Wij gaan niet opzij

Sydney van Hooijdonk verlaat NAC

Thiestemberg

Spits Sydney van Hooijdonk heeft (voorlopig) zijn laatste wedstrijd in het Geel-Zwart gespeeld. De talentvolle aanvaller verkiest een transfervrij vertrek boven een langer verblijf in Breda. Vergelijkbaar met Mounir El Allouchi kondigen van Hooijdonk en NAC alleen een vertrek aan, zijn nieuwe club is nog niet bekend.

Het vertrek van het jeugdexponent komt niet geheel uit de lucht vallen. De jonge spits wilde graag in de basis spelen, die garantie kon trainer Maurice Steijn hem echter niet geven. Het aantrekken van Bilate en later Ralf Seuntjens maakte het perspectief van van Hooijdonk ook niet bepaald beter. In het officiele statement vanuit NAC geeft van Hooijdonk aan dat deze beslissing een zware voor hem was. Hij is er wel van overtuigd dat dit op dit moment de beste keuze was met oog op zijn eigen carrière

Toch is er vanuit NAC ook meermaals de wens uitgesproken om van Hooijdonk langer vast te leggen. Dit is dus uiteindelijk niet gelukt. Van Hooijdonk kwam dit seizoen tot 28 wedstrijden waarin hij vijftien keer scoorde en twee assists afleverde. Deze cijfers maakte hem topscorer over het seizoen 2020/2021. Zijn totale inbreng voor NAC blijft voor nu dus beperkt tot 23 goals in 70 wedstrijden. Wij wensen Sydney veel succes met zijn verdere carrière .

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Column: Het NAC landschap 43 reacties
Terug naar overzicht
185 Reacties
265    
BATI

Van mij had hij mogen blijven.

Maar al die onrust die er altijd om hem heen hangt (papa) kan me ook gestolen worden!

39    
Breda1912

Doodzonde.

41    
Nacman

Sidney weg Steijn blijft dan helaas nu wel een spits van 20 plus doelpunten halen.

116    
Gman

Tsja. Kapitaalvernietiging van de bovenste plank. Seuntjens en bilate gaan geen knaken opleveren. En nu SvH helaas ook niet meer. Wellicht is Sydney niet de meest begaafde spits, maar met die schamele minuten die hij heeft gespeeld er toch 15 in knallen.. Chapeau.
Veel succes met het vinden van een nieuwe club! En tot over een paar jaar😄

147    
Ikke

2 jongens uit de eigen jeugdopleiding vertrekken gratis....hier gaat goed was mis. Wens ze beide veel suc6 !!

-139    
Rubenac

Steijn bokhond!!!!!

Opdonderen voordat je nog meer ellende veroorzaakt.

Egocentrische zak, alle woede gericht op jou en je falen.

Altijd wijzen naar een ander ,maar ik en vele met mij mee wijzen met 10 vingers naar jou.

Mijn seizoenskaart blijft in de broekzak, pas als jij weg bent laat ik mezelf weet zien.

Stap op en donder op naar ADO of Vvv.

265    
BATI

Van mij had hij mogen blijven.

Maar al die onrust die er altijd om hem heen hangt (papa) kan me ook gestolen worden!

52    
KC

Heel jammer. Maar zat er aan te komen na dit seizoen.
Sidney is nog geen top maar heeft zeker nog potentie. Afmaken in de 16 en een uitstekende vrije trap. Mee voetballen moet nog beter.
Maar zeker potentie om verder te groeien.
Succes

64    
Jaanus

Jammer.
Het positieve is wel dat papa Pierre dan ook niet meer continu zich overal mee bemoeit, want dat liep volgens mij ook de spuigaten uit

32    
DenN

Ondanks dat hij mij niet altijd kon bekoren toch behoorlijke statistieken.

Bedankt en het ga je goed!


15    
Johnny1912

Bedankt Sydney!

Denk voor beide partijen het beste. Ik ben benieuwd of hij het ergens anders waar gaat maken of dat ook deze jongen in het rijtje jeugdspelers komt die nergens het laat zien. Aan de clubs zal hij altijd wel komen mede door zijn pa.
Maar dan moet hij het ook nog laten zien. Meijers was hier ook een periode een aardige speler. Kijk waar die jongen hier na terecht is gekomen. Ik neig met Van Hooijdonk toch naar hetzelfde toe. Zeker als hij naar het rechterrijtje Eredivisie gaat, hij is nog minder dan Stokkers bij wijze van spreken voetballend.

28    
Frietjemet

Jammer dat het niet gelukt is tussen beide partijen.. Sidney heeft het prima gedaan, maar dat mensen hem zo hoog hebben zitten heb ik nooit begrepen. Ik wens Sidney heel veel succes in de toekomst. De onrust die hij meeneemt met zijn vertrek vind ik dan wel weer prettig. Tijd voor Pierre om bij een andere club zijn mening te laten gelden, ik werd daar namelijk doodmoe van.


Hup NAC!

16    
MrChin

Voor beide partijen prima. Buiten zijn naam en prima trap was het verder geen toevoeging. Als je trainer een topscorer er niet wilt inzetten zegt dat iets over zijn kwaliteit. Ik heb er zeker plezier aan beleeft en gun hem dan ook een goede toekomst.

Sydney bedankt en succes!

67    
Steefl

Doodzonde. Of hij ooit een topper wordt weet ik niet, maar een jongen van de club die zo makkelijk 15 goals maakt gratis laten weglopen is gewoon mismanagement. Wat je er verder ook van vindt.

14    
Josjosjos

Thanks, Maurice

15    
Janus

Ontzettend jammer dat we een makkelijk scorend talent laten gaan. Ik denk dat het een foute keuze is... Maarja, geen enkel perspectief voor Sydney met deze trainer.

Maar toch vind ik het ook een lastige, hij is niet de beste voetballer. Als we aankomend seizoen promoveren en Seuntjens of Bilate er per ongeluk 20 in pist horen we niemand ergens meer over.

63    
Chris W.M.

"Toch is er vanuit NAC ook meermaals de wens uitgesproken om van Hooijdonk langer vast te leggen."

Na de video van vorig jaar september waarin Sydney aangaf te blijven, heeft NAC geen enkele aanbieding meer gedaan. Dan kun je wel de wens uitspreken dat hij blijft, het was enkel voor de bühne.

Het stukje over in de basis willen spelen zet ik mijn twijfels bij. Ik heb hem volgens mij namelijk dat ook nooit horen eisen. Natuurlijk vind hij dat hij alles moet spelen, dat vind elke speler. Maar hij wilde het vertrouwen voelen van de trainer, dat hij hem ziet als een volwaardig selectie lid. Dat heeft hij niet gevoelt. I.p.v. aan de slag te gaan met hem om er een betere voetballer van te maken werden zijn mindere kanten enkel benadrukt. Dat irriteert mij nog steeds het meest aan Steijn. Zijn onvermogen of onwil om met de jonge spelers aan de slag te gaan en ze beter te maken. Nee, liever 4 daagjes trainen zodat de ervaren spelers fit blijven....

22    
Kees

Goed beleid van NAC maar niet heus

-6    
Nacfan

Bedankt Sydney en hadoe Piere!

12    
Henri

Begrijpelijk, je kunt wel blijven wachten. We zijn bij NAC de derde week ingegaan na afloop van de competitie. En.... de evaluatie moet nog plaatsvinden. Nieuwe club Sydney, gokje......... Almere.

21    
Boxer

Gelukkig, Steijn blijft ( cynisme knop aan)

37    
Dave

Schandalig behandeld, totaal verkeerd gebruikt en veel te weinig speeltijd gekregen. Wat een afgang om zo'n jongen van de club gratis te laten lopen.

16    
geelzwartwit

Jammer ik had hem graag samen met Seuntjens Bilate en Schalk een zeer strijdbaar ,over mijn lijk alles voor de club, blok zien vormen. Nog een standin voor Schalk erbij in de vorm van een kleine behendige technische spits en voorin waren we klaar geweest. Sydney had dan wat opgeleverd en aan NOAD bij je spitsen zou het niet liggen.

Sydney succes bij je volgende club ik kan me voorstellen dat je het liever anders had gezien.

"Toch is er vanuit NAC ook meermaals de wens uitgesproken om van Hooijdonk langer vast te leggen". Neem ik niet al te serieus en zie ik als "'aan ons lag het niet excuus".

47    
N1912

Ik ben die incapabele Haagse kneuzen zo stront en strontzat. Gewoon potentiële miljoenen die ze hier laten liggen uit persoonlijke wrok en rancune. Gadverdamme zeg.

Ga inmiddels al heel wat jaartjes naar NAC, maar mijn aversie tegen beleidsbepalers is nog nooit zo groot geweest. Bij iedere andere Nederlandse profclub was de wanpresterende Steijn ook al lang en breed ontslagen. Maar hier niet hoor, hier maakt vriendjespolitiek de dienst uit. Om te kotsen.

24    
HupNAC!

@chriswm, er lag wel degelijk een aanbieding. Maar die vond “ zijn management” te laag.

23    
Rat uit Rijen

Dat je topscorer gratis de deur uitloopt is natuurlijk te gek voor woorden. Met MS zitten we zometeen met een bejaarden elftal, waar de eigen jeugd volledig over het hoofd gezien wordt. Wat je verder over SvH ook vindt... Dit kan never nooit de ideale oplossing zijn. Ik wens Sidney in ieder geval een hele mooie carrière en hoop hem ooit weer in het Rat Verlegh terug te zien!

7    
SjorsNAC

Jammer, en kan alleen maar hopen dat het de juiste keuze is voor beide parijen.

19    
Willem Naccerski

Voor de goaltjes is het jammer , maar qua voetballen moet er nog heel wat bijgespijkerd worden .
Plus het gezeur van Papa Pierre helpt ook niet erg mee .
Maar gun hem wel succes bij een volgende club .

8    
Becherovka

@Henri,

Als die naar Almere gaat, dan weet ik het niet meer. Kan me niet voorstellen dat hij naar een directe concurrent gaat. Al heeft Almere eerder wel aangetoond jeugdige spelers te kunnen ontwikkelen.

-21    
Bertus

En hier is hij dan de eerste miskleun van Lokhoff , hoe kan die man zich zo in de zeik laten nemen?
Ook de ruggengraat van een slak vrees ik.
Hier zie ik toch een paralel met Cees Lok en Pierre destijds, resultaat Pierre weg en een paar maanden later die Lok de laan uit.
Hoe kunnen de aandeelhouders en wij als supporters en sponsoren toelaten dat dit kan gebeuren?
Er zijn geen woorden voor.
Hoe kan een Steijn die zo opzichtig heeft gefaald en zijn aversie tegen Pierre niet kon verbergen en dit uitvreten op zijn zoon in het zadel gehouden worden.
Het misselijkmakende karakter en achterbakse gedoe van Steijn maakt dat onze club af gaat glijden naar een niveau van structureel KKD.
Ik zeg nu ook met pijn in mijn hart meteen mijn sponsorschap na vele jaren op, ik wil geen deel meer uitmaken van deze macht wellustelingen en macht misbruikers, ben er helemaal klaar mee en er zelfs kapot van hoe er met kapitaal wordt gesmeten en met eigen kweek wordt omgegaan.
Te schandalig voor woorden.
We namen een glas deden een plas en alles bleef zoals het was.....

21    
geelzwartwit

''Als een spits scoort dan speelt hij"

Aldus Ton Lokhoff, Technisch Directeur Betaald Voetbal Vereniging NAC


Soap episode nr. 0760 is weer begonnen

23    
Frans

Jammer maar dit zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen .
Ik gun die jongen het beste maar walg van de lobby rond zijn persoontje en dat mag zijn vader zich in het bijzonder aanrekenen .

24    
@steijnout1

Gefeliciteerd Maurice,

Het heeft wat langer geduurd dan je had verwacht maar het is je gelukt de clubtopscorer weg te pesten ....

7    
Jos de Wit

Ben benieuwd of tie zich ook zo kinderachtig gaat gedragen als ie bij zn nieuwe club ook op de bank gezet wordt

8    
Vlag

Who's next, Thom Haye ??

23    
Rob

Het zal toch niet zo zijn dat we echt nog een seizoen naar dat laffe voetbal van Steijn moeten kijken?

-13    
Vlag

Ik denk Fc Twente !!!

17    
Jammer

Hier is wel een vervanger voor te vinden. Gaat je alleen meer geld kosten dan dat hij gebleven was.

42    
Ouwe Spionkop

Ik ben er nu helemaal klaar mee.
Een trainer die de topscorer, de vrijetrappenspecialist en vooral het kapitaal van de club op de bank houdt voor een 34 jarige middenvelder. Een trainer die Sidney compleet vernedert door heb in de laatste minuut in te laten vallen.
Sidney bedankt en succes.
Steijn oprotten en heel snel!

2    
Paulus

Dan ben je ook van zijn pa af .zal rust geven.nou maar weer wachten op ton met een verklaring ooo nee die heeft niks te zeggen

16    
Chris W.M.

@HupNAC!

In september ja. Daarna is er geen nieuwe aanbieding meer gedaan. Ondanks dat in het persbericht gesproken werd over het feit dat men "snel met elkaar om de tafel" wilde gaan zitten.

12    
Beest

Tsjaa 28 wedstrijden -15 goals.

Opzich zijn dat prima statistieken maar iedereen kan zien dat hij gewoon niet kan voetballen .

In het spel bij nac moet je als spits gewoon goed kunnen voetballen. Kijk naar een amoah/salmon. Poepon kon ook wel een balletje aan nemen.

Als je als spits een bal niet kan aannemen ga je het in NL simpelweg niet redden.

Sydney moet naar Italië gaan. Daar moet een spits alleen puur in de 16 dodelijk zijn en maakt het verder geen reet uit wat je doet

10    
Ouwe Spionkop

En opnieuw zit er iemand met de duimpjes te kloten.
Wel opvallend dat het steeds in het voordeel van Steijn is.

20    
Bas

Bedankt Steijn. Kapitaalsvernietiging hoofdstuk zoveel. We mogen wel blij zijn met zo'n trainer....

19    
The Cosmic Gate

Ik kan dit pas accepteren / een plekje geven als er iets van positief nieuws komt , hoe dat maakt me niet meer uit.
Mounir, Sydney beide echte NACers weg, en niks dan rommelen binnen de club dat incl domme uitspraken van MM enz.
Hoe / wat speelt er binnen de club nu ? Wil je SCs verkopen moet je wat terug geven hè

18    
keesje ketting

tsjaaaaa geen verrassing
voetballend niet goed, maar fantastische trap en dito instelling, ben benieuwd hoe ver die hem nog gaan brengen.
zijn technische vaardigheden gekoppeld aan ontbreken van ( handeling) snelheid gaan hem in mijn optiek stapje hoger opspelen. Wel jammer dat een Bredase jongen ons NAC gaat verlaten

21    
RICHARDPRAHA

Die gaat opduiken in het oosten van het land, bij Heracles of Twente.

Zijn pa was voetballend weinig beter op die leeftijd, maar in die familie genen zit blijkbaar toch een enorme bewijsdrang en discipline om gedurende een hele loopbaan beter te worden, zou mij niks verbazen als SvH dezelfde ontwikkeling gaat doormaken als zijn pa. Ik zeg niet dat hij Oranje gaat halen, maar zou me niks verbazen als hij bij clubs gaat spelen die wel een paar nivea'tjes hoger zijn dan ons NAC.

19    
Toontje

Had beter de trainer op straat kunnen zetten

17    
Ikke

Daar waar spelers gaan.....gaan er ook weer spelers opstaan !

12    
Toontje

Mounir en Sidney worden door Tim verwelkomt

6    
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Heel erg jammer dit, maar begrijpelijk. Voor spelers als Sydney kom je naar het stadion! En wat een geweldige mentaliteit heeft hij immer getoond!!! Een voorbeeld voor velen!

Hopelijk zien we hm snel weer terug in Breda, onder een trainer die wel de bal in de 16 durft te pompen.

16    
Jf

Langzaam gaat onze club verder naar de klote. Svh was niet onomstreden terwijl zijn statistieken gelijk zijn aan die van zijn vader.
Mounir was ook een kind van de club en beide lopen gratis de deur uit. Dit terwijl er met contracten gestrooid werd om Malone, Immers, Maria vast te leggen.

Het verhaal van Hooijdonk is misschien afgelopen maar Steijn en Manders gaan door als een stel olifanten in een porselein kast.
Waar een aantal jaar geleden de visie was om op het geld waarde te creëeren is dit nu al klaar. Alleen Kaj de Rooij die onder Steijn niet beter geworden is nog iets waard. Haye en Olij gaan ook nog weg mark mij words.

Verlaat het zinkende schip de supporters eten het allemaal wel want ja die willen gewoon een avondje uit.

11    
Rbull076

Steijn bedankt :(

21    
Wanny

Of we hem gaan missen zullen we komend seizoen wel zien.

Wat ik niet ga missen zijn de oeverloze discussies hier op de site over Van Hooijdonk, de constante stroom aan tendentieuze artikelen in BNDeStem over die jongen en dan ook nog zijn vader die op de achtergrond een duit in het zakje doet.

Er is nu duidelijkheid en hopelijk kunnen we met z'n allen verder.

Voor Lokhoff is dit denk ik ook een goede zaak. Als goede vriend van de familie Van Hooijdonk kan ie hier moeilijk objectief in zijn.

10    
D’n Dijk

Heel jammer, maar laten we wel reeel blijven, team Sydney was in de winterstop natuurlijk al op een transfervrij vertrek uit. 😉

Hopelijk heeft Sydney de goede beslissing genomen en slaagt hij bij een mooie club!

20    
Ivo

Sydney is voor ons gewoon een prima spits waar nog groei in zit. Stel hem 38 wedstrijden in de KKD op en hij schiet er 20-25 in.

Natuurlijk heeft hij ook zo zijn beperkingen, maar op dit niveau heeft iedere speler die. En Sydney is nog jong, die 30+ ers gaan echt niet meer beter worden.

Dat zo'n jongen gratis wegloopt is natuurlijk een aanfluiting.

De gifbeker is nog niet leeg, vrees ik. Wat een gezeik allemaal.

4    
[email protected]©

Jammer, maar begrijpelijke keuze van Sydney.

Maar hij had pas echt clubliefde gehad wanneer NAC iets aan hem had kunnen verdienen.

8    
Marti

Heel jammer dat SVH weggaat , had liever gehad dat alles wat uit den haag kwam was vertrokken , en ben tevens wel benieuwd wat TOn lokhoff hierover mee kan delen naar de supporters toe ! Wan t eigen Bredase spelers lopen gratis weg , de mln vloeien in een putje weg , en ton wilde ze toch behouden , hoop niet dat hij is gezwicht Voor die vier handen op een buik manders en dat trainertje,

7    
Nonkel Frans

Jammer voor de jeugdige supporters uit de regio. Sydney was hun held en daarmee ook een publiekstrekker.

De NAC jeugd vis a vis NAC 1 : wat was en wat wordt het beleid?
Dit is toch kapitaalvernietiging en daarbij goodwill verlies in de regio.

Vertel het ons snel Ton. Dit gedoe willen we niet nog een keer meemaken. Waar blijven ze, onze eigen toffe jongens?. De trots van heel Breda?

1    
J nac

Valt me heel erg tegen van Lokhoff dat hij deze jongen niet voor nac weet te behouden.
Ik vind dit weer diep triest en geeft weer eens het kut beleid van nac aan.
Helemaal geen visie.
En zoon trainer als steijn die zwaar teleurgesteld heeft mag waarschijnlijk blijven want dit is de reden waarom Sydney vertrekt.
Nogmaals ik wilde mijn seizoenskaart verlengen maar nu maar even mee wachten.
Diep teleurgesteld in de beleidsbepalers van nac.

2    
Akkie

Jammer natuurlijk, want toch wel een zwak voor eigen jeugd.

Maar toch ook een voorbeeld, van eigen talent overschatten, want vraag me oprecht af waar je "no matter what" de basisplaats krijgt die je zoekt.

Onder de diverse trainers het niet geschopt tot een onvoorwaardelijke basisspeler, en die zullen toch niet allemaal achterlijk zijn.

Genoten van zijn passie, van z'n weergaloze vrije trap en van z'n oprechte nac gevoel.

Hoop echt dat hij vind wat hij zoekt, maar volgens mij gaat het vertrouwen / basisplaats altijd hand in hand met prestaties, en op dit moment is niveau nac voor hem nog aanpoten genoeg.

Echt een heel ander verhaal als MeA, onder alle trainers (uiteindelijk) basisspeler, en afgelopen seizoen een absolute sterkhouder, gaat ook niet terecht komen bij de absolute top, maar bij de goede ploeg in de Eredivisie kan hij lekker mee doen of natuurlijk naar de zandbak.

11    
Peter

Wat een beleid totale kapitaal vernietiging!!!

6    
Ginnekenees

Jammer, Sydney veel succes!

Steijn krijgt nu de ultieme kans het tegendeel te bewijzen. Of hij nu met of zonder Sydney kampioen wordt volgend seizoen maakt niemand wat uit natuurlijk.

Steijn heeft wel steeds geroepen dat de beschikking over meerdere typen spitsen voor hem prettig is. Nu Bilate en Seuntjens voor dezelfde plek gaan strijden denk ik dat je juist twee dezelfde soort spitsen hebt (Seuntjens natuurlijk meer afmaker maar beiden een statisch aanspeelpunt). Ook als je Immers in de spits zet heb je nog steeds vooral een aanspeel- of verleggingspunt maar zeker geen onbetwiste afmaker.

Wie wordt nu het breekijzer?41    
geelzwartwit

Wout Weghorst

20 jaar speler van FC Emmen - KKD -
seizoen 2012/2013 - 28 wedstrijden 8 doelpunten
seizoen 2013/2014 - 34 wedstrijden 11 doelpunten


Sydney van Hooijdonk

20 jaar speler van NAC Breda - KKD -
seizoen 2020/2021 - 28 wedstrijden 15 doelpunten


Met een zelfde bewijsdrang als Wout

Succes Sydney ik verwacht dat je ze er overal inschiet.
Kies een club/trainer die kijkt naar wat je wel kan en je daarvoor wil hebben.

12    
Braze

Een jonge speler met deze statistieken gratis de deur uit werken is een schande voor de belidsmakers bj NAC.

P.S. Waarom werkt het systeem met de duimpjes niet fatsoenlijk? Wie manipuleert?

23    
NVT

Een van de jeugdspelers die dit jaar mentaal kapot is gemaakt door Steijn. Was te verwachten dat hij zou vertrekken. Misschien komt er nu geld vrij om Kali te behouden; Steijn heeft alle vertrouwen in deze speler.

19    
D’n directeur

Helemaal schijtziek van die kut hagenezen. Wanneer gaan wij als supporters ons eigen eens laten horen? We hebben de grootste bek online maar zijn een stel makke schapen geworden.. Ik hoop dat Lokhoff het langer dan een paar maanden volhoudt want ik vrees dat hij er snel de brui aan geeft als t zo gaat.

-6    
steven73

Prima , kan dat boek eindelijk dicht en kunnen we allemaal verder. Wellicht gaat Blanco dan ook ergens anders werken zijn we daar ook vanaf en is iedereen gelukkig.

-4    
4hoog

Zonde.

Maar als je echt een vent was geweest had je er alles aan gedaan om een basisplaats te veroveren. Dat is ook NOAD.

14    
TpT

Sportief gezien en qua jongsboek is dit natuurlijk ontzettend jammer.

En dat is ook gelijk de crux wat mij betreft. Was het maar gewoon bij het sportieve aspect gebleven, dan was het allemaal goed gekomen. Het is uitgemond in kinderachtige strijd om egootjes. De enige die zich hier redelijk professioneel in heeft opgesteld is Sydney zelf. Alle anderen volwassen mensen hieromheen mogen zich schamen wat mij betreft.

22    
Baosje

NAC is zowat ten dode opgeschreven ...
langs alle kanten worden we voorbij gelopen...

de leegloop is gestart met het vertrek van El Allouchi en van Hooijdonk...
Olij en Haije zullen weldra volgen , wat rest is een zooitje oude spelers met 0,0 restwaarde

als we denken dat we volgend seizoen een schijn van kans maken .... welterusten allemaal

met een competitie met Emmen . ADO, VVV , Graafschap , Almere en zelfs Volendam wat zich enorm versterkt ..... ga je het met dit elftal NIET redden

we moeten ons er maar bij neer leggen ... we zijn gewoon een 2e MVV geworden14    
Marti

4HOOG : als de zogenaamde ervaren trainer, SVH in de promotie wedstrijd gelijk een basisplaats had gegeven , dan was er grote kans geweest dat we nu eredivisie speelde , maar nee hij wist het weer het beste zoals heel het afgelopen seizoen waar hij de spijker totaal mis heeft geslagen , heeft iets met kennis van zaken te maken !

-10    
Schrikbarend

Melden bij het stadion 19.00 leegloop van spelers nog geen enkele versterkingen we gaan over tot actie weer zo'n seizoen nu niet promoveren is nooit meer eredivisie!!SPANDOEK MEE WANBELEID

5    
Theoden King

Jammer, maar helaas.

BN de stemmingmaker meldt dat Sydney is vertrokken "omdat hij geen andere uitweg meer ziet". Omdat hij zich niet in de basis heeft weten te spelen? Tsja, zo hebben we allemaal onze problemen.

Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij zijn nieuwe werkgever en dat we hem nog eens ooit terugzien in Breda. Maar alle onrust rondom hem kunnen we komend seizoen missen als kiespijn.

5    
Martinus

Ergens jammer. Maar zeker niet de aderlating die sommigen hier ervan maken, het valt allemaal wel mee.

-3    
bier en friet

Eeuwig zonde. Het had zo'n mooi verhaal kunnen worden, maar het heeft niet zo mogen zijn.

Natuurlijk heeft Steijn hier een rol in gespeeld. Sydney heeft nog veel te leren, maar de statistieken laten zien dat hij toch zeker een talent heeft en imo meer kansen verdiende dan hij heeft gekregen. Maar goed, het is NAC (lees Manders door gebrek aan TD) te wijten dat ze een trainer hebben genomen die erom bekend staat talent weinig kansen te bieden. Een resultaat-trainer met afgelopen seizoen geen resultaat, dus dan is het vooralsnog een mislukt project. En het kamp Van Hooijdonk is ook veel te verwijten hoe zij het gespeeld hebben.

Ik vrees dat Sydney elders gaat falen. Het is al eerder gezegd, maar hij is het type spits voor een club die veel rond de 16 van de tegenstander speelt en dat zijn doorgaans de betere clubs in een competitie waar hij nog niet aan toe is. Zal dus ofwel een verhuurperiode worden naar een club als NAC, ofwel een stagnatie als bankzitter, ofwel een frustrerende periode waarin hij niet in zijn kracht komt. Maar blijven bij de club waar hij veel krediet heeft bij de supporters zou tot meer clashes met de trainer leiden. Eeuwig zonde, maar goed, hij heeft zijn keuze gemaakt.

Succes en hopelijk komt hij over een jaar of tien terug als gelauwerde spits om alsnog het sprookje uit te laten komen

2    
MdH

Jammer, maar dit zag iedereen toch wel aankomen? Ik wens Sydney al het beste.

Voorop: ik ben geen fan van Steijn en zijn manier van voetbal.

Maar Met Seuntjens en Bilate, en evt. een fitte Immers er achter kan ik me wel vinden in 'alle ballen in de pot'. Als het Ton lukt om wat spelers te vinden die een goede voorzet in de benen hebben, dan gaan we hier van profiteren.

Dat neemt niet weg van wat anderen zeggen (capitaal vernietiging, jeugd krijgt geen kans, enz.) maar ik heb me zo kapot geergerd dat ik het eens op een positieve mannier pobeer te beschouwen. Hoop dat we (jullie) met 14,000+ man in het stadion er achter staan volgend seizoen.

HUP NAC

8    
G

Ai..... Dan blijft Steijn misschien inderdaad....

2    
Wanny

Als je kijkt naar het aantal minuten dit seizoen, heeft ie best veel gespeeld eigenlijk.

18 min of meer hele wedstrijden. 5 wedstrijden niet inzetbaar ivm blessure. En een tijdje ernaast gestaan omdat ie terug kwam van een blessure en NAC toen net aan een serie van 7 zeges bezig was.

16    
Bob Latchford

Onder deze trainer die zich geen coach mag noemen, is dit voor Sydney de enige juiste beslissing.

Succes en bedankt voor de mooie momenten!

10    
Patje

bedankt steijn om nac naar de klote helpen!!!! wordt hoogste tijd dat je oprot.

9    
Paul

Lokhoff is het dus niet gelukt om hem binnen boord te houden.

5    
geelzwartwit

@Wanny

Als je kijkt naar het aantal minuten dit seizoen, dan heeft hij ook best wel meer gescoord dan alle andere spitsen die meer vertrouwen kregen.

14    
Henkie

Hij zou zich zomaar kunnen doorontwikkelen, maar op dit moment is hij gewoon niet goed genoeg voor een basisplek. Dat hebben eigenlijk alle trainers telkens zo gevonden. Niet alleen Steijn.
Als je die basisplaatst dan wel eist.. Tja, jammer dan inderdaad.

0    
Dun Diëe

Het lot van Sydney zal ook het lot van Steijn gaan bepalen lijkt me. Heeft meerdere malen kritiek op Sydney gehad, maar ja… hoewel er zeker ruimte voor verbetering was wat betreft het voetballende gedeelte knalde Sydney ze er wel allemaal in

Als hij bij een Eredivisieclub terecht komt en daar alles speelt en aan de lopende band gaat scoren dan is het einde verhaal voor Steijn in Breda denk ik zo.

15    
DunErwt

Topsporklimaat! Wat een beleid, je topscorer loopt gratis weg en je hebt er geen kl*te aan gedaan dan je wens uit te spreken dat hij blijft. #stichtingdoeeenwens aangeschreven?

12    
Tip

Tuurlijk kan Sidney een en ander. Hij moet diepste spits staan en bediend worden. Verder heeft hij een geweldige vrije trap en penalty is een goal. Ik voel mee met Bertus. Maar wat is nu de belangrijkste conclusie vrienden ? Wel nu. Ton Lokhoff heeft geen zak te vertellen. Laat dat organigram van NAC nu eens zien. Hebben ze dat wel ?

14    
Vrouwke

Dit is het beste voor beide partijen. Sydney moet ergens lekker met een schone lei beginnen waar hij geen mensen binnen de club kent. En voor nac is dit ook beter. Geen vader die continu druk zit uit te oefenen in de media.
We gaan zien of het ooit wat gaat worden met hem. Dick Advocaat zag het ook niet zitten in Venema. Begreep niemand toen. We weten inmiddels wel beter

-13    
Oosterhout

Paar maanden geleden kon Sidney er niks van en was Bilate de held!
De graafschap thuis ???
En nu gaan we lopen janken ..
waar is de tijd gebleven meeloop gedrag hier !

13    
Naccie

Te gek voor woorden. Ton L. Niets te vertellen en wij zitten straks met’\\\ alleen maar ouwe lullen.
Ditdoor t duo Manders en MS!
Hebben straks een selectie goed voor. Walking Football en Dan zijn ze nog te oud.
Had toch diezelfde oudjes moeten wissel, zaten er he-le-maal doorheen....
ONBEGRIJPELIJK dit beleid.

4    
Dun Henk

Ondanks dat dit niet onverwacht is vind ik het persoonlijk erg jammer, weet zeker dat er nog meer in zat dan we tot nu toe hebben gezien, plus dat dit een jongen van de club is die weg gaat.
Maar met het idee dat je volgens seizoen al zo goed als zeker weet dat Bilate en Seuntjes de voorkeur gaan krijgen, een begrijpelijke keuze.
Het ga je goed Sydney !

4    
Paulus

Alles die bij een anderen club ook zo zeik dat die moet spelen word het een moelijk verhaal. Hoop dat .dat ook gezegd mag worden want je krijg zijn pa er ook bij alles club

21    
Vanaf de tribune

Zal wel wat negatieve duimpjes opleveren, maar als Brood, Hyballa én Weijs het net als Steijn niet in die knul zagen zitten. Hoe kan het dan de schuld van Steijn zijn ? Die knul heeft vanwege z’n naam al veel te veel krediet gekregen, wat anderen NOOIT kregen....

32    
La matanza

Ik snap allen het gezeik op lokhof niet goed, wat kan hij hier ingodsnaam aan doen. Dat sidney weg ging zag je een half jaar geleden al aankomen. Laat lokhof lekker bouwen aan een elftal en laat ons verrassen

16    
Henri

Toen bekend werd dat Ton Lokhoff TD zou worden zei Buurman op dit forum dat dit te vroeg was. Hij zou het pas in een latere fase moeten doen, met andere eigenaren. Ik denk dat Buurman nu wel gelijk heeft gekregen. Ik hoop dat Ton hartelijk bedankt voor de eer zodat MM en MS net als vorig seizoen lekker met zijn tweetjes kunnen hobbyen. Laat die twee hun eigen shit maar opruimen. Dertig doelpunten de deur uit. Zie dat maar eens recht te trekken. Maar de Haagse heren hebben een goede huismakelaar. We hebben het vorig seizoen allemaal gemerkt.

5    
Thierry14

Zeer jammer,als je hem niet in zijn kwaliteiten laten spelen kan je beter als coach zelf je conclusie trekken!,
Eerst ruil je de lamme tegen de blinde stokkers/bilate die kunnen ook niet voetballen maar scoren ook nog eens veel te weinig.had je beter kunnen investeren in een jonge hond goed voor +20 goals
Onbegrijpelijk

-2    
Ron n

Sidney bedankt en succes verder!
Nu hopen dat Ton een mooie vervanger kan krijgen voor een zacht prijsje!
Hopelijk krijgt hij daar vrije speelruimte in, zonder de bemoeienis van MM en MS!
Anders heb ik er voor komend seizoen een hard hoofd in!

8    
Willem 4,5

Als zelfs Ton Lokhof niet in staat is om hem te laten blijven vrees ik het ergste voor de korte termijn. Sydney moet nog veel leren, maar dat komt wel goed denk ik, hij moet wel de kans krijgen. Triest dat hij zo de deur uitloopt, hij had geld op kunnen brengen in de toekomst. Als we nu weer zo'n k.. seizoen krijgen als afgelopen seizoen zien we Steijn na de kerst niet meer terug. Als we eerder afscheid van Steijn willen nemen moet ie Kramer van ADO laten komen, dan zijn we 'm binnen een paar weken kwijt. Misschien heeft Ton nog een aardige Duitse spits in zijn boekje staan, laten we hopen, hopen, hopen!

-19    
ton

Voor mij mag hij komen hoor,25 a 30 km verderop naar ons mooie willem 2 moet kunnen feskens ging ook naar nak

11    
Reflektor

Ga eens een wedstrijd bij een hoofdklasser in de buurt kijken een keer , daar lopen betere voetballers .

10    
ELH

Steijn sodemieter ff lekker op en neem Manders mee. 🖕🖕

3    
GeelZwarHart

Maak een rondje langs jeugdspelers die tegen Sydney hebben gespeeld en je hoort overal hetzelfde...... We werken allemaal wel eens voor een baas die je jou niet ziet zitten....

-1    
Juul D.

Sydney , Olij en Haye zijn welkom op Het Kasteel!

11    
scheppioni

Idd Henri, het blijft zich maar opstapelen bij ons NAC met M&M !!
We gaan de weg in van 1987/1988 met deze twee koekebakkers !!
Ontiegelijk klote dat iemand die zo makkelijk scoort zo maar vertrekt, maar is Lokhoff niks te verwijten, het enigste is dat Ton gruwelijk nu de P. erin heeft dat zijn/onze club naar de mallemoer gaat met die hagenezen !! Klote is het gvd !

4    
NAC4Ever

Zonde, hadden best wat aan hem kunnen verdienen.

Succes met de rest van je carrière!

12    
076

Ik lees en zie alles over NAC, maar die “lobby” van Pierre heb ik even gemist.
Natuurlijk neemt ie het voor zijn zoon op, maar volgens mij liet Sydney vooral zelf zien waarom hij op dit niveau een topspits voor NAC was geweest. Had ie alles gespeeld en pingels mogen nemen, dan had je eind volgend seizoen gewoon een getal met 6 nullen opgehaald.

Ze kunnen lullen wat ze willen, maar deze jongen is echt niet verdedigd. Steijn is hem liever kwijt dan rijk. Duidelijk zichtbaar met al die kut invalbeurten en pijnlijk zichtbaar door hem tegen NEC niet in de basis te zetten...

-4    
JanO

Ik ben blij dat ie vertrekt.
Wat mij betreft helemaal geen goede voetballer en voor mij al helemaal geen publiekslieveling.

19    
Strijd

Mooi. Dat is dan ook weer duidelijk!

En door.

19    
Heksenketel

Kan de soap van Hooijdonk eindelijk in de la. Niemand is groter dan NAC!

16    
Frank64

En ziedaar ……

Het vertrek van Sidney splijt de reageerders op dit forum andermaal dwars door midden. Blanco zaagt ondertussen op de site van Bn de Stem vrolijk door aan de stoelpoten van zo’n beetje iedereen die bij NAC nog binnenzit.

Ik wordt nu echt somber. Dit wordt helemaal niets meer in Breda. En het ergste is ….. we doen het onszelf allemaal aan. De zelfdestructieve neigingen in Breda zijn gewoonweg te groot.

Wie ziet nog een realistische uitweg uit de KKD?

12    
Nachoreca1

Laat de rust maar wederkeren. Komt gruwelijk mijn strot uit dat geneuzel over sr en jr. Overal waar die familie neerstrijkt is het gezeik, conflict en gedram. Wil steijn niet vrij pleiten, maar die zal echt zijn redenen wel hebben. Voor ons als bredanaars/supporters doodzonde, maar kennelijk is het geen match. En een tip voor Sydney... denk niet te groot, je hebt nog veel te leren.
Wens je uiteraard veel succes.

0    
Cees-2

S. van Hooijdonk is een spits waarvan er in het amateurvoetbal echt legio rondlopen. Echter niet met dezelfde achternaam, en hopelijk niet met een vader die “zo”loopt te leuren met zoonlief. Daarnaast telkens in hun belang voor onrust zorgt. De media in hun hol kruipt, opnieuw voor eigenbelang, enz. Zo is hij ook bij NAC gekomen. Voor de club NAC is hun egoïstische gedrag iets wat de club kan missen als een boer met kiespijn. Constant in de pictures willen staan, de overige spelers en zeker de club zijn daar niet bij gediend. Daarom is dit het beste voor de club zelf. Ik gun hem verder een leuke voetballoopbaan, maar ik hoop dat “hij” beseft dat hij zonder kruiwagentje “pappa”, dat nooit iemand van hem had vernomen. Maar, nogmaals, het gaat je goed.

0    
De letse

Het blijkt wel dat Ton Lokoff niks te zeggen heeft bij Nac Stein &Manders maken de dienst uit.Sydney veel succes bij je nieuwe club.

4    
MickJ

100% dat Pa van Hooijdonk hier aan het stuur heeft
gedraaid.
Ook 100% zeker dat het hart en verstand bij Sidney
twee zijn.
Heb maar een opmerking voor hem ,volg voortaan
je hart.
En de rust zal na vertrek wederkeren.
Dat kan ook positief werken .

5    
Sam


Het belangrijkste is dat Steijn blijft,zodat jeugd geen enkele kans meer krijgt, geen geld oplevert en veel belangriker is dat er nog meer 30 +
uit omgeving van den haag en spelers die daar gevoetbald hebben deze kant opkomen.

13    
076*R

Tja dubbel. Het is ( nog ) geen geweldige speler maar wel eentje die nog potienteel had. Plus een jongen uit de streek.

Het steekt me vooral dat ik compleet geen vertrouwen meer heb in Steijn en dat ie nu weer vrij spel lijkt te krijgen in het aankoop beleid en de speelwijze

7    
fanneke

Jammer, maar nu kan hij het ongelijk van NAC aantonen. Al denk ik dat het echt maar een matige voetballer is. Hoop het beste voor hem, maar denk dat hij in de anonimiteit gaat verdwijnen. In ieder geval toch succes.

3    
Ouwe spionkop

@heksenketel.
Behalve Manders en Steijn.

14    
jimcp

Pijnlijk! Voor alle betrokkenen. Een spits uit eigen kweek, club topscorer over afgelopen seizoen, loopt gratis weg. NAC faalt hier op een van de primaire clubdoelstellingen: kapitaal genereren d.m.v. de opleiding.

16    
Henk

We gaan naar de kloten....

12    
Belgische Naccer

En bedankt Steijn!

-17    
Ibio

Doei Sydney,

Bedankt voor je goals,

Maar ik ga je arrogante houding en gestook (samen met je pa) niet missen.
Met Seuntjes hebben we al betere spits.

Doei!

23    
Ouwe spionkop

De busjes van de jeugdopleiding mogen naar de garage om de afbeelding van Sidney te verwijderen. Sidney was voor jeugd en jeugdspelers toch het voorbeeld.
Wie zullen we er nu op zetten? Steijn? Of Malone? Dat zal de jeugd wel aanspreken.
WANBELEID

1    
Ome Cor

Hypocriet geneuzel.

Als Sydney niet scoorde werd hij als te licht weggezet.
Als Sydney riep dat hij op zijn leeftijd zoveel mogelijk minuten moet maken was hij een over het paard getild "zoontje van"
Als hij schermde met interesse van andere clubs dan moest ie lekker gaan.

En nu gaat ie en dan is het erg, jammer, kapitaalvernietiging, schuld van Steijn etc.
Wat een stel kleuters bij elkaar zeg.

Steijn heeft helemaal niets tegen Sydney, maar het feit dat hij zijn trainer laat twijfelen tussen Bilate en hem zegt dat Sydney niet met afstand de betere van die twee is.

9    
Ad B uit Roosendaal

Het is niet anders......

Hij had plus- en minpunten, maar hij is nog jong.

Ik wens Sydney alle succes toe en bedankt voor hetgeen hij betekend heeft voor de club.

6    
Scheppioni

Succes Sydney !!! Waar je ook heen gaat, laat maar eens zien hoe gvd KUT die hagenees is !! Zwaar groot kut beleid bij ons NAC, manders met zijn shithead ! Ik walg ervan ....

-8    
NACPB

Heb er dubbele gevoelens bij.

Eerste gevoel is wat klote, jongen uit de opleiding en uit de buurt, deed het redelijk tot goed in de eerste divisie.

Nadat ik het wat heb laten bezinken komt er ook een ander gevoel, jonge speler die nog zeker niet onomstreden basis speler had moeten zijn, maar toch wel deze dingen ging eisen. Ik heb in het 'normale' werkveld nog nooit meegemaakt dat een talentvolle jongen het voor het zeggen kreeg en even de belangrijkste klanten op eisten.

Helaas is nu wel duidelijk geworden dat het aantrekken van Seuntjens dubbelop kapitaal vernietiging is, man is 32 brengt niks meer op en heeft mede voor het vertrek van een jeugdspeler gezorgd.

-1    
Supporter!

Duimpjes principe weglaten s.v.p
Is door iemand anders in beheer, die bepaalt of het duimpje omlaag kan of niet.

Verder….op naar een mooi nieuw seizoen!

Hup NAC!

2    
Bert1591

Laten we aub niet in de slachtofferrol kruipen.
Spelers die transfervrij de deur uitlopen is aan de orde van de dag.
Wat voorbeeldjes:
Bij onze oosterburen Holmen, bij de Graafschap van Mieghem enz enz enz.
Sidney heeft ondanks alles nog een hoop te bewijzen.
Natuurlijk heeft hij een hele fijne trap maar aan andere dingen moet hij echt nog werken.
Het is bij de meesten op deze site zo wanneer Bilate scoort is het een goeie scoort ie niet is het een lul.
Hetzelfde geldt voor Immers.
Misschien ligt het ook wel aan ons (de supporters).
Wij hebben zulke torenhoge verwachtingen dat wij er aan debet aan zijn dat het (waarschijnlijk) nooit iets wordt.
En een bekende voetballer heeft ooit eens gezegd "ieder nadeel heeft een voordeel".
We zijn in ieder geval van het gezeik van papa van Hooijdonk af.

2    
Kipiani

Iedere speler wil transfervrij zijn, allerlei clausules in hun contracten.
Sydney en Pierre niet anders. Daar hebben ze het recht toe en strategisch een prima zet.
Dit is dan de uitkomst.
De voetbalmarkt ! Nu niet alleen de club (s) de schuld geven.
Weten wij hoe en wat er bij een mogelijke contract verlenging gesprek exact (!) is besproken, wat de eisen en wensen waren van beide partijen ?
Weten wij dat ?
Het retro shirt balkon scène gefrustreerde ventje ook ?

23    
Bogdanovic

Steijn is een “simpele” trainer zoals hij ook een simpele verdedigende middenvelder is geweest, ook bij NAC. Van hem kun je niet verwachten dat ie weet hoe er aanvallend gevoetbald moet worden. Ook talent laten doorontwikkelen is niet aan hem besteed. Zonde van de goede jeugdopleiding. Inmiddels is de Haagse muur aardig dichtgetimmerd en zal ook Lokhof binnen 6 maanden weg zijn. Dat heet nu goodwill kweken bij de achterban door zogenaamd open te staan voor Bredase mensen. De NAC supporters worden keihard voor de gek gehouden. Het gaat heel lang duren voordat deze (semi) Hagenezen/Hagenaren vertrekken. De club is zo lek als een mandje met een torenhoog salarishuishouding door broodvoetballers als Immers, Janssen, Malone, Bilate en door de directie. Opnieuw beginnen met een jeugdelftal en een trainer die jonge gasten beter maakt is het advies. Wakker worden aandeelhouders!! Jullie willen toch je geld terug? Wat heeft NAC nu nog te verliezen?! Wat nu gebeurd met SvH en El Al is alleszeggend! Kapitaalvernietiging! Wie worden er nu gehaald, El Kayati en Kramer? Laat Lokhof jonge gasten halen uit het tweede van Wolfsburg om deze posities in te vullen of scout bij andere eerste divisie clubs om jonge talenten weg te halen (NAC heeft nu nog een naam vanwege haar supporters) maar aub geen vedettes die niet meer vooruit komen. Wat een tenenkrommend seizoen is het geweest, echt schandalig slecht voetbal een heel jaar lang.

-3    
Burnng

Misschien gaat hij wel naar RBC

2    
Bou

Het is nu nog wachten op het vertrek van Haye en Olij, dan is de miserie compleet

14    
Bredafun

Bedankt Steijn wat je voor NAC heb gepresteerd.
Gewoon weer n Jaartje keuken, zelfs nu de beste spelers de deur uit lopen, omdat die met jou niet door 1 deur kunnen. Heb Je nog meer ideeen voor het komende seizoen? Je moet wel hele goeie vriendjes hebben dat ze jou niet per direct ontslagen hebben! Onbegrijpelijk dat zo ‘n iemand nac naar de klote helpt. Je begint weer op 0 dropje!!
En hij tevens heeft de vrije hand, wederom voor ‘n nieuw rampjaar!

-3    
Tipex

Wat een onzinnige reacties zeg. Een speler die verlangt dat hij altijd moet spelen. Hoe kan een trainer daar nou serieus op in gaan ? Niemand, maar dan ook niemand is belangrijker dan het team, is een veel geschreven uitspraak. Maar nee hoor, bij NAC geldt dat niet, want daar zijn sentimenten belangrijker. Als ik heel eerlijk ben vind ik Sydney op dit moment maar een matige spits, die overigens kei en keihard werkt aan verbeteringen. Laat dat vooropstellen. Maar een basisplaats eisen ? Nee dat is maar voor heel weinig spelers weggelegd.

0    
Mike

Die was te verwachten. Dank en succes verder syd. Dat is een prima ventje. Ik denk dat z'n achternaam en z'n pa in de toekomst eerder een molensteen om zijn nek zijn dan dat hij er van profiteerd.

Voor NAC ben ik heel blij dat 1 van de prinsenbeekse enclave (pierre) verdwijnt. Wat ik al eerder zei, die heeft behalve zijn voetballende periode NAC alleen gestook, gezaag en achterbaks gedrag en commentaar van de zijlijn en achterkamertjes enkel een doorn in het oog geweest. Dat hij een half jaar inspraak had in wie er mocht komen was een aanfluiting.

Figuren als een Gabriels en een Blanco, Peek zijn net zo achterbaks en inhoudsloos. Wat een verschrikkelijk slechte colums schrijft die gozer. Heeft Peek ooit Europees voetbal gehaald bij NAC? Zo doorzichtig net als blanco ieder jaar als het even tegenzit bij nac gaat lopen zagen en z'n stemming artikelen begint te schrijven en vervolgens ook nog het klapvee en hersenloze schreeuwers achter zich krijgt.

Jaar na jaar na jaar. Het is walgelijk. Geen opbouwende kritiek, geen constructieve gesprekken, in het belang van NAC.

Geel zwart is momenteel niets meer dan de kleur van het wespennest. Met allemaal eigenpijpers die het beter weten, hard schreeuwen na een glas bier. Denken beleid te mogen bepalen als ze 10 k hebben geïnvesteerd in een sponsorseat.

maar niemand die er aan gaat staan. Geen eenheid. Enkel verwijten en zagen. Veel supporters net zo.

Ik ben NAC moe. Met name het walgelijke gezeik er omheen.

Rust.. Is het enige wat deze club nodig heeft. Dan zal het herrijzen. Eerder niet.

6    
Nr. 20

Ik ben echt een Sydney fan. Vind het erg jammer maar begrijpelijk dat hij vertrekt. Een speler die echt het inzicht heeft en goede mentaliteit. Misschien niet de meest technische van het stel maar wtf boeien hij scoort!! Ik weet zeker dat hij nog gaat schitteren bij andere clubs en wens hem het allerbeste en plezier en succes!!
Dan maar weer focus op NAC. Eeen voorhoede met Bilate Seuntjens en schalk er omheen zielig wel zitten met immers en Haye erachter en aanzijkant links de rooy en rechts nieuwe diepgaande spelers. Dan achterhoede nog investeren in goede linksback en centrale verdediger en gaan met die banaan. Al dat gejank hier moet ook eens ophouden. Focus op volgend seizoen. En wat nuniudere spelers geen transferwaarde. Boeien als zij ons komend seizoen maar ere schieten dan leveren ze gewoon geld op. En nu rust in de tent.

11    
GB

Wat het grootste probleem wordt, zijn de uitwassen van het beleid van Steijn en Manders. We zitten dadelijk met relatief veel oude spelers die niemand wil, jonge spelers die niet veel reden meer zien om te blijven en een imago van een club waar jeugd A: Niet doorbreekt en B: Geen jonge spelers beter maakt (een uitzondering daargelaten). Gevolg:

- Geen kapitaal uit huidige selectie
- Geen kapitaal uit jeugd want trekken weg voor significante waarde
- Geen kapitaal uit jonge talenten die van elders komen want NAC ontwikkelt niet, heeft geen aantrekkingskracht
- Geen kapitaal uit ervaren spelers, want NAC heeft geen aantrekkingskracht, er zullen er niet veel onze kant op willen zo\

Lange termijn. Zeer slecht voor het jeugdbeleid, zeer slecht voor onze financiën, zeer slecht voor het verkrijgen van goed personeel (lees; voor het kunnen aanhouden van mensen als Lurling, Lohoff, Penders etcc..) Want als er niks te ontwikkelen valt, niet valt mee te denken en je positie kennelijk geen inhoud heeft, wat is dan de lol van bij NAC werken.


Ik vrees met grote vreze en hoop uiteraard dat ik ongelijk krijg...........................

U zijt gegroet!

2    
Semsi

SvH (eindelijk rust in de tent) EN Steijn (zeer matige trainer) weg. Dat lijkt mij het beste.

-5    
Ernie

Ik vind het jammer, maar we moeten het niet groter maken dan het is. Blij dat we nu in ieder geval van zijn pa af zijn.

0    
Kisku

Ja sydney en mounir weten wat lex en malone krijgen 3 ton met teken geld en dit jaar 2 ton met bonussen dus ook 3 ton.ja als mijn collega slechter zijn dan ik en ik krijg de helft dan pak ik ook mijn spullen...

14    
H.V.M.

Twee van je betere spelers, El Al en Sydney lopen gratis de deur uit.
Probeer dit maar weer eens goed op te vangen!!
"Gratis" goede vervangers liggen niet voor het oprapen.
Al zeker niet als je in de KKD bivakkeert.
M & M zadelen zichzelf met een giga probleem op.
Als het pakweg de eerste tien wedstrijden niet gaat lopen, zijn deze beide heren de Sjaak.
Komend seizoen kunnen we hopelijk weer massaal naar het stadion!
Als de prestaties achterblijven, zal dat voor M & M duidelijk merkbaar worden in het stadion.
Gaan deze heren de Kerst halen bij NAC???
Dat ligt waarschijnlijk méér aan Lokhoff dan aan hen zelf.
Als Lokhoff, binnen de mogelijkheden, de juiste spelers weet te scoren met promotie als gevolg is hij de redder.
Als onze Ton daar niet in slaagt, dan zijn M & M sowieso de klos.

4    
Geraldo

Niet onverwacht. Waar er spelers vertrekken, ontstaat er ruimte voor anderen.

Lekker verder bouwen. Ervaren as-spelers zijn we in voorzien. Nog paar talenten erbij en ik begin alweer zin te krijgen in het nieuwe seizoen.

10    
Stan

Ja, zolang je niet het hele verhaal kent kun je maar beter je mond houden.

0    
NAC Vooruit!

Volgende week de presentatie van Sydney bij Heracles.

Succes bij daar en de groeten aan Tim, Rai Vloet en Lucas Schools.

-5    
Cool hand

Hè hè, zijn we eindelijk verlost van al het gelul als hij niet speelt. Een zeer matige speler met een goede trap en een neusje voor het doel. Tweede rijtje kkd is het maximum haalbare voor hem. Maar... zou het mooi vinden als hij op zijn Weghorsts mij voor lul zet door een mooie carrière te verwezenlijken (gaat niet gebeuren).

-1    
Ed

Ene kant jammer, maar zijn we ook van het gezeik af. Hooijdonk Fc was ik wel klaar mee.

4    
Harry

Onze Ton heeft geen flikker te vertellen en is dus de loopjongen van.....

Dat wordt dus weerrrr een KUTSEIZOEN!

12    
Geraldo

Waar komt de wijsheid vandaan dat Ton niks te vertellen zou hebben?

Misschien is Ton ergens ook wel opgelucht dat dit dossier in zijn aanwezigheid niet door blijft etteren.

1    
den hulk

nu moeten we stein weg zien te krijgen heeft nac kapot gemaakt ik had gehoopt op ton lokhoff maar die heeft geen inbreng dus niets te zeggen andere concurenten hebben zich versterkt de cmopetitie begint zo

2    
Moppernac

NAC [email protected]

Heracles zit echt niet op Sydney te wachten hoor.
Ik denk eerder bij een clubje als Almere of Vvv als vervangers van Thomas Verheydt en Giaukoumakis

9    
Tip

Ik zeg het nog 1 keer maar voor de laatste maal. Zo lang wij hier niet weten of Ton Lokhoff TD is of technisch adviseur lullen we in de ruimte. Of nog simpeler is Ton de baas van Maurice, of is Maurice de baas van Ton ? Die vraag gewoon stellen aan of Ton of Manders of Maurice. Ik vermoed dat Ton niet meer dan technisch adviseur is als je ziet wat er allemaal gebeurt.

12    
am

Het eerste doel van Lokhoff was, verlengen met El Allouchi en van Hooijdonk. Dat is dus niet gelukt. Benieuwd wat hij nu gaat doen.

16    
Belgische Naccer

Met het gratis vertrek van Allouchi, Hooijdonk, Riera, Monsalve, Noblejas en straks waarschijnlijk ook nog Mashart en Azaggari die onder Steijn ook kansloos zijn, net zoals bovenstaande spelers...

Is er toch gauw een miljoentje of 4-5 potentiële winst verkwanselt door onze Haagse vrienden Steijn en Manders.

Gelukkig hebben we er Seuntjes, Malone, Immers, Bilate en Maria voor terug, met een totale transferwaarde van ongeveer 0 Euro....

Goed bezig mannen!

Dit was onder Hyballa never nooit niet gebeurd. En daarbij hadden we moeiteloos eredivisie gehaald onder Hyballa.

Kortom met nog 2 jaar onnodig en kansloos KKD in het verschiet met deze trainer....zal het totale misgelopen verlies al snel richting de 10 miljoen gaan.

Kan Manders daar eens op reageren? In plaats van die luchtkasteel verhalen en "Steijn blijft" blaterij?

11    
Guuske

Ik ben benieuwd wanneer de propaganda machine van Nac de aanwinst sem steijn presenteert als nieuwe spits... ff serieus Als Steijn trainer blijft staat hij vanaf minuut 1 zo onder druk bij het publiek. Dat kan nooit goed goedgaan

Ik had gehoopt op beter nieuws over Svh, het ga je goed jongen.

10    
Barbapapa

De gegenpressing podcast vertelt het helaas precies zoals het zit.

Ons NAC is een wespennest en de heer Manders en Steijn hebben nu als doel om Ton te beschadigen. Dit gaat helemaal verkeerd. Het probleem zit niet alleen bij de trainer maar ook onze AD. Verrot tot op het bot……

-1    
Fan uit Zevenbergen

Ton is ook op Ibiza geweest om met Steijn te praten er zit is iets niet goed dat wou Manders uitgepraat hebben

Nu wachten op het verhaal van Ton de komde weken

-4    
NAC4ever

Goed nieuws. Eindelijk verlost van senior op de achtergrond. Zolang er geen rust en goed beleid komt, is het kansloos. Dit moest gebeuren, je kunt als club je hoofd daar niet naar laten hangen. Zijn "hulp" in het verleden met alle YouTube aanwinsten in de winterstop zijn we toch ook niet vergeten he.

4    
Habe

Jammer dat hij weggaat, maar dat hij gratis de deur uitloopt is een schandalig staaltje mismanagement !!!

6    
Barbapapa

@NAC4EVER

De oorzaken van alle onrust zitten er nog en gaan vrolijk verder.

De topscorer van je team mag en moet boos zijn als hij niet speelt! De trainer had een plan met hem moeten hebben en uitvoeren. Steijn is heel zwart wit. Ben je een vriend van hem mag alles, zie onderpresteren van Malone een hele periode. Hij heeft kans op kans gehad en Steijn beschermde hem. Op zich terecht dat je voor je team gaat staan. Wat doet Steijn met bijvoorbeeld Riera en Van Hooijdonk alleen maar hameren op waar ze niet zo goed in zijn. Bescherm ook die gasten en ga er voor staan. Want laten we eerlijk zijn Hendriks was een aardige speler maar maakte net zo goed dezelfde fouten als Riera. Een verschil Riera vertegenwoordigde waarde voor NAC…..

3    
VdEnden

Zojuist de rechten gekocht van NAC, The Musical. Over 10 jaar in alle theaters

11    
Melis Boonstoppel

Lokhoff stapt natuurlijk gewoon op. Dat kun je op je klompen aanvoelen. Terecht ook trouwens. Een AD die je zo publiekelijk te kakken zet, kan echt niet. Voor Manders en Steijn daarentegen is geen enkel draagvlak meer. De NAC-supporters zullen zich van meet af aan volledig tegen hen keren. Zij spelen een verloren wedstrijd. Overigens denk ik dat zij dit zelf onderschatten. Ik vermoed dat ze op dit moment menen dat ze een hanenstrijd gewonnen hebben en dat ze over kunnen gaan tot de orde van de dag. Dit gaat niet gebeuren: het NAC-publiek gaat het niet pikken dat er twee kinderen van de club gratis weglopen (en vermoedelijk ook mister NAC) terwijl er bejaarde wanpresterende spelers binnengehaald worden voor een grof salaris. Wat hebben Manders en Steijn er een ongelooflijke teringbende van gemaakt! Nul kapitaal, slechte aankopen, betonvoetbal en een totaal gebrek aan empathisch vermogen. De club is de sigaar!

5    
Semsi

Het probleem bij NAC is (al jaren) dat binnen de verschillende stromingen de neuzen niet dezelfde kant op staan. Er is 1 man die dit wel voor elkaar kan krijgen. En deze man wordt nu al kapot gemaakt!

1    
NAC4ever

@Barbapapa: Klopt wat je stelt. Andere personen die bijdragen aan de onrust zitten er ook nog. Desondanks moet je stappen gaan zetten en lost het afscheid al een 1e probleem op. Helaas, zitten nadelen aan, maar het blijft anders een gebed zonder einde. We hebben het hier niet over onze lieve heer in de spits he

1    
eindeloos

Half jaar gratis op proef bij Nottingham Forest 🤠

-6    
Ome Cor

El Allouchi is uitgenodigd voor een gesprek met Lokhoff, maar ook al eerder.
Dat is vriendelijk en beleefd geweigerd.
Dus ?
Geen schuld aan NAC dat hij gratis vertrekt.

Sydney, zoon van Lokhoff's bffje Pierre vertrekt. Mooi dat Ton nooit van belangenverstrengeling beticht kan worden door een aardig spitsje (het is Mühren van 2 jaar Cambuur, hè) perse te willen behouden ( tegen een nog duurder contract vol clausules).

Mensen die Mounir en Sydney negatief beoordeelde elke wedstrijd weer en nu boos zijn op Steijn en Manders omdat ze vertrekken zijn toch niet serieus te nemen.
Dan is het zeiken om het zeiken en niet meer een discussie met relevante voors en tegens.

8    
Melis Boonstoppel

Je topscorer van 21 jaar met 15 goals (gemaakt met de helft van het totale aantal speelminuten) wegjagen en Ralf Seuntjens van 32 jaar die drie jaar geleden al versleten werd verklaard binnenhalen. Lekker bezig!

3    
Bart

@ Melis Boonstoppel ze hebben inderdaad misschien deze slag gewonnen maar de oorlog nu definitief verloren.
Ze hebben de boel schromelijk onderschat en vliegen er binnen no time zelf ook uit. Inclusief Lokhoff die niet ingreep en zichzelf voor lul liet zetten.
Het wordt een hel voor ze, het publiek pikt dit niet en zullen elke wedstrijd aangrijpen om ze vocaal het stadion uit te schreeuwen.
Wat hebben ze er een smerige puinhoop van gemaakt en wat hebben ze elke kans om de boel te redden laten lopen.
Stel incompetente losers.

9    
Kees B3

Dit was te verwachten. Wat een blamage. Directie en staf hebben de sfeer in de selectie verrot en daardoor hebben El Al en SvH er nu voor gekozen, gratis de deur uit te lopen. Ik had veel vertrouwen in Manders, maar helaas het blijkt een egotripper die luchtkastelen bouwt (met zijn nieuwe stadion en klassering als stabiele ED-club) en alleen zijn eigen gelijk ziet. Zijn mededeling dat Steijn zou blijven nog voor de evaluatie van het seizoen van de TD was een doelbewuste, ordinaire coup, hij schoffeerde hiermee bewust de TD. De vraag is of Ton er nu nog wel zin in heeft. Gaat hij dan zitten we met een waardeloze directeur EN een waardeloze trainer. En mogelijk ook een waardeloze selectie, want er is geen geld en na wat er gebeurd is, is NAC geen nice-to-have club voor veel spelers meer.
Peter Hyballa zag de chaos bij NAC, de man waagde het deze te benoemen en kon verdwijnen. Dat was hiërargisch misschien wel juist, maar Manders had na de ontboezeming van Peter bij zichzelf te rade moeten gaan en zich af moeten vragen of er niet een kern van waarheid in zijn betoog zat. Tweede fout van Manders was (achteraf) het aanstellen van Steijn. Slecht voetbal, hij maakte niemand beter maar was wel zo gemeen om Sydney een aantal malen op een schandalige manier te vernederen. Dat vind ik eigenlijk nog het meest erg. Een trainer kan een slecht jaar hebben, maar je topscorer zo behandelen als Steijn by SvH deed is gewoon schofterig. Zo ga je als mens niet met anderen om, zelfs niet met niet-scorende spitsen. Maar scoren, dat deed Sydney WEL. Zoals het er nu naar uit ziet, blijven in ieder geval Steijn en Manders. Als Ton blijft dan weet hij dat hij de handen niet vrij heeft. De aandeelhouders blijven op hun handen zitten.
De basis is gelegd voor een langdurig verblijf in de KKD. om te janken. Het zal ooit wel eens beter gaan. Hoop het nog mee te maken. Prettige vakantie allemaal.

9    
Melis Boonstoppel

Steijn zit wederom met z’n ballen op Ibiza. Dat is niet verboden, maar dan voel je dus echt niet aan wat er onder de fans speelt. Zij voelen zich bedrogen, bedonderd en geschoffeerd door de trainer. Hij had beter kunnen en moeten weten na zijn eerdere trip. Timing is een gave. Over Manders houden we maar op: deze narcist braakt over de fans. Hij moet zich schamen hoe hij Mister NAC heeft vernederd. Echt schandalig!

6    
Vergane Glorie

Eindelijk. Kogel door de kerk. En hij heeft groot gelijk.
Met Haagse Harrie of moet ik zeggen maurice gaat het helemaal niets worden.
Maar goed onder leiding van de Haagse vrienden hebben we gelukkig nog Bilate, Immers, Malone, Maria en Maatsen. Daar kan je als NAC- fan je mee identificeren.
Azzagari, Rosler en Mashart hoe staat het met jullie toekomst?
Een topspeler was Sidney nog zeker niet maar hij kogelde ze er wel in. Een echte NOAD speler. Maar helaas dat telt niet meer bij NAC.
Komend seizoen weer een versnelling lager met tikkie breed tikkie terug.
Beleidsmatig gaat het ook al zo goed. Volgens Transfermarkt laten we zo toch heel makkelijk 1.1 miljoen euri de deur uit lopen. Geld geen probleem kennelijk.

10    
Ouwe spionkop

Natuurlijk heb ik verlengd. Maar heb er totaal geen zin meer in om naar dat afbraak voetbal van Steijn te kijken.
Eerst maar eens afwachten hoe het nu loopt. Als Steijn zijn voetbal niet aanpast blijf ik thuis tot jullie hem hebben weggefloten en weggejaagd.

-2    
Dreman

Jeffry v As zal zich wel in de handen wrijven nu.
Zou Sydney de weg volgen van Livramento van JO21?

10    
1 van de 2

het enige wat een spits hoort te doen is doelpunten maken en dat deed ie, rest is niet belangrijk.
Lees hier veel meningen van mensen die zeggen ´hij komt voetballend tekort` wat moet hij halen dan? 1 meter? 2 meter? Wat een onzin.
Over half jaar is Stein ook weg en dan?
Je laat je topscorer niet in de laatste minuut invallen, dan ben je geen goede trainer. SvH was de enige die scoorde toen het moest, de enige.

7    
nb

Dood en doodzonde dit. Was een van de weinige spelers met waarde, samen met Haye, Schouten en Olij.
Het probleem is dat je dit soort spelers verliest en NAC echt barweinig aantrekkingskracht heeft. Uiteindelijk is het al jaren een grote puinhoop en heeft de trainer reeds bewezen geen spelers beter te maken.

Het roer omgooien is ook zo'n makkelijke uitspraak. Maar Manders heeft bij het aanstellen beloofd dat NAC weer een herkenbare ploeg voor de fans zou worden, daar slaagt hij allerminst in. De kloof tussen elftal/trainer en supporters is nog nooit zo groot geweest.

Doordat er weer een hoop mensen verlengen, wat geweldig is, denken ze op dit moment dat er weinig aan de hand is. Echter als het in het nieuwe seizoen na 3 wedstrijden voetballend niet verbeterd is, moet het ontslag van de Haagse heren geëist worden..

7    
RwE

Hij had er zeker 25 gemaakt als Steijn hem het vertrouwen had gegeven, zonder enige twijfel.

Door hem niet op te stellen, van de lijstjes af te halen en geen aandacht te geven heeft hij deze NAC-jongen helemaal kapot gemaakt.
Hetzelfde gaat gebeuren met één van onze grootste talenten: Azzagari. Die gaat straks ook gratis weg en elders doorbreken

7    
Hont

Ik vind dit zo jammer. Ben je eindelijk een club en team aan het opbouwen met potentie en marktwaarde, ook nog eens met spelers uit eigen jeugd die floreren, verwaarloos je ze zodat ze gratis de deur uit lopen. Wat komt er voor terug? Een stel broodvoetballers.

Sorry voor het pessimisme, maar dit is natuurlijk precies hoe het afbreken van een club eruit ziet.
Ben eerlijk gezegd nu wel blij dat we eigenaren hebben, die zien hun club ook naar de filistijnen gaan, hebben we die nog als laatste redmiddel, want van intelligent transferbeleid moet het niet komen.

Hoop maar dat Steijn voor Azzagari als vervanger van Fiorini kiest en niet weer een afvaller uit de ere ervoor terug wilt.

Transferwaarde van NAC is in anderhalf seizoen gekelderd, zo jammer...

2    
L.

;(

-3    
Judge M.

Volledig eens met Bati.

Het verlies van Mounir doet me meer. Die heeft er in elk geval alles aan gedaan om aan te tonen dat hij een basisplek verdiende en toen hij niet speelde liet hij zich wel verhuren en zeurde hij niet. Dat is wat NOAD is. Niet je pa en kliek bij de media een hoop stennis laten maken. Mounir is een echte clubman, Sydney had dat kunnen worden maar kiest er nu voor dat niet te zijn.

Verder heeft Sydney nooit de intentie gehad om bij te tekenen. Na het toneelstukje met potsierlijke Insta filmpjes in september dat hij "bleef" waarbij hij eigenlijk gewoon zijn contract uitdiende maar er wel een salarisverhoging zonder verdere tegenprestatie voor opstreek, gebeurde er verder niks meer.

Als hij echt serieus had willen blijven dan had hij wel een appartementje in Breda gekocht en daar op Instagram mee lopen pronken en niet gaan lopen (laten) schermen met interesse van o.a. Nothingham Forest, Turkse clubs en noem het allemaal maar op terwijl je vooral qua timing en koppen nog een heleboel te leren hebt. Die clubs zijn ook niet gek.

Afijn, niemand is groter dan de club. Het ga je goed verder. Hopelijk keert de rust nu eindelijk eens teruggekeerd. Ik heb alle vertrouwen in de tandem Seuntjens-Bilate in elk geval voor komend seizoen. Dan ben ik er net als de afgelopen 30 seizoenen namelijk nog wel gewoon bij.

COME ON NAC!!

5    
Pietjebel

Aardig wat goals en assists ingeleverd dat is heel heel moeilijk op te vangen

9    
De muzikant

Jammer dat hij vertrekt, er is nooit serieus werk gemaakt om Van Hooijdonk te behouden. Manders heeft zich meermaals negatief uitgesproken over de kwaliteiten van Van Hooijdonk. Dan Pierre van Hooijdonk er iets van vindt is zeer terecht. Hij heeft er de mogelijkheden voor, daarnaast hoor je dat als goed vader ook zo te doen. Een spits moet scoren en dat deed Van Hooijdonk. Meer dan Bilate, want zeg nou eerlijk, hoeveel doelpunten heeft Bilate nu gemiddeld gemaakt als spits de afgelopen 10 jaar? Steijn heeft een heel vervelend spelletje gespeeld en Van Hooijdonk trekt hier zeer terecht zijn conclusie uit. Lokhoff kon hier ook niets meer aan veranderen, zolang Steijn er zit zal Van Hooijdonk geen eerlijke kans krijgen. Overigens is de benoeming van Lokhoff als TD een regelrechte farce als je het mij vraagt. Lokhoff is onervaren in deze functie en wordt m.i. gebruikt. Seuntjens werd net voor het aanstellen van Lokhof al door Steijn en Manders gehaald. Niksnutten als marie etc. zijn ook tussentijds gehaald en voor meerdere jaren vastgelegd. Mocht NAC wederom niet promoveren, wat niet geheel ondenkbaar is met misselijke Maurice aan het roer, dan zal er uiteindelijk gewezen worden naar de TD'er Lokhoff en velen zullen dan ja-knikkend instemmen dat Lokhoff in had moeten grijpen. Misschien is dit doemdenkend, maar ik voorspel je dat deze ras-NACcer uiteindelijk ook door de achterdeur zal verdwijnen dankzij de tandem Steijn/Manders.

4    
Rob

Eens kijken of Manders komende week weer ergens opduikt om Steijn te verdedigen met een onzin verhaal naar aanleiding van het open boekje van Sidney in de Stem.

Signalen die al meerdere keren naar buiten sijpelden worden nu bevestigd. Ze trainen nauwelijks en trainer laat zijn spelers links liggen. Hoe kan het nu dat spelers dagelijks voor zichzelf extra gaan trainen bij een Personal trainer en thuis omdat ze op de club te weinig aangeboden krijgen? Of nog erger lekker thuis zitten en verder aftakelen. Niet gek dat Ton een fysiektrainer wil toevoegen aan de staf. Dit gebeurt bij een beetje club op niveau niet en is een heel grote gemiste kans om je team verder te ontwikkelen en spelers die te beïnvloeden.

6    
Bredafun

‘T is zo maar stil bij Ton.
Zijn ze allemaal op vakantie of wat???

4    
Frank

Als de supporters die zo tegen Steijn en Manders zijn echt een daad willen stellen dan zien ze af van een seizoenskaart voor het komend seizoen of annuleren ze deze. Dat is een beter signaal dan iedere keer vanuit de luie stoel kritiek leveren via deze site.

-3    
a

@Frank

Vind jij het zo gezellig met een paar vriendjes in het stadion te zitten??

-1    
Ton Weterings

Haagse Bluf ga ADO den Haag redden!!!! En daarmee ons NAC BREDA Waardeloze en in de ruimte pratende directeur en een sprekende maar niets zeggende trainer

Laad alle berichten na dit bericht in