Overal waar we komen

Thom Haye transfervrij voor drie jaar naar NAC

Praatpapegaai

Zo, dat zijn goede zaken die NAC doet! Nadat vandaag ook al uitlekte dat Drost (niet bevestigd) misschien wel transfervrij over zou gaan komen van Heracles, hebben we vandaag ook nog officieel Thom Haye aan ons weten te binden. Thom komt transfervrij over van ADO Den Haag.

Haye bleek in zijn verhuurperiode na de winterstop een goede versterking te zijn en nu mag hij zich een echte NAC-speler noemen. NAC slaagde erin de middenvelder voor drie jaar aan zich te binden. Heel verrassend is dat niet, want Haye liet in een interview met BSR al weten het prima naar zijn zin te hebben en een langer verblijf zeker niet uit te sluiten. NAC en ADO spraken bij de verhuur een transferbedrag af. De Hagenaars blijken nu echter bereid Haye transfervrij te laten vertrekken. 

Thom Haye is trots nu definitief NAC-speler te zijn: "Bij mijn komst in januari gaf ik al aan te willen knokken voor dit jonge en getalenteerde team. Zo voelt dat voor mij nog steeds. Ik ben dan ook heel erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen. Daarnaast zie ik er erg naar uit om de komende jaren voor onze fantastische supporters te gaan vlammen!"

Tom zonder H wilde natuurlijk ook wat kwijt over de transfer: "Wij zijn bijzonder verheugd met de definitieve komst van Thom. Met deze langdurige overeenkomst zetten we voor nu een goede stap in het vormen van de selectie voor aankomend seizoen. Maar ook de twee seizoenen erna zijn we verzekerd van zijn diensten. Thom is een rustige, ervaren, maar ook stuwende kracht die veel praat met de jonge spelers binnen onze selectie. Hij heeft de intrinsieke kwaliteit te coachen en sturen op en naast het veld. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk."

Al met al een goede aanwinst voor NAC. Zoals Ad van de Bemt zou zeggen, Thom ge bent een goeike, da zagen we al toen je binnen kwam lopen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Bepaling verdeling tv-gelden KKD bekend 9 reacties
Volgend bericht
NAC gaat verder met Dingsdag en Somsen 27 reacties
Terug naar overzicht
47 Reacties
146    
Belgische Naccer

Gefeliciteerd TOM, dit is een perfecte speler voor NAC.

En dan ook nog zonder transfersom!

Nu doorpakken!

54    
Sanseveria

Mooi zo! Haye deed het prima in de laatste gespeelde wedstrijden.

Wel benieuwd hoe onze TD die afkoopsom eraf heeft weten te krijgen. Misschien in ruil voor een doorverkoop percentage. Dat zou een prima deal zijn, aangezien we op dit moment elke euro hard nodig hebben.

Opnieuw welkom Thom!

40    
Dn Henk

Klasse! Goeie versterking en netjes dat Tom zonder H hem transfervrij binnen heeft gehaald, eerste stap weer gezet. Hup NAC!

17    
Kind van de club

Geweldig verjaardagscadeau!
Veel succes Thom.

54    
Bart

Top! Drost erbij en arno verlengen. Goed gedaan door die 75.000 eruit te halen kan je toch weer een speler voor halen! Keep up the good work VDB

40    
since1912

Met Haye, Drost, Verschueren en El Allouchi hebben we toch wel een heel degelijk middenveld

20    
Magnetron

Toch mooi dat het transfervrij is. Misschien waren ze bij ADO bang dat dit een rede was om het af te laten ketsen en ze hierdoor toch nog zijn salaris moesten doorbetalen. In ieder geval een goede zaak!

-14    
sjef de gevulde koek

Prima zet. Begon natuurlijk niet best maarja had ook totaal geen ritme. Laatste 2 wedstrijden speelde hij steeds beter. Ook gewoon een Nederlandse speler. Succes

-72    
Henri

Toen bekend werd dat NAC Haye definitief wilde overnemen schreef ik al op dit forum dat het mij zou verbazen als de nieuwe AD Manders, als ex AD van ADO die daar goed is weggegaan, er niet in zou slagen het transferbedrag van € 75000,00 te verlagen. Bovendien lopen de financiën van transfers via de AD en niet de TM. Dus Mattijs heeft goed werk verricht voor NAC. En dat Haye blijft is natuurlijk aan Hyballa te danken omdat hij perspectief in deze speler ziet en hem op een voor hem nieuwe positie heeft gezet. In plaats van rechtshalf speelt Haye onder Hyballa in een Andrea Pirlo rol. We moeten wel reëel zijn natuurlijk en ere wie ere toekomt. De rol van de TM in dit proces in zeer beperkt geweest.

14    
Steefl

Dit is voor NAC gewoon een goede speler, heel mooi!

(Als we het kunnen betalen allemaal).

6    
Hoge Vucht

Erg goed nieuws, gewoon prima speler voor de kkd.

Wat ik me wel af vraag op basis van welk budget hij nou wordt gehaald. Zeker omdat Manders aangaf dat hij alles nog door moest laten rekenen. Ik hoop dat we er niet achteraf achter komen dat dat spelersbudget toch een hoop lager had gemoeten..

35    
Hoge Vucht

Wanneer is trouwens de laatste keer geweest dat we een aankoop zo ver voor het nieuwe seizoen hebben kunnen aankondigen.. Ik weet dat de situatie nu anders is, maar hoe lekker zou het zijn om met een enigszins complete selectie de voorbereiding in te kunnen gaan straks.

42    
Petrichor

Prima filmpje ook om de verlenging bekend te maken! Ze hadden het natuurlijk makkelijk kunnen afdoen met een officieel statement op de website, maar zulke kleine gebaren toveren toch een lach op mijn gezicht :)

https://www.youtube.com/watch?v=SvHNf6gDDOc

14    
Ivo

Top! En transfervrij, dat is fijn. Dat heeft de andere Tom goed geregeld.

Hopelijk komt er snel goed nieuws over bijvoorbeeld Leigh, dat zou weer wat ruimte geven om meer zaken te doen.

21    
Thiestemberg (BSR)

Mooi nieuws! Heeft zeker bewezen van waarde te kunnen zijn. Mocht Drost komen heb je toch een mooi middenveld staan volgend jaar! Goed werk van Tom.

12    
PatjeR

Blij mee. Goed gedaan en prima speler voor NAC, ook qua ervaring en karakter.

34    
Pep

Van mij mag Leigh ook gewoon spelen. Ik denk dat we daar heel blij van worden. Of hij nog wilt is onzeker en het is een dure kracht. Maar hij is wel van ons.

-10    
Wanny

Of Leigh moet weg, of Noblejas. Allebei in de selectie is te veel, want je hebt Mashart nog als alternatief.

26    
Da Pope

Lijkt mij een uitstekende slag op de transfermarkt. NAC weet precies wie het in huis haalt, Haye kent club en trainer en je haalt hem ook nog eens transfervrij binnen.

Ik ben hier echt heel tevreden mee. Prima werk!

7    
Petros

Fijn dat Henri zo'n vooruitziende blik heeft. Die is wel erg overtuigd van zichzelf

1    
NAC76

@Wanny, Mashartis niet echt een alternatief... misschien 3e of 4e keuze maar die tijd is voorbij.

Daarnaast rendeert Leigh mss nog wel beter als linkshalf. Dan kan El Allouchi als back-up fungeren (voordeel van de grote twijfel dan).

11    
Tombola Breda

Mooi nieuws. Goede speler voor NAC! Ook een persoonlijkheid die goed ligt in de huidige groep. Ik denk dat een type trainer als Hyballa dit ook laat meewegen. We hebben vorig seizoen gezien hoe schadelijk het is als de groepsdynamiek niet goed is.

19    
FVBreda

Voor mij een bevestiging dat het momenteel goed gaat binnen NAC.

Welkom Thom en veel succes!

13    
NAC4Ever

Top! En ook mooi dat hij toch transfervrij mocht vertrekken bij ADO.

-10    
Henri

@Petros
Dank voor je waardering. Los van het feit dat ik in deze overtuigd ben van mezelf, is dat niet de kwestie. Het is gewoon weten hoe de hazen lopen. En zoals je weet onderbouw ik mijn reacties altijd. Want de facto interesseert het mij eerlijk gezegd geen reet wie de egards krijgt voor een transfer. Maar in deze specifieke deal is het duidelijk niet TvdA. Maar als je op dit forum niet met de goegemeente meegaat, ja dan krijg je duimpjes omlaag van alle criticasters. Tot er een omslag komt. Tot een week voor zijn ontslag mocht er op dit forum amper negatief worden gepost over Eisenga. Na zijn ontslag kreeg hij ineens een strontkar over zich heengereden. Want alle meelopers waren gezamenlijk van koers veranderd. Laat ik overigens met enkele andere forumleden lekker authentiek blijven reageren. Maar dan wel onderbouwd. Fijne avond.

11    
Breda78

@ HENRI

Dus jij denkt dat de AD, die nog niet eens in dienst is, contact heeft gehad met Jol of wie daar dan ook de technische zaken afhandelt en even geregeld heeft dat de fee die al afgesproken was omgezet is in een doorverkoop %? Gebaseerd op wat, dat hij daar gewerkt heeft?

17    
Sjef de gevulde koek

Ik denk dat er heel veel spelers zijn die snel beslissen nu. Als ze kunnen tekenen doen ze dat. Want de kans is groot dat er straks een hoop spelers zonder club zitten. En daar wil je niet bij zitten want geen 1 club gaat dan spelers nemen om er bij te pakken ivm de onzekere tijd.

1    
Henri

@Breda78
Het zou naief zijn te denken en van NAC erg nalatig zijn om als voor een bepaalde deal erg goed netwerk binnen de club aanwezig is daar dan geen gebruik van te maken. Het is ook naief te denken dat Matijs Manders pas op 01-06-20 zijn NAC kolbertje aantrekt. In deze zeer hectische periode is deze man op de achtergrond al bezig. Alle belangrijke taken bij de ECV (waaronder het contact met het Ministerie van VWS) zijn in handen van zijn opvolger De Jong.

-32    
naxioma

Het te vroeg vastleggen van spelers is juist nu niet verstandig. Vrijwel alle clubs, zowel internationaal als in Nederland, gaan drastisch hun selecties inkrimpen met naar verwachting gemiddeld zo’n 20%. Dit betekent dat veel goede spelers beschikbaar gaan komen. Door nu spelers vast te leggen ontnemen we ons zelf de mogelijkheid later betere spelers aan te trekken. De clubs met budget die het langst wachten met vastleggen van spelers, kunnen wellicht de sterkste selecties samenstellen. Het zo vroeg vastleggen van Haye is vanuit dit perspectief bezien niet zo’n slimme zet.
We hoeven niet verrast te zijn als later clubs met lagere spelersbudgetten betere selecties weten samen te stellen.

28    
Nac

@Naxioma

Haha neem je jezelf nog serieus😂.

Altijd zeuren niet ingespeeld team.

Nu zijn ze er op tijd bij met een goede speler voor nac, weer niet goed🙈

7    
Scheppioni

Prima, nu nog versterking in de aanvalslinie, daar alleen SvH en Stokkers achter de hand houden !

-7    
Petros

Henri; je hebt nog een lange weg te gaan...sterkte...prettige avond nog

-32    
YLLWBLCK

Sjeng oan de geng.... en we lopen weer in polonaise!! Weer niets geleerd en degene die hier eyeopeners proberen te zijn worden weer afgezeken!
Over een paar maanden is ie weer de zoon van een mevrouw die op alternatieve wijze haar geld verdient en hoopt men hier dat ie beide enkels kan missen.... 076 ‘rules’!

9    
DunErwt

Goeie zaak! Gefeliciteerd Thom, gefeliciteerd NAC.

6    
PatjeR

Helaas wil Leigh vanwege heimwee/familie niet meer in NL spelen, dus zijn naam blijven noemen heeft geen zin.

2    
svt076

Mooi dat hij zich bij NAC op z'n plek voelt en uitspreekt dat hij hier meerdere jaren wil vlammen.
Goede deal lijkt mij!
komende tijd afscheid nemen van aantal spelers, paar aanvallers erbij en vlammen volgend seizoen!
hoep NAC!

12    
10Diego

Mooi nieuws. Goede speler voor NAC.

Mocht Verschueren vertrekken: Van Ooijen gaat niet verlengen bij VVV en is transfervrij.

3    
Faant

Goeie speler voor ons NAC

10    
Nac076

Kunnen we niet proberen om Gladon bij de buren weg te halen? Ze hebben daar een nieuwe spits aangetrokken en die gladon is voor ons een ideale afmaker.

4    
geelzwartwit

Welkom!!
Prima constructieve actie.
Hopelijk aankomend seizoen wel een aantal basisspelers die ervaren zijn.
Goede zet dit!

4    
[email protected]©

Geen transfersom, wel een doorverkooppercentage voor ADO. Zou ook zomaar kunnen dat ADO juist beter wordt van deze deal.

Maar al bij al, goed om hem definitief aan boord te hebben.

2    
Tante Annie

@BSR

Kunnen jullie me uitleggen waarom ik geblokkeerd ben? ik kan me niet herinneren dat ik iets tegen de regels heb gepost o.i.d.. Ik moet nu rare capriolen uithalen om toch deze site te bereiken en ik wil graag weten of dit een goede reden heeft.

0    
Eddy W (BSR)

@Tante Annie

Mail even naar [email protected]bsiderats.nl met je ip. Dan kunnen we je verder helpen. Het zou zomaar kunnen dat je een dynamisch ip hebt en dus het nu het adres van een verdwaalde Tilburger oid te pakken hebt. Maar als je ons mailt kunnen we het even voor je uitzoeken.

0    
Tante Annie

Thanks voor je snelle reactie. ik heb al gemaild. maar kan zijn dat het onduidelijk is dat het mijn account omvat. stond alleen in het onderwerp

-4    
Wesley

Zal breinburg niks zijn voor ons
Mag transfervrij vertrekken bij de graafschap??

1    
Flieger Vanger

Mooi. Blij met Haye. Drost is een risico. Creatieve speler en het goed gedaan bij ZwOlé. Maar er bij Grunn lang uit met een knieblessure. Al is dat mogelijk de vijver waar we uit moeten vissen.

4    
ome cor

Een echte NACcer zoals deze jongen er in staat. Mooi dat te zien.
Juiste attitude zou Vreven zeggen.

Ik denk dat Tom tegen ADO heeft gezegd dat hij wilde betalen met Kali en dat ADO toen zei: nee hoor, dan krijg je hem wel gratis.

Leigh moet zeker niet terug komen. Ten eerste wil hij de UK niet uit en ten tweede is hij niet bijzonder. Onze Spaanse linksback met de jeugdige Mashart als back up lijkt me prima.
Leigh verkopen, desnoods voor an Apple and an egg.

Laad alle berichten na dit bericht in