Wij gaan niet opzij

Olij ook na derde periode aan kop in spelersklassement

Italo

Doelman Nick Olij blijft aan de leiding in het BSR-spelersklassement. Op basis van de cijfers die jullie na iedere wedstrijd kunnen geven, wordt de ranglijst opgemaakt. Olij kan in de derde periode de beste beoordelingen bijschrijven.

En dat is niet voor het eerst. De goalie mocht zich namelijk ook al de beste speler van de eerste- en tweede periode noemen. Toch is de strijd richting het einde van het seizoen nog lang niet gestreden. Met name middenvelder Thom Haye hijgt Olij in de nek. Morgen publiceren we de gemiddeldes van alle spelers over de derde periode en het gehele seizoen.

De derde periode bleek een succesvolle te zijn voor NAC. Er werd gestart met tweemaal een gelijkspel. Deze remises werden opgevolgd met liefst zeven overwinningen op rij. Niet verrassend wordt de wedstrijd tegen Almere City als hoogst beoordeeld (7,1). Alleen in het thuisduel tegen Jong Ajax eerder dit seizoen kwam het gemiddelde hoger uit (7,4).

Doelman Olij, amper op een fout te betrappen dit seizoen, blijft solide presteren. Al is zijn score voor de derde periode (een 6,9) iets lager dan zijn seizoengemiddelde. Het is echter voldoende om Adilehou (6,7) en Immers (6,6) voor te blijven. Met name Immers is aan een sterke opmars bezig de laatste wedstrijden.

Net buiten de top-3 van best presterende spelers in de derde periode vallen Anco Jansen (6,6), en Hendriks, Bilate en Haye (allen een 6,5).

 

Bron:
B-Side Rats
19 Reacties
49   10  
henk

Eigenlijk vreemd, want Olij is in deze periode toch echt wel minder dan in de vorige twee. Immers en vooral El Allouchi zijn al de hele periode erg sterk. En ook dat komt niet in de cijfers tot uiting. Laat toch zien dat het meer een populariteitsprijs is dan iets anders.

2   13  
Bammes

Je kunt beter een abonnement afsluiten tot einde competitie. Dan ben je goedkoper uit dan een wedstrijd per keer. Maar leuk is het allemaal niet.

27   65  
Brecht

Ik denk dat Anco Jansen net op tijd in vorm en conditie komt voor de finale. Hij bewaart de rust, geeft slimme balletjes, niet van de bal te zetten en verdeelt het spel. Zo snel mogelijk in de basis laten starten (ipv el allouchi)

46   10  
Tante Annie

@brecht,

Waarom niet voor Fiorini?

31   9  
drsMarcellus

@Brecht

Ik zou hem inderdaad ook voor Fiorini brengen. El Allouchi is wat mij betreft prima bezig dit seizoen. Fiorini wisselt leuke wedstrijden af met wedstrijden waarin hij nauwelijks zichtbaar is, (nog) niet constant genoeg dus.

12   15  
scheppioni

Met Brecht eens !
Daarbij lijkt het dat Malone en Bilate ook beter in de picture komen, dussss ...... hopen op een mooie weken vanaf nu. Olij is echt top voor ons NAC maar ook Kortsmit is een prima vervanger mocht er iets gebeuren. Op naar volendam, wordt lastig maar het lijkt dat volendam op vreemde bodem lastiger is dan volendam op de dijk, maar dat kan schijn zijn !??
Het giert door mijn bloed als ik aan de eventuele promotie denk ......

49   10  
henk

Eigenlijk vreemd, want Olij is in deze periode toch echt wel minder dan in de vorige twee. Immers en vooral El Allouchi zijn al de hele periode erg sterk. En ook dat komt niet in de cijfers tot uiting. Laat toch zien dat het meer een populariteitsprijs is dan iets anders.

11   2  
NuFfNie

Ik had Roy Kortsmit ook wel hoog staan. Heeft in zijn minuten indruk gemaakt als een zeer goede stand-in voor Nick. En heeft denk ik meer speelminuten in de benen dan Anco, dus speelminuten zouden niet het struikelblok zijn dat ik hem niet zie. Maar ik wacht de volledige lijst wel af.

41   9  
Scheids!

Ik weet niet wat Mounir verkeerd heeft gedaan of wat hij nu nog beter moet doen , om de meest treurige criticasters alsnog te overtuigen!
Hij speelt prima, blinkt vaak uit en is messcherp is zijn passing!
Daarnaast is hij louter positief over NAC en zeurt écht nóóit!
Ik zou het met mijn ogen dicht aandurven om deze kerel een meerjarig contract aan te bieden!

9   31  
Marco van bavel

Ik ben het ook met brecht eens, ik vind allouci nog steeds niet goed! Op de vraag wat hij nou nog beter kan doen , is om te beginnen een fatsoenlijke corner te nemen ipv bij de eerste paal op middelhoogte!!

4   4  
Tante Annie

Marco van Bavel,
Deels mee eens, maar toch zijn er al weer 2 goals gemaakt uit corners in de laatste paar wedstrijden

20   5  
Badeend

@Marco van Bavel

Gelul.

Mij irriteerden die slechte corners óók in de eerste seizoenshelft, al weet ik ook dat het bijna traditie is dat corners bij NAC slecht genomen worden - dat is niet iets van El Allouchi, dat is al zeker 25 jaar zo, met af en toe een uitzondering. Maar ik heb er op gelet de afgelopen wedstrijden. Er is niet één corner te laag bij de eerste paal gekomen.

Als je iets van bepaalde spelers vindt - prima, dat is je goed recht. Maar probeer niet recht te praten wat krom is door onzin te verkondigen.

Ik kijk wel de persoonlijke digitale bodyguard van El Allouchi (het laatste wat ik wil)(en hij waarschijnlijk ook) maar ik kan vooral slecht tegen ongefundeerde onzin.

5   2  
Da Huge

Wat mij betreft nooit stoppen met deze rubriek. Maar met alle statistieken die er beschikbaar zijn wordt dit wel een beetje overbodig. Zeker als het meer een populariteitswedstrijd is. Dat blijkt wel. Is dat erg, nee. Maar misschien wel een beetje zonde.

8   15  
Kisku

Brecht en marco van bavel die berichten over alouchi moet je serieus nemen ,zijn mensen die zeggen als hij wissel zit nog goed is hij verdiend een 6 je gemiddeld en niet meer,staat alleen voor zijn eigen te voetballen en erop klappen of verdedigen weet ie niet wat dat is ppppffffff

11   2  
Ad B uit Roosendaal

Nick is een uitstekende keeper, maar ik hoop dat hij veel concurrenten krijgt.

NAC spelers, zoals Immers en Bilate, maar ook anderen, worden beter en de spelers maken zich op voor een krachtige finale, te beginnen aanstaande vrijdag tegen Volendam.

6   4  
TpT

Terecht! Belang van een goede keeper is wel bewezen, zeker na die drama’s met Van Leer en Birighitti.

Verder mag Mounir wel wat hoger en ook Fiorini. Beiden hebben ons behoorlijk wat punten opgeleverd met assists en winnende goals. Anco Jansen mag van mij wat meer laten zien voor hij hier vernoemd wordt. Beetje de show stelen in 20 minuten is natuurlijk makkelijker dan 90 minuten de kar trekken.

Verder momenteel over iedereen tevreden, behalve de backs, met name van Rutten had ik echt meer verwacht.

12   5  
Edjenac

Is el Allouchi niet by far de belangrijkste NAC speler dit seizoen?

3   1  
WillemBreda

Of topic: wil iemand die gebruik maakt van Twitter die Pieter de Jongh de mond snoeren? Die heeft echt mooi voor NAC gespeeld...

5   2  
WillemBreda

Pfff... autocorrectie... Die heeft NOOIT voor NAC gespeeld, moet het zijn...

4   25  
van Flieger

Kortsmit is een betere, constante en rustige keeper dan deze wilde springer die ook net te klein is voor de eredivisie.

Laad alle berichten na dit bericht in