Wij gaan niet opzij

Riera: ¨Ik had liever gehad dat ze erbij waren¨

DeWeesJr

Bij afwezigheid van Monsalve en Verschueren zal Roger Riera morgen de aanvoerdersband dragen. De centrale verdediger gaat in gesprek met NACTV in op de tegenstander van morgen en het feit dat hij vrijdag de aanvoerdersband draagt.

¨Ik had liever gehad dat ze erbij waren en ik niet de aanvoerder was. Maar ik ben erg trots dat ik morgen de aanvoerder ben.¨ Ondanks dat de centrale verdediger de aanvoerdersband draagt verandert er niks. ¨De aanvoerdersband dragen verandert niks. We moeten ons blijven ontwikkelen en morgen de drie punten pakken.¨

In het interview wordt ook teruggeblikt op de wedstrijd van afgelopen maandag. ¨De eerste helft was niet goed, daarvan moeten we leren. Maar we moeten ook kijken naar het positieve van de tweede helft. We lieten zien dat we een ploeg zijn die heel moeilijk te verslaan is.¨

Uiteraard wordt er ook nog gekeken naar de tegenstander. Riera is goed op de hoogte van de situatie bij de Limburgers. ¨Ik weet dat ze problemen hadden met de eigenaar. Wanneer zo´n situatie gebeurt kunnen spelers afgeleid worden. Maar sinds dat achter de rug is hebben ze zich goed ontwikkeld. Het is een gevaarlijke tegenstander, maar wij focussen ons op ons eigen spel in plaats van de tegenstander.¨

Bron:
B-Side Rats, NAC
16 Reacties
47   4  
Ouwe Spionkop

We komen nu in een fase waarin zal blijken waar we echt staan.
Dit is een fase met veel pittige wedstrijden achter elkaar.
Blijven we in de top meedraaien of haken we af?
Gelukkig hebben we als vangnet in ieder geval die play offs nog.
Ik vind die beker van ondergeschikt belang. Dus spelers met pijntjes tegen Emmen rust gunnen.
Morgen en volgende week thuis tegen Eagles is veel belangrijker.

47   4  
Ouwe Spionkop

We komen nu in een fase waarin zal blijken waar we echt staan.
Dit is een fase met veel pittige wedstrijden achter elkaar.
Blijven we in de top meedraaien of haken we af?
Gelukkig hebben we als vangnet in ieder geval die play offs nog.
Ik vind die beker van ondergeschikt belang. Dus spelers met pijntjes tegen Emmen rust gunnen.
Morgen en volgende week thuis tegen Eagles is veel belangrijker.

20   12  
ome cor

Het is leuk of misschien teleurstellend
om te zien waar je nu staat, maar t gaat er om waar je na de laatste speeldag staat.

Voor het seizoen begint weten we allemaal dat NAC niet ongeslagen kampioen zal worden, dat we heus wel punten gaan morsen.
Wanneer we dan een keer verliezen of gelijk spelen, dan wordt er meteen quasi kritisch geneuzeld alsof NAC nooit zo mogen en kunnen verliezen.

Bij elke andere club zouden ze blij zijn met de eerste periode en hopen dat die titel aan het einde van de rit overbodig is. Hier is altijd meteen gezeik, alsof we na afgelopen 2 wedstrijden op de onderste plaats afstevenen.

Het seizoen is nog lang dus het kan nog alle kanten uit. Zelfs de goede !

5   21  
Los Pollos Hermanos

Vrijdag wordt een zeer interessante pot. Ik verwacht een verliespartij, dus ze zullen wel winnen.

Mochten ze winnen, dan zie ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Mochten ze verliezen, wat ik denk, dan wordt het gewoon een kleurloos seizoen en wachten op de play offs. Je mag geen gaat van 5/6 punten laten vallen als je voor het kampioenschap wilt gaan en zeker niet tegen Roda en tegen alle andere teams in eigen huis. Die van maandag is een hele dure..dat zijn er 6. Want wij winnen echt niet in Doetinchem.

13   29  
Rolf

Het falen van Ruud Brood met de opstelling tegen de Graafschap, heeft ons de das om gedaan.

25   6  
Nicky

Ojee het dramaqueen assamble steekt weer de kop op... er is geen man overboord.. ook niet als je vrijdag verliest.. you win some you lose some.. part of the game gasten.. Niet opgeven na 1, 2 of zelfs 3 verliespartijen..

En ja het voetbal is vaak kut.. dat heet eerste divisie mannen.. kijk anders vrijdag even alle wedstrijden in de keukendivisie.. ben je snel genezen..

Op naar vrijdag...

9   2  
Ojee

Sjezus, dan staat "verandert" al voorgekauwd in het van NAC gekopieerde zinnetje en dan toch "veranderd" schrijven...

6   0  
Tegel

Off topic... Pablo Mari is in Brazilië ook lekker bezig. Weer een goal gescoord! Tegen Gremio dit keer.

9   3  
Ivo

Ik vind de Spaanse spelers echt top. En - niet gehuurd - het zijn gewoon eigen spelers.

We missen een echte leider/spelverdeler op het middenveld, met een speler a la van den Boomen erbij hadden we bovenaan gestaan. Ik hoop dat er alsnog zo'n speler komt, in de winterstop.

Brood moet het beter neer gaan zetten, ik vind dat hij echt aantoonbare missers heeft gehad in zijn opstellingen. Als je de komende weken goed doorkomt kan het nog alle kanten op.

14   2  
Ivo

Trouwens - geheel offtopic - ben ik wel benieuwd naar wat er nu aan de hand is met Anouar Kali.

Verhuurd aan Virton, maar nog niet 1x opgenomen in de wedstrijdselectie. 3e niveau van Belgie, hè. Is dit een serieuze verhuurdeal of een papieren tijger?

Kali heeft een doorlopend contract en maakt zo geen een speelminuut. Zeer slecht met het oog op een eventueel eerdere verkoop. Straks zitten we er nog een seizoen aan vast!

Wie van BSR vraagt aan de TD hoe het zit?

3   2  
Buurman

Als je in de ere niet degradeert is het goed. Als je in de keuken niet promoveert is het ook niet goed. En terecht , onze mooie club hoort in de ere. Betekent dat je 1 of twee moet worden en anders is het inderdaad vet teleurstellend. Al helemaal als dan ook nog de loterij , nacompetitie, geen prijs oplevert. En in een loterij win je veel eerder niet dan wel. Dus heel simpel ; NAC moet vrijdag winnen omdat we NAC zijn.

3   11  
Kapotgeschrokken

Veel mensen zijn zich anders kapotgeschrokken van de wanprestatie in het eerste uur tegen Graafschap.

1   2  
Gjoewie

Ivo > «Als je de komende weken goed doorkomt kan het nog alle kanten op.» Ik begrijp wat je bedoelt, maar toch is die zin verkeerd. We willen niet alle kanten op, we willen naar boven, toch?

En dan over Kali: do you really want to know? Het is opmerkelijk hoe die jongen zijn carrière vergooit. Hij zal wel weer ruzie gehad hebben met een andere speler tijdens de training. Hij heeft nu eenmaal losse handjes. Ik ben blij dat we van hem af zijn.

2   2  
Gjoewie

BSR > Waarom kan ik geen duimpjes aanklikken? Moet ik mijn cookie-instellingen aanpassen?

3   1  
7Hills

@GJOEWIE

‘ do you really want to know?‘ en ‘ Ik ben blij dat we van hem af zijn.’

Je weet dat hij ‘slechts’ verhuurd is hè? Als hij dit jaar wederom niets presteert krijgen we hem volgende zomer weer terug met een nog kleinere kans hem ooit zonder geld toe te stoppen van de hand te kunnen doen. En dan moet je hopen dat er niet een clausule is afgesproken dat hij in de winter teruggestuurd kan worden als hij niet bevalt...

Zeker iets om in de gaten te houden.

Vanavond de lijn doortrekken van de tweede helft. Speel je met dezelfde intensiteit sta je dik voor in de rust, en dan kun je de tweede helft rustig aan doen. Mét Dogan en Noblejas op linksback moet dat lukken.

2   0  
TvB

Degelijke verdediger wat we de afgelopen jaren gemist hebben, met Noblejas op links moet het alleen maar beter gaan, wat een geweldige aankoop is dat ! Ik denk dat we deze jongen terug zien straks bij een Utrecht of Vitesse voor1,5 miljoen

11   1  
Tombola Breda

@KAPOTGESCHROKKEN, wanprestatie? Ben je in de rust naar huis gegaan? Je laat het nu overkomen alsof NAC compleet is overlopen. Daarvan was zelfs in de slechte 1e helft niet eens sprake.

Als je de Recap van een paar berichten terug leest dan kom je snel tot de conclusie dat de gehele top 5 wisselvallig speelt. Cambuur mag dan met 4 doelpunten verschil van Top Oss winnen, een week daarvoor spelen ze gelijk tegen MVV...

Ik heb er vertrouwen in. Wanneer Mosalve weer terug is, Noblejas op links en Dogan in de basis staat dan hebben we echt een sterke KKD ploeg hoor.

Laad alle berichten na dit bericht in