Wij gaan niet opzij

Van der Laan fluit Roda JC - NAC

DeWeesJr

Jannick van der Laan is aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd Roda JC - NAC. De wedstrijd staat gepland voor vrijdagavond 20 uur.

De leidsman wordt bijgestaan door zijn assistenten Inia en Fikkert. De vierde official van dienst is de heer Aafouallah. Van der Laan floot dit seizoen al drie keer eerder een wedstrijd van NAC. De thuiswedstrijden tegen Jong PSV en Telstar en de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch stonden onder zijn leiding. In alledrie de wedstrijden wist NAC niet te verliezen. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
6 Reacties
22   3  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

“Wist NAC niet te verliezen.”

Heerlijk die positivo’s van BSR!

22   3  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

“Wist NAC niet te verliezen.”

Heerlijk die positivo’s van BSR!

11   3  
scheppioni

Ik ben sowieso al nieuwsgierig van aard, dat blijkt bij mijn sterrenbeeld te horen voor sommige die erin geloven ........ ik blijf alleen ooit tegen beter weten in ons NAC geloven, maar het lijkt mij toch echt dat steijn nu wel moet afstappen van zijn 'onomstreden' voetballers, het gaat toch echt om NAC niet om fc steijn !!!

15   2  
ratkopf

Zolang we Kooij en Mulder ontwijken vind ik alles best. Het valt me trouwens op dat deze heren bij meerdere clubs te vaak in negatieve zin opvallen.

5   0  
Optimist

Dat was nog een hele lastige wedstrijd die thuis tegen Telstar. Hopelijk heeft Almere er vanavond nog meer moeite mee en zorgen de witte leeuwen voor een stunt en presteert NAC het dan vrijdag om te winnen in Kerkrade. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ze zijn er wel toe in staat, zeker nu van Hooijdonk in de basis staat.

12   0  
Ouwe Spionkop

Adilehou, Rosler, van Hooijdonk in de basis!
Graafschap 4 punten voor met nog 5 wedstrijden. Ik zie het niet meer gebeuren, of er moet een wondertje gebeuren.
Gister even de wedstrijd Graafschap tegen GA Eagles gekeken. Tempo 10x hoger dan bij ons, vechtlust 10x hoger dan bij ons.
Dan ook heel hard duimen dat Almere vanavond niet wint van onze vrienden van Telstar.

2   0  
Henk

Helaas, Almere op de 3e plaats nu.
Word vrijdag moeilijk tegen angstgegner Roda.
Veel succes in de play-offs.

Laad alle berichten na dit bericht in