC-trainer Meijer: "Willen met een goed gevoel de play-offs in"

Raskolnikov

NEC-trainer Rogier Meijer hoopt NAC vanavond een mentale tik uit te delen. Als de stand de komende weken niet verandert, komen de ploegen elkaar tegen in de play-offs. Meijer hoopt die play-offs met een goed gevoel te kunnen starten.

Het gat tussen beide elftallen bedraagt op dit moment vier punten in het voordeel van NAC. Als het aan Meijer ligt, is dat gat na vanavond nog maar één punt. "NAC is een goede ploeg die ook play-offs gaat spelen", zo vertelt de trainer in gesprek met ForzaNEC.  "We willen graag winnen omdat we ten eerste het gat met NAC tot één punt kunnen verkleinen en twee, we willen met een goed gevoel de play-offs in. Dat zijn de uitgangspunten van morgen."

Meijer wil geen groot issue maken van het feit dat zijn collega Maurice Steijn vanavond ontbreekt op de bank bij NAC: "Ach, het is wat ongebruikelijk om nu naar Ibiza te gaan, maar hij zal daar wel een goede reden voor hebben. Ik vind het jammer dat ik hem niet zie, want Maurice is een goede collega."

Bij NEC keert Jordy Bruijn terug van een blessure. Voor Rens van Eijden komt de confrontatie met NAC nog te vroeg. De kans is groot dat Meijer met dezelfde elf start als tegen Jong Ajax (1-0 winst voor NEC): Branderhorst; Van Rooij, Odenthal, Barreto, Sanniez, El Karouani; Proper, Vet, Okita; Tavsan, Janga.

 

Bron:
B-Side Rats, ForzaNEC
Terug naar overzicht
18 Reacties
44    
Sjak

Net gelezen dat we fris aanvallend voetbal gaan spelen met diepgang en assistent de Graaf heeft zijn CIOS examen gehaald. Dus dat gaat hem niet worden Meijer, jullie krijgen te maken met een goedlopende gemotiveerde vechtmachine.
Maak je borst maar nat!

8    
MickJ

Met een goed gevoel de PO in ?
Leg dat ook eens uit aan MC, hoe dat moet en
wat je er voor moet doen .

-2    
Willie nac breda

Zojuist kick-off eredivisie podcast geluisterd van afgelopen vrijdag, kreeg van een collega te horen dat ze het over NAC hadden gehad.
Telegraaf correspondent Mike Verwey zeikt NAC (vooral de supporters) helemaal af.
Wat een ellendig mannetje is dat. Rond de 28e minuut begint zijn klaagzang.
Vreselijk ventje!

17    
Ivo

De enige manier om de negatieve spiraal te doorbreken is een hele goede pot op de mat leggen tegen NEC, en dan vrijdag weer tegen MVV. Dan ontstaat er misschien weer geloof in een goede afloop. Als de prestaties op het veld goed zijn, niet alleen het resultaat, maar ook het voetbal, dan hebben we niks om over te zeuren.

Ik zou het echt een verademing vinden als NAC het initiatief zou nemen en de wedstrijd kon controleren. Maar dat roep ik al zo'n beetje het hele seizoen. We gaan het zien.

14    
Ons NAC

Ik verwacht niet dat NAC ineens nu goed verzorgd gaat voetballen. Dat zal niet meer in dit team te krijgen zijn. Ik denk dan ook dat NEC gewoon gaat winnen vandaag. Wel hoop ik dat de knop bij de spelers eens omgaat en dat ze gewoon keihard hun best gaan doen en noad laten zien. Je hoeft geen wereldelftal te zijn om dat te kunnen opbrengen. Hopelijk laten ze dat ten minste zien zodat er nog een sprankje hoop in de play-offs is.

8    
fvf6

Als NAC nu ineens wel opbouwend goed voetbal op de mat kan leggen, dan maakt het vooral duidelijk dat Steijn niet meer nodig is . Ik hoop dat de assistenten het vlammetje bij de spelers wel kunnen aan wakkeren tot een enorme explosie en van NAC een vechtmachine hebben kunnen maken in de afgelopen dagen . Misschien is de chemie tussen de assistenten en de spelersgroep er wel , iets dat ik tussen Steijn en de groep niet kan ontdekken

28    
Ouwe Spionkop

Ik zie alweer 5 verdedigers staan bij de vermoedelijke opstelling.
Hans Visser zegt in de krant dat ze voor een gelijk spel gaan vanuit compact voetbal.
Ik weet alweer genoeg.

35    
Gerrit Nijmegen

Ook NAC is een club die de supporters op de tribune erg missen, dan is de sfeer oergezellig en worden de spelers opgejaagd en dat is extra zwaar voor de tegenstander.
Ook bij ons NEC missen we dat maar ook het grote geld om erboven uit te stijgen, het is hier geen VK of Spanje waar enorme bedragen rond gaan.
Wees trots op je club en soms mopperen hoort er gewoon bij 👊👊

1    
scheppioni

Nou Rogier dan tref je misschien wat pech, want een NAC zonder steijn kan nooit slechter zijn dan een NAC met steijn !! HUP NAC !

17    
Ivo

@Gerrit

We zijn trots op onze club, maar wat we het afgelopen seizoen voorgeschoteld hebben gekregen slaat werkelijk nergens op. NAC-onwaardig, zowel op als naast het veld. Van mij mag het seizoen vandaag nog afgelopen zijn. Ik vond er geen reet aan, bij geen één wedstrijd had ik na afloop een warm gevoel. Ja, misschien na die eerste pot, de 6-1 tegen Jong AZ, toen zat ik ook nog op de tribune. Maar in plaats van dat het beter werd, werd het slechter en slechter.

De klik tussen team en supporters is totaal weg.

Volgend seizoen ga ik graag weer op de tribune kijken naar een NAC dat speelt om te winnen. Maar met deze trainer heb ik daar een hard hoofd in.

9    
BREDA 1965

Heel het seizoen worden we al voor de gek gehouden.Begrijp niet dat er nog mensen zijn die de komende wedstrijden nog serieus nemen.Nog maar 4 wedstrijden,en dan hopelijk verlost van steijn,manders en hun volgelingen.De spelers zelf,hadden op moeten staan dit seizoen,en het anti-voetbal van steijn niet moeten pikken.Gegarandeerd dat we gisteren op de grote markt hadden gestaan,corona of niet.

3    
Haafie

Gaan er überhaupt wel mensen kijken vanavond naar deze wedstrijd? Haha. Kom op zeg, wat een bende. Kap er maar mee. Die playoffs hoeven van mij ook niet. Er moet echt heel wat gebeuren wil dit team mij nog kunnen overtuigen. Maargoed, ik ga wel weer kijken he. Met veel plezier. Guhmp

5    
Noord Mokumse NAC'er

Zet gewoon eens een aantal reserves erin man. Gewoon die gasten ook wat gunnen. Misschien verrassen ze en kun je eindelijk dat zooitje ongeregeld vervangen.

Hup NAC
Hup Edwin

3    
Braze

Op de officiële site van NAC staan feiten en weetjes. Allemaal heel positief over de prestaties van NAC. Als je dat leest vraag je je af waarom NAC geen kampioen geworden is of op zijn minst 2e.

-1    
Baosje

Ik kijk vanavond Chateau Meiland....

Daar kan ik tenminste nog een beetje om lachen....

Zal me een niet zijn wat NAC vanavond doet..
Of ze nou winnen of verliezen...

MIJN SEIZOEN HEBBEN ZE WEDEROM VERNEUKT!!!!!

1    
Baosje

Niet= biet

2    
De Bolle Damen

@Baosje
Als je zo verdomd weinig om NAC geeft waarom hier dan posten?
Alsof iemand op de aardbol het interesseert waar jij vanavond naar gaat kijken.
Of moet4n wij nu akllemaal in koor roepen "Wat goeoeoed!"

0    
Dutchbird

Wij willen ook met een goed gevoel de play-offs in. Maar dankzij Maurice Steijn gaan we met een kutgevoel beginnen aan die nacompetitie. Hopelijk lukt het Ton Lokhoff om aan Mattijs Manders duidelijk te maken dat niet alleen de supporters daar last van hebben maar ook de spelersgroep (enkele Steijn adepten daargelaten). Er zijn maar twee mensen die nog voor het begin van de play-offs nieuw elan in NAC kunnen pompen:

1) Mattijs Manders door per direct afscheid te nemen van Maurice Steijn. Dat hij de fouten van Edelenbos kon rechtzetten heeft hij bewezen, maar nu is het zaak dat hij zijn eigen fout ook nog net op tijd corrigeert door Steijn te ontslaan.

2) Ton Lokhoff door Visser en de Graaf een aantal weken intensief te begeleiden in het maken van keuzes die het geloof en zelfvertrouwen doen terugkeren bij spelers als de Rooij, van Hooijdonk, Azzagari, Haye, Rutten, Schouten, Mashart, Olij, Adilehou, Hendriks, Fiorini en Rösler. (El Allouchi kan ook van waarde zijn, maar alleen als hij het teambeang volledig laat prevaleren boven het eigenbelang.) Nieuw elan in een groep die voor elkaar wil knokken en bereid is een stapje extra te zetten omdat dat nodig is voor promotie.

Laad alle berichten na dit bericht in