Wij gaan niet opzij

Stem op Een Tikkie naar het Zuiden voor de Voetbalpodcast Award 2023!

Das Phantom

Een Tikkie naar het Zuiden maakt kans op een prijs. Onze wekelijkse podcast is namelijk één van de kanshebbers van de Voetbalpodcast Award 2023 en de stembussen zijn tot en met donderdag 15 februari geopend. Help jij ons aan het eremetaal?

Geniet jij ook iedere week van de radiostem van Levien, wiens winterdepressie eindeloos lijkt te duren? Luister jij ook graag naar de analyses van Yannick, die nog slechter voorspelt dan de lokale waarzegster op de kermis?.Voel jij als jonge supporter je belangen goed verwoord door Thijs 2, die meer bier drinkt dan hij nuttige dingen zegt? Of kijk jij iedere week weer uit naar de positieve insteek van Thijs 1, die inmiddels officieel tot moraalridder is geslagen? Laat dan je waardering blijken en breng je stem uit.

Een Tikkie naar het Zuiden is genomineerd in de categorie ‘Fan-podcast’ in de Keuken Kampioen Divisie. 75% van het eindoordeel wordt bepaald door stememen van het publiek. De overige 25% wordt bepaald door voetbalpodcastmakers. De podcast met de meeste stemmen krijgt de categorie-prijs uitgereikt. De drie podcast met de meeste stemmen per categorie maken ook kans op de Voetbalpodcast Award 2023.

Stem uitbrengen 
Je stem uitbrengen is heel eenvoudig. Via deze link kan je per categorie een winnaar selecteren. Het is niet verplicht om bij iedere categorie iets in te vullen, maar uiteraard zouden wij het tof vinden als je op Een Tikkie naar het Zuiden stemt in onze categorie. Breng jij je stem uit? 

Breng hier jouw stem uit en help ons naar het podium 

Bron:
B-Side Rats
45 Reacties
10   3  
GuntherNAC

Wat betreft die trommel.

Ik stel voor dat we volgend jaar met een vol uitvak naar Doetinchem afreizen en met zijn alle 90 minuten lang op vuvuzela's gaan staan blazen. Gewoon puur omdat het kan.

Regelen jullie de vuvuzela's Bsiderats?

2   4  
HUPNAC

Weet iemand wat de nieuwe blessures zijn van deze week?
Jensen nog on the move?

6   7  
Das Phantom Deze gebruiker is een admin

@HUPNAC

Eerst stemmen, dan zeggen we het pas.

5   4  
Gilze

Gestemd, ook de enige podcast die ik luister overigens, de rest dus maar leegelaten ;)

5   4  
4Lantijntje

@GILZE

Hier precies hetzelfde gedaan!! 💪💪

0   3  
HUPNAC

@Das Phantom

Dan is het alweer oud nieuws. Deze stand is bijzonder volatiel

0   1  
BP

Ex-nac:

Anouar Hadouir heeft zijn post als assistent-trainer bij RKC Waalwijk verlaten. De voormalig profvoetballer begon afgelopen zomer als de assistent van hoofdcoach Henk Fraser, maar na een korte periode hebben beide partijen besloten om uit elkaar te gaan.

3   1  
Henri

ESPN gaat m.i.v. komend weekend nagenoeg alle wedstrijden rechtstreeks uitzenden.

2   4  
Koos Waslander

@Henri

Prima nieuws, maar voorlopig blijf ik toch gewoon even de gestreamde wedstrijden bekijken. Ik kijk wel lekker link uit voordat ik mijn geld aan die laaielichters uitgeef.

Dit had ze al jaren geleden kunnen doen. Maar nu het gemor steeds luider wordt kiezen ze toch maar eieren voor hun geld.

Ik heb geen enkele moeite met geld uitgeven voor goede content ( vetaal oa voor Viaplay, F1TV, MotoGP, Netflix en Amazon Prime), maar ESPN heeft het bij mij goed verbruit en komt er voorlopig niet in.

3   2  
Henri

Beste Koos, iedereen maakt hierin natuurlijk zijn eigen keuze. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan brengen. Meerdere camera's of niet, ter plaatse verslaggever of niet. Ik heb in het verleden ook wel eens naar die Turk gekeken, maar elke keer als ik naar de WC was of bier ging halen was er gescoord, maar geen herhaling. Soms 88 minuten gekeken, maar geen goal gezien, die wel was gevallen.
Ik wens je waar dan ook veel kijkplezier en hoop dat het plezier niet door onze eigen boys wordt verstoord. We zullen het zien. Hoep NAC!

2   2  
Wanny

Ik word nog niet direct enthousiast van het ESPN nieuws. Je kunt op je vingers natellen dat je volgend seizoen wedstrijden op zaterdagmiddag en allerlei doordeweekse avonden gaat krijgen.
Die vaste prik vrijdag 20.00u vind ik nu net het enige voordeel van de KKD.

7   2  
Ouwe Spionkop

Gestemd maar graag weer de volgende keer met Levien met zijn uitgesproken mening waar ik gaar naar luister.
Deze aflevering is het maar slappe hap.
Sorry mannen.

0   1  
1 van de 2

Gestemd, was ff zoeken, alleen luister ik geen enkele podcast, maar vooruit, kleine bijdrage lever ik graag.
Weet namelijk wel hoeveel werk het is.

1   1  
Pietjebel

Gestemd
Na het uitloggen krijg k iedere x

Foutieve combinatie of account is geblokkeerd
Moet ik iedere een nieuwe w8woord aanvragen
Meer mensen last van ?

Net ok de gegenpressing podcast geluisterd
Die joost kraak daar toch aardig blanco dat hij het altijd maar opneem voor bepaalde mensen van nac en altijd de blessures maar de schuld geeft

1   1  
BredaF2

Gestemd!

@pietje bel, Joost sloeg even de spijker op z'n kop. Het gaat niet goed binnen de staf en dat mag gezegd worden. Hoezeer ik de oude kliek ook waardeerde, ze zijn het echt aan het begaaien.

3   1  
Molenschot Loco

GEEN LEVIEN? GEEN STEM!!!

0   1  
Pietjebel

Juist

0   1  
SjorsNAC

Gestemd, wel het minste wat je kunt doen om waardering uit te spreken!

5   1  
VakGBaard

Geen Levien, geen stem #FreeLevien

0   1  
Ray

Gestemd!

3   1  
Gjoewie

Henri > Ik was afgelopen vrijdag in het stadion, ik heb de hele wedstrijd van begin tot einde gezien, ik ben niet een keer bier wezen halen en toch heb ik ook geen enkel doelpunt gezien!

0   1  
Mike Zonneveld

@ ***

Weet iemand hoe ik in contact kan komen met Stichting Vak G? Ik mis nog een kalender van Brammetje B.

Alvast bedankt

5   2  
Theoden King

Gestemd uiteraard.

Ik hoor overigens op die andere podcast dat er in onze technische staf een nogal cynische sfeer heerst. Dat is na zoveel teleurstellende seizoenen overal in en om de club het geval.

Toch vind ik het zorgelijk. Cynisme blijft het terrein van gestaalde supporters in het stadion en op fora als deze. Laat ze in de dugout in hemelsnaam professioneel blijven en desnoods vertrouwen acteren.

2   2  
Rubenac

@ Zonneveld

info@stichtingvakg.nl

2   3  
Gjoewie

Theo > Cynisme in de technische staf ontstaat uit een combinatie van factoren. Een factor is wanneer de trainers vinden dat de spelers inferieur zijn, vooral aan het niveau waarop ze zelf gespeeld hebben. Een andere factor is wanneer de trainers niet de spelers krijgen waarom ze gevraagd hebben en/of alleen de spelers krijgen die de technisch directeur hen in de maag splitst.
Geen van de factoren draagt bij aan een goede werksfeer. Niet voor de trainers, maar ook vooral niet voor de spelers.
Als je afgelopen vrijdag de eerste helft tegen de Graafschap zag, dan had een enkel doelpunt een wereld van verschil kunnen maken. NAC was superieur, maar het ging (nog) niet goed. Het ontbrak in de afwerking. Tot deze wedstrijd was NAC nog niet echt met pressiespel tot in het strafschopgebied van de tegenstander doorgedrongen, dus wijt dat aan gebrek aan ervaring. Was er een doelpunt gevallen, dan had dat zeker een reflectie gehad op het vertrouwen van de spelers en daarmee ook het spelplezier. Want je ziet heel eenvoudig dat dat ook ontbreekt bij onze jongens.
Vervolgens werd er verkeerd gewisseld, twee middenvelders eruit en niks ervoor terug. Lucassen ging centraal spelen. Meteen werden we overlopen door de Graafschap. We mochten blij zijn met een punt. Iedereen snapte toch dat de Graafschap met Seuntjens in de spits va banque ging spelen? Je moet dan zorgen dat je de tegenstander zo ver mogelijk van je eigen doel houdt. Door er een controlerende middenvelder bij te zetten. Maar die haalde JP er juist af. Lekker cynisch!
Alsof ze niet wilden winnen.
Nogmaals: geen kwaad woord over die Rojo, hij speelde naar behoren, maar als je toch de afdankertjes van FC Almere moet halen om je eigen team te versterken... Met twee of drie dragende spelers erbij speel je met deze selectie elk ander team in de KKD van de mat. Maar die kwamen niet. Daar word je toch cynisch van?

5   3  
Ouwe Spionkop

Ik ben cynisch over heel NAC.
Er klopt maar weinig meer van.
Een trainer die voetbal laat spelen dat niemand wil zien, er blijven maar blessures komen (Jensen nu al geblesseerd?), Amstel en alleen halve liters, al 5 jaar KKD, trommels in het uitvak, een uitvak waar je je voor schaamt, waar is de beloofde transparantie en communicatie?, nog steeds geen relingen op de tribunes en ga zo maar door.
Er klopt gewoon geen hol van!

8   5  
BasSnelden

Wat een gluiperd die Blaauwhof! Steeds maar roepen dat Nac klote is en steeds maar roepen dat Bac van Eindhoven en Helmond makkelijk moet winnen… Bah bah! Niet realistisch en smerig want dan kan tie achteraf altijd zeiken en zagen! Lekker Maurice Steijn in z’n reet zitten via tussenpersoon Ralfje. Wat een ratten. Geen mensen die nac wat gunnen in ieder geval

5   3  
Sjak

NAC = Ziek, enorm ziek,,,
Zelfs tijdens van Paal was het niet zo'n zooitje, de club wordt gerund door mensen die er totaal geen verstand van hebben, de supporters worden weggejaagd door wanbeleid. De horeca, NHG is knettergek geworden en nu hebben jullie bside-rats pyromaan Levien op een zijspoor gezet.
Ga allemaal maar lekker carnavallen in het stadion vrijdag. Ik ben er niet.
NAC, zonder bier te drinken moet je soms al spouwen!

0   1  
markenaa

Ik vind Ben altijd wel zinnige dingen zeggen maar die wordt helaas niet genoemd?

10   3  
GuntherNAC

Wat betreft die trommel.

Ik stel voor dat we volgend jaar met een vol uitvak naar Doetinchem afreizen en met zijn alle 90 minuten lang op vuvuzela's gaan staan blazen. Gewoon puur omdat het kan.

Regelen jullie de vuvuzela's Bsiderats?

1   2  
markenaa

Ergens hoop je dat dat beeld en idee wat je over de technische staf van NAC hebt niet klopt en dat het wel een top sport staf is met uitzonderlijke kwaliteiten die aanvullend zijn op ieder type hoofdcoach. Een staf die ook het individu beter maakt, spelers helpt doorontwikkelen en het liever winnen dan gelijkspelen in de ploeg brengt.

En dan doet de gegenpressung podcast een eerste boekje open over de "stijl" van de staf...

Ps dat het niet uitmaakt of er in staf en selectie Nederlands of Engels gesproken wordt weet ik zo net nog niet.

Hoe goed is het Engels van de buitenlandse spelers en hoe goed is het Engels van de technische staf? En hoe goed is dat alles bij elkaar? En hoe goed is het Engels van de elftalbegeleider?
Allemaal op topniveau bij zowel spelers als begeleiding? Of aanpoten en Engels met Bredaas accent?

Zoveel vragen... en zoveel zaken die voor succes of gekloot in de marge zorgt

2   2  
Paul Soeters

GUNTHERNAC: Dat is een zeer goed en tevens ludiek idee. Als je dat negentig minuten doet, heb je geen tijd om dingen te ondernemen zoals afgelopen jaar waardoor de wedstrijd werd gestaakt. Dat zullen ze in Doetichem zeker waarderen.

6   3  
BasSnelden

Gehaalde spelers zijn over het algemeen zeer behoorlijk en/of hebben op hoger niveau elders wel gepresteerd (Kemper, Omarsson, Martina, Garbett, Vandenberg, Leemans, Sejdiu, Koscielnik, Omgba, Haugen, Garbett, Jensen, Janosek en Royo). Dat het er nog niet genoeg uitkomt heeft zeker te maken met steeds 3/4 van deze gasten in blessure. Cynische staf helpt zeker ook niet. Maar Van Gastel heeft er zelf ook alle belang bij dat het omdraait, dus die zal alles geven. Blaauwhof zeikt alles af, wat er ook ondernomen of gedaan wordt. Blaauwhof gebruikt verkeerde en valse bronnen (echte Nac’ers!) die er baat bij hebben dat het weer onrustig wordt in Breda.

Gewoon gezamenlijk de schouders eronder, in de organisatie en op tribunes en internet. Geen gezeik en de strijd aangaan met Eindhoven, Cambuur, Groningen en de rest!

5   5  
HUPNAC

We hebben er weer 1 bij.
Jensen. Toch 90 minuten blessurevrij geweest. Bikkel

4   1  
DenTinus

Goede zaak. Shirtsponsor OK verlengd het contract met NacBreda.

6   1  
Matc

Het is vrijdag een must om snel te scoren. Eindhoven komt niet naar Breda om te voetballen, de kracht ligt bij hun verdediging en ze zullen er alles aan doen om zo lang mogelijk de nul te houden en de foutjes bij NAC af te straffen. Dus van minuut 1 vol gas naar voren en scoren. Dat afwachtende voetbal gaat echt in ons nadeel werken vrijdag. Gas erop!

1   2  
Paul Soeters

MATCH: Eindhoven komt niet naar Breda om te voetballen? Ik denk dat zij gewoon hun normale spel kunnen etaleren. Waarvoor moeten zij dan "echt" bang zijn? Die tijd zijn we ver voorbij. Ik denk dat het gewoon een gelijkwaardige wedstrijd gaat worden. Al zitten zij wel in een wat mindere fase, maar toch. Nee hoor, de uitslag kan simpelweg alle kanten uit. Laten we "hopen" onze kant uit.

1   1  
BasSnelden

Eindhoven is inderdaad een vervelende counterploeg. Halen opvallend elk jaar de play-offs. Kunnen vrijuit spelen want club zonder druk. Wij moeten het team steunen en hopelijk valt het kwartje onze kant op. Zit die Mart Lieder, die grote spits, trouwens ook weer bij Eindhoven? Joey Slegers en die Kokcu zijn ook linke spelers. Wordt spannend.

0   1  
Nacrat

Iemand nog 2 of 3 kaarten over voor morgen?

5   1  
Matc

HUPNAC, wat loop je nou weer negatief te zeiken, hij is er morgen gewoon bij. Wordt echt zo chagrijnig van dat soort types als jou.

2   3  
Ouwe Spionkop

Klopt het dat er opgeroepen is morgen verkleed te komen?

0   1  
jimcp

Gestemd. Beste KKD Podcast.

0   4  
ome cor

Tenenkrommend:
Jean Paul van Gastel beklaagt zich, via het toetsenbord van Yadran Blanco, over de dramatische trainingsvelden (door de regen).

Klinkt als: indekken voor het niet halen van de vereiste drie punten vanavond.

2   1  
Peter13

@Ome Cor

Is het indekken? Edwin de Graaf heeft het jaren geleden ook al eens laten optekenen. Toen ging het volgens mij niet over regen, maar over een enorm verschil in ondergrond tussen trainingsvelden en stadion - en dat dat blessures in de hand werkt. Dus het verhaal is voor mij niet nieuw.

1   1  
Breda vooruit

Hopelijk veel slingers en papier snippers en veel gezang als ze het veld op komen en nu eens 100 procent achter NAC.
En dat heel de wedstrijd.
Alaaf veel bier en kut roepen

Laad alle berichten na dit bericht in