Wij gaan niet opzij

'Van Hintum legt aanbod van NAC voor rol van technisch directeur naast zich neer'

Das Phantom

NAC zou volgens BN DeStem Mark van Hintum hebben benaderd voor de functie van technisch directeur. Volgens de krant heeft de oud-international het aanbod afgewezen, omdat hij om verschillende redenen graag bij VVV Venlo blijft. NAC heeft de zoektocht inmiddels vervolgd.

NAC zou verschillende gesprekken hebben gevoerd mer Van Hintum, die op dit moment een rol heeft in het technische apparaat van de Limburgse club. Hij zou daar op dit moment een mentrorrol vervullen voor de pas gestopte Willem Janssen. 

Van Hintum was eerder bij twee clubs actief als technisch directeur. BBij Willem II was de oud-voetballer actief van 2011 tot 2013. Bij Vitesse kende Van Hintum twee periodes, namelijk van 2008 tot 2010 en van 2017 tot 2019, 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
93 Reacties
278   18  
PJ

Grappig dat er nog mensen zijn die Vrolijk en N=B erbij halen. Aandelen zijn gecertificeerd. Vrolijk en N=B hebben helemaal niets meer te vertellen. RVC stelt de nieuwe TD aan.

En dat er dan ook mensen direct roepen dat Van Hintum niks is. Ze kennen die man niet, hebben geen idee van zijn trackrecord en nu al afgefakkeld. Niveautje hoor.

Gun de nieuwe RVC toch eens een frisse start man. Met alleen maar zeiken komen we er niet.

44   235  
Walter

5 maanden verder met nac = breda. En dan komen ze met Mark van hintum.... echt het wordt meer en meer duidelijk dat het amateurisme ten top is helaas.

37   96  
Ere

Mark van Hintum is alles behalve een zwaar gewicht in de functie van TD. Onbegrijpelijk dat je zn type benaderd, maar als zelfs hij het aanbod naast zich neer legt gaat het nog een flinke kluif worden!

88   5  
Moi

Ik begrijp de reacties hierboven wel maar bedenk wel dat TD's niet voor het oprapen liggen. Ajax,Psv,Feyenoord,KNVB zoeken ook allemaal TD's bijvoorbeeld. Het aanbod is niet enorm. En daarbij is NAC de laatste jaren nu niet een baken van rust om te werken.

81   7  
Breda83

Er gaat geen zwaargewicht komen die op eigen houtje gaat werken. Er wordt veel meer een teamspeler gezocht die samen met van Hooijdonk, Lokhoff, de (nieuwe?) Hoofd opleidingen, hoofdscout en trainer gaat bouwen aan het nieuwe NAC. Dan kom je idd bij types als van Hintum en ook Valckx uit. Meulensteen lijkt me ook gewoon een optie, zeker ism Arnold. Als mensen verwachten dat een van Leeuwen of van Stee het moeten worden geef ik ze weinig kans.

7   30  
Geelzwartwit

Zou Marco Boogers ook op het lijstje staan?

53   35  
Bredam

Haal TvdA maar terug en steun hem ipv je eigen keuzes door te drukken zoals de laatste RvC deed. Die haalde oa Haye en had meer in zijn mars dan bij NAC gezien werd.

27   7  
Ruud

Dacht dat vrolijk earnest stewart wilden halen als TD

20   3  
Geelzwartwit

@ruud

Stewart..Arnold...
Dat kost nogal wat naast ook nog minimaal 8 promotiewaardige spelers en een nieuw ingericht scoutingsapparaat.. Enz enz.
En daarnaast het bijstorten in de begrotingstekorten..
Zet daar de uitspraak van Erik Mattijsen tegenover "met het stadion in de huidige vorm zijn er weinig extra commerciele mogelijkheden te vinden" en de sportieve status.

Ik denk dat namen als Stewart en Arnold leuk zijn maar het al genoeg geld gaat kosten om de spelersgroep, technische staf en scouting op niveau te krijgen. Alleen maar geld uit en minder in de komende jaren.

Inkomsten gebaseerd op transfers is speculeren
Inkomsten gebaseerd op extra commerciele inkomsten is lastig volgens de commercieel manager
De functie commercieel directeur die het commerciële beleid naar een hoger plan moet trekken wordt opeens niet meer genoemd

Spannende tijden

33   96  
Nachoreca1

Mijn vertouwen en geloof in NAC =Breda neemt per dag af. Mijn lieve god zeg...van hintum.. pfff
We zijn haast een half jaar verder en eigenlijk is er werkelijk nog niets positiefs nieuws te melden. Nu gaan we weer 40 namen horen als td kandidaat en zullen we eindigen bij Ton Cornelissen ofzo.

65   8  
Willem 4,5

De paniek spat er weer vanaf. Mark van Hintum komt niet, tjonge jonge! En er komt geen zwaargewicht. Nee de TD van Barcelona en Real hadden geen tijd. We beginnen opnieuw dus ook met een TD. We zijn ver afgezakt dus een hele grote broek aantrekken heeft geen zin.

278   18  
PJ

Grappig dat er nog mensen zijn die Vrolijk en N=B erbij halen. Aandelen zijn gecertificeerd. Vrolijk en N=B hebben helemaal niets meer te vertellen. RVC stelt de nieuwe TD aan.

En dat er dan ook mensen direct roepen dat Van Hintum niks is. Ze kennen die man niet, hebben geen idee van zijn trackrecord en nu al afgefakkeld. Niveautje hoor.

Gun de nieuwe RVC toch eens een frisse start man. Met alleen maar zeiken komen we er niet.

15   68  
Dabbert

Meulensteen, Valkx, De Jong, Stewart, Van As, Van Leeuwen. Genoeg kandidaten. Nac=Breda zou NAC toch optuigen. Zouden er toch een volwaardige eredivisie club van maken? Komen ze nu weer met het smoesje dat zij niks meer doen, want de aandelen zijn overgedragen? Dit had toch allemaal al klaar moeten zijn?

13   29  
Realist

Gelukkig, wat een smerige matennaaier is dat.

18   3  
Geelzwartwit

@dabbert

Volgens mij is het inderdaad aan de RvC om een td en Ad aan te stellen.
Die td richt met goedbevinden van de RvC dan de rest van het technische verhaal in. Technische staf. Scouting. Jeugd enz.

NAC=Breda bemoeit zich volgens mij alleen met financiële tekorten en of extra financiële investeringen of financiering van.

De RvC en daaronder de directie zal met een vastgesteld budget werken.

20   17  
@PJ

Vrolijk en N=B moeten nog miljoenen inleggen en een toekomstbestendige club neetzetten. Anders is het hele verhaal goed bedoeld maar geen alternatief. Je kunt niet een club kopen in deze staat, aandelen certificeren en dan je handen er vanaf trekken. Zij zijn eindverantwoordelijk. Niemand anders.

86   10  
PJ

@@PJ

Volgens mij stond er onlangs in het persbericht dat er financiële garanties zijn afgegeven voor de komende 2 seizoenen en Partnerfonds. Gaat om een bedrag van minimaal 10 miljoen.

En wat doen sommigen hier. Zeiken, afkraken, terwijl ze gewoon doen wat ze beloofd hebben. Is bizar gewoon en ongekend domme kritiek

18   2  
SjorsNAC

Ok en door. Het zal een lastige klus worden om een TD met goede staat van dienst te vinden. Kans op carrièreschade is natuurlijk zeer groot zo niet onvermijdelijk als je bij NAC aan de slag gaat. Ondertussen is het alweer december en kunnen we ons mentaal voorbereiden op volgende nederlaag, wel lekker even die rust. ;-)

40   3  
Raf17

@BredaM

Vd Abbeele haalde Haye niet. Misschien op papier. Haye kwam dankzij Peter Maas (nu hoofdscout Heerenveen).

Maas snapte hoe het werkte.

15   18  
De Bolle Damen

Het is niet zo heel moeilijk allemaal.
Een gearriveerde TD gaan we niet krijgen. Als zelf de topclubs al geen geschikte TD hebben; dan moeten wij geen valse hoop hebben.

Heel simpel.
Stel een oud speler aan met een breed netwerk en met binding met NAC.
Als die zijn netwerk van ervaren TD'en, trainers, scouts en spelers raadpleegt (in Europa) die in de top werken dan is het halve werk gedaan.
Vraag aan die gasten wie bij hen afvielen als speler omdat ze nét niet goed genoeg waren voor de (sub-) top en maak daarvan een scoutingslijst. Als deze spelers niet genoeg zijn voor pak 'm beet AJAX, PSV, Anderlecht, Schalke, Fiorentina etc etc, dan zijn ze meer dan geschikt voor NAC. Kortom; er zijn zo ontzettend veel goede spelers die nooit de top zullen halen maar wel van waarde kunnen zijn op een lager niveau.
Dus gewoon je netwerk inschakelen en daarna zélf ondervinden of deze spelers qua mentaliteit en qua salarishuishouding bij NAC passen.

Stel dan een trainer aan de selectie het voetbal laat spelen wat men hier graag ziet (bondscoach Canada!) en bewaar rust in de tent.
We hebben geen dure TD nodig. We hebben een netwerk nodig (scouts, trainers, oud prof's, goede TDén).
Kom met een goed verhaal, wat centen en we kunnen gaan bouwen.

19   3  
Wanny

@ DE BOLLE DAMEN

Die TD heb je vooral nodig om structuur te brengen, beleid te maken, de juiste mensen op de juiste plek te zetten.

Het zoeken naar spelers voor het eerste is maar een onderdeel van die hele functie.

Jeugdopleiding, medische staf, scouting. Hoort er allemaal bij en daar valt veel meer uit te halen.

22   60  
Rubenac

Van Hintum ——> kruik——> NEE!

26   14  
Calimero

Mensen wat zijn er veel naïf hier! Op welke basis moeten en kunnen wij een zwaargewicht binnenhalen? Zet je gele bril eens af. Voor de meesten buiten Breda zijn we een onrustige eerste divisie club. Wie wil er onder v Hooijdonk werken? Echt alles bij elkaar moet je blij zijn als we uberhaupt een TD vinden.....

6   41  
Bredaaaaa

Tja. Wel een grote naam. Maar wel een tilbo.
Kweenie.

7   7  
Fan

Jullie zouden voor een beginnende TD moeten gaan.
Een goede hoofd opleiding of hoofd scouting ergens.
Iemand die bereid is samen te werken, en die een groot netwerk mee neemt.
Iemand die goed op de hoogte is van talent en betaalbare spelers in Nederland.

11   18  
Maarten

Van de Abeele ? Zeer zeker niet als TD maar wel als scout. België is niet een land waarin ze veel vertrouwen hebben in haar eigen jeugd.

Maar ik voel de bui al hangen. Komen we straks met Geert Brusselers als TD, Remie in de jeugd, Karelse cultuurbewaker, Hans vd Dungen commerciële taken, Gesthuizen assistent en John Lammers als coach. Jaren 90- kliek dus.
Buiten het feit dat het een zeer mooie periode was wil niet zeggen dat ze ook goed functioneren in een functie van nu.

78   5  
Maarten

@Ruben,
Thom Haye, Jonas Kolkka waren ook kruiken. Dat was vervelend nietwaar?
Zo kinderachtig dat NAC geen spelers van de " kruiken" moet nemen. Grow up!!

24   4  
D.kocx

Zoals Calimero al schrijft zet die gele bril eens af mensen! Als een bedrijf jou benadert voor een functie waar vele mensen niet netjes zijn behandeld en er altijd gezeur is binnen dat bedrijf zou je dan ook zo maar instappen? Er zal echt wel iemand komen maar verwacht geen zwaargewichten daar voor is er helaas teveel gebeurd bij NAC! Ze moeten wel de hoop uitspreken om een zwaargewicht te halen maar ze weten zelf ook dat dit heel ingewikkeld gaat worden. Mocht het ze toch lukken is dit alleen maar knap en petje af dan maar ga er niet vanuit! N=B heeft van te voren gezegd de club opnieuw op te bouwen en dit zal niet van de een op de andere dag kunnen gebeuren dit is een langzaam proces wat tijd en veel geduld vereist. Geef de mensen hiervoor verantwoordelijk ook die kans en begin niet na een paar maanden al iedereen te vervloeken binnen de club. Het zal misschien wat langer duren dan verwacht, er zullen ook fouten gemaakt gaan worden maar nergens ligt de perfecte handleiding klaar voor ons NAC.

26   10  
ome cor

Gelukkig komt onze NAC watcher met nieuws: Nadat er gesprekken zijn geweest weet hij nu wie het NiET gaat worden.
Pffft.

5   11  
scheppioni

idd Realist !
Goeie personen graag nu !

2   17  
Bredaaaaa

Onze nieuwe td moet iemand zijn doe goed kan samenwerken met Eric, Robert,Pierre en Ton. Maybe van Leeuwen. Een echte manager.

9   19  
steef

Van Hintum die ooit Lokhoff een rode kaart aannaaide als willem2er.
Zou bijzonder zijn. Niet de eerste persoon waar ik aan zou denken. An sich wel goed dat ze buiten het bekende cirkeltje denken.

6   9  
Bou

Allach?

8   3  
Nac

Het wil toch niet zeggen als je iemand benaderd dat het hem ook ging worden.

Je gaat meestal met 3 mensen in gesprek en vanuit daar kijk je wat de beste optie is.

14   18  
Keesbouw

Manders is nog beschikbaar is dat niks voor nac zou graag willen

5   1  
Beter de Laat dan nooit

Arne Slot en Alfred Schreuder komen nu niet meer naar NAC, maar was meer dan prima geweest als die hier hun trainerscarriere waren begonnen. Zo zal het ook met een TD zijn. Een met binding met NAC zal hier graag beginnen. Moeilijke is dat je aan het begin van hun carrière niet weet of het toppers in spe zijn.

14   5  
Breda-Loyal

@De Bolle Damen

Dan krijg je Geert Brusselers als TD en daar zit niet iedereen op te wachten.

15   8  
Vliegende hollander

Ernie & graham arnold als trainer binnen zien te hengelen. Is altijd te proberen toch.

6   1  
Fan

Neem Carlos Aalbers als voorbeeld, die is laatst van hoofd scout van AZ overgestapt naar de TD functie bij NEC.
Zoiets idee zou voor NAC ook goed zijn denk ik.

24   1  
CDG

Geen idee of dit een goede kandidaat zou zijn of niet. Maar het is toch ontzettend treurig dat de eerste de beste afmelding meteen weer in de krant moet staan.

12   19  
PAT

LICHTGEWICHT SLAAT BOD AF!

47   4  
FCSP

Peter Maas een functie als TD aanbieden, is dat geen idee?

7   4  
Hupnac

@fcsp
Of minimaal als scout.
Maar geef hem de kans maar!
Hij liep vorige week ook al rond bij NAC Zwolle. Lijkt me sterk dat hij kwam scouten voor Heerenveen:-)

9   9  
Bredaaaaa

Peter Maas zit goed bij een grote eredivisie club. Waarom zou hij naar een kleinere club in de kkd willen gaan?
We hebben een sterke td nodig die gek genoeg is om naar ons clubke te gaan.

21   6  
Henri

Op zich opmerkelijk. NAC is al jaren op zoek naar een behoorlijke TD en bij FCVVV lopen er drie rond: Jansen, Van Hintum en Valck. Dan is er toch wel iets goed mis bij NAC.

12   16  
Theoden King

Er zijn twee belangrijke redenen waarom NAC geen zwaargewicht op de td-stoel zal krijgen.

Ten eerste is de club zowel sportief als organisatorisch te ver afgegleden. Dat er regelmatig managers en trainers worden weggestuurd onder druk van de achterban helpt ook niet. Toppers willen hun goede naam niet bij ons riskeren.

Ten tweede is daar de factor Pierre van Hooijdonk. Als technisch RvC-lid zal hij zich meer dan zijn functieomschrijving toelaat, bemoeien met de dagelijkse gang van zaken. Als het sportief goed gaat, zal hij de credits willen hebben. Valt het tegen, dan moet de td makkelijk voor de bus te gooien zijn. Een lichtgewicht dus.

Of heeft 35 jaar NAC-supporterschap mij te cynisch gemaakt?

14   17  
Vinnie Jones

En Joris Mathijsen? Weggegaan bij de buren omdat hij trouw bleef aan Grim (houd ik wel van) bekende naam en een redelijk netwerk. En mbt zijn verleden; Steward heeft dat lelijke shirt ook gedragen en ondanks dat ben ik groot fan van hem.

6   23  
Beultje

King...

Hadden ze nooit aan moeten beginnen aan pieren van Hooijd

6   11  
Bredaaaaa

Stewart heeft zich wel bewezen bij NAC. Fantastische speler voor ons geweest en goede td. Mathijssen niet.

2   17  
Beultje

Foutje... het is
Pierre van Hooijdonck

4   12  
Ernie

Dat wordt zoals gebruikelijk weer 2e of 3e keus. Goeie mensen staan niet in de rij om bij Nac te werken.
Straks komen ze weer met iemand als Maaskant aan.

13   2  
Cellie

Waarom zou de nieuwe TD een internationaal netwerk moeten hebben? We hebben met Ton en Pierre 2 bewijzen dat de spelers die daar uit komen en bij Nac willen spelen ook niet de redders zijn. Ik zou voor een jonge ambitieuze TD gaan die gewoon de KKD goed in kaart gaat brengen en de beloften van de topclubs. Gewoon hard werken en fatsoenlijke lijstjes hebben waarvan je spelers wilt halen om te verbeteren. En niet een 4e linksback halen als het geen Angelino is bijvoorbeeld.
En gewoon bij iedere speler ook het aantal doelpunten gemiddeld per jaar vermelden. Dan kun je mijns inziens al een hoop verbeteren tov de huidige situatie.

7   4  
Beultje

Bredaaaaa....

Je hebt gelijk maar Stewart komt echt niet naar onze mooie club....

9   3  
Wanny

@ HENRI

Maar hoe staat VVV er momenteel voor? Niet veel beter dan wij.

Zij hebben nota bene nog een paar keer een ontzettende klapper gemaakt op de transfermarkt, maar structureel komen ze ook niet op een hoger plan.

6   13  
Mikesneu

Die man heeft de zusjes in zijn hart gesloten
Dus maar beter blij zijn dat hij niet wil
Het is graag of niet

10   9  
Fritske d'n Olifant

Typisch van dat nieuws waar je niets mee kan. Ik ben wel benieuwd wie het straks dan wél wordt.

Overigens snap ik de verheerlijking van Stewart niet zo. Die mocht in vergelijking met nu bakken met geld uitgeven en liet NAC achter met een bejaarde selectie zonder restwaarde. Wilde bovendien de jeugdopleiding samenvoegen met W2 en was daar al vrij ver mee.

10   9  
Toontje

Wat is onze club nog waard...?

Vroeger wilde iedereen graag naar Breda komen

Nu verkierst zelfs zo"n no body als van Hintum VVV boven NAC

Er willen geen fatsoenlijke bestuurders meer komen

Er willen geen fatsoenlijke voetballers meer komen

Iedereen weet dat we nog jaren zullen moeten beknibbelen want we hebben nog steeds niets te makken

Men weet dat en denkt dan wel 2x na

17   42  
Van Flieger

Als Gerbrands niet eens in staat is om John de Jong te halen of een ander van fatsoenlijk niveau valt hij geweldig door de mand.

10   7  
Otjes

Er is geen geld voor een ervaren TD, veel supporters snappen het niet.

Het moet iemand zijn die net begint of wat ervaring heeft.

Of iemand zoals bij Ado met ervaring die het voor de kat z’n kut doet (in dit geval als trainer).

Ik snap trouwens echt niet waarom dit in de krant komt, wie heeft gelekt? Hij komt namelijk niet, dus waarom komt dit op straat?

25   3  
Bogdanovic

Henk ten Cate

32   5  
Mike

Ik hoop op een type Van Leeuwen. Die kan binnen notime een goed elftal wegzetten. Zie NEC, zie Vitesse, zie Twente.

Dat is de enige die dat in een rap tempo kan. Want geduld is er in Breda niet.

Men begint nu al te zagen terwijl ze amper begonnen zijn. Kansloze figuren hier. Ga er zelf zitten met die alwetende smoelen. Commentaar hebben op alles. Maar zelf met een goed plan komen ho maar.

Kritisch kijken ok. Helaas is de zure afstrafmaatschappij door grijze niet denkende, nietszeggende middelmaat ook al een aantal jaar bij nac zeer actief.

6   7  
sam

@GEELZWARTWIT

Marco Boogers zou zeker niet de verkeerde zijn. Heeft bewezen zeer goede TD te zijn. Alleen jammer dat hij uit voetbal branche uitgestapt is.

3   2  
Geelzwartwit

@sam

Als je ziet hoe lang hij nu als ceo in functie is zou hij zomaar eens toe aan een nieuwe baan kunnen zijn.

13   4  
Braze

Blanco moet nieuws maken. Daarom meldt hij dat er Geen nieuws is!
Iedereen op deze site wordt er weer opgewonden van

13   17  
Beultje

Flieger...

Je hebt helemaal gelijk ,
Maar dat mag je hier niet zeggen,
Want dan ben je een nep supporter.

11   9  
Tip

Als ik het goed begrijp wil men gaan werken als team zonder een echt grote baas. Of dat in Breda gaat werken weet ik niet maar ik moet dat nog wel zien. Maar goed vanuit die team gedachte is TVDA helemaal zo gek nog niet. Hij zal in de deze opzet meer gaan werken als TM en dat ligt hem wel. Hij wordt dan aangestuurd door ‘ voetbaldieren’ en Tom heeft een aantal stevige plussen op zijn CV. Intelligente man. Hij heeft het bij NAC helemaal zo slecht niet gedaan en niet onbelangrijk ….. zich altijd zeer fatsoenlijk gedragen. Geen negatief woord heeft hij gezegd over zijn werkgever en stakeholders terwijl de sfeer turbulent en negatief was. Een ervaren TD gaat natuurlijk nu nooit komen. Ik denk dat uiteindelijk de kans groot is dat men GB een kans gaat geven als TM.

18   4  
Jezus is hier

Zoeken naar een speld in een hooiberg.
Twee redenen om nee te zeggen als nieuwe TD:
- gehijg van Lokhoff en Van Hooydonk in de nek
- geen geld te besteden op korte termijn

Kortom, ze komen uit bij e.o.a. nobody.

4   2  
Breda-Loyal

@Bogdanovic

Henk is van de categorie droomkandidaat

12   6  
Volksclub NAC

Nou weet ik niet of we blij hadden moeten zijn met Van Hintum, maar de belofte van grote V dat we uiterlijk volgend jaar terug eredivisie spelen wordt met de week minder geloofwaardig.

18   3  
Ben de Gaijgek

Okay, hij wordt het dus niet.
Ben benieuwd naar wie het wel wordt.

Deze man afzeiken omdat hij ooit bij Willem 2 heeft gespeeld en daar al dan niet een kaart voor een NACcer aangenaaid heeft is totaal niet relevant.

Als de nieuwe td geen geschiedenis mag hebben bij een andere club dan is het een onervaren td.

Als Lokhoff eeen kaart is aangenaaid door deze van Hintu..kun je over laatst genoemde in elk geval zeggen dat de man assertief was en tot het uiterste ging.
Over eerst genoemde mag je hier niks negatiefs zeggen, maar die stond dus toen al voor lul en heeft zich tot nu toe ook nog niet bewezen in dienst van NAC (na zijn spelers loopbaan).

Of van Hintum een goede td is of niet weet ik niet, maar dat er hier sneue reacties op deze man komen die als een lul op een drumstel slaan is wel heel duidelijk.

6   8  
Tip

@Jezus is hier. De twee redenen die je geeft kloppen. En dan kun je dus concluderen dat de TD of TM iemand wordt die met Ton en Pierre door 1 deur kan.

16   5  
Molenschot Loco

Tja...als marc Van Hintum de eerste was met wie gesproken is? dan kan de rest van de kandidaten alleen maar minder zijn.......

12   28  
Ernie

Als een man die zichzelf iedere dag op TV voor schut zet, de TD moet zoeken weet je eigenlijk al wel dat het geen topper gaat worden.

8   6  
Geelzwartwit

@ernie

Tom doet de selectie niet

7   1  
gjoewie

Tja, het is wel interessant te zien hoe de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur loopt. Ik denk dat we een belangrijks slag verloren hebben nu Nick Kersten naar N-ie-C gaat. Ik zeg niet dat hij het goed zou hebben gedaan bij NAC, maar hij is wel iemand die al jaren in de voetballerij rondloopt, ambities heeft en niet direct verbonden is met de club. Kersten werkte vorig seizoen nog bij Excelsiknor.
De naam Geert Brusselers wordt regelmatig genoemd. Ongetwijfeld hebben ze bij NAC over en met hem gesproken, maar van de drie aspecten die ik noemde, heeft hij er twee in elk geval niet. Brusselers heeft een achtergrond bij NAC en heeft nog weinig ervaring als technisch bestuurder. Ambitie kan ik hem niet ontzeggen.
Als je iemand aanstelt met een clubverleden met het idee "die heeft het beste met de club voor", dan mis je ten enen male de slag naar het professionalisme wat zo hard nodig is bij NAC. Welwillende liefhebbers hebben we immers al genoeg. Daar zitten er maar 17.000 van op de tribunes.

11   12  
Oude jongens krentenbrood

Pierre in de RVC
Lokhoff als assistent en technisch beleidsbepaler en wat er nog meer voor hem bedacht kan worden. (Buiten de functie hoofdtrainer natuurlijk.)
Arnold als trainer ?
Vidmar als assistent dan maar ? Daar werkt Arnold nu ook mee.
Brusselers dan maar TD maken of zo ?
En die Van Burick....wat doet die tegenwoordig ? Zou die dan geen AD willen worden ?

Brood hebben we al gehad (én afgeserveerd als trainer). Van Wonderen is ff niet beschikbaar, maar Remie en Karelse willen graag buiten de officiële functies om meedenken (en meedrinken) hoor.

Dan heb je toch een aardig stuk NAC 1995/96 in huis.

Of dat nu de route naar succes is..........
Misschien als de heren zelf hun kicksen aantrekken dat het niet eens slechter gaat dan nu. En de derde helft zal zeker als vanouds zijn.

11   6  
Greve i. Ch

Brusselsers ?
Noemt men die op gevoel of kwaliteit !
Dan heb ik nieuws. Hij heeft beide niet .
Eerst maar eens in de leer elders
mocht het ooit eens gebeuren,
En niet NAC gebruiken om straks elders
te slagen of binnen te kruipen.

29   8  
Spionkop

Van Hintum wordt het niet, dus daar hoef je elkaar niet voor in de haren te vliegen...

En man wat zijn mensen toch negatief over onze club. Dat het al jaren kut gaat, dat klopt. En dat het lastiger wordt om in deze positie goede mensen/spelers aan te trekken is duidelijk.

Wat ook duidelijk is, althans voor mij. Dat NAC voor heel veel mensen nog steeds een heel wrede club is, en altijd zal zijn.

Graham Arnold kan niet wachten om hier aan de slag te gaan. En zo zijn er nog genoeg mensen met kwaliteit die maar wat graag naar ons willen komen.

-

Word ook moet van die anti NAc=Breda geluiden. Dat ze nog niks gedaan zouden hebben. Ze hebben goffer volgens mij pas ruim een maand de club officieel in handen. Kijk eens naar wat er wél allemaal al geregeld is.

We moeten geduld hebben. Nou, het is al dik tien jaar zwaar kut. Gun deze nieuwe eigenaren en nieuwe mensen dan minimaal een jaar voordat je met je afbraakcommentaar komt.

NOAD zit in ieder geval niet in het bloed en DNA van deze zure zeikerds.
10   7  
TH

Of het een goede TD is weet niemand van tevoren.

Wat wel gekend bij ondergetekende is is dat de familie van Hintum als geheel redelijk in de wappie-hoek zit de laatste jaren. Je zou een risico hebben genomen door hem aan te stellen want iets dergelijk kan altijd verder escaleren.

4   14  
Rubenac

@th

Wat is een wappie hoek?
Wat is de exacte definitie van een wappie?

12   2  
Ivo

We zoeken hier geen hersenchirurg of ruimtevaarder. Waarvan je er maar 1 in miljoenen hebt.

Maar iemand met een degelijk voetbalnetwerk en voetbalvisie, die vanuit gezond verstand mensen aan kan sturen en een uitgebalanceerde selectie weg kan zetten. Een mooie mix van ervaring en jeugd. Van techniek en fysiek. Dat is geen rocket science. En dan mag je bij NAC ook nog eens 2.5 miljoen aan spelersbudget besteden. Bij andere KKD clubs is dit een stuk lager.

Ik zou niet zoeken in de leeftijdscategorie 50+ voor een TD, maar juist iemand tussen de 35 en 45 jaar. Jonger en ambitieuzer dus, meer met de poten in de klei en meer feeling met de jeugd en het talent dat nu op de velden loopt. Zet eens mensen weg die zichzelf kost wat kost willen bewijzen en tot het gaatje gaan. Dat hebben we nodig. Hetzelfde geldt voor de hoofdtrainer.

10   18  
Leo

Ik denk dat van Hintum niet voor een AMATEURCLUB wil werken....

13   5  
Vliegende hollander

Graham arnold for coach

11   9  
Ome Cor

@GREVE I. CH
Ene Tim Gilissen had ook geen ervaring, werd door NAC te licht bevonden, door Heracles niet.
Volgens mij doet ie nu iets voor fc Utrecht.
Maar goed, bij NAC weten ze het toch altijd beter.

Of Brusselers een geschikte kandidaat is voor de job zou ik niet weten, maar jij kent schijnbaar exact zijn kwaliteiten en minpunten. 👏🏻

5   29  
Mmm

Rot op van Hintum we hebben je niet nodig!!!

13   8  
SjorsNac

Nog meer Jaren 90 oud NAC kliek dat is wat we in ieder geval NIET nodig hebben!

3   5  
Greve i. Ch

@ Ome Cor
Dank voor Uw applaus, ja ik weet
wie hij is. .

8   19  
Badeend

Ik zeg niet (NIET!) dat je hem (meteen) TD moet maken, maar ik zie uiteindelijk best wel toekomst in Ralf Seuntjens.

9   13  
William

Gewoon jeffrey van as

6   4  
Los Pollos Hermanos

Was top geweest voor ons. Maar helaas zijn we voor gasten als v Hintum al te min. Volledig terecht overigens. Slimme keuze van Mark.

0   3  
Dennis

Scheepers ophalen bij Eindhoven

3   1  
Hij gaat de Singel in

Kan beter op zoek gaan naar een zak geld.

3   5  
Noad1976

Welke professionele onafhankelijke TD wil nu onder PI AIR en Tonnie Sixpack werken. KANSLOOS wat NAC is BREDA doet. Ze gaan naast Graham Arnold straks met nog een vriendje komen van Pierre als TD. Vriendjespolitiek handjeklap en goed voor de bieromzet.

2   0  
De leste

G.Arnold per direct naar nac een echte trainer voor nac geen gezeik maar voetballen.

Laad alle berichten na dit bericht in