Wij gaan niet opzij

Stadiondeuren open tijdens Feyenoord – NAC

Italo

NAC biedt supporters die naast een (uit)kaartje hebben gegrepen voor de halve finale van de KNVB beker tegen Feyenoord een alternatief. Supporters zijn welkom om het duel in het Rat Verlegh Stadion te bekijken.

De run op de 1.200 kaarten in De Kuip was enorm, waardoor veel supporters teleurgesteld afdropen of zelfs al teleurgesteld waren voordat ze uberhaupt een poging konden doen een kaartje te kopen. Vanwege deze gigantische vraag naar toegangskaarten voor de halve finale, organiseert NAC nu in eigen stadion een evenement.

In het eigen Rat Verlegh is het duel met Feyenoord voor 3.750 supporters live te volgen op groot scherm. Zo is er toch de mogelijkheid om onder het genot van een biertje, tussen de NAC supporters, deze wedstrijd te aanschouwen. Eerder werd een dergelijk initiatief (destijds overigens gratis) ook uitgerold toen NAC in de finaleronde van de play-offs tegen Willem II speelde.

NAC vraagt een toegangsprijs van € 6,- voor dit evenement. Vandaag kunnen leden van de Club van 1912 een ticket bemachtigen. Morgen zijn de tickets verkrijgbaar voor seizoen- en clubkaarthouders.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
EEN TIKKIE NAAR HET ZUIDEN - PODCAST #6 18 reacties
Volgend bericht
Feyenoord-NAC uitverkocht 79 reacties
72 Reacties
185   41  
sjef de gevulde koek

Snap dat er veel teleurstelling is maar kom nou niet met boycotten enz Wij mogen trots zijn op deze wedstrijd en laten we dat nu met z'n alle vieren. Het is misschien niet voor iedereen goed gelopen maar je kan het nooit goed doen. Iedereen wil gaan en iedereen met een NAC hart heeft recht zoals sponsoren, vrijwilligers en 1912. We kunnen niet allemaal gaan.

38   147  
BBart

Boycotten! 6 euro? Gratis als goedmakertje inclusief gratis consumpties!

37   135  
John

Slap aftreksel, nog geld aan willen verdienen ook.
Eerst de trouwe supporters in de kou laten staan en dan nog extra geld willen verdienen over de rug van deze supporters.
Schaam je heel diep NAC!

35   130  
Oosterhout

Boycotten!!

185   41  
sjef de gevulde koek

Snap dat er veel teleurstelling is maar kom nou niet met boycotten enz Wij mogen trots zijn op deze wedstrijd en laten we dat nu met z'n alle vieren. Het is misschien niet voor iedereen goed gelopen maar je kan het nooit goed doen. Iedereen wil gaan en iedereen met een NAC hart heeft recht zoals sponsoren, vrijwilligers en 1912. We kunnen niet allemaal gaan.

32   99  
Molenschot Loco

Te triest voor woorden!!! Een regelrechte belediging voor het hondstrouwe NAC publiek!!!!

78   21  
Ibio

Echt super van NAC!

Jammer dat het EUR 6 kost.
Oplossing: alle sponsoren -die de plekken van de echte supporters inpikken- sponsoren dit,
zodat niemand die 6 euro hoeft te betalen.

45   11  
Verlegh

Eens met Sjef.

Natuurlijk is het jammer voor de grootste groep die niet meekunnen naar de Kuip (door fouten van NAC), maar ook zonder die fouten was dit het geval. De vraag is veel groter dan het aanbod.

Je kan als supporter er nu voor kiezen om in die boosheid te blijven hangen en dit te boycotten, maar je kan ook je teleurstelling (dit overigens terecht is) opzij zetten en ervan genieten dat we in de halve finale staan.

20   62  
Awaydays

Ze verdienen al een godsvermogen aan dit potje voetballen uit in de kuip! Dit bovenop de balans als bonus. Er werd al met een scheef ook gekeken, hoe ze de trouwe supporters hebben behandeld, tegenover de vrijwilligers en sponsoren! Nu dit zeg... tegen over 1912 en trouwe supporters. Kan niet hè NAC!!! ?
Waar is dat gastvrije en Bourgondische gebleven? We zijn/ of waren toch een volksclub

3   23  
Bbart

@Italo(BSR) , kaartjes verkopen mag hier, maar als bsr crew ons op het thuisvak wijzen wel???

61   4  
Da Huge

Ik vind dit wel een tof alternatief. Maar geef aub SCC kaarthouders dan gewoon gratis plekken... kom op zeg.

80   2  
Ouwe Spionkop

Leuk dat ze dit organiseren voor de liefhebbers.
Maar ik ga wel lekker in de kroeg kijken.
Lekker warm, goed bier en geen smerig Amstel slootwater in plastic glas voor woekerprijs.

35   1  
7Hills_Rules

Als 1912 kaarthouder vanmorgen natuurlijk ook naast de pot gepist. Kan gebeuren want iedereen wist dat er ontzettend veel vraag was naar deze kaarten.

Wat wel erg vreemd is dat er maar 192 kaarten in de verkoop zijn gegaan vandaag en dat deze bij de administratie al voor 9.00 uur werden verkocht.

Nu een alternatief aanbieden is natuurlijk geen slecht idee. Ik zou echter willen voorstellen dat NHG de 22.500 EUR (3750* 6 euro) betaald. Dat halen ze dubbel en dwars terug uit de bierverkoop.

37   8  
Leur-1912

Nou veel plezier iedereen. maar hier pas ik dus echt voor.

18   4  
Verlegh

Ik neem aan dat er door NAC een bus geregeld is voor de vrijwilligers die geen kaart hebben kunnen bemachtigen voor de wedstrijd om hier naartoe te kunnen gaan.

39   1  
Breda-Loyal

Ik snap je beredenering Sjef, maar voor de supporters die op regelmatige basis uitwedstrijden bezoeken en de krochten van de 1e divisie dit jaar weer hebben mogen meemaken is dit figuurlijk een trap in je ballen.

Dat er dan negatief wordt gereageerd op schermen als alternatief in het stadion is dan niet heel gek.

14   8  
Louiske

Ze hebben wat extra geld nodig omdat Willem Weijs een advocaat heeft ingeschakeld :-)

3   3  
brasilia

Hoe lang heb je dan de tijd als seizoenskaart houder om de kaart te kopen voordat ze in de evt losse verkoop gaan?
En welke tribunes zijn open en hoe / waar komt het scherm te staan. Ook hetzelfde als destijds tegen WII?

43   11  
Simpson

NAC komt nu met een "goedmakertje" waar je NAC kunt kijken voor 6 Euro en een duur slecht pilske.
Nou NAC..., stop hem maar in je reet ( dan voelen jullie ook eens hoe dat voelt). Ik voel me als 1912-lid ook genaait. Ik ga wel met echte vrienden ergens (de Beyerd) anders kijken. Met dit soort oplossingen maken jullie het alleen maar erger.

46   3  
De broer van de buurman

Ik ga lekker de stad in, en ik hoop met mij veel medesupporters. Veel leuker dan zittend naar een scherm kijken voor 6 euro.

HupNAC!

79   11  
Pedr0tje

Daar stond ik dan op een maandagavond in de regen tegen jong ajax. Heel het land afgereisd naar uitwedstrijden maar nu er een wedstrijd is waar ik bij MOET zijn krijgt 1 of ander bobo voorrang ze zijn helemaal gek geworden. Als er zo word omgegaan met trouwe supporters dan kan het bestuur echt de tering krijge. Sorry voor mn taalgebruik maar ben woedend momenteel.

31   74  
JohanB

Wat een gezeik zeg, ben blij dat NAC de mensen zonder kaartje nog tegemoet komt. En gratis? Wat denk je zelf, dat NAC de boel open gooit voor niks? Al het personeel en andere faciliteiten die betaald moeten worden dan? Denk je dat dat scherm voor € 0,- daar wordt weg gezet?

Dit bewijst maar weer eens hoe dom veel van de mensen zijn die hier reageren! Wordt volwassen en zet jezelf over telleurstellingen in het leven heen. Als je een echt zo een grote supporter bent als dat je denkt dat je bent dan had je wel in de kuip gestaan (zoals ik sta). Maak jezelf niet groter dan je bent, en vraag jezelf af waarom je geen kaartje hebt. Dat komt niet door NAC, maar dat komt door dat er nog minimaal 1.200 mensen een grotere NAC supporter zijn dan dat jij zelf bent omdat je geen kaartje hebt!

20   7  
Dutchbird

Tussen die 3750 man op de tribune bij NAC zullen niet veel vriendjes van Eisenga zitten (ook wel aangeduid als vrijwilliger want dat bekt beter), want die zitten op de plek in Rotterdam waar een deel van onze 1912 leden had moeten zitten.

27   19  
sjef de gevulde koek@BSR

Promoot dit aub en nu ophouden met dat gezeik. Alle achter dit team en hopen op de finale.

29   2  
Hop


@JohanB

Dus die vrijwilligers (waarvoor ik heel veel respect heb dat ze vrijwilligerswerk leveren) zijn nu grotere supporters? Of de sponsoren waarvan de meeste nog nooit een uitvak hebben gezien zijn opeens grotere supporters? Of de extra kaartjes die uitkaart+ houders konden halen voor hun vriendjes zijn grotere supporters?

Kortzichtig zeg

16   28  
JohanB

Hop
Wie zegt dat die vrijwilligers niet naar elke wedstrijd gaan en het land door reizen voor NAC? Iedereen denkt nu bij een vrijwilliger aan iemand die 1x per maand 2 uurtjes iets bij NAC doet zoals het kantoor schoonmaken en geen wedstrijd van NAC volgen. Deze vrijwilligers maken elke wedstijd het stadion klaar d.m.v. spandoeken en andere attributen. Ruimen ook alles weer op, en volgen NAC iedere wedstrijd op de voet.

Zelfde geld voor deze sponsors, dit zijn echt geen sponsors die blind per jaar een paar tientjes in NAC stoppen en niet naar NAC omkijken. Ook deze sponsors volgen NAC op de voet en gaat alles bij onze club aan het hart.

Dus ja, NAC heeft veel meer aan de inbreng van deze mensen dan aan jongens die 10 keer per jaar enkel in een uitvakje staan te roepen.

25   1  
Hop

@JohanB
Dus die vrijwilligers doen t zelfde als de supportersgroepen? Hebben we dus 4-500 man die zich bezighoudt met het onderhoud van stadion, ophangen vlaggen etc. Geloof je het zelf? Respect voor degene die het doen en deze mensen verdienen het om als eerst overal een kaartje te krijgen. Maar 4-500 man is natuurlijk regelrechte onzin.

23   1  
Breda-Loyal

JOHANB

Ik ken redelijk veel van de vrijwilligers die bij NAC rondlopen ( wiens werkzaamheden soms niet worden opgemerkt ) en vanuit dat "kamp" hoor ik ook sceptische geluiden dat het niet zuiver is verlopen met kaarten verdelen

36   19  
Forever076

Aangezien er zo kortzichtig wordt gedaan plaats ik het hier ook maar, met de toevoeging dat de gemiddelde sponsor van NAC sponsort vanuit liefde voor de club en supporters zijn die er veel geld in pompen in plaats van zomaar bobo's:

Wat een onzin dat er allemaal gesjoemeld zou zijn met de kaarten. 234+89+84+84+168+168+183=1010. En vannacht waren er nog 190 kaarten te krijgen.
234 = Supportersvereniging
89 = Breda Loco's
84 = Fr0nt76 en Stiching Vak G
168 = sponsors en vrijwilligers
183 = Uitkaart+
Kortom, nog 190 kaarten waren beschikbaar voor de Club van 1912 en de rest is verklaarbaar verdeeld. Ook is het dus onzin dat er allemaal kaarten extra zijn besteld bij Uitkaart+ houders. Heb zelf gekeken na de geruchten en dit kon niet eens voor gekoppelde accounts zonder Uitkaart+. Alleen voor gekoppelde accounts met Uitkaart+. Helaas krijgen de sponsors geen business seats zoals bij normale uitwedstrijden. Dan kan je hun toch niet opeens niks bieden. Dat zou in het slechtste geval ten koste gaan van sponsorcontracten en indirect veel geld kosten. Over de vrijwilligers valt te discussiëren, maar ik snap goed dat mensen die zich belangeloos voor de club inzetten juist in een wedstrijd die ze anders niet zeker bij kunnen zijn een keer een beloning krijgen. Eentje waar het bloed echt sneller van gaat stromen. Ook de drie supportersgroeperingen zetten zich gigantisch veel in voor NAC. Je had maar eens je gezicht moeten laten zien bij hun en je handen uit de mouwen moeten steken voor je club en je had in één van hun bussen mee kunnen reizen. Of nog simpeler, gewoon elke uitwedstrijd gaan. Dan had je gisteren zeker op tijd je kaartje kunnen krijgen als Uitkaart+ houder. Stop toch met dat Calimero gedrag en denk rationeel na als je een keer buiten de pot pist. Waarschijnlijk zijn de meeste van die zeikerds niet eens bij Sparta Nijkerk geweest. Daar was namelijk voornamelijk de vaste kern. Kom gewoon mee naar NEC. Zijn nog kaarten voor te krijgen en dan kan je mooi jouw club steunen..

5   0  
DunErwt

De run op de 200 kaarten moet het zijn

11   1  
TpT

Tja, enigszins begrijpelijk dat niet iedereen een kaart kan bemachtigen natuurlijk.

Dit gedoe in het stadion lijkt me vooral om dan toch maar iets aan te kunnen bieden, maar persoonlijk vind ik dit meer gepast voor een eventuele finale van play-offs of zelfs beker. Een finale is een feest op zich. Een halve finale is dat voor mij toch nog niet, los van het feit dat NAC erin staat een wereldprestatie is natuurlijk.

Dat ervoor betaald moet worden laat mijns inziens vooral zien dat degene die deze beslissing genomen heeft nog steeds niet begrijpt hoe NAC supporters in elkaar zitten. Open de deuren voor niks en je verdient bakken met geld aan drankomzet. Maak een afspraak met NHG hierover om te zorgen dat NAC er een zelf ook centje aan overhoudt. Nu kost het 6 euro en loopt het gros te mopperen wat weer een negatieve tendens teweeg brengt. Dit is gewoon flauw. Bewaar die commerciele insteek maar bij het onderhandelen met zaakwaarnemers.

22   12  
Tombola Breda

Wat kunnen sommige toch weer overdreven emotioneel reageren zeg. Er zijn 10.000 (misschien wel meer) mensen die proberen om 1200 beschikbare kaarten te krijgen. Dan maakt het weinig uit hoe je de verdeling doet, je kans op een kaart blijft minimaal. Door het op te delen in fases gaat je kans op een kaart omhoog, maar procentueel gezien is dat alsnog marginaal. We maken ons nu dus enorm druk over het feit of je kans op een kaart 0,12% is of 0,47% (uitgaande van 600 kaarten voor clib1912) Die 160 vrijwilligers waar iedereen over valt heeft 0,016% invloed op je kans op een kaart...

Ik ga lekker in de kroeg kijken op 5 maart. Want daar had ik mij sowieso al op ingesteld. Maar voor 6 euro in het stadion is ook gewoon een prima en gezellig alternatief.

19   8  
brian

Slap alternatief. En nog betalen ook.
Schaam je NAC, ga de stad wel in.
Normaal bier in een glas.

35   7  
WillyG

6eu entree en een bier uit een plastic beker. Na deze belachelijke kaartverkoop ga ik mijn geld ergens anders heen brengen, lekker in de stad!

7   3  
Balletje

En dat entree investeren we in een speler voor seizoen 2020/2021?

14   1  
Baosje

gooi het stadion open aan de lange zijdes en één korte
zet grote schermen weg , en laat gewoon iedereen gratis naar binnen

wedden dat je dan méér dan 3750 toeschouwers in je huis hebt ... moet je aan eind van de avond eens kijken wat dit je opbrengt aan drankverkoop

dan hark je net zoveel binnen als nu € 6.00 opeisen

10   6  
Breda F2

Prima, dan maar zo. We maken er het beste van!!

23   6  
The Don

Entree + zure pils voor een kutprijs. De alom bekende bonus malus regeling van NAC voor haar supporters.

Gelukkig hebben we een clubraad!

22   11  
Spionkop

Ik heb misschien een leuk idee. Kunnen we onze vrijwilligers en sponsoren misschien een gratis plaats aanbieden voor dit evenement? Om eens wat terug te doen voor die mensen.

Oh nee.... wacht..... we geven ze wel een kaart voor de FUCKING halve finale van de beker!

Schandalig! Honderden echte NACCERS lopen misschien wel de wreedste wedstrijd van hun leven mis door dit wanbeleid.

Er zou maar 1 groep voorrang moeten krijgen, en dat is de club van 1912. Verder gewoon de kassa open gooien bij het stadion, wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en dan maximaal 1 kaart per man. Dit is gewoon zwaar KUT!

Ps. Ik ben zelf geen lid van club van 1912.

18   14  
de beul van etten

Je kunt nu wel gaan zeiken, maar de situatie is nu eenmaal zo. Feyenoord stelt maar 1200 kaarten ter beschikking, NAC heeft intern bv met club van 1912 en SV's afspraken erover.

Van die 6 euro entree en pils die ik moet afrekenen beland ik niet in de bijstand, net zoals vele van jullie met mij ook niet. Laten we er gewoon een feest van maken, ja NAC verdient wat euro's aan het groot scherm in't stadion. Maar laten we vooral niet vergeten dat ons cluppie alle steun en euro's kan gebruiken.

Kappen met zeiken, schouders eronder en blik op oneindig. NOAD.

16   40  
Ernie

Echte supporters betalen met liefde 6 euro!!!!

19   1  
Moppernac

Ik kijk wel thuis op Fox sport.
Kacheltje en biertje erbij + in de rust een frikandel en bitterballen en hopen op een overwinning

12   3  
WiSe1979

Ik snap dat zo'n scherm er niet gratis komt. Maar je hebt ook nog horeca omzet om de kosten te dekken. Kweek nou eens een beetje goodwill bij je supporters. Zonder deze supporters waren de sponsorinkomsten namelijk maar een fractie van de huidige inkomsten. Want de supporters kleuren NAC; ook in de bare tijden waarin we momenteel leven. ...Maar tegen de tijd dat een verdwaalde Fries dat allemaal begrijpt zijn we al lang een grijze muis in de KKD.

Ik ben lid van 1912, ik pis naast de pot, ik ga thuis kijken.

16   0  
Bommel

Waarom konden ze dit 3 in Tilburg wel gratis aanbieden, toen ze daar Ajax uit boycotten? Kosten van het scherm (5.000 e) worden met gemak terug verdiend door de drankomzet. Ik kijk wel in d'n Bommel.

5   3  
@Bommel

Dat komt omdat de drank omzet naar NHG gaat en niet naar NAC. Als NAC er iets aan over wilt houden of breakeven wilt spelen moeten ze een kleine bijdrage vragen.

10   0  
Bommel

De drankomzet in Tilburg gaat naar de Bonheur Horeca Group. Maar die organiseerde het event dan ook. Maar waar het ook naartoe gaat, er is een partij die duizenden euro's extra geld binnenhaald door dit extra evenement, dat niet contractueel is opgenomen. Die partij dient dan logischerwijs mee te betalen aan dat scherm. En nogmaals, zo'n megascherm huren kost 5.000 euro, geen 25.000 euro!!

9   1  
F3

En dan moet de verdeling voor de evt finale kaarten nog beginnen.....

18   1  
Otjes

NHG verdient teveel aan Nac uberhaupt, NAC moet zsm horeca weer in eigen hand nemen.

22   10  
Ollie bier halen

Als vrijwilliger, lid van supportervereniging, lid van club van 1912 en ook nog sponsor ook geen kaartje. Jammer, maar gun iedereen die wel kan gaan zijn plezier. En ben er gewoon bij in het Rat Verlegh stadion. Niet zo zeiken hier anders ga maar naar de zusjes. Hup NAC en hopen dat we nog een keer naar de Kuip kunnen op 19 april!

14   8  
Leurenaar

Betalen we gvd nog niet genoeg!? De hondstrouwe aanhang wordt weer geacht om de portomonee te trekken. Ik zeg massaal naar de stad ipv betaald kijken in het stadion.

17   3  
Tello Takx

Die enge calvinistische koopmansgeest om overal een armzalig slaatje uit te willen slaan is kennelijk de sloot overgewaaid godsamme. Dit schraperige voorstel om voor een habbekrats naar die pot voetbal van NAC te mogen komen kijken in ons eigenste huis staat haaks op de Bourgondische gastvrijheid waarop elke Brabander zich op voor wil laten staan, toch? Had dan 25 piek gevraagd, dan had ik me niet weggezet gevoeld als een klein kind dat blij moet zijn met dooie mus maar verder niet moet zeiken. Denk even na voortaan, wees empatisch en doe aan klantenbinding als je dan per sé commercieel wil denken. Zet de deur gewoon open voor iedereen met een NAC-hart want dát bindt de banden met supporters die jullie zo hoog in het vaandel dragen. Zogenaamd dan.

12   0  
Nicky

Stadje... Dok19... lekker bier uit glas.. rn na de winst al gelijk in de stad!

Win - win

15   28  
Sjef de gevulde koek@bsr

Wat een trieste zure mensen komen hier toch op deze site man man. Nooit is het goed altijd maar zeiken om te kosten. Eerst de kaartjes dan de 6 euro en ga zo maar door. Hakken in het zand ik kijk wel ergens anders wat een kleuters. Bsr doe er wat aan aub en promoot dit positief anders staan we straks weer voor lul in heel Nederland als er maar 250 voor een groot scherm zit.

2   0  
CoCo

Ook die site, voor Live stadion kaartjes, doet het niet!

14   1  
DunErwt

@sjefdgk

Het is maar hoe je met supporters omgaat. Je kan voor 0, 0 euro een cafe inlopen en je bier is goedkoper en smaakt beter. En je zit droog mocht het regenen.

14   2  
D'N Klaagmuur

@Sjef: wat heb je toch altijd het hoogste woord. Wanneer was jouw laatste uitwedstrijd? Denk dat ik het antwoord al wel weet...

Ik heb zelf met heel veel GELUK een kaartje kunnen bemachtigen vanochtend, maar zou er na deze gang van zaken niet over pijnzen om entree te betalen om in de kou in een leeg stadion naar een scherm te turen als ik ook in een volle kroeg in de stad kan gaan kijken.

NAC moet gewoon zoals andere clubs met puntensystemen of brons/silver/goldcards e.d. zodat de meest trouwe supporters bij dit soort wedstrijden niet naast de pot pissen. Is de eerlijkste manier van kaarten verdeling.

4   17  
Sjef de gevulde koek@de klaagmuur

Helmond sport uit. Mag ik nu wel of niet na de Kuip van jouw ?

7   21  
Sjef de gevulde koek@dn klaagmuur

Leuk zo’n systeem voor 1 zo’n wedstrijd per 5 jaar. Maar geloof mij maar alle die hards die altijd gaan zitten echt wel in het uitvak. Of denk je dat onze 2 dames in gebreide trui er niet zijn? Dus aub ophouden met huilen.

5   16  
Sjef de gevulde koek

En ik hoop van harte dat er 3750 man een feest van maken maar als ik hier zo lees zal door al dat geklaag wel niks terecht komen en dat is heerl jammer

17   0  
Leur-1912

@ Sjef de gevulde koek.

Je kan wel lekker positief blijven en dat siert je. Maar ik voel me gewoon genaaid. Kom al jaren bij Nac en pak vaak mijn uitwedstrijden mee. ben lid van 1912 en van de suppprtersvereniging maar pis hier naast de pot.
Dat kan natuurlijk gebeuren maar de manier waarop vind ik belachelijk. slechts een hand vol kaarten ging in de verkoop. dat kun je mijns inziens gewoon niet maken.

Ik gun iedereen veel plezier tijdens de halve finale (waar dan ook)

Maar ik beleef dan liever de wedstrijd met vrienden in een kroeg met lekker bier voor een normale prijs. in plaats van een winderig leeg stadion met veel te duur bier in een plastic beker.




19   2  
ome cor

Waardeloze actie van NAC

Clubliefde wordt slecht beantwoord.
Ik hoop dat de Bredase horeca hier beter op in gaat springen.

9   4  
Adnac

Een belachelijk laag aantal plaatsen wat Feyenoord ter beschikking aan NAC supporters. Als we volgend jaar weer eredivisie spelen, met gelijke munt terug betalen. Niet meer dan 150 Feyenoord supporters toe laten, liever nog NUL

13   3  
Marcel

Ons niet gezien in een leeg stadion lauwe amstel drinken in een plastic beker voor de volle mep. Lekker de stad in.

8   0  
RaraNAC

Nog meer arme eenlingen voor deze wedstrijd? Er zijn er vast meer die maar 1 kaartje van de groep hebben en nu twijfelen wat te doen.
Handelen mag hier niet. Dan maar een spannende blind date?

19   3  
Die ne gast

Kaartverkoop was weer typisch NAC.
Vriendjespolitiek is belangrijker dan goed beleid.

Ik was er niet bij, maar vind dat de mensen die er bij AZ-uit bij waren hadden sowieso recht op de halve finale gehad. Heb hier een vies gevoel aan overgehouden.
Ik ga liever in de kroeg kijken dan in het stadion.

11   1  
F3 naccer

Lekker sfeervol ook 3750 man in een verder leeg galmend stadion....

27   1  
Rob

Lekker in de stad kijken. Sponsor de plaatselijke horeca wel ipv die uitkaaiers van nhg

9   1  
naccer076

Boycotten!!

5   0  
Simone

Boycotten

1   1  
Gampel

3750 * 6 EUR is 21.000 EUR om een schermpje te huren. Daarnaast mag je ook nog eens de hoofdprijs betalen voor een biertje. Na de schandalige verdeling van de kaartjes is dit ronduit schofterig. Niet de moeite doen om extra kaarten te regelen of daadwerkelijk iets te doen voor de supporters, nee NAC wil de mooie sier maken over de rug van die supporters.
Meneer de directeur kan maar beter per direct opzouten want van dit soort eikels wordt ik heel erg misselijk.
Weg met die friese nono die werkelijk niet begrijpt hoe voor je supporters klaar te staan.
Weg met die ongelooflijke eikel!
21.000 EUR voor een schermpje, dan moet je wel knettergek zijn pffff....

0   0  
Tram

Bieromzet alleen is al genoeg om het gratis te maken. Schandalig dit.

1   1  
The Cosmic Gate

Goede middenweg, maar waar-om €6 entree....ik vind dat toch best wel veel . Al neem ik aan dat er een groot deel de clubkas in zal gaan ?

1   0  
Wim

Was in nu 6 euro, belachelijk goedkoop.

Laad alle berichten na dit bericht in