Wij gaan niet opzij

Van Hooijdonk sluit tijdelijk vertrek uit

Italo

Als het aan Sydney van Hooijdonk ligt speelt hij dit seizoen zijn wedstrijden voor NAC. Een tijdelijk vertrek op huurbasis sluit de jonge aanvaller, ondanks voldoende concurrentie, uit. 

In de voorbereiding krijgt Van Hooijdonk de kans om zich te laten gelden. Echter heeft hij ook kunnen zien dat de club inmiddels twee nieuwe spitsen heeft vastgelegd en dat ook Kudimbana nog in de race is voor een contract. Bang dat hij weinig speelminuten krijgt is Van Hooijdonk desondanks niet. Daar waar generatiegenoten tijdelijk uitwijken naar bijvoorbeeld Helmond Sport, is Van Hooijdonk stellig: “Voor mezelf heb ik besloten dat ik bij NAC blijf. Een verhuur sluit ik uit, omdat ik denk dat ik voor mijn kansen kan gaan. Ik zeg niet dat ik de eerste competitieronde in de basis zal staan, maar ik geloof wél dat ik uiteindelijk een basisplek ga pakken.” Van Hooijdonk is er dus op gebrand om komend seizoen zijn visitekaartje af te geven en definitief door te breken. Hierbij kiest hij bewust voor zijn eigen weg, en wil hij zoveel als mogelijk wegblijven bij vergelijkingen met vader Pierre. Het rugnummer van zijn vader, 17, zal hij daarom niet kiezen: “Als ik 17 kies, zoek ik het op. De gelijkenis zal altijd blijven, laat ik die een beetje wegnemen door niet hetzelfde nummer te nemen. Ik moet mijn eigen ding doen.”

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

74 Reacties
0   0  
Sjef de gevulde koek

De juiste instelling alleen ik ben nog niet helemaal overtuigd hopelijk maakt hij het waar.

0   0  
Marco van Bavel

Goeie gast. Maar gaat het niet redden. Komt simpelweg gewoon te kort

0   0  
BART

Niet zo slim van hem.. stokkers is spits nummer 1 en filipovic wss nummer 2 die nu als tijdelijke rechtsbuiten fungeert. Kudibana zal als stormram nummer 1 zijn en is er dus alleen bij een blessure kans op meerdere minuten.

0   0  
Gilze = NAC

Vorm van overschatting? Komt simpelweg nog veel te kort. Een jaar Helmond Sport zou hem juist veel kunnen brengen.

0   0  
Mul

Vorig jaar niks kunnen laten zien, was ook lastig voetballen. Ik ga ervanuit dat NAC dit jaar meer naar voren gaat spelen, dus vaker in de 16 is. Geef hem dit jaar de kans zou ik zeggen, daarna kun je hem echt beoordelen.

0   0  
Heksenketel

Ik snap wel dat hij niet aan Helmond Sport verhuurd wil worden. Die samenwerking slaat helemaal nergens op en is NAC-arrogantie van de bovenste plank. Ik begrijp ook wel dat onze TD hier nu geen energie in wil steken. Maar het zou me verbazen als deze samenwerking er volgend seizoen nog is.

0   0  
Kipiani

Deze gast komt er wel.
Zal even duren, heeft misschien niet het enorme talent, maar wel een goeie kop, mentaliteit, discipline en de wil in zich investeren, trainen, verbeteren.
Prof !
Typische laatbloeier volgens ons. Over 5 jaar weten we het.
Kan Kali een voorbeeld aannemen.

0   0  
ibio

SVH komt zwaar tekort,
Een jaartje Helmond zou goed voor hem zijn

0   0  
Teflon don

Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat Brood aan vriendendienstjes doet; Damen is natuurlijk lachwekkend, V. Hooijdonk komt overduidelijk tekort en volgens mij loopt Brusselers ook nog rond.

0   0  
WillemBreda

Sydney komt een beetje in de knel, en... ja hoor, Yadran Blanco to the rescue. Superlatieven komen ineens weer tekort en SvH heeft opnieuw een exclusief interview in BNdeStem. Echt niet opvallend hoe die Blanco bij de Van Hooijdonkjes probeert te scoren.

0   0  
Jf

Van Hooijdonk kan zeker blijven. Een jongen met veel inzet en pikt echt wel zijn doelpuntje mee. Hij is leergierig en werkt hard en dat zijn de ingrediënten die nodig zijn.

Zet hem op Sydney

0   0  
Jeroen Remie

@WillemBreda:

Niet alleen bij de Hooijdonkjes helaas.. de familie Brood en Gradje zijn ook zijn absolute favoriet. Ondertussen nog niks gelezen over onze spaanse aanwinsten bijvoorbeeld....

0   0  
Realist

SVH en Kudimbana voelen elkaar prima aan. Soort van PVH-Lammers?

0   0  
Canaar

Afhankelijk van het systeem dat er gespeeld gaat worden maakt hij best een kans, de nieuwe aankopen moeten zich ook eerst nog maar eens bewijzen. Hoewel Stokkers en Filipovic een goede indruk maken hebben we vaker gezien dat dit geen garantie is tot succes. De mentaliteit is in ieder geval prima, een typische NOAD drive, daarmee kom je een heel eind.

0   0  
Ivo

Nog een seizoen op de bank en bij NAC 2 op maandagavond spelen is voor Sydney stilstand in zijn ontwikkeling. Ik vind dit niet slim van hem, zeker niet richting NAC.

Aan de andere kant heeft NAC al 4 spelers in de verhuur en het zou belachelijk zijn als dat er 6 of 7 worden. Dan is de selectie van 25 spelers ook een wassen neus, als er bij andere clubs nog 7 contractspelers rondlopen.

0   0  
Joop Klepzeiker

@Ivo

Realiseer je wel dat we uit een situatie komen waarbij elke jeugdspeler die een goede voorzet gaf een contract kreeg. Van het hele rijtje contractspelers uit eigen jeugd is er misschien één die de komende jaren een basisspeler gaat worden. De rest vertrekt of wordt verhuurd.

0   0  
SjorsNAC

Hij moet echt verhuur gaan, lekker hele seizoen op de bank hangen schiet niet op, als hij er bij een andere club 10-15 inschiet komt het vanzelf wel.

0   0  
Ivo

@Joop

Klopt. We hebben nog steeds bijna een compleet elftal aan "talenten". Die gaan allemaal hun contract uitzitten want een hoop zullen terugvallen naar de amateurs. Na dit seizoen lopen er weer wat contracten af. Neemt niet weg dat het treurig is.

0   0  
Real Robert

Vanuit zijn optiek heeft hij natuurlijk groot gelijk (of zijn vader).

NAC speelt komend seizoen, naar ik voorspel, in de middenmoot van de 1e divisie. dus verhuur betekent

een nog lager spelniveau. Misschien zelfs 2e divisie of de kelder van de 1e.

Zie wat er vorig jaar met een hele lichting jeugdspelers is gebeurd bij Helmond Sport.

Een speler met een aantal wedstrijden eredivisie is daar volledig naar de klote gegaan.

Wat is er van talenten als Snepvangers en Brusselers terechtgekomen? Aan wie konden die zich daar

optrekken? Nee, Van Hooijdonk is niet gek!

0   0  
Martinus

Ik ben bang dat hij dan wel wat zelfreflectie mist. Ambitie is prima, maar realistisch gezien zal hij hier amper spelen. Is het dan niet veel beter dat tijdelijk elders wél te doen en sterker terug te komen? Ik heb weinig tot niets gezien van hem waaruit ik kan afleiden dat hij het gaat redden. Ik hoop het van harte hoor, maar zie het niet gebeuren...

0   0  
Tombola Breda

Ik vind het als supporter lastig om een mening over hem te vormen. Zover ik hem kan beoordelen lijkt hij mij een typische goaltjesdief. Niet bijzonder balvaardig maar wel altijd gevaarlijk voor de goal. Hij is ook goed in verdedigers bezig houden en heeft een goede sprint in de benen.

Laat hem nog waar eens wat oefenpotjes in de basis starten en kijken wat het wordt.

0   0  
Ivo

Een seizoen Helmond was goed voor hem geweest. Nu wordt hij 3e of 4e spits en mag hij op maandagavond bij Boeimeer spelen.

Hij mag hooguit invallen als de buit binnen is of als er wat geforceerd moet worden, en dat is altijd lastig voetballen.

Ik denk dat hij zichzelf wat overschat. De reservecompetitie is geen goede graadmeter.

0   0  
Otjes

Dun Sid leert meer op de training bij Nac dan bij fucking Helmond Sport.

Komt er wel. Is een echte spitsenspits. Laat hem nu nog wat vrije trappen nemen i.p.v. die El A en we hebben er een wapen bij.

0   0  
jvt

Beter om te verkassen naar waar hij wekelijks speelt en dan kun je zien of het 'm lukt.
Vooralsnog geen speler voor de kampioensploeg die het nivo van de trainingen omhoog brengt en sluwe overtredingen maakt of het spel vertraagd war nodig.

0   0  
guuske

Wij doen nu wel lacherig over Helmond, maar moeten nog zien of we straks na een wedstrijd of 8 boven Helmond staan... De voorbereiding gaat prima, en ook ik zie het met deze nieuwe ploeg positief in. Maar eigenlijk weten we nog niks. Ik zie liever een lokale spits met goede mentaliteit een kans krijgen dan een onbekende vreemdeling die niks met de club heeft!

0   0  
1949

Wat levert verhuurt worden aan een club als Helmond Sport een speler op? NAC verhuurt spelers aan een club die op hetzelfde niveau speelt!!!!! Wat voorzichtiger zijn met contracten aanbieden.

0   0  
Cees

Van Hooijdonk probeert zijn huid zo duur mogelijk te verkopen. Zelfreflectie is hem daarnaast ook enigszins vreemd, zo Magik concluderen. Natuurlijk gaat ook hij zijn enorme tekortkomingen niet noemen, en die zijn bij “hem” te “nadrukkelijk” aanwezig om te slagen, met wat hij voor ogen heeft, daarnaast nog enkele anderen.

Verder brengt hij een open-deur intrappend riedeltje, door te zeggen, “ ik ga hier voor mijn kans”! Hij denk dus echt, of wil anderen dat doen geloven, ik ga hoe dan ook een vaste basisplaats krijgen! Tja zou ik ook zeggen, dat voor “eigen” bestwil!

Ik kan me verder “ook” niet aan de indruk onttrekken, dat enkele anderen, ten koste van heel wat (o.a BN DeStem), hem hoe-dan ook op een voetstuk trachten te plaatsen. Als hij de naam Van Hooijdonk niet had gedragen, dan had men deze speler nooit in het betaald voetbal gezien. Dat laatste gaat ondanks zijn naam ook niet “echt” lukken, zo vrees ik voor hem.

Om een lang verhaal kort te maken, hij mist gewoonweg de kwaliteit.

0   0  
Kipiani

Als je ziet waar die de Roon terecht is gekomen na Sparta. Kon er toen helemaal niets van.

0   0  
Keesje

Wat is het weer negatief.

0   0  
DunErwt

Hij is potverdorie 19jaar, geef hem wat tijd aub.

0   0  
Nacdictive

@Kipiani: nee daarom speelde hij bij Sparta in het 1e, net als andere jeugdspelers van Sparta, die nu in de top furore maken: Wijnaldum, Dumfries, Depay etc etc.. ze zagen het bij Sparta dus niet goed?

0   0  
Rik Kerstens

SvH is een prima 3e of 4e aanvaller. Zelf zegt hij ook dat hij zal moeten knokken om minuten te maken. Daaruit maak ik op dat zijn tekortkomingen bij hem ook wel bekend zijn. Liever een jongen van de club met een goede kop erop de kans geven dan iemand uit de 3e divisie van weet ik het waar. Hij is iig een jongen die binding met het publiek heeft en dat is iets waar we met zijn allen naar snakken na vorig seizoen lijkt mij.

0   0  
Sp1

Pierre speelde toen hij 20 was zijn eerste wedstrijden voor RBC, en jullie weten hoe ver hij het heeft geschopt. Sommige van jullie lullen maar een eind weg.

Zelf nooit gevoetbald op niveau maar wel eigen spelers met gezonde ambities gaan vertellen dat Helmond sport het beste voor hem is. Man man man... Wat verlang ik terug naar Hans Deelen.

0   0  
DunErwt

#doesflieg

0   0  
The Cosmic Gate

Korte naar Cambuur. Begint toch behoorlijk ex-NAC enclave te worden daar

0   0  
Geelzwartwit

Waar we voorheen anderhalve halve spits hadden hebben we nu de luxe van wellicht 4 spitsen. Ik zou hem er lekker bij houden. Je zit ruimer in je wissels en je kan meer varieren in speelwijze daarnaast leert Sydney bij NAC 1 alleen al veel meer van zijn medespelers dan bij het matige Helmond Sport. Laat hem maar meegroeien in een ploeg die voor promotie gaat. Dat brengt een speler veeeeel meer.

Wel ff Boooooooooris contracteren graag.

0   0  
Marti

Als NAC hem de kans niet geeft , moet hij hem zelf maar pakken bij NAC , maar hij heeft afgelopen seizoen zich niet kunnen presenteren in die enkele min dat hij mocht spelen ., en dan ook nog eens met wat voor team genoten , en in deze voorbereiding deze weken doet hij het echt niet zo slecht samen met Boris dan kun je toch al wel zien dat hij stappen maakt,!Sydney ik heb vertrouwen dat je er komt hoop wel dat Brood je genoeg speel minuten geeft,

0   0  
10diego

Sydney zal best nog wat te kort komen, maar ik jou wel van zijn mentaliteit en geloof in eigen kunnen. Over Pierre, Kuijt en Toornstra werd ook altijd gezegd dat ze te kort kwamen en de volgende stap niet konden maken. Wilskracht, geloof en overtuiging doen veel.

Stokkers is spits nr 1, de anderen moeten onderling maar bepalen wat de volgorde wordt.

Sydney geeft nooit op, das toch mooi?

0   0  
Poppelinho

Kan beter wel een jaartje naar Helmond. Zie hem dit seizoen niet starten boven Stokkers, Kudimbana en zelfs niet boven Filipovic

0   0  
ome cor

Als DunErwt en ik het eens zijn dan is het niveau van de reacties we heel erg bedroevend, zeg.

Helmond Sport is de meest inspiratie- en ambitieloze club van de eerste divisie.
Als je denkt dat spelers van een andere eerstedivisieclub daar beter zullen worden dan snap je er echt niks van.
De enige winst die Sydney daar kan pakken is dat ie er meer speelminuten zou maken, maar misschien is de bank bij NAC (plus wat potjes bij NAC 2) dan nog wel veel leerzamer.

Als je Sydney wilt verhuren doe dat dan als NAC gepromoveerd is aan een club die boven in de eerste divisie mee doet, maar Helmond Sport......die zijn de afgelopen zes jaar niet hoger dan plek 12 geëindigd

0   0  
Poppelinho

Bij Helmond lekker minuten maken en doorontwikkelen. Is het belangrijkste voor die jongen, gewoon spelen!

0   0  
Vrouwke

Je kan over hem nog geen oordeel vellen. Die invalbeurten van vorig seizoen zijn geen graadmeter. NAC kwam niet eens bij de goal, toch waar zijn kracht ligt. Ik denk dat we best weleens wat plezier aan hem gaan beleven dit seizoen. NAC zal veel in het strafschop gebied van de tegenstander komen en dan maakt hij ze wel hoor. Jongens met minder talent maar een enorme wilskracht komen vaak nog ver. Laat onze spitsen elkaar maar tot het uiterste dwingen.

0   0  
Demeul

Prima toch!? Als we met twee spitsen gaan spelen, heb je er gewoon vier nodig in een seizoen. Zijn kans komt vast nog wel!

0   0  
WillemBreda

@10Diego: wat is dat nou voor vergelijkingsmateriaal? Je hebt het over spelers die al wel bij RBC/NAC, Utrecht en Den Haag seizoenen lang hadden laten zien dat ze eredivisieniveau aankonden. Bij hen ging het om de stap naar de top van Nederland. We hebben het hier over een speler die nog helemaal niets heeft laten zien.

0   0  
BredaParel

Prima gozer, prima speler. Moet zich wel gaan ontwikkelen en dat kan alleen met speelminuten.
Maar wel lastig bij NAC, maar ook bij een andere club; kom je er dan naast te staan, zal de TD altijd van je af willen!
Bij NAC een paar keer proberen (langer dan 10x 10 minuten?)

0   0  
Real Robert

Een jaar bij ons betekent ook later evt. 80.000 euro opleidingsvergoeding.
Bovendien: die Kroaat is nu al geblesseerd. Hij krijgt zijn kans echt wel.
Vrije trappen oefenen, Sidney!

Ik krijg ook niet de indruk dat onze spelers in de rij staan voor Helmond Sport.

Het enige voordeel daar is, dat je niet kunt degraderen!

0   0  
robbierafello

@Sp1 waar concludeer je uit dat iemand niet op niveau heeft gespeeld?

Misschien de kleine van de Gaag wel, maar van Hooydonk, Damen, Snepvangers, Bodi. Loshi etc komen allemaal gewoon tekort voor KKd en Ere. Dat is hun niet aan te rekenen want het zijn oprecht goeie gastjes die hun stinkende best doen. Het heeft met de opzet van onze jeugdopleiding te maken en hoe de concurrentie het doet. We worden gewoon op dit moment zelfs ingehaald door Belgie en als ik nu de papa van Bodi (zet gewoon alle mensen rechten ff overboord) zie wat hij in spanje gaat doen ?.
Zolang wij niet veranderen in de opzet, gaat dit niet meer veranderen. Toppers tot de B-tjes kopen ze weg en de rest gaat het niet redden. Tenzij je natuurlijk een Stiefvader hebt die makelaar is :).
Het is een goedkoper en effectiever businessmodel om een jonge talentvolle spelers (Stokkers, Bohui , Boris) aan te trekken dan krampachtig een D-C en B- jeugd in de lucht te houden. Alle vertrouwen in Peter Maas !! En wil je dan toch zonodig een vinger in de pas hebben bij die kleintjes, zoek dan de samenwerking met JVOZ, Baronie, etc.

0   0  
Jurgen

En Loshi daar hoor je niets van......
Kudimbada en Loshi een contract geven.
Dat we nu 4 of 5 spitsen hebben whatever?

Beter dan vorig jaar met op papier 1,5 spits en in werkelijkheid niemand die scoorden.

Kudimbada en van Hooijdonk voelen elkaar aan na wat ik nu gezien heb.

Loshi en Kuimbada een contract geven Kudimbada vraagt er opelijk om bij de BSR/NAC TV.

Zoveel varieteit en soorten spitsen hebben we in jaren niet gekend.
Grijp die kans NAC !!!!!!

0   0  
JACKYSAN

jammer mag van mij weg , ik hoop dat ik het mis heb maar denk niet dat het hem wordt

0   0  
kopspion

hij doet ongetwijfeld goed zijn best en wil heel graag, maar in mijn ogen komt hij toch echt wel te kort voor profvoetbal hoor....
met Stokkers, Fillipovic en (hoop ik) Boris er nog bij schat ik de kansen op speeltijd voor Sydney ook erg laag in

0   0  
Vaque Geej

Eerlijk is eerlijk, we kijken nu eenmaal een beetje door een gele Bredase bril naar Sydney. Ik zou het toejuichen als er weer een jongen uit Breda door weet te breken naar het eerste elftal en wie weet tot de basis. Maar ik vraag me af of het niet in zijn eigen nadeel gaat werken als hij dit seizoen blijft knokken voor een basisplaats... tuurlijk zegt het iets over zijn mentaliteit, maar het zit ook zijn ontwikkeling in de weg wanneer hij op de bank zit en met het tweede kan meespelen. Hij moet zich nog bewijzen en heeft tot op heden ook geen staat van dienst opgebouwd voor het eerste elftal.

0   0  
Keesje

Wat gaat Geert in Spanje doen?

0   0  
Sp1

@robbierafello


Welkom op BSR, ik kom hier al wat langer...dus ik denk met alle waarschijnlijkheid dat te kunnen concluderen.

Daarnaast als je roept dat hij 19 is en niks meer kan worden dan geef je weinig aanleiding om de indruk te wekken hoe het bij een BVO op het veld er aan toe gaat.

0   0  
Henri

Erg goed van Sidney dat hij zich focust op NAC. Mocht het in deloop van het seizoen iets tegenvallen dan kan hij in de winterpauzealtijd nog voor een 1/2 seizoen verkassen. Een spits moet je gewoon beoordelen op zijn goals. Waren Nico Janssen van DWS en Feijenoord, Ray Clark van Sparta en Ajax en bijv. Jan Jeuring van FC Twente van die geweldige spitsen. Nee, maar ze scoorden ieder seizoen op eredivisie niveau wel minimaal rond de 15 goals of zelfs meer. Sydney heeft enkele voordelen. Hij heeft een goede vrije trap, is een zekere penaltymaker en kan vanuit stilstaande situaties met de kop ook iets betekenen. Ieder spits krijgt in een wedstrijd 2 à 3 goede kansen. Als je deze aspecten optelt, mits hij de vrije trappen en strafschoppen mag nemen kan Sidney zo maar 1 op 2 gaan lopen. Als hij er inderdaad in slaagt om 15-20 goals per seizoen te scoren is het voor NAC een gouden speler. Of het nu als speler op het veld is of als het zijn tranfserwaarde betreft. Deze jongen gewoon de kans geven. Het zou toch jammer zijn dat het zelfde met hem zou geburen als er met Harry Kane. Bij Arsenal na verloop van tijd te licht bevonden en wat er bij Tottenham Hotspur en het nationale team met hem is gebeurd zal eenieder wel weten.

0   0  
10diego

Waarom is hij minder dan Filipovic? Sydney zal zijn kans ruiken na het zien van de statistieken van de gok van de TD: 38 wedstrijden, 9 goals, 14 gele en 1 rode kaart en inmiddels al geblesseerd.

0   0  
Christ

Zijn vader was ook eerst afgeserveerd bij NAC maar is daarna ook doorgebroken. Bouwen met deze jongen naar een hoger niveau rust en tijd is het belangrijkste.

0   0  
Ivo

Pierre begon ook bij het bescheiden RBC. Door minder druk en met een vaste basisplek kon hij vrijuit voetballen en leren van de meer ervaren spelers en staf. Daarna kon hij makkelijker doorbreken bij NAC en de rest is geschiedenis.

Zo'n seizoen kan Sydney ook bij Helmond hebben. Degenen die hier roepen dat het allemaal kut is bij Helmond begrijpen niet hoe belangrijk het is om weerstand te hebben. Nog een seizoen bij NAC 2 is niet goed voor Sydney.

0   0  
Wm

Ik denk dat je SvH en Kudimbana een contractJE moet geven. Kan geen kwaad en dan krijgen ze de kans een normaal contract te verdienen. Sidney lijkt als speler erg op zijn vader. Hoog op de poten , onhandig op het oog , goeie koppers en pracht vrije trap. Maar ik heb het idee dat het bij Sidney een niveautje minder is dan zijn Pa. Hij kan komend seizoen het tegendeel bewijzen. Kudimbana is als pinchhitter prima. Leuk voor ons supporters. Die jongen vreet het gras op.

0   0  
PetöVI

Mooi dat hij hier voor zijn kans wil gaan! Hij maakt genoeg goals bij het de onder 19 maar heeft nog wat tijd nodig om echt aan te haken bij het niveau van het eerste. Zoals vrijwel alle jonge spelers, en zeker spitsen, dat hebben.

0   0  
Belgische Naccer

Hopelijk komt het nog. Hij is nu nog te jong en te licht. Moet werken aan zijn fysiek en balvaster worden.

0   0  
Gvd

Ook HS heeft zich inmiddels aardig proberen te versterken. HS gaat zich ook nog eens richten op jongens uit de regio, tel uit je winst als huurling.
Er wordt hier nogal eens als vanzelfsprekend aangenomen dat de huurlingen mogen spelen bij HS maar kijk nu eens naar verleden jaar. Sprangers, van der Gaag, Brusselers en Snepvangers werden vaak niet eens goed genoeg bevonden voor een basisplaats of zaten zelfs op de tribune.
De keus van Sydney (lees Pierre) lijkt mij dus een goede juiste keuze. Sydney toont karakter, prima zo.

0   0  
Ere

Zonder die achternaam had 'ie gewoon bij Hoeven 8 gespeeld.

0   0  
Ojee

Hup Sydney. Schijt aan al die zuurprammen hier. Geloof in jezelf. Je bent al verder gekomen dan 99,8% van de meest sujetten die hier reageren, dus realistisch gezien weet je het zel beter.

Succes komend seizoen.

0   0  
JO NAC

Jammer. Ik zie hem heel graag vertrekken.

0   0  
Jgiw

Zijn vader was destijds ook niet goed genoeg.

0   0  
Fritske d'n Olifant

@ WillemBreda:

De spelers die 10Diego noemt speelden op hun 19e bij resp. Quick Boys, Alphense Boys en VV Steenbergen. Eens dat SvH nog niets heeft laten zien in het 1e. Geen speler waar het talent vanaf spat, maar dan had hij ook niet bij NAC gespeeld. Laten we afwachten wat hij laat zijn dit seizoen.

0   0  
Daan

Zeer beperkte speler die ook in Jong NAC afgelopen seizoen geen enkele indruk heeft gemaakt.
Loshi, scoorde erop los maar wordt compleet genegeerd. Geeft te denken!

0   0  
Bundy Geeren Noord

@Daan best jammer.

0   0  
Dutchbird

Sidney is geen Zyech en ook geen Huntelaar. Maar hij prikt ze er wel in. Lelijk in de 16 en mooi uit vrije trappen. En hij pakt de handschoen op, hij heeft een plan. Gaan met die banaan.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Goede instelling, maar gaat het echt niet redden. Iedereen met een klein beetje voebalkennis ziet dat wel. Je moet echt 2 roze brillen dragen en elke dag slapen onder een NAC dekbed als je denkt dat deze jongen er gaat komen.

Maar goed, daar zijn er op dit forum nogal wat van dus het verbaast mij dan ook niet dat ik hier grapjassen zie die denken dat hij het gaat redden.

Helmond is zijn niveau en zelfs dat wordt al lastig genoeg voor hem.

0   0  
Nr. 20

Wat een reacties hier weer van de voetbalkenners. Mensen die kumdibana of hoe die ook mag heten een contract willen geven op basis van.........geluiden want ze hebben hem zelf nog niet zien spelen. En de TDs maar verwijten op basis van DvDs spelers te halen man man. Sydney gaat coor zijn kans en kies voor NAC en jawel hoor de betweters moeten hem meteen weer naar beneden halen en weten wat beter is. Alsof ze hem spreken of zelf op trainingsveld staan. Nee op basis van paar invalbeurtjes vorig jaar......ja wat was dat lekker invallen voor jonge gast. En weet je wat we halen zn vader er ook nog even bij. Kunnen we die ook zeggen wat die niet goed heeft gedaan. Ja ja we zijn de best SUPPORTers van het land.....
Sydney go for it!!

0   0  
Ere

Nr.20, hahahahaha flapdrol, internet hooligan, ga eerst maar eens naar een wedstrijd

0   0  
Ere

waardeloze speler, dumpen!!!

0   0  
henk

@Los Pollos Hermanos
Iedereen met een beetje voetbalkennis weet dat een 19 jarige speler nog heel wat stappen kan zetten. PvH speelde op die leeftijd nog bij Steenbergen. Kuijt, Van Wonderen, Vardy, Hasselbaink, etc zaten op die leeftijd ook nog bij de amateurs. SvH lijkt ontzettend op zijn vader op die leeftijd. Dat wilt niet zeggen dat hij dezelfde ontwikkeling gaat of zelfs kan doormaken, maar het is kortzichtig om nu al te zeggen dat HS zijn plafond is. De realiteit is dat we het nog niet weten. De kans is het grootst dat hij niet verder komt dan rechterrijtje eerste divisie, of zelfs dat niet. Dat geldt zo'n beetje voor iedere speler die net komt kijken. Dat wilt niet zeggen dat SvH niet verder kan komen. Ik ben zo'n grapjas die denkt dat hij het kan redden. Hij heeft de mentaliteit om het te halen.

Laad alle berichten na dit bericht in