Wij gaan niet opzij

Update: NOAD Cup '23

Benn076

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat de NOAD Cup '23 kaarten binnen een paar uur waren uitverkocht. Vandaag kunnen we melden dat de loting heeft plaatsgevonden en maar liefst 51 teams het dit jaar tegen elkaar op gaan nemen. Gaan de Gele Kanaries er dit jaar weer met de beker vandoor of worden het De Vochtige Jaapies, Thierry Frambose of de BellyBoys FC?

Na twee prachtige edities organiseren B-Side Rats en Breda Loco's op zaterdag 15 juli de derde editie van de NOAD Cup. Ook dit jaar zal het toernooi plaatsvinden bij RKVV Jeka in Breda. Aansluitend zal er voor de deelnemende teams een geheel verzorgde BBQ en feestavond zijn op het supportersplein. Hieronder de allerlaatste nieuwtjes rondom het toernooi en een linkje naar het speelschema.

Extra spelers:

Net als in voorgaande edities is het na het zien van de loting ook weer mogelijk je team uit te breiden met die ene sterspeler van Jeka 34 of die keeper van Bavel 6. Hiervoor kun je in de ticketshop een ticket voor een extra speler bestellen. Er zit geen maximum aan het aantal spelers per team, dus zorg ervoor dat je voldoende spelers hebt om minimaal 5 wedstrijden te spelen. Bestel extra spelerskaarten via deze link.

Indeling van het toernooi:

Je leest het goed. Minimaal vijf wedstrijden. We hebben uit de evaluatie een aantal punten meegenomen naar de organisatie van dit jaar. Lange pauzes tussen wedstrijden en al vroeg uitgeschakeld zijn waren een aantal punten die vaak terugkwamen. Om te zorgen dat iedereen zo lang mogelijk in het toernooi blijft hebben we dit jaar de poules vergroot. Dit betekent dat je meer wedstrijden speelt tot de knock-outs. Uiteindelijk gaan alleen de eerste twee teams door naar de finales.

Bezoekers:

Een ander puntje was dat mensen graag hun vrienden, kinderen, partner of buurvrouw wilde uitnodigen om te komen kijken. Dat is dit jaar mogelijk met een bezoekersticket. In tegenstelling tot vorig jaar mag je met een bezoekersticket gewoon blijven tijdens de feestavond. Terwijl de teams aan de BBQ gaan zorgen wij ervoor dat er een frietenwagen op het terrein staat, zodat ook bezoekers een bodempje kunnen leggen voor de avond. Bezoekers tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Iedereen vanaf 12 jaar kan voor €10 een bezoekerskaartje kopen via deze link.

Feestavond:

We mogen ze inmiddels onze huis-dj's noemen. Feest DJ Ewout, DJ Melvin en DJ Lars zullen vanaf de finale weer gaan zorgen voor de muzikale klanken op het supportersplein. Daarnaast hebben we gezorgd voor optredens van niemand minder dan Nelis Leeman, Arjon Oostrom en onze eigen Evert van Huygevoort. Wie de allereeste NOAD Cup erbij was, weet dat het zaak is om 23:00 uur te halen. 

Sponsoren:

Het organiseren van een evenement als de NOAD Cup kan niet zonder de steun van onze fantastische sponsoren. We zijn nog met een aantal partijen in gesprek maar willen vooral nu alvast onze dank uitspreken aan: NAC Supportersvereniging, RB-Media, Dok 19 Breda, MK Gilze, Peoples Republic, ViaJou Werving en Selectie, FlexPons, Purpose, Feestcafé Stammeneke, CIBO Vloeren, Stichting Breda Loco’s en Stichting B-Side Rats.

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden als sponsor van dit prachtige toernooi? Laat het even weten via [email protected]

Toernooi indeling:

Met 51 teams kunnen we niet het hele wedstrijdschema hier delen. Tussen 08:30 uur en 18:00 uur zullen er maar liefst 154 wedstijden gespeeld worden op het terrein van Jeka. Wél kunnen we de melden dat de poule-indeling en het wedstrijdschema inmiddels te vinden is op www.noadcup.nl

Wij wensen alle teams succes met de voorbereiding en kijken enorm uit naar 15 juli! 

 

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
5 Reacties
13   0  
Sjef de gevulde koek@ UNIT

En dat geloof je zelf haha wat is dit voor onzin man. Kijk je wel eens naar Twente ? Of heb je een zwaar weekeind gehad.

13   10  
Babosje

Ik mis een sponsornaam;
Van Flieger B.V.

4   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

@Babosje vermoedelijk ben jij de enige 😉

0   18  
Unit

Vandaag is er een eerste oriënterend gesprek geweest tussen nac en Robin Propper!

13   0  
Sjef de gevulde koek@ UNIT

En dat geloof je zelf haha wat is dit voor onzin man. Kijk je wel eens naar Twente ? Of heb je een zwaar weekeind gehad.

3   1  
Nonkel Frans

Die Cup" van Toffe jongens is de Trots van heel Breda...... 😀

Super georganiseerd mannen. De huisregels alleen al. Kunnen zo in een lijstje en aan het RV stadion gespijkerd! Hoe moeilijk is het.

ps nu wel bij juiste onderwerp mijn reactie.

Laad alle berichten na dit bericht in