Wij gaan niet opzij

Penders nieuwe trainer NAC-O21

Italo

Het volgende clubicoon keert terug bij NAC. Rob Penders is per ingang van het seizoen 2021/2022 de nieuwe trainer van het Onder-21 elftal van de club.

De ingezette trend bij de club is niet moeilijk te herkennen: met Penders keer de volgende ‘echte NACer’ terug bij de Parel van het Zuiden. Hij volgt het voorbeeld van Lokhoff (TD) en Lurling (ass. NAC 1 en NAC O15). De voormalig verdediger tekent bij NAC een contract tot de zomer van 2023 en wordt verantwoordelijk voor het beloftenelftal. Hij volgt daarmee Michael Dingsdag op, die de club verlaat.

Penders vertrok twee jaar geleden op een pijnlijke manier uit Breda. Per telefoon kreeg hij te horen dat de club niet met hem verder wilde. Desondanks koestert Penders geen wrok, en is hij enthousiast over zijn terugkeer: “Uiteraard ben ik erg blij met mijn terugkeer bij NAC. Twee jaar geleden is er wel iets vervelends voorgevallen, maar daar heb ik altijd heel nuchter ingestaan. Afgelopen jaar ben in ongeveer vijf keer terug geweest en dat voelde altijd goed. Het was altijd een warm welkom en fijn om iedereen weer te zien. Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan als trainer en zeker met een Onder 21-elftal. Als dat dan bij NAC mogelijk is, is dat helemaal mooi. Ik heb hele goede gesprekken gehad met Eric, maar ook binnen de rest van de club voelde ik draagvlak. Het voelt als thuiskomen en daar ben ik blij mee.”

Ook Hellemons, hoofd jeugdopleiding, reageert op het digitale huis van de club: “Met Rob halen we wederom een clubicoon naar huis. Hij is een zeer ervaren trainer met veel specifieke competenties en kwaliteiten. Door zijn ervaring bij NAC 1 kan hij als geen ander de jonge jongens meegeven wat er daar gevraagd wordt. We hebben de afgelopen periode een aantal heel goede gesprekken gehad, met name op de inhoud. Hoe we denken over het opleiden van jonge jongens en over het maken van de laatste stap naar NAC 1. We zijn erg trots dat er een clubicoon thuiskomt.”

Welkom terug Rob!

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
Laatste seizoen Michael Dingsdag bij NAC 16 reacties
82 Reacties
185   2  
GeelZwart

Oh Penders we love you! Wat een super nieuws dit, welkom terug Robbie!

185   2  
GeelZwart

Oh Penders we love you! Wat een super nieuws dit, welkom terug Robbie!

99   1  
Maarten

Mooi, deze iconen geven weer t NAC gevoel. Erg blij mee

71   3  
BredaParel

Geweldig nieuws: eindelijk mogen wij ook weer zeggen dat NAC een warm bad is voor iconen. De mannen die met NAC in de eredivisie stuntten, leiden nu de jeugd op. Ook voor die jeugd moet het geweldig zijn om hun helden als trainer te hebben. Overigens is dit niet het Dirk Kuyt-scenario, waar een icoon zomaar de sleutels krijgt, aangezien Lurling al bij PSV en Penders al bij ons hebben laten zien het trainersvak te verstaan.

Wie weet hebben we over een paar jaar Penders als hoofdtrainer, Lurling als spitsentrainer, Ten Rouwelaar of Babos (nog steeds) als keeperstrainer en Lokhoff als TD. Straks met een volle tribune moet dat een geweldig gezicht zijn.

70   2  
Baosje

mijn NAC hart gaat stees sneller én fanatieker kloppen !!!!

nu Arnold nog ....

44   4  
Chris W.M.

Lurling en Penders zijn natuurlijk spelers die NAC jarenlang kleur hebben gegeven. Ontzettend positief dat ze terug zijn. En niet alleen op basis van hun verleden bij de club, het zijn mannen met kwaliteiten. Per saldo worden we daar alleen maar beter van.

Dat Lokhoff hier niet bij betrokken is geweest vind ik niet zo relevant eigenlijk. Hellemons is capabel genoeg hier een beslissing over te nemen, laat Ton zich maar lekker richten op andere zaken dan welke trainers de jeugdelftallen gaan leiden. Er ligt meer dan genoeg werk op hem te wachten op dat vlak...

47   1  
Da Huge

Dit geeft toch wel vertrouwen hoor. Krijgen we dan echt onze club terug?

80   1  
Basje

Mijn twijfels soms gehad bij de directie maar kan er niet om heen dat Manders dit goed doet! Mijn NAC gevoel komt zeker terug en ik heb t idee dat hij weet waarmee die bezig is.
HUP NAC!
Hup Manders ! 😉

12   68  
Petö

Welkom Rob!

14 gr, Breda

Het is wel héél vreemd dat er twee jeugdtrainers zijn aangesteld en dat de nieuwe TD die op 1 Apr begint hier geen weet van had. De jeugdcompetities liggen de rest van het seizoen stil, had dit niet een maand kunnen wachten of hadden ze niet even bij Ton kunnen polsen? Erg dubieus.

42   1  
Chris W.M.

" BN DeStem komt overigens nog met het opvallende feit dat zowel Lurling als Penders door de huidige directie is binnengehaald. Nieuwbakken Technisch Directeur Lokhoff is hierin volgens het medium niet (actief) betrokken geweest. Lokhoff start officieel op 1 april bij NAC."

Dit zinnetje is overigens alweer uit het artikel verdwenen. Blijkbaar had Blanco het niet goed gecheckt.

68   0  
Wanny

Natuurlijk wist Lokhoff hier wel iets van. Die mannen zitten allemaal in hetzelfde netwerk.

28   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Het regent goed nieuws bij NAC! Wat prachtig om Penders weer terug te hebben. Is voor mij de verpersoonlijking van NAC. In zijn tijd is mijn vuurtje voor NAC harder gaan branden.

Heel veel succes en hopelijk wordt er een mooi hoofdstuk toegevoegd aan een eeuwig huwelijk!

27   1  
Italo (BSR)

@Chris W.M.
Scherp, dan haal ik 'm er hier ook uit!

37   12  
sjef de gevulde koek

Feit is dat met Manders en Steijn deze mensen echtte Nac mensen wel terug komen. Met een rare belg en een rare duitser was dit nooit gebeurt. Al zo vaak hier gezegd Steijn is een prima keuze voor ons geweest niet alleen als trainer maar ook als niet uithangbord voor de club. Dus wie hier nog blijft zeiken moet zelf maar even goed bij zich na gaan denken wat je nu wilt als supporter.

16   2  
sjef de gevulde koek

Woordje niet moet natuurlijk weg voor uithangbord. Steijn is een zeer goed uithangbord voor onze club waar mensen met hart voor de club weer terug willen komen en hier willen werken.,

29   0  
henk

Lokhof is misschien niet degene die Lurling en Penders heeft gehaald. Maar het lijkt me uitgesloten dat hij hier niet in gekend is en dit niet steunt.

24   1  
tiesto

Ook al heeft hij hier officieel niets mee te maken. Het "Lokhoff-effect" is duidelijk merkbaar.
Gemaakte fouten van de voorbije jaren worden hersteld!

13   26  
Gjoewie

Het wordt weer oude jongens, krentenbrood in Breda. Nu nog Mark Schenning als spitsentrainer en de technische staf is compleet! 8-)

27   2  
The Cosmic Gate

Kan ik al verlengen..... 😜

33   0  
Pannelap

Hoppakeej en de volgende cult held komt terug op het nest. Welkom thuis Rob!

Lokhoff, Lurling, Penders..... de 'Bredase lente' gaat beginnen.

Hup NAC

35   0  
Scheids!

Ik weet niet wat ik meemaak hier!!
Kan iemand mij in m’n arm knijpen en zeggen dat dit één van de mooiste NAC dagen is? Welkom thuis krijger!!

32   4  
Dun Diëe

Aan de ene kant mooi om te horen dat Penders weer in de armen is gesloten. Maar toch, ik ben niet vergeten hoe hij door een groot deel van de aanhang hier compleet vergruisd werd, als iemand die vastgeroest op de bank zat en met een verkeerde houding de spelers zou hebben gedemotiveerd. En aldus met pek en veren het stadion uitgejaagd werd en op niet charmante wijze per telefoon ontslagen “omdat dat even niet anders kon”.

Ik hoop dat hij in zijn nieuwe functie beter tot recht komt. Het lijkt er sterk op dat Steijn maar vooral Manders proberen te repareren wat door zijn voorgangers kapot is gemaakt. Toch dachten velen dat die grote schoonmaak door Eisinga en die dame waarvan de naam me even ontschoten is hard nodig was. Eens geen ouwe jongens krentenbrood maar een frisse wind door de club was het idee. We zien hoe dat uiteindelijk heeft uitgepakt.

Het voelt fijn om weer mensen met een Nac gezicht bij de club te zien. Maar voor mij wil dat niet zeggen dat alle problemen nu ineens opgelost zijn. De kans op meerdere seizoenen KKD bestaat nog steeds en er is nog steeds geen visie of lange termijn plan.

22   5  
Kinderkaartje


Zie je wel, die Haagse kliek stelt alleen maar Haagse Vriendjes aan en op.
Oprotten, Haagse Passanten!

Oh, wacht.....


Maar even serieus; hier word ik toch wel vrolijk van. Het is allemaal geen garantie op succes, maar het geeft onze club in ieder geval wel weer smoel en herkenbaarheid.
Goed bezig, Manders, c.s.

Welkom terug, Rob!

33   1  
Dutchbird

Prachtig zoals Manders afrekent met de puinhopen van tuthola Edelenbos en haar knaapjes. We krijgen onze club eindelijk terug.

6   5  
ECG

Na zoveel goed nieuws kan het toch niet anders dan dat NAC aan het einde van dit seizoen promoveert en terugkeert waar het hoort.Wat was erger voor ons:de Fries en de Belg of Edelmuts?Ik denk het laatste.

22   24  
DVD

als BN vandaag nog het bericht plaatst dat blanco elders emplooi vindt en we ook af zijn van die hijgerige, sensatiebeluste en tendentieuze "verslaglegging" dan is de dag compleet :-)

16   1  
fvf6

Ik denk ondanks dat hij nog niet officieel in dienst is ,Ton Lokhoff achter de schermen al druk bezig is met ons NAC . Anders kan ik de nu gaande zijnde veranderingen niet verklaren . NAC gaat eindelijk weer eens een smoel krijgen . Ik heb er vertrouwen in dat er iets moois gaat ontstaan bij de parel van het zuiden.

35   3  
NBFC1912

Als Davy Schollen nu maar niet denkt dat hij hier keeperstrainer kan worden..

13   0  
Vrouwke

Hier worden we toch erg blij van. Heb nu het idee dat er echt mensen bij nac zitten die het begrijpen. Kan zeggen wat je wilt van Manders maar hij is goed bezig. En natuurlijk weet Lokhoff hier wel van.
Toch wel prachtig dat van td tot het 1e elftal tot de jeugd allemaal naccers werkzaam zijn. Zo hoort het te zijn

15   0  
Ad B uit Roosendaal

Fantastisch nieuws dat mijn plaatsgenoot Rob Penders terugkomt naar NAC.

Rob is op een heel vervelende manier een paar jaar geleden bij NAC weggegaan, maar komt ons gelukkig nu weer versterken bij O21.

Het "wij gevoel" neemt met de terugkeer van Lokhoff, Lurling en Penders gigantisch toe.

Nu nog promoveren en wat mij betreft het stadion uitbreiden dan wel een nieuw groter stadion bouwen. De Parel van het zuiden is weer Breda e.o.

Alle waardering voor Mattijs Manders en alle andere betrokkenen.

8   9  
Ome Cor

@NBFC1912
En wie weet hoe goed hij dat kan ?
Dingsdag was ook geen geweldenaar als speler, maar wel een goede trainer.

Uiteraard heeft Lokhoff vriend Manders met een boodschappenlijstje op pad gestuurd.
Maar om niet als een dronken man in alle euforie mee te dansen bij mooie spelersnamen uit het NAC verleden, zeg ik alleen: ben positief verrast en ben benieuwd !

Mochten we nou volgend seizoen nog niet mee doen om de prijzen, dan stellen we gewoon alle in NAC dienst werkende veteranen op.

12   0  
Tico

Niemand krijg die brede glimlach van mn gezicht vandaag! Pfffff heerlijk dit zeg! Mooi nieuws

10   0  
Bulykin

Wat heerlijk! De club krijgt zijn identiteit terug met al deze iconen.

11   1  
Tip

Prima nieuws natuurlijk. Inderdaad niet vergeten dat zowel TL als Penders als trainers al vrij snel werden afgeserveerd. En als trainers haalden ze ook zeer magere resultaten. Kortom ; prima nieuws maar laten we de voetjes op de vloer houden. Het moet namelijk altijd nog op het veld gebeuren. En dit seizoen kan het twee kanten op ; of promotie of eindigen als subtopper in de keuken. We gaan het zien.

13   0  
NAC4Ever

Heerlijk dat er echte NAC'ers terug komen.

Welkom terug Penders!

12   0  
scheppioni

Succes Robbie !!
Kijken naar de toekomst en maar het verleden laten voor wat het was !
Make us NAC samen met Teun en Ton weer eredivisie waardig !

5   41  
Peter mertens

3 x niks

23   36  
Ibio

Goed nieuws,
Nu nog Harrie B.D. terug op de BSR en dan is alles weer helemaal goed.

19   0  
Sander M

Fantastisch nieuws dit.
En nu is het te hopen dat de supporters ook weer snel naar huis mogen komen.

17   23  
NAC70

@DVD, blanco en zijn companen zijn a) journalisten en doen gewoon hun werk en dat is zo objectief mogelijk wegschrijven hoe zij naar de wedstrijd kijken en hoe zij het reilen zeilen vam de club ervaren maar b) zijn het ook echt wel hele betrokken supporters bij onze club . Ik luister altijd met veel plezier naar hun podcast en mede daardoor heb ook ik mijn mening over hen bijgesteld. 😉

18   2  
H.V.M.

Wederom positief nieuws.
Is hier toch weer achter de schermen de hand én stem van Lokhoff aanwezig of is M.M. bezig met een charme offensief en probeert hij nog snel wat gras voor de voeten van Lokhoff weg te maaien?
Wat mij betreft maakt het niet zoveel uit en de intenties zijn goed.
Er gebeurt eindelijk weer eens iets in positieve zin.
In deze sobere tijden kunnen we wel een oppepper gebruiken.
Welkom Rob.

11   21  
Akkie

Mooi,


kunnen we nu aub ophouden over Manders en Steijn, die allemaal vriendjes binnen zouden halen en Haagse kliek etc,etc


Lokhoff, Lurling en nu Penders


NACSMOEL

21   3  
H.V.M.

Nu we de boel toch aan het compleet maken zijn wordt het tijd dat Buurman en Fred zich hier ook weer eens laten horen!
Jammer dat zij destijds afgehaakt zijn!

22   4  
Ivo

@IBIO

Ach kom, in ieder topic 12 zeikberichten over de aandeelhouders en directie, zit jij daar echt op te wachten?

20   2  
Wanny

Kunnen we een poll opzetten welke oud NACcer er morgen wordt gepresenteerd?

Ik denk zelf dat Ellery Cairo de fanshop gaat runnen.

29   7  
die ne gast

@NAC70
Blanco objectief? Haha, beste grap van de dag!

Blanco is vooral bezig zijn eigen mening door te drukken en stemming te maken, vaak ook nog gericht tegen personen.
Kortom: hij lijkt op een NAC-supporter, maar hij is zeker geen goede journalist. Ik mis in zijn stukken juist (objectief) analistisch vermogen. Maar ja, hij heeft zelf gezegd statistieken en data onzin te vinden en hij is niet behept met tactisch/strategisch spelinzicht qua opstellingen e.d. Hij kan het spelletje niet 'lezen'.
In zijn stukken beschrijft alleen meningen en stemmingen.
Dan luister ik nog liever naar de mening van Levien op de BSR-podcast. Die geeft tenminste toe dat hij een ras-opportunist is. ;-)

Nu twee keer naar de Gegenpressung podcast geluisterd. Ik ben afgehaakt en luister niet meer. Te pedant voor mij.
Liever de BSR-podcast en voor de voetbal/supportershumor de podcast van De Rat.

On topic: Welkom thuis Rob. Hopelijk kan je inderdaad de jeugdspelers het laatste stapje laten zetten!

29   15  
H.V.M.

Blanco en Dennis Kas zijn twee zelfingenomen irritante figuren.
Schijtlollig leuk doen, dat is het wel zo'n beetje.
Met die gasten zijn de meesten wel klaar!

4   0  
Den Hoge

Succes Robbie!

14   3  
Nacman

Het schijnt dat zwaanswijk ook op de lijst staat om terug te komen naar NAC

5   47  
Freek

Neeeeeeeeeee!!!!!
Er is geen grotere ..... dan penders ...

Heeft mensen een oor aangenaaid samen met die Smulders
Wederom weer lachwekkend!!!.... meest onbetrouwbare vent die bij nac gaat werken

Dit is zo slecht... en de supporters heten hem van harte welkom... hij is niet voor niks weggestuurd....nou sommigen weten wel beter!!!!.... kwal!!!!
We waren ervan af!

Daar is Hellemons echt niet niet blij mee!!!!.... die gaat er ook uit!!!!!.... en let op.... penders gaat hem opvolgen!!!..... zweer het.... onderbuik gevoel!!!

Hup nac!!

8   3  
willem 4,5

Clubicoon, een van de beste verdedigers die NAC ooit heeft gehad. Welkom terug Rob.! Snap de zoals gewoonlijk negatieve commentaren weer niet op de site als er weer een stap naar een betere toekomst wordt gezet.
De hele verdediging die er nu staat kan in de verste verte niet in de schaduw staan van zijn kwaliteiten die hij had als verdediger. Hij was een topper!

9   8  
Ivo

Mooi dat Rob Penders terugkomt. Hij blijft toch een echte NAC-man. En hij heeft al eerder samengewerkt met Eric Hellemons, dat gaat wel goedkomen met de O21. Ik heb daar alle vertrouwen in.

Die verschrikkelijke DirectieTruus Nicole Edelenbosch (overal waar ze geweest is stortte het in) zette Penders destijds op straat via een telefoongesprek. Schandalig was dat.

6   0  
Eddie_V

NAC wordt weer NAC

9   3  
sjef de gevulde koek@Freek

Nou vertel iets wat ik niet weet ? wie heeft Penders een oor aan genaaid ? Als je de waarheid zou weten dan zul je wel wat anders type hier knakworst.

6   27  
@ freek

In juni zei Manders nog in verschillende media dat Dingsdag in het ‘Technisch Hart’ zat...
Het kan snel verkeren bij ons Nac!
Nú Dingsdag bij het grofvuil en Penders teruggehaald. De saaie assistent werd ontslagen omdat hij meerdere hoofdtrainers liet barsten. En omdat hij zou lekken naar de pers...

Snapt u het nog??

4   36  
Johan

En dat Lurling zo maar een dubbele functie krijgt bij ons Nac, terwijl hij als trainer nog niks nooit bewezen heeft!
Is toch kolder!!

Maar ja, er zullen wel weer politieke redenen onder liggen..

NAC gewoon direct promoveren en de vlaggen kunnen uit.

Financiële gevolgen?

21   3  
Ivo

@Freek

Ja, Dingsdag wil zelf hogerop en gaat weg. Dat mag toch? Penders is zijn vervanger.
Grofvuil, daar heb jij het over, maar verder niemand.

8   0  
Voske

Mooi. NAC is weer NAC aan het worden. Welkom terug Rob.

14   0  
Braze

Iedereen komt terug bij NAC, nu wil ik weer terug op mijn stoeltje.

9   8  
Dun Kees

Eindelijk gerechtigheid (terugkeer Penders) Wat mij betreft nu Peter Remie nog, ook iemand die onterecht is weggestuurd.
Uiteraard alleen bij een passende vacature.

5   2  
Breda F2

Sprakeloos, dit voelt zo goed. Welkom terug Rob!!

24   3  
DunErwt

Hebben ze Rob telefonisch aangesteld?

4   1  
Paddy

Welkom thuis Robbie

21   2  
Chris W.M.

@Johan

Ik vind het knap dat je zelfs over de terugkeer van oud NAC spelers bij onze club, waar een zwaar tekort aan NAC DNA was, nog negatief kunt zijn. Maar echt knap hè.

Zo'n UEFA A diploma waar Lurling er eentje van heeft, dat stelt toch ook niets voor? Die delen ze zeker bij een pakje boter uit?

Manmanmanman

21   5  
Tip

Tsja ik ga me met wat ik nu ga schrijven niet populair maken. Maar het enthousiasme is hier opnieuw zeer groot zonder enkele nuance. Het kan weer eens niet kapot. Typisch supporters NAC. Wat enkele reageerders echter nogal eerlijk melden klopt deels wel. Laat ik het zo zeggen, Rob is een mens die eerst rondkijkt met wie hij het best kan meepraten. Met de vermoedelijke sterkste dus. Verder helemaal geen kwaaie vent, geweldige verdediger indertijd met zijn uitschuifbare benen , als trainer kan ik hem nog niet peilen. Maar een mens kan bijleren. Ik ben redelijk positief over zijn komst. Maar wat ik vind hoeft niemand van wakker te liggen gelukkig.

6   2  
Ernie

Wat vindt Fred hier van?

5   0  
Optimist

Goed nieuws, Hellemons stelde hem oktober 2014 ook al aan, dus daar zit continuïteit in.
Het is een sympathieke jongen, die goed in de groep zal liggen.

@ Dun Diëe, dat was niet het overgrote deel hoor, eerder een loud minority, geïnspireerd door the usual suspect die iedereen afkraakt.

4   2  
Lamington

Dit vind ik ook echt geweldig gaaf nieuws!! Net als Lurling ook. Wat gebeurt er allemaal??

11   9  
keesjeketting

mooi dat er voormalig club iconen terug komen bij onze parel. maarrrrrrr wat is hun kwalitatieve inbreng Rob Penders gaat 0 21 coachen een belangrijke doorstroom categorie maar heeft inhoudelijk/technisch en educatief nog niets bewezen. Zijn vorige periode in de jeugdopleiding kenmerkt hem als het muurbloempje, ook bij ADO heeft RP het niet volgehouden en is van ellende maar zijn eigen voetbalschool begonnen. eerst zien dan.....

4   1  
Belgische Naccer

Erg blij met de komst van Lokhoff, Lurling en Penders.
Wat dat betreft worden we weer een beetje NAC.

Nu op het veld nog een herkenbaar NAC! en volgend jaar eredivisie!

Hup NAC!

1   6  
Anthony

Nou Amoah nog als spitsentrainer! Zwaanswijk trainer voor de verdediging 👌🏻

11   0  
WA

@Anthony
Amoah is al spitsentrainer bij de jeugd

8   4  
Fan uit Zevenbergen

Morgen nog meer Nieuws

11   4  
Henri

Bij Ajax zijn er in de afgelopen decennia al menige oud spelers jeugdtrainer geworden. Daar hoeven ze ook niet met een cv aan te komen zolang ze geen keypositie in de organisatie hebben. Er wordt echter wel snel geschakeld. Voldoe je niet aan de verwachtigen dan krijg je of een andere functie of je kunt vertrekken. Zo hoort het ook. Oud spelers open en eerlijk beoordelen op geleverde prestatie(s). Geen vriendjespolitiek.

13   2  
Oosterhout076

Is Kees Rijvers al gespot? Alle gekheid op een Bredaas stokje.... gewoon goed nieuws en prima basis voor de toekomst. Nu nog waarmaken op het veld.

4   4  
Buuze

Mooi nieuws! Nu Davy Schollen nog en we zijn rond.

4   4  
Felix

Zeg azijnzeikerds wie zegt dat Ton hier niets vanaf weet? Heb je hem dat gevraagd?

Denk dat de club tijdens de gesprekken met Ton al heeft aangeven dat ze op een aantal plekken mensen met Nac dna wilde terughalen... de rest kan Hellemons zelf afhandelen.

11   0  
Peter13

Citaat "Freek":
Daar is Hellemons echt niet niet blij mee!!!!.... die gaat er ook uit!!!!!.... en let op.... penders gaat hem opvolgen!!!..... zweer het.... onderbuik gevoel!!!

Citaat BN De Stem:
"Hellemons is belangrijk geweest”, zegt Penders. ,,Hij heeft me benaderd. Met hem heb ik de gesprekken gevoerd."

15   0  
Basje

#raiseyourflag!
Klasse actie!

3   0  
Fritske d'n Olifant

Mooi dat een clubicoon als Penders terugkeert en ik denk ook dat hij uitstekend op zijn plek is bij O21. Wat mij ook aanspreekt in het hele verhaal is dat het clubicoon zijn weliswaar wordt gezien als meerwaarde maar dat men in eerste instantie voor de kwaliteiten van Penders als trainer is gegaan.

12   0  
Kinderkaartje

@Basje;

Krijg inderdaad zojuist de Raise Your Flag mail. Leuk.

Ik heb het idee dat NAC goed bezig is op een aantal vlakken; oud NAC-cers respecteren en aanstellen, dit soort acties. Prima allemaal. Herkenbaarheid, DNA, klanten binding.

Nu nog promoveren en de financiele huishouding een beetje op orde krijgen/ brengen/ houden en we zijn klaar voor de toekomst.

Soort Bredaas Build Back Better!!

16   7  
Mick j

Mooi deze 3 Iconen ,
En nu in de buidel voor 3 komende
Iconen .
Schalk, bayram , Gudelj.
Kost een paar centen , maar dan heb je
ook wat .

6   1  
scheppioni

@ Kinderkaartje
Laten we hopen dat we in ieder geval promoveren, waar we thuis horen !
Mooie vlagge actie ! HUP NAC, eerst dit weekend volgen wat de opponenten doen en dan wij er vervolgens zelf maandag erop klappen !!

Laad alle berichten na dit bericht in