Wij gaan niet opzij

Van Aalst: "Voel geen verplichting om commentaar te geven"

Das Phantom

Het is al lang onrustig binnen NAC. Sinds de aandelen te koop zijn gezet door de grote drie aandeelhouders gonst het van de geruchten, maar zoals eerder wel voorgeschoteld is het voor het eind van 2021 niet tot een overname gekomen. BN DeStem schreef vandaag een reconstructie en vroeg om een reactie bij 'De Grote Drie'.

Hoewel het eerst leek dat NAC in handen zou komen van een Amerikaanse partij, lijkt daar nu een streep doorheen te kunnen. De exclusiviteit die was afgesproken met de partij lijkt van de baan en inmiddels ginst het van de geruchten over een nieuwe overnamekandidaat. Het zorgt er echter wel voor dat het bij NAC en de supporters ook in de tweede seizoenshelft vooral wordt gesproken over de overname in plaats van het opbouwen van de club. 

BN DeStem schreef zoals vermeld een reconstructie (hier te lezen) en vroeg op 6 januari over de grote aandeelhouders een reactie wilde geven over het verloop. De kleine aandeelhouders tasten namelijk ook in het duister en worden niet van informatie voorzien. 

Een toelichting zit er echter niet in, valt op te maken uit de woorden van Wim van Aalst, één van de drie grootaandeelhouders. "Ik voel geen verplichting om commentaar te geven. Mijn leven is geruisloos. Tegen wil en dank ben ik eigenaar geworden. Ik ben een enorme NAC-fan, maar ik heb geen behoefte aan publiciteit.”

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
50 Reacties
96   11  
Das Phantom (BSR)

Waarom zou je ook?

Club in de fik gezet met een persbericht, aandelen te koop gezet, maandenlange radiostilte over het proces, exclusiviteit met één partij, deal met partij lijkt te floppen, zelf uitgesproken verwachtingen qua overname niet gehaald en inmiddels meer dan een half jaar verder.

"Wij willen het beste voor de club" wordt met de dag ongeloofwaardiger. Vond dat Sjoerd Mossou het mooi zei in Tikkie #100: Misschien is het wel eens klaar met het dankbaar zijn voor wat deze heren hebben gedaan toen de club eerder in de brand stond en ze aandeelhouder werden.

Lijkt er de laatste jaren vooral op dat ze met een stokje hebben zitten porren om het vuur verder op te stoken.

30   3  
Ed

Intussen gaat de club wel naar gallemiesen

31   32  
D

Los van wat wij vinden van zijn/hun werkwijze moeten mensen het respecteren dat sommige (vermogende) mensen buiten de publiciteit willen blijven. In principe kan je het nooit goed doen en we moeten de druk die erbij komt kijken om groot aandeelhouder te zijn, zeker in de huidige situatie, niet onderschatten. Ik snap hem wel op dit gebied.

96   11  
Das Phantom (BSR)

Waarom zou je ook?

Club in de fik gezet met een persbericht, aandelen te koop gezet, maandenlange radiostilte over het proces, exclusiviteit met één partij, deal met partij lijkt te floppen, zelf uitgesproken verwachtingen qua overname niet gehaald en inmiddels meer dan een half jaar verder.

"Wij willen het beste voor de club" wordt met de dag ongeloofwaardiger. Vond dat Sjoerd Mossou het mooi zei in Tikkie #100: Misschien is het wel eens klaar met het dankbaar zijn voor wat deze heren hebben gedaan toen de club eerder in de brand stond en ze aandeelhouder werden.

Lijkt er de laatste jaren vooral op dat ze met een stokje hebben zitten porren om het vuur verder op te stoken.

19   19  
Nero

Ik ben een enorme nac fan jazeker en manders is mijn droom directeur ppppffffff manders outtttytttt

17   5  
gjoewie

Ben wel benieuwd of Ome Wim iedere dag tenminste een paar keer op BSR en DROL kijkt...
Want ja, als je een echt NAC-fan bent...

22   4  
Rijen is NAC

Als ik die laatste paar regels van het artikel lees moet ik inderdaad ook denken aan de woorden van Sjoerd Mossou, iedere keer schuilen achter het feit dat ze de club hebben gered destijds. Klopt, hebben ze ook en daar hebben ze ook al jaren lof voor gevangen. Maar dat is nu onderhand wel klaar, sinds de overname is de club langzamerhand afgezakt tot een tal van dieptepunten. Laten we hopen dat er snel meer duidelijkheid komt, denk dat iedereen daar wel aan toe is. En ohja, #mandersout

64   4  
Ata

Ik voel geen enkele verplichting om nog sympathie voor deze drie te hebben.

34   5  
Kinderkaartje

Dan sanp je als eigenaar -tegen wil en dank- dus blijkbaar niet watje rol is.

Er zijn zo'n 15 mede eigenaars en pak em beet 30.000 klanten in het ongewisse over het voortbestaan van de club.

Het zou zo'n figuur sieren als hij wat openheid van zaken zou geven, maar deze enorme NAC liefhebber vindt blijkbaar zijn eigen macht over de club wel lekker.

Potentaatje.

17   7  
Jantje2



De verkoop van NAC gaat een heel moeilijk verhaal worden. NAC gaat ieder jaar verder de afgrond in door wanbeleid waar de grote 3 zelf de oorzaak van zijn!!! De grote 3 blijven vasthouden aan het bedrag waar ze NAC toentertijd voor gekocht hebben. Het enige wat ze interesseert is geld. Maar als je toch reëel bent dan moet je toch als top zakenman beseffen dat je aandelen minder geld zijn waard geworden ??? De grote 3 denken onaantastbaar te zijn omdat ze NAC toentertijd gered hebben??? Mede omdat de grote 3 altijd hun handen er vanaf hebben gehouden en ze de club totaal niks interesseert , is en gaat NAC ieder jaar verder naar de klote!! Hadden jullie maar net zo weinig interesse in jullie geld als jullie interesse in NAC dan was het waarschijnlijk allemaal al lang rond geweest en waren wij ,NAC ,van deze 3 klaplopers af !!!

14   2  
signase

De quote van Van Aalst verbaast me al niet meer. Wel de opmerking dat de kleine aandeelhouders, die dus ook meebetaald hebben aan de redding van NAC, ongeveer net zoveel weten als wij. Tenzij dit zinnetje niet klopt en Blanco aan het stoken is. Wie het weet, mag het roepen.

15   5  
Nacman

Groot nac supporter van Aalst zeg maar groot club afbreker met zijn twee maten.
Schaam je dat je het woord NAC supporter in de mond neemt.
Werkelijk jullie beleid is al jaren zum kotsen.

28   3  
F8Hipster (BSR)

Nu is ie weer 'tegen wil en dank' eigenaar. En als het hem uitkomt is hij weer de redder in nood. Liever vandaag nog van die drie af dan gisteren.


@signase dat van de kleine aandeelhouders klopt. Hebben we zelf uit eerste hand bevestigd gekregen.

2   15  
Bredaaaaa

Van Aalst minpunten zijn niet meedoen voor directe promotie ( nooit ene extra cent in NAC heeft gestopt voor het team), de club niet kunnen verkopen, slecht beleid voeren met zijn rvc etc. Pluspunten zijn dat hij NAC ooit van faillissement heeft gered, de Graaf als hoofdtrainer heeft aangesteld en natuurlijk het technisch hart. Deze mannen verrichten letterlijk wonderen bij NAC.

3   3  
Prof nakkermand

Groot gelijk!

12   2  
Uit Je Naaht

De Grote Drie hebben zich bij de overname blijkbaar niet gerealiseerd dat ze niet alleen een BVO, maar ook een instituut met grote publieke, historische en emotionele waarde hebben overgenomen. Dat brengt een verantwoordelijkheid met zich mee waar blijkbaar nooit goed over na is gedacht.

Nu is het natuurlijk een soort excuus dat er toentertijd wel gehandeld móést worden, en dat ook die verantwoordelijkheid niet vrijwillig aangegaan werd, maar als je die denkstap maakt dan beroep je je volledig op je status als weldoener die er alleen was toen het echt niet anders kon. Dat laatste is prima, maar als je die status van weldoener als excuus opvoert, dan moet je de verkoopwaarde van de club reëel maken en niet proberen je eigen verlies beperkt te houden - wat nu wel degelijk een factor lijkt te zijn.

31   5  
Chris W.M.

Tegen wil en dank eigenaar worden, vervolgens met een trucje de meerderheid van de aandelen in bezit gekregen ( toen gold het tegen wil en dank ineens niet meer), om daarna de club net genoeg financieel te ondersteunen om niet kapot te laten gaan maar te weinig om de club vooruit te helpen met als resultaat een 9e plek in de KKD op dit moment.

Dan hadden we misschien wel kunnen verwachten dat de heren schijt hebben aan alles en iedereen bij en rond NAC, en op deze manier te werk gaan.


23   4  
Boom

Ongelooflijk. Zo wordt ons mooie NAC wat in principe qua support de 5-6e club van Nederland is helemaal kapot gemaakt. Dhr. van Aalst NAC supporter? Laat me niet lachen! Hij is eerder een sadistische Tilburger die in een rood wit blauwe onderbroek slaapt!! Echte fans laten de club niet keihard vallen. Naast de onmogelijke situatie waarin ze NAC gemanoeuvreerd hebben, zijn ze er met hun gebrekkige communicatie er in geslaagd om enorme Imago schade toe te brengen. Daarnaast hebben ze lak aan de vele kleine aandeelhouders, die wel echt hart voor de club hebben. Ze zouden zich rot moeten schamen!

4   21  
Ed

Bij ADO was het binnen een poep en een scheet rond. Wij (NAC) lopen te kloot violen. Grote dikke bende is het. Wanneer komt er weer eens wat positiefs (buiten Corona) naar buiten.
Een grote soap.

31   3  
Observer

@ ED : Bij ADO was het binnen een poep en een scheet rond…. Is een bak met onzin…. Daar zijn ze meer dan een jaar bezig geweest. 3.000.000 kandidaten en daar is het nog steeds niet rond. Als je de boel wil opnaaien…. Kom aub met betere argumenten

8   3  
NAC!!!

Wat een reactie van de beste heer.
Ik heb het al vaak gezegd, sinds de overname zijn we nu al reeds minstens 8 jaar aan het kloten minstens. Dus je kan je eens afvragen waarvoor we hun moeten danken!
Geef onze club terug!!!!

9   2  
JimGoose

Even vertaald naar Haags veegt hij dus eigenlijk zijn reet af met terechte kritiek...

6   4  
Kazachstan

@observer , je slaat de spijker recht op zijn kop. Dit kan niet rond komen in een paar maanden. tevens moet de knvb nog akkoord geven als ook de gemeente Breda als Verhuurder. Dus stop al die onzin hier. ik ben er als nac supporter ook niet happy mee maar wat er allemaal geroepen word slaat nergens op. @jimgoose blijkbaar trekt men zich er wel iets van aan anders stond het niet te koop of was het al verkocht aan een louche ondernemer uit kazachstan. Denk daar een over na voordat je iets roept.

12   3  
TpT

Wat een rommeltje is dit zeg. Ze hebben blijkbaar totaal geen idee gehad waar ze aan begonnen toen ze de aandelen in handen kregen. Wat mij duidelijk is geworden is dat ze zich er zo min mogelijk mee hebben willen bemoeien en daarmee ten prooi zijn gevallen aan alles wat fout is aan de voetbalwereld. Iedere luchtfietser is sindsdien al voorbij gekomen als interimmer, directeur, adviseur of hoe je het ook wilt noemen. Types als Edelenbos (dames en heren: Hier zijn ze dan!), Van den Abbeele, Smulders en nu die enorme kwal van een Manders hebben zichzelf verrijkt aan de club en de “grote” 3 stonden erbij en keken ernaar. Nu realiseren ze zich pas wat voor ontzettende puinhoop het is geworden en verkopen ze de boel aan de eerste de beste om er maar vanaf te zijn en om nog iets van hun centen te zien. Echt ongelooflijk dat deze mensen in staat zijn geweest zo’n vermogen te verdienen in het bedrijfsleven als je kijkt naar wat ze hier achter laten. Nee, dankbaar hoeven we hier zeker niet voor te zijn. Ze hebben er zelf voor gezorgd dat hun centen compleet verdampt zijn. Daar heeft geen supporter iets mee te maken gehad. Het zou ze sieren om dit te erkennen en het stokje over te geven aan een nieuwe eigenaar die het beste voor heeft met de club.

6   5  
Adnac

Hup Karel Vrolijk

7   1  
Ed

Edelenbos. Was ze vergeten. Laat die naam aub niet meer vallen. Heeft de club weinig goeds gedaan. Zelf heeft ze een prima factuur achtergelaten.

0   5  
Ed

Observer@

Ik kan wel uit Mn nek lullen, maar met due Haagse bluf is het daar nu jammer genoeg beter voor elkaar. Met de minpunten in de stand staan ze er nog beter voor. Ook nog met onze ex trainer.

10   0  
Wanny

Meest interessante is dat er in het stuk staat dat het volgens ingewijden wel deze maand rond moet gaan komen.

Wat Van Aalst zegt heeft niet zoveel nieuwswaarde. Ik geloof ook nog best dat ie niet echt de ambitie had om een voetbalclub te redden, maar erin gerold is omdat ie NAC inmiddels zoveel geld had geleend dat er geen andere optie meer was. En iets van een NAC gevoel moet ie ook wel hebben, want waarom ga je anders geld lenen aan zo'n gammele toko.

Het probleem van Van Aalst en de anderen is dat ze er maar niet in slagen een professionele organisatie weg te zetten. Heeft helemaal niks met geld te maken. Gewoon de centen die er zijn goed besteden en je speelt voor plek 12-15 in de eredivisie.

3   2  
Wanny

@ ED

Dat is ook allemaal scorebordjournalistiek. Vorig seizoen stonden we ook lang bovenin en zou je zeggen dat we het goed voor elkaar hadden. Terwijl een blinde kon zien dat we zeker geen eredivisiemateriaal waren en het overal in de club rommelde.

ADO breekt met dit team ook geen potten in de eredivisie. Dus als die de organisatie niet op orde hebben vliegen ze er net zo snel weer uit.

4   1  
Boyke

@ED : Als ik überhaupt al ergens een voorbeeld aan wil nemen, dan is dat aan N.E.C. En zeker niet aan een clubje wat van bluf aan elkaar hangt. De Chinees die daar nu met poep word besmeurd heeft er dik 15 miljoen in gepompt, maar dat is door types als onze huidige directeur verneukt. Met als gevolg dat ze staan waar ze staan. En laten we eerlijk zijn. Dat elftal draait alleen op die rooie Hooli in de spits. Schop je die uit de wedstrijd, dan win je van ze…..

9   9  
Tip

Ik vind dit van van Aalst zeker niet goed. Jammer. Zoals ik steeds heb gezegd, en dat blijf ik zeggen, los je problemen alleen op , zeker bij conflicten, door de communicatie weer te openen.
En van onze kant moeten we leren dat schelden en persoonlijk worden geen hol oplevert. Integendeel.

4   11  
Nac

Het word is tijd voor eerlijkheid
NAC moet weer van Breda worden (Lokhoff)
Wat er nu zit moeten onmiddellijk opstappen
Bedoel Steyn is ook weg getreiterd door supporters word het is geen tijd dat we gaan zorgen dat de rest ook oprot
Zeker de stinkende mensen uit den Haag
En ook de 3 oprotten jullie laten de club alleen maar verder in de shit zakken oplossingen o maar

0   0  
DunErwt

O mijn God 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

5   1  
NAC4Ever

Ik heb begrip dat ze niet veel kunnen zeggen, maar iets van duidelijkheid geven zou ik netjes vinden tegenover de mensen die ook geld aan NAC betalen (o.a. via seizoenkaarten).

Dat de kleine aandeelhouders ook niets horen vind al helemaal schandalig. Ook zij zijn eigenaar.

Je kunt geen behoefte hebben aan publiciteit, maar iets van uitleg geven lijkt mij niet meer dan normaal.

23   7  
Dutchbird

"Tegen wil en dank ben ik eigenaar geworden."
Die van Aalst is van dezelfde soort als Steijn en Manders een leugenaar die zo vaak heeft gelogen dat hij de tel kwijt is en niet meer weet hoe de waarheid in elkaar steekt.

Dus hier even een opfrissertje voor meneer van Aalst. Zo'n 10 jaar geleden ging het financieel heel slecht met NAC. Gelukkig waren er supporters als van Aalst die bereid waren een flinke lening te verstrekken. Die leningen losten wel het liquiditeitsprobleem op (waardoor de salarissen konden worden betaald) maar maakten NAC financieel niet gezond. Daardoor dreigde de KNVB de licentie van NAC in te trekken en dan zou NAC failliet gaan. Dus werd besloten om de leningen om te zetten in aandelen. Toen kwam de club in handen van 21 (inmiddels nog 18) aandeelhouders. Van Aalst, van Weelde en Burema bedachten een list om samen de meerderheid van de aandelen te krijgen door op het laatste moment nog meer geld aan NAC te lenen. En jawel na de conversie van de leningen naar aandelen hadden de drie samen meer dan 50% van de aandelen in handen. De overige aandeelhouders hadden niets meer te zeggen en voelden zich zwaar bedrogen door deze drie slimmerikken. Sindsdien (2014) hebben deze drie het volledig voor het zeggen. De RvC is geen echte RvC maar een adviesraad met de verkeerde sticker. Ze hebben niets in de pap te brokkelen. Alle benoemingen en ontslagen van directieleden in de afgelopen 8 jaar zijn beslissingen van de grote drie, van niemand anders.

Als je dan beweert dat je "tegen wil en dank eigenaar bent geworden" is het de hoogste tijd om naar de dokter te gaan meneertje van Aalst uit Teteringen. Hopelijk is het geen Alzheimer.

11   3  
DunErwt

@Tip

Jij hebt een grote groep onschuldige mensen onterecht neergezet als bedreigers van een trainer en zn gezin.
Volgens de politie is er geen bedreiging geweest. Dus ga alsjeblieft niet hier de moraalridder uit lopen hangen. Met je persoonlijk worden.

4   0  
NAC4Ever

@ED
'Bij ADO was het binnen een poep en een scheet rond'.

Grapje mag ik hopen?

3   3  
Dun Diëe

Degenen die het grootste recht van klagen hebben zijn de overige aandeelhouders. Die hebben ten slotte aanzienlijk in de club geïnvesteerd en er werkelijk niks van teruggezien. Ik weet niet hoe slecht de constructie in elkaar zit maar zouden die hier niet een zaak van kunnen maken? “Ik voel geen verplichting commentaar te geven”. Dat lijkt me toch een consequentie als je grootaandeelhouder wordt en de boel bepaald bij een voetbalclub/maatschappelijk instituut als Nac. Die verplichting zou hij op zijn minst al aan de kleinaandeelhouders moeten hebben. Nog even afgezien van de supporters en medewerkers/spelers van de club.

3   1  
Ed

Boyke @
Sluit ik me geheel bij aan dat is een beter voorbeeld. Grote verschil is dat daar de NEC supporter wel een zak met geld goed besteed. Daar kunnen de grote 3 niet eens aan tippen. Ook zetten ze weer een organisatie in Nijmegen neer. Goed punt. Hebben we alleen geen klote aan !

11   2  
Ivo

Deze heren hadden de club leningen verstrekt tegen toen gangbare rentes. Er werd zeker geen verlies op geleden. Toen bleek dat NAC die schuldenlast niet kon dragen werden het aandelen. Daarna werden er meer en meer aandelen uitgebracht zodat de "grote 3" een meerderheid kregen.

Ze maakten er een zootje van met foute aanstellingen, louche figuren en laaielichters. De prutsers in de RvC maakten het af. NAC interesseerde ze geen reet. Het ging altijd om het geld.

Nu willen ze er vanaf, maar zelfs dat lukt niet. NAC is onder hun leiding enorm gedevalueerd. En de frustratie van hun mislukkingen wordt afgereageerd op de supporters.

"Mijn leven is geruisloos.", de minachting spat er van af. NAC interesseert ze geen drol meer. En ja, daar worden we boos van @TIPpie. Onze club is de laatste jaren regelrecht naar de kloten geholpen en ipv excuses en wat informatie over hoe nu verder, krijgen we een trap na. Zum kotzen!

7   1  
Geelzwartwit

Hoe zou het overnameproces afgelopen maanden gelopen zijn als NAC met zijn top 3 begroting ook gewoon zoals het hoort top 3 op de ranglijst had gestaan?

Kwalijk blijft dat de club geen updates geeft. De club hoort dat te doen en niet 1 aandeelhouder. Wat dat beftreft zegt van aalst niks vreemds. Dus grote leider van de club Heer Manders hoe is het kom eens met een update ergo... Clubraad hoe is het? Trek er eens een update uit?

En dat de andere aandeelhouders van niets weten... Dat kan je als mede aandeelhouder eenvoudig aanvechten want je hoort officieel overal in gekend te worden.


7   11  
Bommetje

Laten we even rustig afwachten. Van Aalst is echt wel een echte NAC supporter en is de enige van de 3 die nog alle wedstrijden bezoekt. Naar verluidt was hij ook niet blij met dat persbericht destijds. Ik ben er ook van overtuigd dat hij het beste met de club voorheeft en had. Dat hun beslissingen en aanstellingen vaak niet handig waren: eens.
Het zou nog weleens kunnen dat we straks erg blij met hem zijn.

8   2  
Scheppioni

Van redder tot vernietiger !! De zak hooi !

7   0  
Ert

Morgenavond weer op tv kijken naar de wedstrijd en maar een pilske erbij pakken.

Ben er klaar mee met al het gezeik rond het BEDRIJF NAC Breda. Ik kan er wel moeilijk over doen hier op de site, maar gelukkig weten we als supporters niet alles.
Get used to it and get a life. Pak een pilske en ga gewoon door met je eigen leven. Er zijn ergere dingen op deze aardkloot.

17   2  
Fred1

Heb die van Aalst een paar keer meegemaakt maar het is niet iemand waar ik een feestje mee zou bouwen en waar je überhaupt een feestje mee zou kunnen bouwen volgens mij.
Zéér afstandelijk, the king.
Is een einzelgänger en daar loopt het juist fout denk ik.
Is volgens mij geen teamworker.
Je vraagt je af hoe sommige mensen hun kapitaal verworven hebben een van die mensen is van Aalst, hij zal best heel veel kwaliteiten hebben maar ……..
Als je ziet hoe vaak die man alléén bij NAC al fout op fout heeft gestapeld door de ene na de andere verkeerde persoon aan te stellen.
Het moet haast wel een kwaliteit zijn om steeds de foute beslissingen te nemen.
NAC is gewoon naar de klote gegaan door de opeenstapeling van fouten, verkeerde keuzes, verkeerde aannames, naïviteit en steeds de verkeerde mensen op de verkeerde plek.
En je vooral je niet laten omringen met mensen die kennis van zaken hebben zéker als je zelf niets van voetbal weet laat staan een club runnen,
En altijd voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten denk ik.
Ik ben die gasten altijd dankbaar geweest dat ze NAC “gered” hebben maar ik vraag me met het verstrijken der jaren steeds vaker af als je ziet waar we op dat moment stonden en waar we nu staan of we eigenlijk wel gered zijn, het gaat steeds meer op een langdurige gijzeling lijken waarbij we steeds verder wegzakken in het moeras en er uiteindelijk geen oplossing meer is.
“ Geen behoefte om te reageren “ hoe ver denk je boven de gewone man, boven de supporters en andere sponsoren en aandeelhouders te staan?
Ben je God?
Communiceer man, daar heeft iedereen recht op, zet een stip aan de horizon maar handel eindelijk eens een keer.
Ooit ben je met je volle verstand in NAC gestapt , of hij een échte supporter is waag ik te betwijfelen, maar laten we het aannemen, hij verzuipt in het geld , NAC is blijkbaar een speeltje, niet meer dan een investering ( waarschijnlijk een van de vele ) en waarom zou je er je zorgen over maken.
Met de week zakt de club verder weg, met de dag wordt de club minder waard en na zaterdag ga je ons ergens rond de 12e plaats terug vinden.
Komen er geen versterkingen en wordt de club niet snel verkocht dan moeten we ons ernstig zorgen gaan maken.
Dat meneer van Aalst nu weer twijfelt of hij niet zelf aan de macht wil blijven zegt alles over zijn besluiteloosheid en het gemis aan empathie jegens de club en de aanhang en een stuk rancune.
Waar ging het mis?
Omdat we alle verkeerde aanstellingen met als dieptepunt Steijn en Manders aan de kaak stelden?
Een echte leider omringt zich met sterke mensen en liefst mensen die sterker en slimmer zijn dan hijzelf , bij NAC zien we het tegenovergestelde er worden mensen aangesteld die de ruggengraat van een slak hebben en het verstand van een ezel, je valt van de ene in de andere verbazing en het lijkt maar niet te stoppen.

0   0  
Ed

Als hij echt supporter is wil hij graag dat we bovenin meedraaien en op termijn promoveren. Als supporter wil je het beste voor de club neem ik aan. Hele goede reden om de boel aan een investeerder te verkopen. Ziet hij hier niets in, dan zelf de zaken regelen met goede mensen om je heen. Begin nu het jaar en het aankomend seizoen eens goed. Niet van die slappe hap. Doorpakken !!
We, waaronder ikzelf zien het met leden ogen aan, maar zijn eigenlijk machteloos. Neem aan dat hij dat zelf ook weet. Neem je verantwoordelijkheid AUB en neem je minimale verlies en geef de club een zet in de goede richting. Echt moedeloos om van te worden.

4   2  
Ome Cor

Gelukkig gaan NAC supporter geen verhaal halen en geen uitleg eisen bij deze arrogante man.

Ik heb niks met die club uit 010, maar wij zijn precies het omgekeerde van hen.
Geen daden maar (online) woorden.

Een supportersactie waarbij niemand het stadion binnen komt, ook eigen spelers niet, tot de grote drie uitleg hebben gegeven zal ongetwijfeld verboden zijn, maar als we niks doen zijn we net zo braaf, timide en volgzaam als de kleinere sponsoren die zich ook kinderlijk buitenspel laten zetten door de grote drie.

Iemand noemde NAC van de week hier al een 2e MVV.

Hup NAC
Us enaacee-ke

7   2  
Fred1

@ Ome Cor, ik denk dat je een paar dingen over het hoofd ziet of wellicht niet weet.
Maar de andere sponsoren hebben gewoon niks te vertellen laat staan dat ze enige vorm van inspraak hebben.
Als sponsor moet je een contract ondertekenen waar onderandere in staat dat het verboden is om op enigerlei wijze je met de handelwijze van de club te bemoeien.
Kortom je mag geld geven maar verder je mond houden en je nergens mee bemoeien.
Uiteraard hebben we door de jaren heen ons mondje wel geroerd en dat doen we nog waar het kan maar door Covid en een demagoog als Manders is communicatie laat staan dialoog onmogelijk gebleken.
Er is geen aanspreekpunt er zijn geen bijeenkomsten er is geen voorzitter van de BC.
Manders is onbereikbaar en een hele grote groep van ouwe getrouwe sponsoren zijn afgehaakt waardoor er minder saamhorigheid is dan vroeger en ook minder binding met de club helaas.
Ik ken er niet veel meer als sponsor van meer dan 35 jaar.
Je communiceert met de jongens van commercie maar die weten oprecht net zo veel als wij met zijn allen, dus niets.
Dat is triest écht triest.

3   1  
Atleet

@fred1

Ze laten NAC gewoon doodbloeden, geloof me maar.

Van Aalst zijn vrouw dat is de grootste NAC fan, niet hij hoor.

1   0  
MickJ

Niets zeggend is al commentaar op een in dit geval doorstart.
Anders wordt er wel op een afwerende
manier geregeerd .
Een zakelijk zinnetje dus .

0   0  
Castle

Wel als je de club verkoop met een onzin verhaal dan wel comentaar

Laad alle berichten na dit bericht in