Wij gaan niet opzij

'Sparta meldt zich voor Olij, bod veel te laag voor NAC'

Das Phantom

Sparta zou zich officieel bij NAC hebben gemeld voor Nick Olij. Dat meldt BN DeStem vandaag op basis van meerdere bronnen. Volgens de krant zou het openingsbod echter niet in de buurt komen van wat NAC wil ontvangen voor de doelman.

Olij, die afgelopen seizoen werd verkozen tot beste doelman van de Keuken Kampioen Divisie, gaf na de uitschakeling in de play-offs aan dat hij zijn laatste wedstrijd voor NAC zeer waarschijnlijk had gespeeld. De club wil meedenken over een vertrek meldt de krant, maar wel als de juiste transfersom op tafel wordt gelegd. 

NAC zou volgens BN DeStem nog altijd Roy Kortsmit willen promoveren tot eerste doelman als hij zijn contract verlengd in Breda. Tweede doelman wordt dan de jonge Pepijn van de Merbel. NAC probeert daarnaast Aron van Lare (nu Jong PSV) naar Breda te halen. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
87 Reacties
152   9  
Chris W.M.

Nu was er een FC Utrecht gerelateerd Twitteraccount wat meldde dat die FC ook interesse had in Olij. Kreeg veel boze reacties, meest gelezen commentaar was dat dat stil moest blijven. Nu hebben zij net Paes verkocht voor 1 miljoen aan een Amerikaanse club. Zou als ik Hellemons was dus echt niet teveel haast hebben met de onderhandelingen met Sparta. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat (een) andere club(s) zich meldden.

30   7  
Van "taajlaand

Denk dat Maurice wel wat water bij de wijn zal doen....

18   63  
Tante Annie

Ben benieuwd of je er meer dan 8 ton voor zou kunnen krijgen. Voor een keeper in de kkd meer dan goede prijs

100   4  
Ed

Flink geld vragen. Geld van Steijn moeten we ook terugverdienen. Daarnaast is Olij natuurlijk een topper. Appel en een ei weg kon toen Steijn nog bij Nac zat. Deze periode is voorbij. Lappen

57   14  
Nacman

1.5 miljoen niks mínder ánders gewoon nee niet betalen de prijs gewoon afwachten er komen wel meer clubs dan Sparta.

152   9  
Chris W.M.

Nu was er een FC Utrecht gerelateerd Twitteraccount wat meldde dat die FC ook interesse had in Olij. Kreeg veel boze reacties, meest gelezen commentaar was dat dat stil moest blijven. Nu hebben zij net Paes verkocht voor 1 miljoen aan een Amerikaanse club. Zou als ik Hellemons was dus echt niet teveel haast hebben met de onderhandelingen met Sparta. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat (een) andere club(s) zich meldden.

46   13  
MickJ

Laat maar eens zien dat je tanden hebt,
cq , ander beleid.
Dhr. Maurice Aangifte is zeker bekend
met contract en verdienste.
Sparta vroeg en kreeg zelf de hoofdprijs
voor hun keeper.
En wil nu voor een dubbeltje op de eerste
15 rijen zitten.
Nac begin maar met 1,2 miljoen.
om te eindige op € 850.000

64   2  
Wanny

Je kan nog makkelijk 2 maanden wachten met verkopen. Zeker gezien je de opvolger al in huis hebt. Er komen vanzelf meer gegadigden.

En anders blijft ie gewoon nog lekker bij ons, is ook prima.

5   14  
WillyG

Let wel dat Olij dichter bij zijn familie in Noord-Holland wilt wonen. FC Groningen ging het daarom al niet worden. De clubs die kans maken om Olij over te nemen is om die reden wel beperkt. Het zal een club worden provincies Utrecht, Zuid- en Noord-Holland of kort daar buiten.

Welke clubs heb je dan nog naast Utrecht en Sparta?

12   8  
Nac

Kortsmit als eerste keeper is natuurlijk prima, maar hij is nogal vaak geblesseerd.
Ik ken de kwaliteiten van van de Merbel niet. Is dit dan niet een groot risico?

4   1  
Vrolijke karel

Willy g

Az

11   4  
WillyG

@Vrolijke Karel

Na de geweldige uitschakeling van ADO, zou Excelsior ook nog kunnen...

32   21  
Willem 4,5

Zegt ook veel over Olij, je moet toch wel een bijzonder mens zijn om goed met gluiperd Steijn te kunnen opschieten.

54   8  
Ric

Aan Sparta moet er gewoon sowieso een hoger bedrag gevraagd worden. Melk Maurice Steijn maar uit. Nog wel wat appeltjes te schillen met dat zielige figuurtje.
Hoop echt dat ze zich hard opstellen in de onderhandeling. Zie hem liever naar een andere club vertrekken.

15   7  
Das Phantom (BSR)

@Chris WM

Een twitteraccount dat nét was opgericht en toen een tweetje had verstuurd. Juist bij NAC hebben we het na dit jaar niet zo op dit soort accounts toch?

Daarnaast hebben ze bij FC Utrecht De Keijzer nog onder contract (wel geblesseerd) en net Raatsie van Ajax vastgelegd. Vraag mij af of ze daar nog een eerste doelman zoeken, maar het zou kunnen.

27   0  
Paulus 19

Hoop dat de tijd over is dat bijna iedereen voor en appel en een ei weg gaat .laat maar zien dat er verandering op komst is .

15   23  
Ron

.... wij zijn NAC he......
Dus dat betekent dat spelers hier voor een appel en een ei zijn op te halen, want ons bestuur en andere leidinggevenden zijn allemaal de gekke Henkie.
Het is nooit anders geweest.
Onderhandelen om een zo hoog mogelijke prijs te vangen is nooit het sterkste punt geweest.
Sparta vangt 7 miljoen ( !!!!!! ) voor Okoye.
Wat heeft die gast nou echt gepresteerd ?
Sparta is ook maar een luizig kutclubje in de ere die meestal onderin vertoeft.
Maar op de 1 of andere manier weten ze die Okoye wel te gelde te maken. Da's heul slim !
Let maar op: Olij gaat weg voor ruim onder het miljoen.
Want zo is NAC wel.

22   4  
Rolf

En nu ballen tonen Hellemons.
Maurice nu hebben wij de troeven in de hand. 💪

32   8  
Arie

Gewoon niet aan Sparta verkopen. Er komen deze zomer vast nog genoeg andere clubs, dus er is geen haast geboden. De enige die haast heeft, is Steijn.

14   44  
John de Beuker

NAC heeft in deze situatie helaas niet zoveel troeven in handen:

- Olij wil weg en zal teleurgesteld zijn als NAC al te moeilijk gaat doen. Voor geen goud wil hij nog een jaar KKD.
- Met Sparta hebben we te maken met een partij die via Maurice Steijn waarschijnlijk weet wat er zo'n beetje in het contract van Olij staat (of hij heeft de nieuwe details wel doorgekregen via maatje Manders). En Steijn weet natuurlijk ook hoezeer Olij 'klaar' is met NAC.

Mensen die hopen op bijna een miljoen komen waarschijnlijk bedrogen uit. Het zal een tonnetje of 2, 3, 4 worden. Helaas.

12   4  
Barbapapa

Het is Olij gegund om een stap hogerop te zetten. Maar dan wel voor de juiste prijs. Dat MS de eventuele nieuwe trainer wordt is dan zo maar. Wil dat hoofdstuk snel gaan vergeten en met frisse moed de nieuwe start in!

9   3  
Jf

Fc Utrecht heeft Raatsie al opgehaald bij Ajax dus betwijfel of Olij nog op de lijst staat. Ik begrijp Az niet met hun zeer beperkte keeper.

39   12  
Belgische Naccer

Er gaat helemaal NIETS naar die Steijn.
Alleen voor de marktwaarde + 2x de afkoopsom van die kwakzalver.

Dus dan zit je op 800.000 +2x300.000 = 1.400.000
Voor Sparta. Dat kunnen ze gemakkelijk betalen ook, na de 7 MILJOEN....die ze voor Okoye gekregen hebben. Hoe belachelijk is dat!

Kortom lappen Sparrta, dat is de prijs die je betaald als je de man binnenhaalt die NAC volledig ten gronde heeft gericht. Voor 2 miljoen krijg je wel Malone erbij. Lijkt me prima voor Steijn, die alleen maar spelers haalt die hij kent. De rest is bij voorbaat kansloos bij die clown.

Maar ik zie Olij liever voor een miljoentje naar Utrecht gaan. Ik snap ook niet op basis waarvan Olij zo close is met Steijn. Misschien had hij ook een hekel aan Sydney...wat ik me niet voor kan stellen.

39   5  
maarten

NAC geen troeven in handen? NAC heeft juist troeven in handen. Een meerjarig contract( hoeft niet weg), geen clausule in het contract, uithangbord voor de club. Deze man moet je niet verkopen voor onder de 8 ton.

3   13  
John de Beuker

@Maarten

Op papier misschien troeven in handen, maar dat weet NAC eigenlijk nooit goed uit te spelen. Ik zie niet in waarom het nu beter zou gaan.

Al laat ik me graag verrassen. Met Haye hebben ze het dan wel weer aardig gedaan geloof ik.

16   3  
Badeend

Sparta mag Olij ophalen, maar wel voor de transfersom + de afkoopsom van de ex-trainer en pseudo-TD. Niet minder. Jammer voor Olij, ik gun hem absoluut een stap hogerop en de club Sparta gun ik ook veel, maar dit gaat om het principe.

4   11  
John de Beuker

@Maarten

En: 'hoeft niet weg'. Dat is het hem nou juist: Olij wil echt wel weg, dus die zal waarschijnlijk ook wat gaan bokken zodra hij merkt dat NAC niet echt meewerkt.

11   4  
Real Robert

Zonder clausules in zijn contract moet je gewoon 7 ton voor Olij krijgen.
Natuurlijk geen haast maken, maar we hebben dat geld wel nodig voor nieuwe spelers.
Via Steijn/Manders/Olij kent Sparta natuurlijk het contract.

Wanneer wordt het contract van Malone ontbonden?
ij moet natuurlijk wel een deel van het door hem ontvangen tekengeld aan NAC terugbetalen.
Dat moet hij maar weer uit onderhandelen met zijn nieuwe club.
Wanneer dat ADO zou worden een transfersom bedingen. Wie die ook betaalt.
Ik vind zijn rol bij de wedstrijden tegen ADO op zijn zachtst gezegd dubieus.

4   2  
Chris W.M.

@Das Phantom

Schijnbaar was dat een nieuw account van iemand die wel vaker nieuwtjes van Utrecht wist te meldden. Vandaar ook dat dit serieus genomen werd door verschillende Utrecht supporters. Tweet vandaag dat het een mooie dag is. Als Utrecht vandaag een spelers ( Hendriks?) presenteert dan weten we in ieder geval hoe serieus we dit account moeten nemen.

1   9  
Das Phantom (BSR)

@Chris WM

Een zwaluw maakt nog geen zomer natuurlijk, maar snap wat je bedoelt. We gaan het wel zien, zou mij verbazen als ze nog een keeper willen aantrekken bij Utrecht.

3   4  
maarten

@john de beuker,

Het zit niet in het karakter van Nick om hommeles te maken. Zoals Het al eerder aangaf. We gunnen Nick een overstap maar er moet wel een prijs betaalt worden conform de marktwaarde. Ik geloof dat besef wel is ingedaald.

3   1  
Perino

Na een berg ellende het afgelopen jaar , wil ik graag eens positief nieuws horen , jammer voor Edwin de Graaf maar hij zal het afgelopen seizoen erg veel geleerd hebben als beginnend Hoofdtrainer .
Volgende seizoen zal er een elftal moeten staan die voor elkaar door het vuur wil gaan , die de mouwen op wil stroppen en maar 1 doel heeft , alleen WINNEN , dat moet bovenaan het lijstje staan !!

18   4  
ECG

Gelukkig worden deze onderhandelingen niet meer door Manders gedaan,anders was het weer een cadeautje voor Steijn zijn geweest!

12   7  
Beter de Laat dan nooit

Laat Steijn maar voelen wat de gevolgen zijn van al zijn laster richting NAC. Denkt hij in de toekomst misschien wat beter na. Al hoewel een narcist ben je voor je hele leven.

13   3  
John de Beuker

@Maarten

Ik vraag het me af. Haye was ook lange tijd een ideale schoonzoon, maar begon in de winter toch wat moeilijk te doen. Olij is een correcte gast, maar het blijft ook een broodvoetballer die gewoon hogerop wil.

5   9  
NAC nieuwe stijl

@chris, maar ook: hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat Kortsmit ook elders tekent.

13   8  
Vrolijke karel

Fuck steijn.

Minimaal 1.5 vragen aan die narcist

34   12  
Breda-mike

Maurice steijn word hier verweten dat hij NAC niet kan laten rusten..maar andersom is dat hetzelfde bij een groot gedeelte van de supporters dat hier reageert.
Laten we ook zijn naam hier niet meer noemen.

18   2  
Signase

@Breda-Mike:

Helemaal mee eens. NAC onderhandelt met Sparta en moet dat gewoon professioneel doen, zodat Olij door de voordeur kan vertrekken.

5   4  
Ivo

De hamvraag is: Heeft Olij een clausule in zijn contract waarin staat dat hij tegen een bepaald bedrag weg mag? Of mag NAC vrijuit vragen wat ze willen?


7   4  
John de Beuker

@BREDA-MIKE

Ik denk dat het klopt wat je zegt.

Al vind ik het heel begrijpelijk dat NAC-supporters willen reageren. Hen wordt voortdurend het bloed onder de nagels vandaan gehaald door Maurice en Sem Steijn.

Mochten er inderdaad bedreigingen aan het adres van deze twee zijn geuit door NAC-supporters, dan is dat vreselijk en dat keur ik helemaal af. Het gaat mij evenwel te ver om een paar gekken synoniem te nemen voor alle NAC-supporters, zoals door Maurice en Sem Steijn in de media wel gebeurt.

20   3  
TheBelg

Actuele marktwaarde van Olij is 700.000.
Nog 2 jaar contract. Je moet echt wel rond het miljoen uit kunnen komen, anders heb je gewoon slecht onderhandeld.

15   6  
Cool Hand

Wat een gelul over Steijn. Als Olij naar Sparta wil en NAC krijgt een acceptabel bedrag, iedereen blij.

18   1  
fvf6

Zo hoog mogelijk inzetten , en je poot stijf houden wij hoeven er niet van af , de andere clubs willen en zullen moeten betalen . En a.u.b. niet sentimenteel gaan doen met nick heeft het altijd goed gedaan bij NAC en we gunnen hem een transfer , nee keihard spelen zoals dat in de voetbalwereld hoort . Want ik denk dat buiten sparta en utrecht ook az hem zou willen hebben , zeker nu hij aangeeft weer terug wil naar zijn familie.

6   1  
Jamack

Olij wil dichter bij familie zijn. Kan. Maar hoe is dat te rijmen met zijn herhaaldelijk uitgesproken wens nog graag een aantal jaar in Spanje te willen spelen? Wachten tot zijn kinderen groot genoeg zijn lijkt me geen optie, dat duurt nog zo’n jaartje of 15.

17   7  
Jf

Ben het onderhand wel eens met Mike Breda.
Laat Steijn rusten vind het erg zielig worden en een hoog gehalte van Calimero gedrag. Hij kan zeker niet spiegelen maar dat is ook erg lastig.

Hij heeft ook goede eigenschappen, zie een mooie post van Ralf waarin hij een boek krijgt met een mooie boodschap. Veel spelers kunnen het wel met hem vinden.

Laten we ons op onszelf richten en ervoor zorgen dat de nieuwe spelers en huidige spelers zich wel thuisvoelen.

9   25  
NAC nieuwe stijl

@breda-mike

Vandaag Sydney weer in de vi. Haalt nog even uit naar Steijn en Manders maar maakt ook nog ongewild een compliment: “ we hadden de beste selectie van de kkd”. Dat is toch goed werk van mensen die 5 weken voor de competitie binnenkwamen, niks konden en er een puinhoop van maakten.

Overigens verlengden zij ook Olij vroegtijdig. Welkom geld voor NAC, evenals de opleidingsvergoeding die Bolonga ondanks tegenwerking van het management van Sydney ( met groot NAC hart) gaat overmaken.

Het wordt allemaal beter nu. Met echt NAC mensen aan het roer beginnen we maar eens even met eem tussenjaar waarin niks verwacht mag worden en alles wat misgaat aan de voorgangers ligt. Ik heb Steijn en Manders nooit over Eisinga en Tommie gehoord. Die ruimden de zooi gewoon op en haalden ondanks de Corona uitbraak gewoon 73 punten en de finale vd play offs.

16   2  
SjorsNac

Jammer voor sparta en Olij maar i.v.m. dhr steijn is een hier klootzakken toeslag van toepassing. Zeer blij dat Manders hier niet meer bij betrokken is als het goed is…
Hoofdprijs en niet minder.

3   4  
Devis

Dat het de club van MS is, zou de hoofdprijs extra lekker zijn. Langs de andere kant kun je NO de overstap ook gunnen op basis van de prestaties die hij voor NAC geleverd heeft. Hij hoeft zeker niet gratis weg..

16   0  
La matanza

Ik gun n o het allerbeste, maar om nu te gaan roepen dat hij veel voor nac heeft betekent betekent niet dat hij voor een appel en een ei weg hoeft. Gewoon de hoofdprijs, het is en blijft een zakenwereld waar geld verdiend moet worden ,zeker als nac nu de goede weg in wilt slaan.

12   6  
N1912

@NAC nieuwe stijl

Jij moet de politiek ingaan, bijzonder indrukwekkend hoe je een en ander zo weet te draaien dat het nog lijkt alsof Steijn een enigszins acceptabele prestatie heeft neergezet.

De feiten zijn natuurlijk dat NAC onder deze slechte trainer geen moment heeft meegedaan om directe promotie ondanks verreweg het hoogste budget. Daarnaast is het nogal triest dat je in deze positie over een heel seizoen nog niet eens vijf wedstrijden volledig kan domineren. De incapabele Steijn beschikt maar over 1 trucje. Leuk voor degradatiekandidaten voor op de korte termijn, maar bij andere clubs heeft zo’n man niets te zoeken.

Corona was ook al zo’n waardeloos en lachwekkend excuus. Tweederde van de Nederlandse profclubs heeft last gehad van flinke uitbraken. Enige verschil is dat slachtoffertje Maurice moord en brand schreeuwt en dit als excuus gebruikt voor de slechte prestaties, en letterlijk al die andere clubs de situatie accepteren zoals die is en overgaan tot op de orde van de dag.

De enige reden dat Steijn het uberhaupt een heel seizoen heeft uit mogen zitten in Breda was de walgelijke vriendjespolitiek binnen de organisatie. Binnen een normale sportorganisatie waarin sportieve prestaties lijdend zijn, was Steijn al veel eerder op staande voet ontslagen. Hij heeft er nog minder dan helemaal niets van gebakken.


29   2  
Ivo

@N1912

Steijn is iemand die tegenwicht nodig heeft in de organisatie. Een TD die hem strak houdt en ervoor zorgt dat hij op een normale manier met mensen omgaat en zich conformeert aan het sportieve beleid.

BIj NAC was zo iemand er niet. Steijn kreeg vrij spel van Manders. Lokhoff kwam later, constateerde meteen dat er een hoop mis was, maar kreeg zonder rugdekking van Manders geen voet aan de grond. Steijn negeerde Lokhoff totaal.

Steijn heeft veel fouten gemaakt, maar dit was mogelijk omdat er geen leiderschap en toezicht was. En dat is toch echt de schuld van de RvC en de directie.

3   1  
N1912

Ivo, dat ben ik volledig met je eens.

16   9  
Kinderkaartje

@NAC NIEUWE STIJL

De laatste dagen wordt er door een aantal mensen (zelfde mens met verschillende nicknames??) heel hoog opgegeven over Steijn, dat hij maar liefst 73 punten haalde, en ons helemaal tot de finale van de play offs bracht.

Nou nou. Wat een prestatie, met de hoogste spelersbegroting van de KKD. En wat hebben die 73 punten en de finale ons gebracht??

Exact nul komma nul. Niets, nakko, nada, niente.

7   11  
Tip

Zakelijke onderhandelingen dien je altijd los te maken van persoonlijke rancunes en randzaken. Dat hoort zo en anders kun je ook nog de deksel keihard op je neus krijgen. Buiten het NACse wordt er over de hele kwestie Steijn heel anders gedacht dan een grote groep NAC supporters denken. Sowieso komt het niet over als steeds iedere nuance ontbreekt. Daarom prima reactie van @Ivo vind ik.

Wij beslissen in deze transfer niet. Hellemons doet het werk. Of Olij wordt verkocht voor een bepaald bod wordt bepaald de oude en nieuwe aandeelhouders. En volgens mij mag Manders daarna nog steeds zijn handtekening zetten bij het kruisje.

Een belangrijk aspect in deze kwestie is dat Olij om meerdere redenen weg wil ! Wat die redenen zijn is in feite niet ter zake doende.

Volgens mij , supporter zijnde, denk ik dat een reële prijs voor Olij tussen de 700.000 en 1000.000 ligt. Dat dient Hellemons te gaan uit onderhandelen.

Komt er een deal dan heeft NAC een mooi bedrag wat ze goed kunnen gebruiken en Olij een prima volgende stap in zijn loopbaan bij een prachtige historische ereclub. Gaat Sparta niet door dan is er kans op een andere club maar zeker is dat niet.

3   3  
Mo

Zal tie net als haye zo ok wel gaan melken denk,en steijn zal ok wel gebeld hebben naar hem die droeftoever

8   13  
NAC nieuwe stijl

@kinderkaartje,

Wat het heeft gebracht!

Een ijkpunt, willen de nieuwe visionairs het beter doen dan heb je 76 punten en promotie nodig en geen kut argumenten om tijd te krijgen. We zijn een topsportbedrijf, niet de gemeente Breda.

Het heeft geen zin om je te laten overnemen om achteruit te lopen. Van een overname moet je sportief en financieel beter worden, anders is het zinloos.

17   3  
Mo

Is er ook nog ander nieuws?

Bijvoorbeeld over inkomende (verwachte) trainer, td, directeur en spelers?

11   4  
Kinderkaartje


@NAC NIEUWE STIJL

Nou ik ben blij dat ik mijn seizoenkaarten heb verlengd! Want we hebben een ijkpunt!

Joepie!!!!!!

We kunnen ons geluk niet op met ons ijkpunt! Het hangt bij mij breed in de huiskamer, ons ijkpunt!

Denk jij dat ASO den Haag nu feest aan het vieren is, want zij hebben ook een prachtig ijkpunt.
Ze waren er bijna. Mooi derde geworden en verloren op penalties.
Maar wel een ijkpunt!

Wat is dit nou voor kul argument, man. Een ijkpunt.
73 punten, dus vijfde in de competitie en tweede in de nacompetitie.
Helemaal niets dus.9   22  
NAC nieuwe stijl

Ijkpunt is niet 73 punten lieve jongen. De lat ligt op 76 punten, de lat moet omhoog NAC moet naar de eredivisie. Maar bij NAC=Breda beginnen ze al over tijd en structuur en organisatie. Heel fijn: er geldt maar 1 ding en dat is presteren.

Het moet beter, we hebben investeerders, we zijn verlost van "hand op de knip" V Aalst. Toch?

Of gaan we nu lekker tevreden zitten zijn met het feit dat we 8e worden maar baas in eigen huis zijn en dat de Hagenezen en de Grote 3 weg zijn en we echte investeerders en City hebben weggejaagd?

"" ja wij zijn uniek, wij kijken slecht voetbal, willen niet presteren, alleen bier zuipen en zeggen dat we het maar mooi geflikt hebben: baas in eigen huis en lekker boven aan in het rechterrijtje van de kkd, niemand maakt ons wat hee, want wij zijn NAC, wij zijn uniek en blijven gewoon zingen".

Kabbelen is sterven.

3   2  
Signase

@Ivo:

Rake observatie. Met 1 nuance: uiteindelijk waren de RVC en directie niet verantwoordelijk voor de fouten en tekortkomingen (zowel op menselijk en sportief vlak) van Steijn; dat was de persoon van Maurice Steijn zelf. Zo'n trainer moet je als BVO überhaupt niet willen aanstellen.

8   5  
scheppioni

Bravo Kinderkaartje !! Gij snapt het tenminste !
Verder mag ik hopen dat onze narcist ad hier zijn eigen niet meer mee mag bemoeien !?
Dus Olij nooit onder het miljoen laten vertrekken, desondanks dat sparta normaal een prima club is, zou ik als Nick toch maar eens goed nadenken want de houdbaarheid van pipo is in oktober 2022 al verstreken en gaat het weer ploeteren worden met drie keer trainen per week !
Het mee zitten in vier wedstrijden nu houdt op, dus Nick ben verstandig en ga dan voor meer stabiliteit mocht je ons prachtig NAC gaan verlaten !!??

7   5  
Umberto

Beste Mo,
Kijk het videootje van 20 mei nog eens terug.
S. Verkuilen legt hier in Jip en Janneketaal uit hoe het stappenplan gaat verlopen.
Jij hebt het al over spelers, trainers en directeuren.
Jammer joh....

3   1  
Sjonnie

Nick kan ook nog naar Volendam, dat is ook lekker dicht bij zijn familie en speel je ook voor een jaartje ere divisie.

10   3  
Kinderkaartje

Waarom zou 73 punten dan het ijkpunt zijn? En niet de 59 en de 8e positie die we nu hebben?
En het er in de eerste ronde kansloos vanaf gaan tegen ASO den Haag?

De sportief failliete boel is toch over genomen met 59 punten en twee play off wedstrijdjes?

Als die Van Aalst de boel niet zo lang had lopen en traineren en gedurende het proces de regeltjes naar zijn hand had gezet waren we een maand of 5 geleden overgenomen geweest.
Dan was er tijd geweest om iets van een organisatie neer te zetten, een AD & TD binnen te halen, een trainer aan te stellen en een elftal samen te stellen.

Door het eindeloos rekken en passeren van Crossminds is heel veel kostbare tijd verloren gegaan, waardoor de club NAC en NAC=Breda in een haast onmogelijke positie zijn gemaneuvreerd voor het komende seizoen.

Ik hoop dat eindelijk in plaats van het paniek voetbal dat onder Van Aalst c.s., Manders en Steijn werd gespeeld eindelijk gewoon eens naar de lange termijn gekeken wordt.

Gewoon top down een organisatie neer zetten.

Dan kun jij wel aan komen met je irreële eisen van 76 punten en promotie, maar ik zie toch liever dat er vanuit een visie wordt gewerkt, en iets opgebouwd gaat worden.

In plaats van weer Anco's Jansens, Lexen Immers en Dionnen Malone aan het werk te zien en dan of weer met lege handen en portemonnee eindigen, of een jaar later er net zo hard weer uit vliegen.

Je 76 punten zijn volstrekt arbitrair gekozen. Een kunstmatig ijkpunt, omdat dat jou toevallig goed uitkomt en je dan eind volgend jaar kunt zeggen: "told you so!" als het er minder zijn.

En die kans is heel groot.

6   5  
Tip

" Gaan werken volgens een visie en goede organisatie...." Is m.i. net zo goed een papieren waarheid als een ijkpunt dat is. Hoe dikwijls hebben we het al niet gehoord bij NAC , "we gaan werken met een andere visie etc. " En kwam er ooit iets uit ?

Kijk ik naar de historie bij NAC dan kwamen er resultaten en leefde de boel binnen en buiten heel de club helemaal op bij de plotselinge komst van de twee Polen, bij de plotselinge komst van Latchford, bij de komst van Bogdanovisch , bij de komst van Arnold.....
En ik kan nog wel even doorgaan.

We hebben gekozen voor NAC=Breda en we gaan hopen dat het nu met een visie en goede organisatie wel lukt. ( Overigens wie zijn we ? Alle supportersgeledingen of alle supporters ? Voor mij is dat een verschil.)

Laten we gaan hopen dat het gaat lukken maar dat een overgangsjaar nodig is nu begrijpt iedereen.

Het is mogelijk ,denk ik, dat als de nieuwe TD er is, het in de winterstop toch nodig blijkt te zijn om geld vrij te maken voor 1 of 2 kanjers van spelers. Zie boven.
In ieder geval moet het uiteindelijk op het veld gebeuren.

10   3  
Breda-mike

Nac wil bannis definief overnemen staat op twitter

2   1  
Mike

Heel simpel voor Sparta. Als je Olij haalt, ben je nu al zeker van nog een jaar ere. Wat is dat je waard?

5   1  
Badeend

Hij of zij die zichzelf "NAC nieuwe stijl" noemt, ziet alleen de symptomen, niet de wortel van het probleem. En wil dan vervolgens degenen die het probleem écht aan gaan pakken (namelijk een totaal gebrek aan organisatie, professionaliteit, leiderschap en visie door de gehele club) meteen opzadelen met bühne-doelstellingen die - wederom - alleen over symptomen en de korte termijn gaan.

Maar daar trap ik niet meer in. De Van-As-doctrine ligt nog te vers in het geheugen.

Wel doeltreffend vaak, trouwens, om op deze manier inderdaad je "NAC nieuwe stijl" op te zadelen met problemen die reeds lang geleden veroorzaakt zijn en door de vorige clowns alleen maar verergerd. Laten we hopen dat de meerderheid wél realistisch kan blijven denken. Vooralsnog is dat gelukkig zo.

8   1  
Nb.vos

kunnen we Hilterman niet bij eventuele deal betrekken?

4   1  
Malle

Helmond sport is aardig op dreef met aankopen voor volgend seizoen

5   3  
Hertog Jan

Gewoon 1,5 miljoen vragen. Niet minder. En voor Sparta er nog 3 ton bovenop zodat de afkoopsom van die kwal Steijn terug wordt betaald.

5   1  
die ne gast

@NAC Nieuwe Stijl
Het ijkpunt is niet Van Aalst 'hand op de knip'.
Het ijkpunt is Van Aalst en RvC 'we benoemen de hele tijd verkeerde mensen op belangrijke posities en laten de organisatie naar de kloten gaan'.

NAC=Breda heeft heel goed door dat nu investeren in spelers gewoon geld verbranden is. Eerst moet er een goede organisatie neergezet worden, daarna kan je pas investeren in spelers. De enige juiste methode en enig juiste volgorde en precies tegenovergesteld aan de Van Aalst / RVC methode...

1   0  
Hup NAC

Ik vind dat Olij wel op een hoger niveau kan presteren dan bij een club als Sparta met alle respect. Olij kan makkelijk bij een middenmoter of zelfs een subtopper mee. Ook heeft PSV op het moment wel een stabiele keeper nodig, aangezien Mvogo weg is en Drommel er niks van bakt, weet ik niet zeker of hij dat niveau aankan, maargoed. Zoals meerderen al zeiden, niet haasten en wachten tot er meer geïnteresseerden komen die wel onze vraagprijs willen betalen, want zelf vind ik 1,5 miljoen voor een keeper als Olij dubbel en dwars waard. Ik hoop dat hij bij een leuke club van goed niveau aan de slag kan, want hij verdient niets minder na 3 seizoenen sterk en stabiel keepen bij de Parel van het Zuiden!

1   7  
Ernie

Wat een lompe reacties weer. Ik denk dat Olij zelf wel bepaalt waar hij naar toe gaat.

3   1  
ome cor

$parta legt een bod neer, waarmee het spel begonnen is.
Uiteraard moet NAC de poot stijf houden.

Als we spelers bij ons laten rijpen en voor een fooitje laten vertrekken kunnen we beter meteen tweede divisie gaan spelen.
Laat maar zien dat we een prof club kunnen zijn.

2   1  
Stan

Ik zou het niet raar vinden als Olij naar Sparta gaat. Krijgt daar een basisplaats en speelt een Niveau hoger.

2   2  
Mcguyver

Prijs voor Sparta is 1,4 miljoen. Prijs wordt bepaald door meer dan de waarde die op transfermarkt wordt bepaald. Ook vermogen, noodzaak, alternatieven Sparta en wie troef in handen heeft mee laten wegen. Het ergste wat kan gebeuren als Olij nog jaartje blijft en dat vinden we helemaal niet erg.

1   3  
Noad1976

Hahaha die supporters hier. Olij pakt echt zijn spullen wel max 4
Ton is ie pleitte naar Maurice Steijn. En NAC tja kansloos met nac = breda amateurplan.

1   0  
Chaira

Gegroet iedereen op dit forum, mijn naam is Chiara uit Verona in Italië. Ik leefde 8 jaar gelukkig met mijn man met mijn kinderen totdat de dingen veranderden omdat mijn man een dame ontmoette die klant was op zijn werk. Hij begon late nachten te houden en toonde minder liefde en zorg voor mij en de kinderen. Het ging van kwaad tot erger toen mijn man besloot te scheiden vanwege de andere dame. Ik smeekte hem en deed alles wat ik kon om hem van gedachten te doen veranderen, maar hij was zo dol op de andere dame en hij stond erop om door te gaan met het echtscheidingsproces.

Ik vertelde mijn nicht over mijn huwelijksproblemen en zij adviseerde me contact op te nemen met een spiritist die haar vriendin ooit hielp haar huwelijksproblemen op te lossen. Normaal geloof ik niet in dit soort dingen, maar ik besloot contact met haar op te nemen omdat ik geen keus had. Ik vertelde haar mijn problemen en ze gaf me instructies die ik strikt opvolgde. Ze liet me ook beloven dat ik mijn getuigenis zal geven als het werk klaar is. Binnen 3 dagen veranderde alles toen mijn man het echtscheidingsproces annuleerde en zich verontschuldigde voor alle keren dat hij me pijn had gedaan. Hij verbrak ook elk contact dat hij had met de andere dame. Nu is er weer Vrede en liefde in mijn huis.

Ik wil koningin Zazi heel erg bedanken voor het terugbrengen van vrede en liefde in mijn huis. Ik hoop dat ze dit getuigenis te zien krijgt, want het was een van mijn beloften aan haar. Moge God je blijven gebruiken om de mensen van deze wereld te helpen. U kunt contact met haar opnemen via haar e-mail: queenzazi1000@gmail.com
of whatsApp: +447405594942

0   0  
Oscar

ok hier is het, een buurman gaf me het contact van deze man toen ik echt echtelijke hulp nodig had. Ik had een serieus probleem in mijn huwelijk omdat mijn vrouw zo dol was op drugs en ze een man had die haar van deze drugs voorziet. ze verliet mij en onze zoon om bij de man in een andere stad te gaan wonen, maar met de hulp van dokter Okosu kon ik mijn vrouw terugkrijgen. Dr. Okosu vertelde me dat de genoemde man mijn vrouw manipuleerde met een soort spirituele krachten. Maar nu is alles in orde, ons huis is vrediger en zoeter dan ooit. Mijn vrouw is nu een goede vrouw voor mij en een goede moeder voor onze zoon. En ze stopte ook met drugs en verbrak alle contact met de slechte man. Allemaal dankzij Dr Okosu. Dit getuigenis is een van mijn beloften aan hem. U kunt ook contact met hem opnemen. Hij is erg krachtig en ik weet zeker dat hij je zou helpen bij het oplossen van elk soort probleem. Zijn e-mail is: drokosu01@gmail.com en whatsApp +2348119663571

0   0  
Zixin

jongens lezen mijn korte verhaal over hoe koningin Zazi mijn vriendje terugkreeg na 9 maanden scheiding. Ik zal proberen zo beknopt mogelijk te zijn. Mijn vriend was verliefd op mij en we woonden samen. we waren al van plan om te trouwen totdat de duivel in ons leven kwam met de hulp van een familielid dat zonder reden tegen je relatie was. ze gooide een spreuk (voodoo) over mijn man alleen maar om hem me te laten haten en verbrak onze relatie, maar koningin Zazi kon helpen de betovering ongedaan te maken en mijn vriend terug naar mij te krijgen. Op dit moment leven we gelukkig samen en onze bruiloft is over 2 maanden. Dank u, geweldige vrouw van God. Moge God je blijven gebruiken om de mensen van deze wereld te helpen, Amen ... Haar e-mail is: queenzazi1000@gmail.com whatsApp: +447405594942

0   0  
Camila

Mijn naam is Camila, ik woon met mijn man in Venezuela. Mijn man was een chronische bedrieger. Hij wil me altijd pijn doen met andere vrouwen, inclusief vrouwen die minder mooi zijn dan ik. Let wel, hij was nooit zo. Hij was vroeger een lieve, liefhebbende en zorgzame echtgenoot, maar plotseling veranderde hij en ik kon geen reden vinden waarom hij veranderde. Het gebrek aan respect was zo groot dat ik bijna mijn huwelijk opgaf. Maar ik vond een oplossing toen ik verschillende getuigenissen op een forum zag over een man genaamd Dr Okosu. Mensen getuigden van verschillende goede werken die hij voor hen heeft gedaan. Ik besloot hem een ​​proefperiode te geven, ik nam contact met hem op en hij kon me helpen. Hij vertelde me dat mijn man onder sterke macht stond. Hij was in staat om de macht te breken en mijn man te bevrijden. Mijn man is terug naar de liefdevolle en zorgzame man die hij altijd is geweest. Hij steunt me nu in alles en we gaan nu op vakantie. Ik ben zo gelukkig. Dank u meneer. Zoals ik beloofd heb, zal ik deze getuigenis blijven delen zodat de wereld weet wat voor goeds je hebt gedaan. Zijn e-mailadres is drokosu01@gmail.com en whatsApp is +2348119663571

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen een leven hadden opgebouwd en het de harten van de kinderen zou breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in juli met mij te werken en als resultaat van al zijn geweldige werk is Collin naar huis teruggekeerd, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Dank je! neem alsjeblieft contact op met Dr Ilekhojie als je huwelijksproblemen hebt en wees gerust om hulp te krijgen WhatsApp op +2348147400259 of stuur hem een bericht via e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden waarna ik denk dat het uitliep op een breuk. Hij komt niet meer thuis. Dit deed me zoveel pijn omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via zijn directe telefoonnummer of WhatsApp +2348147400259

0   0  
Imelda Diamante

Ik ben blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden had gevraagd om van me te scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van mij en het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Beatrice Ulloa

Ik heb de afgelopen 3 jaar en 8 maanden last gehad van vleesbomen en sindsdien heb ik een reeks behandelingen ondergaan, maar er was geen verbetering totdat ik getuigenissen van Dr. Ilekhojie tegenkwam over hoe hij verschillende mensen van verschillende ziekten over de hele wereld, toen nam ik ook contact met hem op. Na ons gesprek stuurde hij me wat kruiden die mijn vleesbomen doen krimpen en mijn kansen om zwanger te worden vergroten. Met zijn instructie heb ik de kruiden 8 dagen gebruikt en ik werd gevraagd om naar het ziekenhuis te gaan waar mijn arts de vermindering van de grootte bevestigde. Binnen 14 dagen was de firboid verdwenen. Nu ben ik al 8 maanden weg en ik kan niet wachten om moeder te worden. Mijn hart is zo gevuld met vreugde. Het is alleen mogelijk omdat ik de moed had gehad om Dr Ilekhojie te vertrouwen, hoeveel mensen me ook hebben bedrogen. Praat alsjeblieft met hem als je vleesbomen of een andere ziekte hebt en hij zal je helpen met zijn krachtige kruiden. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp hem op +2348147400259

0   0  
Samantha

Goede dag ben Samantha Gray:
Heb je hulp nodig om je ex-vriend of vriendin terug te krijgen, hulp om ervoor te zorgen dat je man of vrouw alleen van je houdt? Neem contact op met dokter Ogundele. Deze man is een eerlijke spreukgieter die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht. Mijn man ging vreemd met een andere vrouw en zijn houding veranderde, maar dokter Ogundele bracht hem terug voor mij. Neem contact met hem op via WhatsApp, Telegram of Viber Chat: +27638836445. Hij bracht mijn man terug zoals hij had beloofd en zijn krachten zijn onschadelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in