Wij gaan niet opzij

Uitnodiging forumavond

Thiestemberg

De clubraad organiseert elf februari een forumavond. De forumavond is het moment om als supporter je vragen te stellen aan de clubleiding. Aanwezig zullen zijn: De nieuwe trainer, Tom van den Abbeele & Mark Haarman (RVC, technische zaken).

De forumavond zal plaatsvinden in de Beatrix, om 19:30 openen de deuren en om 20:00 zal er worden gestart. Aanmelden kan via de Twitter en de Facebook van de clubraad. 

Datum: 11 Februari

Tijd: 19:30 inloop, 20:00 start forumavond.

Locatie: Café de Beatrix

 

Bron:
B-Side Rats, NAC Clubraad
Vorig bericht
Hyballa nieuwe trainer NAC 57 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Willem Weijs na Excelsior - NAC (2-2) 44 reacties
54 Reacties
91   6  
D’n opletter

Waarom kun je je alleen aanmelden via Twitter of facebook? Bestaat er niet de mogelijkheid om dit via e-mail te doen? Niet iedereen heeft Twitter of facebook. (Geloof het of niet, ze bestaan echt...!)

27   12  
Kopspion

Aanwezig ‘de nieuwe trainer’ ????
Eerst zien en dan geloven !

6   3  
geelzwartwit

Nou dames en heren. Hier is tie dan!

7   21  
Moppernac

wauw nu al een nieuwe trainer

10   16  
Moppernac

Eerst vraag die avond aan de nieuwe trainer, gaan we morgen tegen Az de halve finale halen

91   6  
D’n opletter

Waarom kun je je alleen aanmelden via Twitter of facebook? Bestaat er niet de mogelijkheid om dit via e-mail te doen? Niet iedereen heeft Twitter of facebook. (Geloof het of niet, ze bestaan echt...!)

34   1  
LarsW

Voor iedereen zonder Social media; hier is de goede link die direct leidt naar het inschrijfformulier voor de forumavond.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlyFyvGZaSZGMURbjSdYbRc23RHVZpkDEO-YrRhEtruUI2lA/viewform

11   1  
D’n opletter

@LARSW; DANK!!

19   12  
N@c

Luuc zou toch ook komen? Er leven niet alleen vragen over het technische en sportieve. Er leven ook wel wat vragen over (het gebrek aan) beleid en visie van onze club.

8   22  
The Cosmic Gate

Sow wat een verrassing deze naam ' de nieuwe trainer' iemand de statistieken van deze beste man gezien ?
Of zal hij ook van een YouTube filmpje komen ?
Goed gedaan TvA !!

6   7  
7Hills

@THE COSMIC GATE

Jij denkt zeker te weten wie er komt?

28   5  
Oosterhout3

Mijn vragen zijn al klaar hier voor!

1. Luuc, tegen de clubraad en de vorige forumavond heb jij gezegd dat de aandeelhouders gevraagd is 1miljoen zouden bijstorten...
Hebben ze dit nog gedaan??

Nu blijkt dat er geen geld was voor versterking... Maar hoe kan dit met de extra inkomsten +-500k door jeugdttansfers hardy en van beijnen, 4.000 extra sccs (+-€1.000.000,- en verminderde salarisuitgaven van bv kali die pas laat vertrok)

2.
Tom, vooraf tekende je die posities op het bord... Maar hoe kan het dan zijn dat je 4 centrale spitsen hebt in je selectie, en bv geen 1 rechtsbuiten?!

33   6  
Moekes mooiste

Heel erg raar dat Eisinga hier niet bij is. Als AD hoor je hier bij te zijn na de onrust met stichting vak g en de zaken rondom de begroting. Communicatie is nu het belangrijkst maar dit laat zien dat de AD deze eigenschap niet beschikt.

33   16  
WW

Een ouwehoeravond waarin de directie hun miskleunen mag uitleggen en we allemaal weer tevreden huiswaarts keren: ik heb wel iets beters te doen.

35   28  
Los Pollos Hermanos

@ moekes

Deze Friese volkszanger neemt de forumavond en de bezoekende NAC fans totaal niet serieus. Precies de reden dat hij is weggetrapt bij Heerenveen. Hij moest weg. -hij begreep de clubcultuur niet (bij Heerenveen, laat dat even op je inwerken. Bij Heerenveen)- en toen dachten de beleidsbepalers in Breda, 'hey, dat is een geschikte vent, die moeten we hebben!' Tot op de dag van vandaag weet verder niemand waarom.

Het zijn zware tijden met een Belgisch frietbakker met eigen scoutingsnetwerk (nee, nee, is van mijn vrouw, kijk maar in de statuten.) en een Friese nietsnut bij die Heerenveen weg moest omdat hij de clubcultuur niet begreep. Dan is het inderdaad een goed idee om naar NAC te gaan. I rest my case.

Vanuit Manilla, 31c.
Ik ga ontbijten.

8   8  
geelzwartwit

"De forumavond is het moment om als supporter je vragen te stellen aan de clubleiding"

Clubleiding. Eisinga is zelfs eindverantwoordelijke mbt het reilen en zeilen. Die man hoort er dus bij te zijn lijkt mij. Dan kunnen er meteen vragen over het supportersparticipatieplan ons NAC aan hem gesteld worden. Of de club ermee bekend is en er mogelijkheden in ziet. Want volgende week komt na de cliffhangers van afgelopen weken het (tromgeroffel) plan waar Ons NAC een half jaar aan gewerkt heeft. De oplossing is nabij.

15   13  
Barry

Hij kan alvast gesteld zijn: Beste Tom, wat vind u van de 3 minpunten die we hebben gehad van de KNVB voor het afwerken van NAC-Top Oss zonder gediplomeerd trainer?

24   0  
Clubraad

Luuc is ook gewoon aanwezig deze avond en beschikbaar voor vragen.

6   10  
Sp1

Is een huis psycholoog geen idee? , trainers hebben we al genoeg zien gaan en komen!.


22   0  
Ert

Zal druk worden als alle supporters die hun mening geven op deze site ook daadwerkelijk gaan komen

6   13  
Otjes

Komt de nieuwe AD ook deze avond?

10   23  
Buddha

De nieuwe trainer zit er dan net 1,5 week, wat gaat hij zeggen dan? Die zal wel een positief verhaal vertellen niet wetende in voor wespennest hij terecht is gekomen.
Over leugenaar Tom hoeven we het niet te hebben.

14   7  
Thijs

@ WW
Lekker thuisblijven dan

@ Buddha
Wat denk je zelf? Misschien dat die nieuwe trainer gaat vertellen hoe hij het spelletje ziet en hoe hij wil gaan voetballen met NAC.

8   7  
Des NAC's

Raar dat Eisinga er niet bij is. Hij is in deze nieuwe structuur toch ook verantwoordelijk voor het technische beleid. Mijn vraag is dezelfde als van de afgelopen 10 jaar.

Waarom met zo'n begroting toch zo weinig rendement?

11   8  
Henri

Jammer dat zo'n eenvoudig, basaal berichtje nog niet goed gecommuniceerd kan worden.

De clubraad organiseert elf februari een forumavond. De forumavond is het moment om als supporter je vragen te stellen aan de clubleiding. Aanwezig zullen zijn: De nieuwe trainer, Tom van den Abbeele & Mark Haarman (RVC, technische zaken).

Volgens deze kop is de AD dus niet aanwezig. maar in een post van de Clubraad onder dit item om 08.58 lees ik dan dit:
Luuc is ook gewoon aanwezig deze avond en beschikbaar voor vragen.

Deze miscommunicatie heeft weer allerlei onnodige posts tot gevolg.

12   5  
Buurman

Een forum avond straalt uit dat de club naar de supporters wil luisteren. Het straalt uit transparantie en verantwoording durven afleggen. Maar het is gewoon een truc om mensen stil te houden omdat er zgn. naar geluisterd is. Is nog nooit iets uitgekomen en er wordt totaal niet fel gediscussieerd. Mensen die het organiseren doen dit overigens , althans de meeste, goedbedoeld.

4   3  
Seuter

Ik ben bang dat dit een avond wordt waarin niets nieuws naar boven komt.

13   2  
n@©

Kan BSR de forumavond filmen, of opnemen? Geen notulen, of twitterverslag, maar alle uitspraken en beloften op film! Wellicht worden er dan wat minder loze beloften gedaan?

20   20  
jvt

Jvt heeft de volgende vragen aan de technisch manager: 1. Waarom wilde u persé directeur genoemd worden? 2. Waarom gaat de samenwerking met MC uit als een nachtkaars? Wat doet u eraan om het tij te keren? 3. Waarom is toevallig uw website van GTsports tijdelijk uit de lucht en waarom loog u over betrokkenheid van uw vrouw uit de medische sector en bedrijf ligt stil terwijl er in de jaarafrekening uw naam als vennoot stond en er ook een financieel resultaat is geboekt? 4. Vind u niet dat spelers zich ook moeten focussen op één werkgever en dat u daarin het voorbeeld moet geven? 5. Welke consequenties heeft u verbonden aan het toch aanstellen van Brood terwijl u dat niet wilde? Van welk budget worden de afkoopsommen nu betaald? 6. Wat is er terecht gekomen van uw eis dat nieuwe spelers fysiek fit moesten zijn terwijl Dogan, de Vlo, Kimbala, de Spanjaarden, Schouten, Bohui, eigenlijk vrijwel geen nieuwe speler inzetbaar was of snel geblesseerd, en ons dus niet heeft versterkt 7. Wat vindt u ervan dat de belofte van 10+ seizoenskaarten niet is nagekomen en geresulteerd heeft in extra spelersbudget? 8. Waarom heeft u niet voor iedere linie een ervaren kracht aangeworven die zich op ere, ja op ere want je wilt meteen promoveren, ervaring en succes heeft gehad? 9. Waarom selecteert u niet op lengte en fysiek, op karakter in de selectie die juist in de KKD dat nodig heeft en zo past bij NAC 10. Wat vindt u van uw eigen functioneren en welke conclusie trekt u als NAC niet promoveert, de doelstelling.

14   1  
Nacman

Weet je wat mooi zou zijn dat de Grote drie eens uitleg geef over hun beleid rond om nac hun toekomst visie met de club dat zou een avond zijn als ze de waarheid en openheid geven.
Maar die durven niet en onder het mom van een te volle agenda laten ze verstek gaan en sturen ze hun stroman van de rvc.
Wel zijn naar Engeland geweest voor gesprek vooruit lopend op juli .

8   3  
Mick j

Wordt dit weer een lachertje of
zoethoudertje of uit de duim
zuigen .
Geloof me nu de aap komt nog steeds
niet uit de mouw.
Zal ook niet komen met dit Euro trio
Td en Ad.

8   6  
Yellow

Ik kom niet, ik weet de "diplomatieke" antwoorden al, jullie toch ook?

9   2  
Arjan

Ik heb liever dat de 3 grote aandeelhouders verantwoording komen afleggen waarom ze onze club stelselmatig kapot maken. En hun hofnar JVT. Iemand moet bier halen.

13   3  
Buurman

Beste Arjan. Je hebt gelijk maar de vragen van JVT zijn goed als we het toch met de directie moeten doen. Heeft echter alleen zin, die vragen ,als de “zaal” kritisch gaat doorvragen. Als er vuurwerk komt. Geloof me dat komt er nooit. Je ziet een vriendelijk gezelschap gezagstrouwe supporters waarvan een fiks deel pro directie. Het is wat het is.

7   3  
sjef de gevulde koek

Dit is gewoon missie kansloos zo'n avond. Je weet al wat er gaat gebeuren. Je moet alle hoop hebben op de play offs en gruwelijk veel geluk hebben anders zijn we klaar en zakken we volgend jaar nog verder in de shit. Want er is niks duurzaam aan je heb dan minder geld en zeker minder seizoenskaarten. Selectie zal dan alleen maar slechter worden. Denk dat we beter na loerdes kunnen gaan ipv de forumavond en bidden dat je tegen een zak ADO moet spelen en net als tegen NEC voor een wonder moet gaan. Dan Iedereen op straat flikkeren. Lokhof bellen heel snel. En bouwen aan een stabiele organisatie. Want met deze knakworsten word het natuurlijk nooit niks dat is een feit.

17   9  
De Bolle Damen

Hoe komen jullie er nu bij dat we volgend seizoen veel minder seizoenkaarten verkopen?
Dat wordt alleen maar gesteld door die negatievelingen die een hekal aan NAC (lees iedereen die een functie heeft bij NAC) hebben. Niemand deugt volgens hen, en dat moeten we elke dag, ieder seizoen horen. Vanaf de jaren 80 tot heden. De laatste jaren, vanwege de opkomst van Social media krijgen deze notoire azijnzeikers een groter podium en kunnen ze lekker los gaan.
Maar weet je wat zeikerds; het stadion wordt voller en voller, steeds meer mensen komen naar NAC, en jullie weten ook dat wanneer er maar iets positiefs plaatsvindt bij NAC dat dan het NAC virus weer aangewakkert wordt bij al die "rustende, passieve" NAC supporters. En dat zijn er misschien wel 20 of 30 duizend in en rondom Breda. Allemaal mensen die NAC een warm hart toedragen en die aan de zijlijn zien dat het inderdaad niet altijd goed met NAC gaat en wel gewoon blijven volgen en blijven houden van. Kritisch maar wetende dat NAC , NAC is en dat het inderdaad de mooiste kut club van Europa is.
Zij gaan klimmen niet in de pen om AD TD trainer, RVC, aandeelhouders etc coutee que coute de grond in te boren. Vreysen was kut, Peek, Mommers, Eskes, Goetzee, van Bavel, de Kort, Gielen, Oltmans, den Braven, van As, Smulders, ik kan wel uren doorgaan wie er allemaal niks van hebben gebakken. En het stadion loopt voller en voller. En dat beste azijnzeikers, dat vinden jullie niet fijn. Want de club moet naar de klote, hoe dan ook. Kijken jullie ook wel eens kritisch naar jezelf? Of loopt het bij jullie wel altijd gesmeerd? Jullie zullen wel foutloos zijn, want jullie weten precies hoe het moet.

14   6  
sjef de gevulde koek@DE BOLLE DAMEN

Word eens wakker man. Leuk zo'n positief stukje maar is het om te janken. En het stadion zit inderdaad vol maar van de laatste 15 jaar is de sfeer nog nooit zo kut geweest.

1   3  
Diep Holland

Met de dag wordt het spannender waar iedereen achter de schermen mee bezig is. Zowel NAC , als wat er uit de hoed getoverd wordt , hebben , wie of wat het ook wordt, best nogal wat meer te vertellen , dan slechts alleen : ‘ hallo ik ben Piet, de nieuwe trainer.

7   11  
steven73

@Bolle Damen helemaal mee eens. club gaat naar de klote door al die negatievelingen hier. Stennis makerij, niets is goed. Neem nou die actie van vak G jonge jonge en wedden dat ze straks hun zetel terug eisen via welke media dan ook....

8   10  
Real Robert

Weer een avondje met leugens, fabeltjes en zoethoudertjes.
Wie wil daar nu nog intrappen?
Bij mijn werkzaamheden, en ook prive trouwens, vermijd ik het contact en het zakendoen met onbetrouwbare mensen. Reden genoeg
dus om deze "forum"avond vooral te mijden.
Bij Heerenveen en Sint Truiden trokken ze hun conclusies.
Die domme gans van een Edelenbos toch!

13   6  
Baosje

Zit de TD er? Zit de AD er? Zitten de 3 bobo's er?

ZET DE RAAD VAN 11 ER MAAR WEG....krijg je net zulke duidelijke antwoorden van

Zonde van je tijd ....ze naaien je waar je bij staat...zeggen wat je wil horen...maar voeren wat anders uit!

Snel de hele pleurisbende aan een rijke oliesjeik oud verkopen...
Ik begreep in de B-Siderats podcasts te horen dat City de boel over wil nemen???

Ik zeg DOEN !!!!!

Met het geteisem dat er nu zit,is het gedoemd te mislukken

14   5  
De Bolle Damen

@Sjefke de gevulde koek(ebakker)
"De sfeer is nog nooit zo kut geweest"!
Wel eens gehoord van Self fulfilling prophecy gehoord?

Als kut (in jouw geval) negatief is, dan draag jijzelf daaraan bij, nietwaar?

6   1  
geelzwartwit

Wat wel een interessante vragen kunnen zijn;

U heeft het over duurzaam promoveren. Alles niet te snel maar verantwoord zonder kans tot jojo effect.

- Hoe ziet u het duurzaam verhaal in verhouding tot die 1 miljoen extra aandelen die uitgegeven zijn om het begrotingstekort te dichten en daarmee niet geinvesteerd zijn in het product voetbal?
- Wordt er volgend jaar weer een tekort van 1 miljoen verwacht? En wordt dat dan wederom door extra aandelenuitgifte opgelost?
- Is dit volgens u het duurzame beleid waar u voor staat? De aandeelhouders versterken door ze te voorzien in steeds meer aandelen
- Investeren in tekorten is dat duurzaam ondernemen of dweilen met de kraan open? Hoe ziet u dat? Wat is het plan?
- Wanneer en hoe verwacht u een sluitende begroting zonder extra aandelenuitgifte (bijstorten) te kunnen overleggen?

8   2  
geelzwartwit

Oh en;

- Als spelers als Olij en Verschueren eind dit seizoen transfergeld opleveren. Wordt dit dan 100% gebruikt voor de nieuwe selectie van volgend seizoen of vullen deze inkomsten de begrotingstekorten van volgend seizoen?

8   1  
Molenschot Loco

Een vraag zou ook kunnen zijn aan TVDA.....U heeft recentelijk de selectie en staf bijgepraat over Hyballa....dan mag je toch verwachten dat dat de nieuwe trainer wordt?

4   2  
nacorakel

Geen AD + geen aandeelhouders = geen forum waar we wijzer van worden ...

8   6  
Ivo

Tjonge jonge wat duurt dat allemaal lang met die nieuwe trainer zeg.
bij Excelsior hadden ze binnen 3 dagen een nieuwe.

Het zal een keertje op de normale manier gaan...

7   0  
Guuske

Wanneer word Maaskant 3.0 gepresenteerd als nieuwe trainer? ....want die Duitser blijft ook lang duren.

5   0  
Buurman

Beste Bolle Damen. Je voetbal reacties lees ik altijd graag. Van Sjef de Gevulde Koek trouwens ook. Dikwijls mee eens.

Maar lees je stukje van 10.05 nu eens rustig na.
In feite zeg je ; " Dat het met NAC veel minder loopt dan het hoort te lopen (netjes uitgedrukt) ligt allemaal aan de boze, gemene, kritische supporters. Die zijn de oorzaak van alle ellende. Die gasten zijn allemaal nep supporters, ik hoor bij de goeie. "

Geloof je dat nu echt zelf ?

7   0  
De Bolle Damen

Beste Buurman. Ik ben van “beter een goede buur dan een verre vriend” dus ben ik zeker positief over jou. Echter, je kan mij niet quoten ( want je gebruikt aanhalingstekens) met zinnen die ik niet heb gezegd. Dus dat klopt niet.
Ik voel me niet beter dan de azijnzeikers, nee ik voel me anders. Beter gezegd positiever.
Ook dat gelul over waardeloze sfeer op de Bside van die zogenaamde “die hard” supporters is niet oké. Vind ik.
Van Vak G komt ook al maanden niks.
Ik ben opgegroeid met Jos Frijters Oldskool , Chris van Nijnatten en al die maten die in de jaren 70 en 80 op de vuist gingen voor NAC. Wereld tijd maar die sfeer op de tribunes was vaak veel en veel slechter dan nu. Mijn gevoel voor melancholiek maakt dat het mooiere tijden waren. Maar NAC-Wageningen met 1700 man en een verdwaalde toiletrolhouder was ook vaak niet enerverend. Koester je geluk en relativeer je verdriet. Dat is mijn adagium zeker als het over NAC gaat.

5   0  
DunErwt

"Hyballa officieel trainer NAC"

4   0  
Buurman

Beste Bolle Damen. In alle eerlijkheid ; pracht antwoord. Ik denk dat een groep supporters redeneert als jou “ tel je zegeningen “ zeg maar. En een andere groep vindt dat de tijd rijp is voor actie. Ik vraag me steeds af ; komt het bij NAC nog goed als wij het laten zoals het is ? Een van de mooiste kerst herinneringen die ik heb is dat we met zo’n 1500 man “ stille nacht, heilige nacht” begonnen te zingen bij de zoveelste zaadpot in een winters decor.

2   0  
Basje

Peter hyballa toch de nieuwe coach! Ben benieuwd

1   1  
BreakMe

Allemaal zwijgen wanneer Herr Intellectueel aan het woord is.

Laad alle berichten na dit bericht in