Wij gaan niet opzij

Riera: "Daar ben ik verdediger voor"

Eddy W

Roger Riera kan tot nu toe terug kijken op een productief seizoen. De verdediger scoorde wederom met zijn hoofd en was hierdoor belangrijk tijdens de bekeroverwinning op FC Emmen. In gesprek met BN deStem laat de verdediger weten dat, ondanks de overwinning een mooie afsluiter was van een speciale dag, hij toch meer voldoening haalt uit het voorkomen van tegentreffers.

Riera is blij dat NAC mede door zijn doelpunt won van FC Emmen en hierdoor verder gaat in de beker. Toch laat de verdediger weten dat hij liever niet scoort zolang zijn ploeg maar geen tegentreffer krijgt. “NAC haalt blijkbaar het beste in mij naar boven... Maar ik haal veel meer voldoening uit het voorkomen van een doelpunt en heb liever dat ik met een scherpe tackle een aanvaller belet te scoren. Voor mij is 1-0 beter dan 3-2, daar ben ik verdediger voor.”

Ondanks de twee tegentreffers is Riera wel blij met de overwinning. “Op een bijzondere dag als deze nota bene. Uiteindelijk woon ik in Breda en merkte ik in de stad dat het een speciale en feestelijke dag was waarop 75 jaar vrijheid werd gevierd. Ons is uitgebreid verteld dat het Poolse leger Breda bevrijd heeft. Het is altijd goed om de geschiedenis te kennen van de stad waar je woont.” 

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
5 Reacties
34   1  
Kopspion

Goede aanwinst !
En ook nog verstandige praat?

34   1  
Kopspion

Goede aanwinst !
En ook nog verstandige praat?

2   1  
Kopspion

Zonder ?

2   2  
scheppioni

Je bent me voor kopspion !

6   1  
willem 4,5

Goeie gast!

7   1  
Stuntpiloot

Prima speler!
Heeft me positief verrast, vooral de laatste weken!

Laad alle berichten na dit bericht in