Wij gaan niet opzij

Valk officieel gepresenteerd bij NAC: directeur per 1 juni in dienst

Das Phantom

NAC heeft Henk Valk officieel gepresenteerd als algemeen directeur. De man die nu nog in dienst is bij Philips treedt per 1 juni in dienst bij de club, meldt NAC vandaag via de officiële kanalen.

De naam van de zestigjarige Valk zong al lang rond in Breda en een paar maanden geleden werd hij benaderd voor de functie, maar door de situatie bij zijn huidige werkgever kon hij niet eerder worden gepresenteerd. “Valk is pas per 1 juni volledig beschikbaar voor NAC omdat hij de tijd voorafgaand aan die datum onder meer nodig heeft om zijn verantwoordelijkheden bij zijn huidige werkgever zo goed mogelijk over te dragen. In de tijd tussen nu en 1 juni zal Henk regelmatig op de tribune te vinden zijn, het MT zal de dagelijkse leiding tot die tijd blijven voeren zoals het de afgelopen periode heeft gedaan. Later wordt de nieuwe directeur voorgesteld aan media en publiek”, laat NAC weten.

“Valk is Bredanaar van geboorte en woont momenteel in Teteringen”, vervolgt NAC verder het persbericht. “Hij bezoekt NAC al sinds zeer jonge leeftijd, nog in de Beatrixstraat, en is sindsdien altijd supporter van de club gebleven, ook toen hij in het buitenland woonde en werkte.”

Henk, welkom bij NAC en succes bij onze mooie club!

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
B-Side Stats: NAC - MVV (4-1) 52 reacties
40 Reacties
54   3  
Henri

Ik ken deze man niet, maar als deze NAC-man met een dergelijke opleiding, bestuurlijke en levenservaring het niet kan, wie dan wel?
Ik hoop wel dat hij een enorm grote schoonmaak gaat houden en het totale niveau binnen de organisatie omhoog gaat trekken door het aanstellen van mensen die net als hij eens een studieboek hebben gelezen en wat diploma's hebben behaald. En dan bedoel ik niet d..m.v een avondcursusje. NAC is natuurlijk ook kapot gegaan aan decennia lange incompetente mensen op de diverse afdelingen.

11   2  
Koeieuier

The Falcon has arrived.

Zin in de toekomst! Op de juiste kandidaat moet je soms even wachten maar ik weet zeker dat de hand van Henk ons NAC op het rechte pad gaat krijgen en houden.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw

10   52  
Van Flieger

'Als het uitlekt gaat het niet door' werd er in december nog bezwerend bij gezegd. Wat een armoede dit verhaal. Ze hadden geen alternatief. Manders een jaar mee, dus het kwam ze wel goed uit die 1 juni. Wat een farce dit. Het BVV voorop.

18   5  
ECG

De rancune bij het (weer) gepasseerde vliegertje is enorm!

13   5  
Nacman

Hoorde uit betrouwbare bron dat van vlieger hoofd van de ballenjongens wordt

9   4  
Tim

Denk je niet dat dat iets te hoog gegrepen is voor hem Nacman?

7   3  
Volksclub NAC

Voor een club als NAC is dit echt een zwaargewicht. Alleen top-down en 1 juni….?

14   5  
De zwijgende meerderheid

Ik krijg er een warm gevoel bij dat het een echte NAC supporter is. Dan staa je toch met 2-0 voor bij sponsors en als je dan regionale initiatieven wil realiseren. Goed CV.
Veel succes, hup NAC

9   3  
Dun Henk

Welkom en succes Henkie!

16   3  
Bom Toere

Zijn profiel ziet er beter uit dan die van de laatste luchtfietsers. Henk welkom bij de club en trek je niks aan van rancuneuze Flieger.

5   5  
sam

Nog even geduld, nac is op weg naar champions league.

6   5  
Scheppioni

Altijd beter dan de laatste, die narcist !!
Hopelijk goed beleid nu eindelijk bij ons NAC ! Succes Henkie !

6   2  
Geelzwartwit

Alvast welkom en succes!
De fundering is bijna gezet laat het bouwen maar beginnen.

10   7  
Breda83

Van Fliegertje zal geen enkele AD accepteren als het niet zijn BFF JWvD is. Zo doorzichtig, en sneu.

10   2  
Ouwe Spionkop

Hij wordt pas op 1 juni gepresenteerd. Maar de overeenkomst is getekend.
Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Hij vervult bij Philips een absolute toppositie.
Hij zal dus flink inleveren met salaris.
Dat zegt toch wel wat als je dat er voor over hebt.
Henk succes!

8   3  
Bredaaaaa

Succes. Het zal loodzwaar worden. Vele voorgangers hebben gefaald. Ik hoop dat jij NAC uit de shit gaat helpen!

10   5  
Henri

@Bredaaaaa
Hoeveel voorgaande AD's hadden een universitaire opleiding in hun CV staan met decennia bestuurlijke ervaring in de top van het zakenleven?

54   3  
Henri

Ik ken deze man niet, maar als deze NAC-man met een dergelijke opleiding, bestuurlijke en levenservaring het niet kan, wie dan wel?
Ik hoop wel dat hij een enorm grote schoonmaak gaat houden en het totale niveau binnen de organisatie omhoog gaat trekken door het aanstellen van mensen die net als hij eens een studieboek hebben gelezen en wat diploma's hebben behaald. En dan bedoel ik niet d..m.v een avondcursusje. NAC is natuurlijk ook kapot gegaan aan decennia lange incompetente mensen op de diverse afdelingen.

5   0  
trol

1 juni 2023?

2   2  
ELH

Welkom en s6 uiteraard!

10   5  
DenN

zelfs Faupala heeft meer betekend voor NAC dan Van Flieger

7   3  
Badeend

Mijn god, David Faupala. Die was ik bijna net zo vergeten als Fisayo Adarabiyoyo.

Faupala, de centrumspits die welgeteld één keer heeft gescoord voor NAC 1. Overigens precies evenveel als hij gescoord heeft voor Manchester City, in de allerenigste wedstrijd die hij op het allerhoogste niveau heeft gespeeld (FA Cup tegen Chelsea). Maar dat terzijde.

Anyway, welkom op het nest, Valk. Veel succes!

2   4  
Reflektor

"Falcons attack the pigeons at the west wing at night "

12   7  
076*R

Hansje Deelen wat laat je je weer kennen. Het word nu wel een beetje sneu hoor.

Ontopic :Welkom Valk!

4   2  
NAC4EVER

Welkom!
Hopelijk straalt de hemel snel weer blauw!

8   13  
Ernie

1 Juni ?
Blijkbaar kunnen we makkelijk zonder een AD. Alle gras is al voor zijn voeten weg gemaaid. Vreemde gang van zaken.

5   9  
Lamington

Henri

Manders heeft ook universitaire achtergrond. Kijk hoeveel we daar aan hebben gehad. Die is nu de Oltmans-route ingeslagen. Lekker hockey kapotmaken en ver weg blijven van voetbal. Verder geen enkele aandacht meer geven.

Als je inderdaad je geld op JWvD zou zetten. Zoals sommigen zeggen, kan je beter gelijk alles in de fik steken. Dan is dit een veel betere keuze.

Ik ben benieuwd naar de nieuwe wind die gaat waaien. Veel succes voor de heer Valk en hopelijk kan hij brengen waar velen op hopen.

6   4  
Henri

@Lamington
Ik denk dat er toch wel verschil zit in een universitaire managementcursus en een volledige MBA opleiding. In essentie heb je gelijk, maar het is meer het verhaal van we hebben beiden een auto, jij een Ferrari en ik een Fiat Panda. Maar de praktijk zal het uitwijzen. Ik heb er wel vertrouwen in.

3   6  
Nm

Jan Smit had ook geen ervaring en relevante opleiding

5   14  
Bp

Zit net te kijken op espn waarin Earnest Stewart aan woord komt.
Die praat geen poep hoor !!
Misschien kan hij voor NAC iets betekenen door hier spelers te stallen om door te rijpen voor het echte werk.

10   11  
Willem 4,5

Heb een beter idee, hoop dat ze alsnog flieger kunnen benoemen als voorzitter, dan weten we zeker dat alles goed komt, dan we ook van dat slappe en altijd eeuwige negatieve gelul af, dit ventje weet namenlijk precies hoe je een club moet LIJDEN. Een voorzitter mag natuurlijk niet reageren op deze site waar de échte supporters hun zegje kunnen doen en blij zijn dat N=Breda niet in handen is gevallen geldwolven uit de zandbak. We zijn gelukkig op de goede weg, langzaam aan komt het goed. Er staat nu iets stabiels wat er sinds 10 jaar al niet meer staat!

7   25  
steven73

@Henri, En wat gaat het goed met philips zeg. zoveel foute beslissingen afgelopen 20 jaar. waardoor philips in zwaar weer zit. dus het klopt niet echt met wat je zegt. Ik hoop dat hij het bij nac beter doet. zeker met dit salaris wat hij krijgt.

10   2  
Henk

@Henri
Een MBA van Insead of LBS kan je vergelijken met een Ferrari. TB aan de TU/E is een prima opleiding, maar iedereen met een vwo opleiding komt er binnen, en iedereen die het werk wil doen kan de opleiding afronden. Het is dan ook, at best, een aardige middenklasser. Het is daarom veel interessanter wat hij daarna heeft gepresteerd, en dat lijkt op het eerste gezicht wel aardig.

11   4  
Wanny

Persoonlijkheid is veel belangrijker dan allerlei opleidingen. Zeker bij een lastige club als NAC

5   5  
Willem 4,5

Dacht al, waar blijft Pietje zeikt maar door!

3   3  
Pietjebel

Ajax zal met een aardig versterkt 11tal
komen

9   1  
Edwin

Waardeloos dat jongens als Conceicao, Lucca, Brobbey en Sanchez morgen nog 90 minuten kunnen meedoen om de nummer 17 van de KKD te versterken.

8   1  
Mf3

Brobbey mag niet mee doen lijkt me,, die heeft vandaag zijn minuten al gemaakt.
Voor de rest is het inderdaad schandalig dat het kan..

Zelf gas erop en vol voor de 3 punten.. meer kunnen ze niet doen,, maar wat zou winnen heerlijk zijn.

Hup NAC

15   2  
El Bully

https://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/heitinga-legt-weinige-wissels-uit-aantal-jongens-doet-morgen-mee-met-jong-ajax

Voor ons een cruciale pot om onze positie op de ranglijst verder te verzekeren, voor Ajax een oefenpotje om de reservespelers van het eerste te laten ontwikkelen. Jong-teams op maandag, het zou verboden moeten worden...

1   1  
Jack

@ MF3

Dat mag hij wel degelijk, deed tegen PEC ook al eens mee ondanks speelminuten bij Ajax 1.

0   0  
Dutchbird

Hij heeft in ieder geval echte ervaring . Dat was bij Manders met een paar fake functies niet het geval. Of een groot bedrijf als Philips de juiste ervaring levert voor een MKB organisatie als NAC, valt nog te bezien. Je kunt niet terugvallen op grote stafafdelingen met een eigen directeur. Als hij daarmee rekening houdt komt het vast goed.

Laad alle berichten na dit bericht in