Wij gaan niet opzij

Oostrom fluit NAC - Jong Ajax

DeWeesJr

Ingmar Oostrom is aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd NAC - Jong Ajax. De leidsman floot eerder al drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen.

Oostrom wordt bijgestaan door zijn assistenten Weterings en Overtoom. De vierde official van dienst is Wiersma. Of NAC blij is met de aanstelling moet nog blijken. Vorig seizoen floot Oostrom twee keer NAC (Volendam-uit en Den Bosch-thuis). Beide wedstrijden werden door de Parel van het Zuiden verloren. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
'Profvoetbal verder zonder publiek' 111 reacties
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - Jong PSV 89 reacties
25 Reacties
43   0  
Black lung Wardaddy

Het is echt bezopen hoeveel het scheelt of men op een vrijdag of een maandag tegen een jong-elftal speelt.

Het gebeurt continu dat op maandag echt serieuze mannen op het veld staan. Jone-team op maandagen zijn complete terreur voor de KKD. Ikm weet dat er inmiddels afspraken gemaakt zijn over het aantal 1e elftalspelers maar het verschil blijft enorm.

NAC op vrijdag tegen dit soort teams is dus een zegen.

10   1  
P

3x is scheepsrecht

1   13  
Mmmw

Wordt het niet uitgezonden????

6   4  
nb.vos

er staat schakel programma.

NAC - Jong Ajax en Jong AZ - MVV spelen beide 21:00u

verwacht dat ze NAC als hoofdwedstrijd laten zien.

9   1  
@MMMW

Komt live op Fox 3

43   0  
Black lung Wardaddy

Het is echt bezopen hoeveel het scheelt of men op een vrijdag of een maandag tegen een jong-elftal speelt.

Het gebeurt continu dat op maandag echt serieuze mannen op het veld staan. Jone-team op maandagen zijn complete terreur voor de KKD. Ikm weet dat er inmiddels afspraken gemaakt zijn over het aantal 1e elftalspelers maar het verschil blijft enorm.

NAC op vrijdag tegen dit soort teams is dus een zegen.

0   9  
Mmm

Het komt zeker noet live er staat alleen fox sport vandaag..

12   2  
Diep Holland

Weten jullie eigenlijk waar Sydney op wacht. Immers alles wacht op waar hij op wacht.
Is het ook iemand helder waarop hij wacht ?

Diep Holland

31   4  
PietP

@Diep Holland

Wat heeft Immers daarmee te maken?

18   0  
signase

Geweldig, die mystieke posts van ons orakel. Zeker nu de kermissen hun tenten niet mogen opslaan, laaf ik me aan Diep Holland zijn/haar esoterische bijdragen.

12   0  
ABC

Haha. Lees de reactie van Diep Holland en daarop de reactie van PietP. Een collega van mij noemde dit internet-email kunst en maakte succesvol een selectie van dit soort misverstanden en/of humor.

Indien NAC vrijdag weer wint komen we op 18 punten en dan kun je toch spreken over een indrukwekkende start. Van de andere kant mag dit elftal niet even verslappen want dan ga je waarschijnlijk de bietenbrug op.

Erg benieuw hoe de zaken zich ontwikkelen met SvH, Riera en van Rooy.
Dogan gun ik tegen jong Ajax twee goals. Hij moet zich zelf over het dode punt heen tillen. Ik gun die twee goals ons ook natuurlijk.

9   0  
Fliegervanger

is dat de zoon van good old Sander Oostrom?

4   2  
ABC

Die van Signase mag er trouwens ook zijn. Schitterend!

0   4  
Cool hand

Diep Holland doet zijn best om een cultfiguur te worden. Volgens mij werkt dat niet zo.

7   1  
Ed

Flank spelers zijn brood nodig. Alleen dan gaan we beter voetbal zien. Achterin is redelijk op orde. Al moet ik dat tegen sterkere ploegen nog zien.

8   0  
Belgische Naccer

Zo te lezen weer een scheidsrechter van "Wereldklasse"...

Net zoals vorige week.

Man man man, wat een niveau!

Al nieuws over Sydney?
Hij moet gewoon blijven.

Als we straks echte vleugelspelers hebben/opstellen, dan komen er kansen genoeg. Dan moet hij er 30 kunnen maken. Zeker als hij ook vanaf nu alle penalty's neemt!

0   2  
Wanny

@ Ed

Achterin is ook nog wel wat verbetering mogelijk. Tegen Den Bosch en Jong PSV krijgen we toch wel makkelijk goals tegen, waardoor we bijna punten verspelen. Zeker zaterdag, toen Haye die bal van de lijn haalde.

En we scoren niet heel makkelijk, dus tegen dit soort tegenstanders moet je gewoon de nul houden.

3   0  
Wanny

@ Belgische Naccer

Laten we nog wat voorzichtig zijn met aantallen goals op Sydney te plakken. 30 lijkt me erg veel.

Vergeet niet dat we tot nu toe 3x tegen een Onder 21 team hebben gespeeld en tegen de hekkensluiter van vorig seizoen.

4   1  
Breda_076

We gaan dus zonder publiek spelen... maakt het kabinet vanavond bekend. Klote!

5   0  
Chris W.M.

Voorlopig geen supporters meer bij het voetbal dus. Gelukkig niet specifiek gericht tegen supporters gezien de maatregel om max 50 personen bijeenkomsten in de buitenruimte te laten bezoeken. Geldt voor alle sectoren. Maar klote is het wel....

1   0  
zwampie

Breda
idd mooi klote, we zijn weer terug bij af.

3   3  
Gjoewie

Sidney heeft aanbiedingen uit binnen- en buitenland, dat is wel duidelijk. Hij zit te wachten in hoeverre die aanbiedingen concreet zijn en of de clubs in kwestie contact opnemen met NAC.
In Eindhoven hopen ze binnenkort wat geld binnen te krijgen en dan komt er een plaats in de voorhoede beschikbaar. Daar zouden ze dan een goedkope vervanger voor nodig hebben. Omdat de spoeling erg dun is in de selectie van Eindhoven, wilde de trainer Sidney wel een basisplaats beloven. De penningmeester is nu bezig om een en ander na te rekenen, want ze moeten er natuurlijk wel iets aan overhouden.
FC Hoogstraten heeft ook al gebeld met het management van Sidney. Als ie bij hen komt voetballen kan ie gewoon thuis blijven wonen. Hij krijgt wel een auto met Belgisch kenteken.
Bij Beek Vooruit zitten ze natuurlijk ook stiekem te hopen op een overstap, vooral omdat de term transfervrij is gevallen. De directie daar denkt evenwel nog steeds in extra Kwatta's als beloning bij een overwinning.
Bij Traktori Tirana hebben ze ook behoefte aan een bonkige spits die goed zijn weg kan vinden op een knollenveld waar ze hotseknotsbegonievoetbal spelen. Ze hebben niet veel geld, maar hij krijgt wel een echte Zastava van de club!

Mensen, hoe je het ook draait of keert, Sidney is gewoon geen wondervoetballer. Hij is een massieve vent, met een drive naar de goal, zonder al te veel techniek en ook niet al te snel, maar hij kan wel goed springen. Verder heeft ie een flinke pegel in de benen. Mensen die nog bekend zijn met het fenomeen Horst Hrubesch bij HSV, zo iemand is Sidney. Oorlog maken in de zestien, dat deed Horst. Als ie de lucht insprong om een bal te koppen, nam hij nog graag twee of drie verdedigers mee naar beneden. Sidney probeert dingen nog te veel op voetballende basis op te lossen, maar het ontbreekt hem ten enenmale aan een goede techniek. En ja, zo lang hij scoort, vindt iedereen hem goed.
Het is dat hij de zoon van is, en dat hij vanuit de jeugd is opgegroeid bij onze club. Ik denk dat iedere jeugdtrainer hem destijds op basis van deze twee aspecten heeft doorgegeven aan de volgende. En zo kijken nog steeds veel lezers van BSR naar Sidney. Hadden we hem ergens bij Helmond Sport of TOP Oss opgepikt, dan had hij lang niet zo veel krediet gehad als nu.
Wat we bij NAC al sinds Ron Goodlass en Peter Remie niet meer hebben gezien zijn buitenspelers die doorgaan tot de achterlijn en dan de bal voorgeven. Met Sidney en Immers hebben we perfecte spelers om de bal in te koppen. Volgens mij is dat wat Steijn voor ogen heeft. Zulke buitenspelers creëren ruimte voor de technische spelers op het middenveld, zoals Rutten en Haye die weer snelle mensen als Venema voor het doel kunnen zetten. Er moeten meerdere speelstijlen in het elftal zitten, vindt Steijn.
Achterin staat het als een huis, daar kun je zo spelers aanwijzen die zeker zullen zijn van een basisplaats. Maar zo lang het aanvallend nog niet draait, kan Steijn natuurlijk niemand een basisplaats beloven. En het gelijk van Steijn zit hem in de gouden hand bij het wisselen. Dat hebben we ook al lang niet meer gezien bij NAC.

2   8  
Nacman

Herr Rutte heeft besloten geen publiek meer bij voetbal schande

6   3  
Wanny

Ik ga ook graag naar het voetballen, maar als je kijkt hoe de besmettingen zich ontwikkelen is het niet vreemd dat er aanvullende maatregelen komen. En dan richt je je toch op die gelegenheden waar veel mensen samen komen.

Wat ook niet zal hebben geholpen zijn de beelden uit De Kuip en in Tilburg van de afgelopen tijd.

4   6  
since1912

@ Wanny

Wel weer typisch dat de zusjes en de scheepschrobbers het voor de rest moeten verpesten.... blijkt weer wat voor achterlijk volk daar fan van is.

0   0  
Bommetje

‘Esoterisch’, nondeju wat een moeilijk woord, die heb ik even op moeten zoeken

Laad alle berichten na dit bericht in