Wij gaan niet opzij

'Technisch hart werkt aan vastleggen Cagro en contracten voor talenten'

Das Phantom

NAC wil snel handelen en proefspeler Walet Cagro vastleggen. Dat meldt BN DeStem vandaag. Daarnaast weet dat krant dat vrijdag wordt gesproken met de zestienjarige talenten Omar Mekkaoui en Ezechiel Banzuzi over hun eerste profcontract.

Cagro traint al enige tijd mee en heeft de club overtuigd van zijn kunnen. De onderhandelingen zijn inmiddels gestart en NAC hoopt dat Cagro na de interlandbreak van komende week inzetbaar is voor trainer Edwin de Graaf. De club zou hem een contract tot einde seizoen willen geven met de mogelijkheid tot verlenging. 

Vastleggen en verlengen

BN DeStem sprak met goed ingevoerde bronnen en stelt dat de club Mekkaoui en Banzuzi beide een contract voor drie jaar wil geven. Dat is gezien hun leefttijd ook het maximale. 

Ook weet de krant te melden dat het technisch hart klaar is om spelers die beschikken over een aflopend contract te informeren over hun toekomst. Volgens de gegevens van Transfermarkt gaat het om Velanas, Rösler, Bilate, Kortsmit, Adiléhou, Buffonge, Azzagari, Vanacker, Siereveld, Kestens en Agougil. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
41 Reacties
95   2  
Zak hooi

Dit zijn 2 pareltjes die snel een contract moeten hebben. Spelen of zijn niet voor niets geselecteerd in de jongere selecties van Oranje!
Vooral Banzuzi heb ik hoge verwachtingen maar wel rustig laten brengen.

21   25  
BREDA 1965

Siereveld,das ook een goeie

25   21  
Ouwe Spionkop

Goede zaak, maar dit had natuurlijk al lang geregeld moeten zijn.
Nu is het maar afwachten of ze niet snel een veel beter aanbod krijgen van andere clubs.
Ik hoop het niet! Want deze jongens zijn enorme talenten.

95   2  
Zak hooi

Dit zijn 2 pareltjes die snel een contract moeten hebben. Spelen of zijn niet voor niets geselecteerd in de jongere selecties van Oranje!
Vooral Banzuzi heb ik hoge verwachtingen maar wel rustig laten brengen.

37   0  
Mika

Vandaag weer s n training bezocht en die Cargo kan heel aardig voetballen. Banzuzi was er niet, net als Bilate en DJ. Marijnissen en Kotzebue trainden samen 45 minuutjes en Kosiah bijna een uur alleen

18   50  
J0667

Bij buffonge heb ik een dubbel gevoel met verlengen. Hij is altijd geblesseerd. Maar ik denk dus als hij fit is, je hem vertrouwen geeft en op de 10 positie zet. Hij een toegevoegde waarde kan zijn. Maar hij heeft t helaas nog nooit echt kunnen laten zien

17   52  
Jkx05

Al die contracten verlengen behalve die van Velanas.
- Mekkaoui, Siereveld, Agougil, VanAcker, Azzagari en Banzuzi spreken voor zich;
- Buffonge en Kestens twijfel ik over maar zijn jong, vragen waarschijnlijk niet superveel en kunnen hun kans nog grijpen;
- Kortsmit ideale 2e keeper. Mocht Olij vertrekken heb je een goede backup tot er een nieuwe keeper komt;
- Rosler en Adilehou hebben gewoon nog een prima transferwaarde als je ze weet te verlengen. En zijn echt wel te slijten op termijn. Het zijn daarnaast goede backups achterin die mogelijk een keer hun kans nog grijpen als Bakker / Malone wegvalt;
- Bilate op dit moment nog houden, aangezien we gewoon geen echte spitsen hebben. Als we een spits kunnen halen in januari mag hij w.m.b. vertrekken. Mocht je verlengen dan max met 1 jaar.

45   10  
Nac

Van deze jongens alleen Azzagari, Kortsmit( onze nieuwe eerste keeper) en Agougil verlengen.

Kerstens prima speler voor de breedte
( invaller). Hij komt beter tot zijn recht als rechtsbuiten.

Je moet kiezen tussen Siereveld en Marijnissen. Marijnissen heeft een contract en lijkt me dichter tegen de basis aan te zetten.

Het is tijd om door te selecteren!!!

2   18  
Scheids!

Contract tot einde seizoen met een optie tot verlengen?
Dat vind ik persoonlijk wel wat aan de korte kant, gezien er aan alle kanten aan die gasten worden getrokken

10   32  
Wanny

Velanas, Bilate, Kortsmit, Adiléhou, Buffonge allemaal opzeggen.

Bilate en Buffonge zijn altijd geblesseerd. Adilehou is geen eerste keus en vaak weg voor zijn land. Velanas heeft nog niet kunnen overtuigen.

Kortsmit lijkt me duur voor een tweede doelman. Als Olij weg gaat kan ie blijven.

Rösler voor mij een twijfelgeval. Malone is niet de jongste dus daar heb je backup voor nodig. Anderzijds zal Rösler ook niet voor niets weinig aan de bak komen het laatste jaar.

Azzagari, Kestens en Agougil natuurlijk verlengen.

Vanacker, Siereveld heb ik te weinig zicht op.

13   2  
Wanny

@ Scheids!

Tot einde seizoen geldt voor Cagro.

De 2 talenten willen ze de maximale 3 jaar geven. Als ze het dan goed doen moet je volgend jaar weer in de slag om verder te verlengen.

17   0  
Mikesneu

Ik denk dat ze wel weten wat ze doen door cagro een contract aan te bieden na toch wel een vrij lange testperiode
Ik hoop dat we er met banzuzi en mekkaoui er optijd bij zijn want jeugdinternationals staan natuurlijk al snel in de belangstelling van grotere clubs die financieel meer kunnen bieden
En ja je kunt niet iedereen een contract of verlenging aanbieden maar ik vind persoonlijk dat agougil azzagari en kotzebue van mij wel mogen verlengen of een contract
Mogen geven

20   3  
TpT

Het is altijd een beetje gokken met die jonge gasten. Mekkaoui lijkt me het meest een zekerheidje gezien het feit dat hij landelijk en zelfs internationaal zo op de radar staat. Banzuzi kennen de meesten pas een week denk ik, maar indruk heeft hij zeker gemaakt. Een zekerheidje kun je het nog niet noemen wat mij betreft. Zelfde geld voor Agougil. Ik zou deze alle 3 wel proberen aan boord te houden in ieder geval. Kestens zou ik ook graag nog iets langer willen zien. Heeft potentie maar het moet nog wel wat sterker en daadkrachtiger. Azzagari heb ik inmiddels ook in mijn hart gesloten. Ik weet nog niet of het meer hopen/gunnen is of ook daadwerkelijk overtuiging dat hij goed genoeg is. Hopelijk kan iemand binnen NAC hem op waarde schatten.

VanAcker, Siereveld, Buffonge, Rosler en Adilehou zou ik laten gaan. Rosler is echt compleet verperst door Steijn. Zou een goede speler kunnen zijn maar die is gewoon echt vermoord door al het geschuif en op verkeerde positie opstellen. Adilehou is een cultheld maar weet niet of dat genoeg basis is om erin te investeren. Vanacker hebben we gezien, kan wel wat maar is denk ik niet goed genoeg. Siereveld nog te weinig gezien alleen in die slechte fase vorig jaar. Buffonge is in 3 jaar tijd ook nergens gekomen dus helaas houd ook dat wat mij betreft op. Loopt Maria niet ook af? Dan mag die van mij ook echt vertrekken.

Velanas en Bilate wil ik dit seizoen eigenlijk gewoon nog zien. Die kunnen beiden echt wel iets toevoegen maar Velanas mist wat peper in zijn reet en Bilate moet eerst fit worden.

Kortsmit alleen aan boord houden als Olij vertrekt. Nu hebben we 2 goede keepers maar het kan van de zomer ineens tot een keepersprobleem komen als ze allebei tegelijk vertrekken.

Cagro is een grote verrassing voor mij. Het feit dat hij hier al maanden rondloopt vind ik wel positief. De groepsdynamiek blijft dus gewoon intakt met hem erbij. Met een vreemdeling in de winterstop weet je het nooit.

13   2  
Scheppioni

Wel met sneu eens !
Verder Kortsmit zeker houden en Moise als supersub mits binnen budget prima ! Een goeie Rossler is ook prima, hoop dat Colin terug kan komen op zijn niveau, maar belangrijkste is de aantal talenten daadkrachtig zijn nu !!!

17   1  
Wanny

@ TpT

Bilate wil ik dit seizoen ook nog wel zien, maar die is altijd geblesseerd. NAC moet niet nogmaals in de valkuil stappen om jongens die fysiek niet geschikt zijn voor profvoetbal contracten aan te bieden.

Daarbij is het ook geen hoogvlieger waarmee we in de eredivisie potten gaan breken. En dat is wel het niveau waar de selectie heen moet, anders blijven we eeuwig in de KKD hangen.

18   2  
fvf6

Velanus , Bilate en Buffonge daar kan je met een gerust hart afscheid van nemen . Alle andere die in het bericht zijn vermeld mag je van mij een goed contract aanbieden , vooral de jonkies hebben laten zien dat ze potentie hebben om uit te groeien als vaste selectie speler.

22   0  
Svt076

Bilate als hij er staat kan hij iets betekenen voor NAC. Echter heeft hij de term 'man van glas' een nieuwe invulling gegeven. Simpelweg te vaak geblesseerd. Leuke gast, maar de voetbalwereld is hard dus afscheid van nemen.

21   4  
Nonkel Frans

Wie belt Ton Lokhoff?

16   0  
NAC!!!

Men zal afscheid nemen van bepaalde spelers, dat lijkt me duidelijk.
Bilate zal er ook eentje van zijn lijkt me.
De beste man is een toffe gast, maar zal ook geen potten breken. + 10 scoren op dit niveau zit er zelden in laat staan in de ERE. Er lopen wel betere rond.
Moeten hem nu niet groter maken dan nodig is.
Dat is nu eenmaal de voetbalwereld.

Hopelijk snel fit zodat hij nog iets kan spelen, nadien doorschakelen lijkt me.

32   0  
Noadhugodver

Wanneer een speler op 16 jarige leeftijd zijn debuut maakt en ook nog eens positief opvalt, dan moet je die altijd vastleggen. Al speelt ie de rest van het seizoen niet of amper; over 3 jaar is hij nogsteeds maar 19 jaar oud, een leeftijd waar de meeste jeugdspelers bij Nac pas bij het eerste spelen.

10   1  
Willem 4,5

Juist en rap!

9   5  
Adriaan

Geen verlenging Vanacker Rosler Bilate DJ Bufobge Siereveld Kersens
Velanes.....
Rest incl Azzagari wel

9   11  
Tip

Het belangrijkste is dat Omar en Ezechiel een contract krijgen. Beide zijn parels maar Banzuzi met zijn 16 jaar helemaal. NAC is goed bezig. Voor de rest heel voorzichtig zijn. Je kunt spelers best middels een evaluatie gesprek laten horen waar het naar toe lijkt of dreigt te gaan. Maar als dat een niet verlenging betekent gelijk erbij zeggen dat herstel nog mogelijk is. Zeker bv. Bilate zou ik nog niet demotiveren en Velanas al helemaal niet want die kan beslist voetballen. Wellicht is het eerlijk Buffonge de ruimte te geven uit te kijken nu al naar een andere club. Het seizoen is nog lang en met nacompetitie (en paar bekerwedstrijden ?) heel lang. Een TD komt in beeld als NAC van eigenaar wisselt eerder zeker niet. Het enige belangrijke is dat Ezechiel en Omar snel voor 3 jaar tekenen. En ik zou Azza en Agougil ook bij laten tekenen of contract geven. Goed dat er een AD zit om handtekeningen te zetten ……..😎

14   4  
Henri

De structurele blessuregevoeligheid van Buffonge en Bilate maakt van hen een no go.
Rösler en Adilehou zullen gebruik willen maken van hun transfervrije status.
Velanas is een totale mismatch.
Vanacker en Kestens hebben aangetoond niet of nauwelijks aan te kunnen haken. Er zijn voor hen inmiddels betere kandidaten die een contract gaan krijgen.
Blijven over voor contractverlenging Azzagari, Agougil en Siereveld, die vorig jaar nog naar PSV kon, heeft na veel blessures recht op een herkansing.
Of Korsmit nog een jaar op de bak wil zitten achter Nick Olij acht ik niet zo groot.
Van Merbel zal zijn positie eventueel over moeten kunnen nemen.

8   10  
Tip

Ook goed om Cagro pas contract te geven na oefenperiode. Zoals al gezegd NAC is goed bezig.

19   0  
Dennis

Hoe lang loopt van schuppen nog? Kunnen die niet vast 5 jaar erbij geven?

6   0  
Geelzwartwit

Ik weet niet wat de nieuwe eigenaar wil. Kan me wel voostellen dat een nieuwe eigenaar zich zeker geen buil gaat vallen aan het contracteren van echte talenten. De twijfelgevallen zullen bij een eigenaar die meteen geld in versterking wil steken wellicht buiten de boot gaan vallen.

12   9  
Belgische Naccer

Graag verlengen: Rösler, Kortsmit, Adiléhou, Azzagari, Vanacker, Kestens en Agougil.

Graag afscheid nemen van: Velanas, Bilate, Buffonge, en Siereveld

1   19  
Ernie

Ik denk dat er geen gekke dingen meer gedaan worden. Kan alleen maar problemen geven bij een overname. Die gaan bepalen wie er straks werkzaam zijn bij Nac (staf en spelers).
Reken er maar op dat er flink de bezem doorheen gaat.
Bovendien als je echt een groot talent bent ga je zeker niet bij Nac tekenen.

13   5  
Rade

Ik ken Cagro totaal niet.. Maar wanneer je zelf Banzuzi, Azzagari en Agougil in huis hebt.. Moet je hem er dan wel bij halen? Stop die centen in het verlengen met de eigen jongens

Siereveld en Vanacker komen te kort. Afscheid van nemen. Pjotr zou ik nog wel mee doorgaan

11   9  
Badeend

Persoonlijk zie ik Vanacker echt nog wel zitten. Dat kan een hele prima back zijn voor NAC. Anyway - goede geluiden dit, ben benieuwd hoe we er na de winterstop voorstaan.

13   0  
Braze

Als er een nieuwe eigenaar is die echt gaat investeren in de club moet je nu alleen zekerheden een contract geven. Een aantal aflopende contracten heeft intussen bewezen niet aan de eisen van betaald voetbal te voldoen. Niet verlengen en afscheid nemen.

15   5  
Nonkel Frans

Zowel Vanacker als Kestens zijn nog niet uitontwikkeld. Vanacker niet onderschatten. Heeft nog te weinig mogen laten zien.
Geef hen beiden de kans en begeleiding.
Meningen hier, over hoe jonge gasten wel niet qualificeren zijn veel te voorbarig. Ze zijn nog niet klaar. Come on.

9   7  
Otjes

Hoezo Cagro contract aanbieden? Net voor de overname?

Ben benieuwd wat Nac heeft voorgesteld aan de jonge talenten. Als het maar niet zo laag is dat ze snel de deur uit hollen. Ben bang van wel met Manders (die nergens meer om geeft).

Beste nieuwe aandeelhouders, let hier op..

13   3  
JeePee

Ik geloof wel dat Banzuzi en Mekkaoui talenten zijn die de stap kunnen maken, evenals Marijnissen, Azzagari, Agougil en Kotzebue. Absoluut doorgaan met met een plan investeren en ontwikkelen van deze gasten. Daar moet het technische hart dan ook bij blijven en niet in de winter weer ineens 3 huurlingen of afdankertjes van top 8 eredivisie halen voor de korte termijn.

Kestens en vanAcker vind ik als ze spelen nog vaak te flets, waarbij de laatste ook echt klein en fysiek licht is voor een back.

Het belangrijkste is ook dat we niet moeten doorslaan en denken dat we het nu wel met (deze) elf talenten kunnen. Zeker als je een bepaald niveau en doel (promotie) wil nastreven, heb je keihard leiders en zekerheden nodig in een ploeg. Waaraan de jonkies zich kunnen optrekken als het tegenzit. Haye is sowieso buitencategorie, maar ik durf te stellen dat rustig en vast spel van Olij, Malone en Seuntjens minstens voor een kwart de groei van talenten mogelijk maakt.

Geen argument om straks eventueel geen afscheid te nemen van te blessuregevoelige spelers en geen structureel vaste waarden als Bilate, Rosler en Adilehou (die wijsheid laat ik graag aan het technisch hart) maar er moet een gezonde hiërarchie in een elftal blijven. We hebben de afgelopen jaren ook gezien dat alleen routine ook allesbehalve een garantie voor succes is. Ik zou zeker voor het middenveld met een vertrek van Haye als reële optie echt wel scouten op de categorie 25 tot 30.

Er is hoe dan ook toekomstpotentieel momenteel, mooi toch!

29   3  
Henkie

Bilate lekker laten gaan. Geen goedkope jongen denk ik.

Zelden fit.

En als hij wel fit is dan gaat het wel, maar ook niet meer dan dat. Nac zou wel een betere spits moeten nastreven.

4   4  
Kipiani

Wie moet in deze fase dit alles voor NAC Breda gemotiveerd, verstandig en professioneel rond krijgen in het belang van speler en club ?
Wie ?
Eric doet deze zaken niet, wie dan wel ?
Gemotiveerd voor en door NAC ? Wie ?

12   9  
Ivo

(klein) Contract aanbieden: Kotzebue, Banzuzi, Mekkaoui, Marijnissen

Verlengen: Kortsmit, Agougil, Azzagari

Laten gaan: Velanas, Rosler, Bilate, Adilehou, Buffonge, Vanacker, Siereveld, Kestens

6   10  
Ouwe Spionkop

Op welk kanaal van ESPN is NAC morgen live te zien?

13   3  
Henkie

Adilehou was volgensmij vrij goedkoop. Ik zou die gewoon aanhouden.

4   1  
scheppioni

@ Ivo
Laat dat klein maar weg voor die vier die je als eerste noemt, want die vier met Boris is op dit moment goud voor ons NAC !!! Plus die twee A's die je als verlengen noemt, dus in totaal zeven goud !!!!!!!

8   1  
Mo

Adilehou zou ik ook houden! Dat is een speler met potentie!

Laad alle berichten na dit bericht in