Wij gaan niet opzij

Officieel: Remco Oversier per 1 augustus algemeen directeur van NAC

Das Phantom

Het mag geen verrassing meer worden genoemd, maar Remco Oversier treedt per 1 augustus in dienst als algemeen directeur van NAC. Dat heeft de club zojuist bekend gemaakt.

Oversier was de afgelopen tijd al vaak aanwezig in Breda om kennis te maken met iedereen en zal ook de komende tijd betrokken blijven. De 41-jarige Rotterdammer heeft zin in zijn nieuwe baan, laat hij weten. "Echt onmetelijk veel zin in. Dat had ik al ruim voor de promotie een feit was. Dat we nu eredivisieclub zijn, maakt het voor mij alleen maar aantrekkelijker en uitdagender. Tot nu toe heb ik ruim de tijd genomen om in individuele gesprekken de club van boven tot onder en van binnen tot buiten te leren kennen en voelen. Tot in zijn puurste vorm. Met de play-offs, een nooit elders vertoonde steun van de achterban en uiteindelijk de promotie als absolute hoogtepunt. Daardoor is het gevoel nog meer versterkt en de overtuiging om samen met alle geledingen de club vooruit te brengen alleen maar meer gegroeid. Hierdoor is bevestigd wat ik al langer voelde: ik ga all-in voor deze club", aldus Oversier. 

Er is genoeg werk voor de nieuwe directeur en dat weet Oversier zelf ook. "Er liggen veel uitdagende dossiers, zeker ook in de Eredivisie, maar gezien mijn kennis en ervaring, gecombineerd met de wilskracht binnen en rondom de club, gaan we samen onze tanden erin zetten om deze stuk voor stuk in gezamenlijkheid aan te pakken. We werken voort op wat het uitstekende Management Team van NAC de afgelopen maanden verricht heeft. Deze mensen zijn in de directieloze periodes telkens weer opgestaan om de club draaiende te houden, samen met de RvC en Toon Gerbrands, welke allen een actieve ondersteunende rol aan hen hebben verleend. Daardoor is de club nooit echt stuurloos geweest. Ik ben blij dat ik me bij hen mag voegen zodat we met een hecht team de koers kunnen voortzetten en de club weer de kapitein op het schip heeft die het nodig had." 

Oversier is zijn huidige werkgever, SEG International, dankbaar voor de kans die ze hem geven om aan de slag te gaan bij NAC. "Dezelfde dank ben ik mijn gezin verschuldigd. Dankzij hun steun ben ik klaar voor deze geweldige uitdaging bij eredivisieclub NAC. De komende weken zal ik mijn werkzaamheden bij SEG netjes overdragen en mijn opvolging inwerken. Daarnaast ga ik tot 1 augustus binnen NAC verder kennismaken met alle geledingen, me nog meer verdiepen in de club en actief meehelpen in de dagelijkse operatie waar nodig." 

Remco, welkom bij de club en veel succes!

Bron:
B-Side Rats, NAC
44 Reacties
16   1  
Italo

Netjes in de goede volgorde naar buiten gebracht; Eerst de AD, binnenkort de trainer. Succes en veel plezier Remco! Vanuit Waalwijk heb ik goede verhalen over hem gehoord. Oversier is, volgens hen, in staat om rust te scheppen in een roerige organisatie. Bij RKC had dat vanwege financiën weliswaar een andere aanleiding, maar hij heeft de boel daar kunnen redden en vervolgens stabiel gekregen.

10   1  
Jvp076

Welkom bij onze mooie club Remco!

11   1  
BP

En Bart Verbruggen ( ex wds'19 en ex nac) de basiskeeper van Oranje tijdens EK.
Naast Virgil van Dijk dus een 2e ex wds'19-er in Oranje

6   4  
Theoden King

Welkom Remco!

Meteen een gewetensvraag: als je je beleidsplan klaar hebt, mogen wij als achterban dat dan lezen?

16   1  
Italo

Netjes in de goede volgorde naar buiten gebracht; Eerst de AD, binnenkort de trainer. Succes en veel plezier Remco! Vanuit Waalwijk heb ik goede verhalen over hem gehoord. Oversier is, volgens hen, in staat om rust te scheppen in een roerige organisatie. Bij RKC had dat vanwege financiën weliswaar een andere aanleiding, maar hij heeft de boel daar kunnen redden en vervolgens stabiel gekregen.

6   1  
Scheids!!

Voor NAC begrippen heeft hij ook gelukkig veel eredivisie ervaring opgedaan bij NEC en RKC.
Ik denk dat hij een schakel is die NAC nodig heeft , op zowel zakelijk als menselijk vlak!
Veel succes Remco, je valt precies goed in nu.

5   1  
Peet vak G

Hopelijk wordt, aansluitend op dit nieuws, ook d'n Carl vandaag gepresenteerd!!

7   1  
Richting grote markt

Succes Remco!

Dat je het maar beter doen dan je voorgangers!

6   1  
Mf3

Heel mooi nieuws.

Veel succes.

🟡⚫️

3   8  
Henkie

Ik ben heel benieuwd.
Alles valt of staat met de versterkingen die gaan komen. Als het goed is, zou de begroting ruim voldoende moeten gaan zijn.

Van de huidige selectie zijn er niet veel (basis-)eredivisiewaardig. Waarbij ik er vanuit ga dat we ruim boven clubs als RKC en voorheen Excelsior willen gaan eindigen en dus betere spelers nodig hebben dan zij hebben/hadden: Stevig doorselecteren ondanks de euforie en niet vergeten dat we achtste zijn geworden en nu een ruim mindere selectie hebben dan een clubje als Excelsior dat gedegradeerd is.

Ik denk dat dan alleen vd Bergh, Janosek, Leemans en Omgba in aanmerking komen. Met Seuntjens er nog bij zit je dan op 5. Al zie ik zélfs deze spelers toch grotendeels meer als spelers voor plek 14-18 eredivisie.
Daarom zou ik zou denken dat er vrijwel een heel elftal aan kwalitatieve (boven degradatievoetbal) eredivisiespelers bij moet komen. Toch minstens een stuk of 8 directe basisspelers. Met name een goede keeper is erg belangrijk.

Ik zou het ongeveer als volgt doen:
Aanmerking voor basis of als back-up: Vd Bergh, Janosek, Omgba, Leemans, Seuntjens
Houden voor back up: Kortsmit, Kemper, Martina, Koscelnik, Vet, Jensen, Garbett
Wegdoen i.v.m. overcompleet (1 prima backup per positie is voldoende, deze salarissen kunnen m.i. beter besteed worden aan goede basisspelers boven degradatievoetbalniveau i.p.v. dat we weer 10 middenvelders/backs hebben): Royo, lucassen, Staring
Afscheid van nemen: Wernersson, Agougil, van Schuppen, Kaied, Marijnissen, Sejdiu, Kuijpers, Haugen, Boere, Omarsson

7   1  
De Horzel

Welkom Remco! Heel veel vertrouwen in Oversier. Ik verwacht een AD die gewoon normaal doet en ook zo communiceert. Vanuit zijn rol bij SEG natuurlijk een heel groot netwerk met scouts en spelers. Het is wel te hopen dat we Remco blijven zien tijdens de jaarlijkse pingeltoernooi in Hulsel ;-).
Groeten uit Hapert!

4   3  
De Horzel

@Henk. Dat is geen onaardige analyse. Persoonlijk zou ik Omarsson wel houden. Staring/Haugen zou ook nog kunnen maar dat is meer op sentiment. Bij Lommel heb ik een paar briljantjes zien rond lopen. Vraag of deze haalbaar zijn. Maar begreep dat hier zelfs al mee gepraat werd vanuit NAC. Ik denk dat dit vooral zou gaan in het geval Omgba zou vertrekken. Met Dermane Karim heb je iemand die er meteen staat op het middenveld. Er komen weer leuke tijden aan om te volgen met wie NAC allemaal bezig is!

3   1  
Bzzzz

Die lijkt in ieder geval niet over één nacht ijs te gaan. Wel zo verstandig.

Succes!

5   1  
Wanny

@ DE HORZEL

Precies dat, gewoon normaal doen. En met iedereen in gesprek blijven en het gevoel geven dat we er allemaal bij horen. Dan is het al snel goed.

Het voordeel is dat iedereen snapt dat het alleen al een hels karwei gaat worden om in de eredivisie te blijven. Als dat lukt is iedereen al blij.
Alles wat er verder nog verbeterd wordt bij de club is meegenomen, maar verwacht niemand.

7   1  
Henri

Ik ben benieuwd wat deze man gaat presteren bij NAC. Inderdaad zijn er veel positieve verhalen uit Waalwijk te horen en vorig seizoen had FC Twente interesse om hem tot AD te benoemen. Daarnaast de nodige ervaring bij de KNVB en een groot internationaal sportmakelaarskantoor. Eigenlijk was alleen zijn TD functie bij NEC niet succesvol. Met deze man hebben we volgens mij voldoende voetbal knowhow en lijntjes binnen de voetbalwereld lopen.
Feit is wel dat hij bij NAC juist met veel zaken te maken krijgt als: het stadiondossier en het trainingscomplexdossier, het opstarten van een topssportcultuur en een topsportorganisatie, het professionaliseren van de communicatie en marketingafdeling, het Partnerfonds moet opstarten, NAC maatschappelijk en de damestak van de BVO. Dus heel veel werk. Ik hoop dat hij zijn eigen positie goed heeft afgekaderd en al meeten werkkapitaal krijgt om belangrijke sportieve en financiële aspecten meteen op te starten.Want als Remco eerst zelf met de pet rond moet dan loopt hij al meteen mijlen achter wetende dat NAC onverwacht is gepromoveerd en op het ogenblik een organisatie heeft die eigenlijk totaal nog niet klaar voor is de eredivisie. Maar goed het startschot is gegeven. Ik wens hem alle goeds en succes toe om de sleeping giant te laten ontwaken en in ZWN te laten ontplooien zoals een FC Twente dat in het oosten van het land voortreffelijk doet.

5   11  
ennaojseejer

Dus de nieuwe directeur komt wanneer alle voorbereidingen op het nieuwe seizoen al klaar zijn? Opmerkelijk…..

7   2  
raraNAC

Hij gaat een zware kluif krijgen. Los van de afgelopen drie weken is wel duidelijk geworden dat er meerdere roze olifanten zijn.
Komend half jaar gaan we zien hoe dit ontwikkeld dmv populaire en vooral ook minder populaire beslissingen.
Heilige huisjes moeten om. Ik zeg niet dat iedereen weg moet, maar er moet wel goed gekeken worden of diegene capabel genoeg is voor zijn functie met bijbehorende taken.

Ik verwacht dat als dit komend jaar allemaal op z’n plek zit, hij lang kan aanblijven. Als ook deze directeur verzuipt zijn er nog meer spiegels nodig.

1   13  
F.v.Opstal

Dat wordt dan een kerstpakket als afkoopsom. Sterkte tot aan de winterstop.

3   1  
Fritske d'n Olifant

Komt over als een nuchtere realistische kerel die weet hoe de voetballerij werkt en goede contacten heeft in Zeist. Blaast niet hoog van de toren. Precies wat ons NAC nu nodig heeft.

2   0  
BP

Wordt het nu Hoefkens of is Jonk nog kandidaat ??

1   1  
Francesco

@BP

Hoefkens wordt morgen gepresenteerd.

1   1  
SjorsNAC

Ik wens Remco veel succes.
De weg is nu vrij om de club echt naar een hoger plan te tillen. Hopelijk slaagt hij.

6   3  
Scheids!!

Persoonlijk zie ik het liefste geen één ex-NAC speler terugkomen, al is het maar om te voorkomen dat er weer zo’n kliek ontstaat in de kleedkamer en daarbuiten.
Frisse hongerige spelers die zich willen bewijzen om hogerop te komen, in plaats van een afbouwende Seuntjes, Bayram of Schalk.

2   5  
scheppioni

Succes Remco ! Breng svp stabiliteit bij ons NAC dat wordt hoog tijd !
Nog geen goed nieuws betreft Jonk ??

3   2  
Klundert

Giovanni van Bronckhorst is de nieuwe trainer van Besiktas. Dat heeft de Turkse topclub inmiddels bevestigd. Jean-Paul van Gastel, die met NAC promoveerde naar de Eredivisie, gaat mee als assistent.

Bron: voetbalprimeur

4   0  
JBA

@SCHEIDS!!
Deels mee eens, zoiets moet afzonderlijk per speler goed bekeken worden. Als bijvoorbeeld een speler als Gudelj terug wil komen naar NAC hoef je daar natuurlijk niet lang over na te denken. Ralph Seuntjens en Alex schalk blijkt een goede keuze te zijn geweest om niet terug te halen. Mats Seuntjens en Ömer Bayram kunnen wel de benodigde ervaring toevoegen aan een elftal, het is dus ook afhankelijk van de andere spelers in de selectie en de bezetting op hun posities. Ze zullen in ieder geval tot op het bot gemotiveerd zijn om te presteren bij hun NAC.

2   1  
Ouwe Spionkop

Morgen presentatie Hoefkens!

3   0  
Sir Smokalot

Van Gastel assistent Besiktas

4   2  
Geel Zwart Hart

Jan vd Bergh, Janosek, Omgba en Garbett zijn spelers va eredivisie-niveau. Ben bang dat de overige jongens niet meekunnen. Hopelijk komt er genoeg geld beschikbaar om ons NAC eredivisiewaardig te maken.

2   0  
Ivo

Het is JPvG oprecht gegund dat hij alsnog met Gio naar Turkije kan. Besiktas is een grote maar zeer turbulente club. Dat avontuur wilde hij graag meemaken.

Over een aantal jaren zullen wij JP herinneren zoals we ook Vreven herinneren, de trainer die ons terug naar de eredivisie bracht. Dat het voetballend en tactisch, net zoals bij Vreven, niet altijd top was, en het allemaal met de hakken over de sloot was, dat is over een paar jaar vergeten.

Het zal altijd de vraag blijven wat nu precies voor de "omkeer" na die wedstrijd tegen Oss heeft gezorgd. Niemand kan daar echt de vinger op leggen,, Staf en spelers niet.

Ik hoop dat we met de nieuwe trainer wel vanaf het begin Op Scherp Staan. Dan verloopt zo'n seizoen toch net wat rustiger en dat is voor de verandering wel een keer fijn.

4   7  
NuAnCe

Veel succes en kracht gewenst!

Of-topic: wat ontzettend flauw van Blanco om te zeggen dat van Gastel met zijn functie bij Besiktas alsnog zijn gewenste financiële klapper maakt. VanG heeft keer op keer duidelijk gemaakt dat het hem daar niet om ging maar dat hij met verschillende culturen wil werken. Dit is gewoon natrappen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij dat deze trainer weggaat maar dit heeft ie niet verdiend.

5   3  
Nr. 12

Wat een zuiger is die Blanco toch. Zou goed zijn voor de rust binnen NAC als Dennis Kas het van ‘m overneemt.

5   3  
Theoden King

Nog een laatste steentje in mijn schoen over de ‘viering’ op P5.

Afgezien van de organisatie, die was wanstaltig voor een club die zegt overal de Beste Mensen op te willen zetten. Dan laat je een dergelijk evenement natuurlijk niet door de stagiaire regelen.

Enfin, de nieuwste hype is dat nummer van Evert van Huygevoort. Ik twijfel niet aan zijn liefde voor onze club, wat dat betreft is hij natuurlijk ‘een van ons’. Maar dat “Ik spring voor NAC” doet de rillingen over m’n rug lopen. Wat een gedrocht van een kutnummer.

Ik adviseer deze kruising tussen Dominik Janosek en Robbie Williams om toch vooral in de randstad op tournee te gaan en Breda te mijden.

Albert en Thijs forever.

0   1  
Bredafun

Lees net dit:
Giovanni van Bronckhorst tekent alsnog bij Turkse topclub en neemt Jean-Paul van Gastel mee als assistent
Giovanni van Bronckhorst gaat alsnog aan de slag bij Besiktas. De oud-trainer van Feyenoord tekent bij de Turkse topclub een contract voor drie seizoenen. Jean-Paul van Gastel, die zondag met NAC Breda promoveerde naar de eredivisie, wordt een van zijn assistenten.

6   1  
zerozeven6

Snap echt niet al die lovende reacties nu over JP en de rest. Het was echt een kut seizoen en met veel geluk hebben we playoffs gehaald (volgens mij toch slechtste seizoenen in 40 jaar?) Vervolgens op karakter gepromoveerd en door de supporters. Die hebben de spelers naar een hoger niveau gestuwd. JP vergelijken met Verven? JP mag zijn veters nog niet strikken! Geweldig dat we terug zijn. Maar nog steeds tijd voor de grote schoonmaak!

3   3  
ome cor

Welkom Remco en veel succes.

***:
De nacompetitie was mooi, maar all over was JP gewoon keihard door de mand gevallen als hoofdtrainer. Hulpje van Gio past hem beter.
Zouden ze Lokhoff ook niet kunnen gebruiken? Als iemand goed pionnen kan neerzetten is hij het wel.

1   0  
zerozeven6

Bedoel natuurlijk Vreven.

OT: Welkom Remco en succes!

3   2  
Juupke

Welkom Remco en succes Jean Paul! Yadran ff ophouden aub, is niet chique....

4   0  
Beultje

Welkom Remco en heel veel succes bij de mooiste club van Nederland..

3   0  
NAC4Ever

Welkom!
Ik hoop dat je de rust terug kunt brengen.
Succes!

2   1  
Vreven4President & Hyballafurfuhrer & Snuifbuisvandealp

Zet h'm op Remco!

3   0  
Henri

Ik ben benieuwd dat als de nieuwe trainer wordt gepresenteerd ook meteen zijn gehele staf wordt bekend gemaakt.

1   1  
Vaque Geej

Welkom. Indrukwekkend cv!

***: is er al iets bekend over de nieuwe shirts?

1   0  
BredaF2

Welkom Remco. Succes in de slangenkuil.

0   1  
BredaF2

@vaque geej, eind juni toch!?

Laad alle berichten na dit bericht in