Overal waar we komen

Verschueren: "Het geeft wel een kick als je die band aan hebt''

DeWeesJr

Verschueren zal morgen bij afwezigheid van Monsalve wederom de aanvoerdersband dragen. De middenvelder zit al een aantal jaar bij NAC en is daarom trots om de band te mogen dragen.

De wedstrijd tegen Oss is voor Verschueren een speciale. Hij maakte daar zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal. Morgen staat er een heel ander elftal om hem heen en bij de tegenstander. "Ze spelen heel verdedigend. Een stug team, die goede spelers hebben voor een counter. Wij zullen het meeste balbezit krijgen en aan ons om het dan goed uit te spelen en de kansen af te maken. 

Verschueren draagt morgen net als tegen Excelsior de aanvoerdersband. ''Het geeft wel een kick als je die band aan hebt. Ik ben er dan ook heel blij mee. Uiteindeijk veranderd er niets aan mijn taken of mijn ding binnen de groep."

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
24 Reacties
42    
Babosje

Meer dan terecht!
Suc6 morgen Arno!
Worden belangrijke puntjes!

37    
since1912

Wat een rust op deze site! Zou het komen omdat we eigenlijk gewoon best wel lekker bezig zijn?

17    
Am

Ik vind het zeer terecht . Van de overgebleven spelers de enige die echt stappen heeft gemaakt!
Werkt hard, doet veel vuil werk en is breed inzetbaar.

14    
Gekske

@since 1912 en anderen.

Je hebt het over rust hier
Op de site en daar wil ik eigenlijk wel
Op in gaan.
Voordat ik erop in ga wil ik eerst al mijn credits geven aan de vrijwilligers van deze website. Hulde voor alles wat jullie doen en jullie zijn al een aantal jaren mijn meest bezochte “app”!

Helaas heb ik, en met mij om me heen nog meer mensen( daar word over gesproken) het idee dat sinds de nieuwe lancering van de nieuwe het hier ook behoorlijk rustiger is ( qua reacties) . Of dat positief of negatief word ervaren geen idee, maar ik persoonlijk vind het erg jammer..

Hoe het komt heb ik zelf ook over nagedacht..
Ik denk dat de afbeeldingen bij de nieuwsitems ( die wel gaaf zijn!) toch Een beetje in de weg staan ofzo... en ben zeer benieuwd hoe andere trouwe bezoekers hier tegenaan kijken.

Voorheen zag je in 1 oogopslag het aantal reacties en 3/4 Nieuws items.

Voordat op mijn telefoon de bovenste 3 “scroll/veeg”
Nieuwsberichten geladen zijn, duurt dat best lang.... en het algemene laden van artikelen ook... en daarbij de grootte van de letters in de reacties .

Ik hoop al een poosje dat het wennen is.. en dat het wel komt maar ben bang van niet, en dan spreek
Ik voor mezelf natuurlijk .

Mijn excuses voor het off topic gaan.
Ik reageer niet vaak.. en weet zo gauw niet waar ik anders deze reactie moet plaatsen.

Is het een idee een artikel er voor aan te maken over wat de ervaringen zijn tot nu toe? Misschien ligt het gewoon aan mij!....

Mijn excuus ook als dit negatief overkomt .. zo is dit niet bedoeld iniedergeval ...

Inmiddels is het matchday trouwens !

Come on NAC!

3    
Job

@heksje
inderdaad groot respect over deze site. Hulde aan de makers.
Ik mis ook wel eens het tegendraadse. Vooral bij de interviews.
Maar er is altijd ruimte voor verbetering

7    
Niels

En eigenlijk zou ik het niet zo een gek idee vinden als De band bij Arno aanblijft . Niet zo zeer dat nacho ongeschikt is daarin maar Arno kent het team de club en ook vooral de supporters wat meer en Nacho is hier nu voor zijn eerste seizoen maar goed thats just me😃

-3    
Buster

Nu we toch offtopic zijn, een van de sponsoren van deze site is weer lekker bezig: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3074648/Kraakpand-Catharinastraat-Breda-zorgt-voor-angst-overlast-en-verwarring-gemeente-gedagvaard

-16    
van Flieger

Verschueren speelde slecht tegen Volendam op dat kunstgras en ook bij Jong AZ was hij niet groots. Brood krijgt bakken kritiek dat hij met 2 controleurs speelt in uitwedstrijden en daardoor ons NAC te ver naar achteren opstelt waardoor de uit vorm zijnde Stokkers voorin op een eiland staat en bovendien bijna iedere bal verliest.

Verschueren is van een generatie Belgen die nu op de deur had moeten bonken, maar dat niet doet. Hij heeft een jaar verloren en dreigt de aansluiting te missen met zijn generatiegenoten bij Genk en Gent.

-2    
Henktank

@Gekske
Met alle respect voor joi telefoon, maar als het laden van de homepage lang duurd, dan is jou telefoon/device gewoon traag. Tijd voor een snellere?

Wat de layout van deze website betreft, dat was even wennen maar dat is inmiddels prima gelukt.

9    
7Hills

@Van Flieger

"Brood krijgt bakken kritiek dat hij met 2 controleurs speelt in uitwedstrijden "

Van wie? En waar? Ben deze kritiek nog nergens tegengekomen, ook hier niet.

Verschueren heeft onmiskenbaar een groei doorgemaakt. Was toen hij binnen kwam een ietwat timide jongetje, nog steeds is het geen uitgesproken persoonlijkheid maar er staat nu wel een kerel. Die ook niet gebukt gaat onder de druk wat het dragen van de aanvoerdersband met zich mee brengt. Doet gewoon zijn ding in het veld, en is in mijn ogen een zekerheidje op het middenveld. Natuurlijk, zal af en toe mindere wedstrijden hebben, maar daar zijn het mensen voor. Moet zich wel dusdanig laten zien dit jaar dat hij verkocht kan worden, ook bij eventuele promotie. NAC kan van dat geld de selectie verder versterken, en voor hemzelf en zijn eigen ontwikkeling beter om na 4 jaar NAC eens verder te gaan kijken.

10    
Henktank

@7Hills,
Flieg heeft bakken kritiek op voorraad, en levert elke bak persoonlijk aan. Zo ben je ook weer op de hoogte.

-8    
van Flieger

Op Lul76 Radio werd tijdens JongAz-NAC openlijk de vraag gesteld waarom Ruud Brood trainer is bij NAC, Blanco kwam een dag na de hagiografie op VDA plots met kritiek op Brood, tijdens de rust in Almere was iedereen kwaad op Brood omdat ons NAC geen enkele druk zette en minder was dan Jong AZ, ook de eerste helft tegen Excelsior barstte het weer los. Kijk, je kunt wel blijven ontkennen, wegkijken en onafhankelijke critici verketteren, maar dat werkt alleen maar averechts. De degradatieontkenners denken nog altijd dat ze geweldig bezig zijn.

5    
7Hills

@Van Flieger

Wat wil je nu eigenlijk zeggen met je laatste post?

8    
Wagij

@ Van Flieger

Toch knap dat jij deze wedstrijd op "Lul76" radio hebt kunnen volgen. Was jij het niet in het stadion tijdens deze wedstrijd en vond je het niet stoer om op de tribune een dikke sigaar op te steken terwijl dit niet mocht? Zo bleek volgens één van je vele bakken aan wartaal die je op deze site gooit.

Misschien zelf solliciteren naar een bijbaantje bij je vrienden van BN de Stemmingsmakerij?

4    
Zippo

VAN FLIEGER
16 September 2019, 19:37
Yanmar stadion, graad of 14, droog.

Van Flieg steekt sigaar op in afwachting van het circus dat we zo gaan zien. Het uitvakje lijkt redelijk bezet. Overzijde neergehaald in verband met uitbouw.

Deze dus...

2    
7Hills

@Wagij en Zippo

Moet je voor de gein hier eens kijken, en dan het tweede filmpje;

https://www.instagram.com/p/B2fQAgAomIa/

Die kerel die in de hoek zit te juichen en naar het veld loopt schijnt toch echt van Flieger te zijn. Dus goede vraag hoe hij dan toch het verslag heeft kunnen horen.

3    
Zippo

"Lul76 Radio''
Dan bende nie kinderachtig denk.

Fijne vent ben je ook als je afgeeft op mensen die dit veelal vrijwillig doen.

Maar ik snap het wel, iemand met zo'n uitgesproken mening. Als 2 jarige en je kan niet aarden in Oss.
''Pa, ma...kom we gaan naar Breda!"

2 jaar mensen! Dan al zo elitair, knap hoor.

Nee, Flieg snijdt zich steeds langs alle kanten in de vingers.
Van Flieg zit maar de hele dag voor zich uit te staren op een zolderkamertje....met een versleten F5 knopje.

En het grappige is...hij is niet eens voor NAC.
Mythes mensen mythes!

-1    
Stekku

Als dat onze Flieger is dan is hij wel LELIJK!!!

Maar ff iets anders Flieger ... met wat voor gemiddelde rij jij daar rond met die hoge
Temperaturen ?

-1    
van Flieger

Cala Moraig, lunch, 27 gr,

Van Flieg heeft de app van Radio Spraakgebrek gewoon geinstalleerd en luistert daar - zo min mogelijk - naar. Je kunt dus en op de tribune zitten en 076 luisteren, echt jongens, zijn jullie nou zo....

Enfin, vanavond zal het waarschijnlijk bittere noodzaak zijn, want onze slappe Friese volkszanger heeft niks geregeld bij Fox voor de achterblijvers. Duizenden NAC mensen staan zo in de kou, met dank aan de daders van de degradatie.

Van Flieg kijkt vanavond aan de boulevard, tafeltje is al geboekt. Schakelen Fox1. Pffff. Bij 076 zitten 2 commentatoren die er niks van kunnen, 1 is wel ok.

Surf & turf.

-2    
van Flieger

Tom Dumoulin won hier 3 jaar geleden de etappe naar de Cumbre del Sol, een echte kuitenbijter. Vlak onder de top stak van Flieg linksaf naar Cala Moraig, 22% afdaling, Keutenberg. Na de dis omhoog.

-3    
Cees

Menigeen, ook ik kan wel kotsen van de “steeds” terugkerende opmerkingen van Flieger betreft o.a. de grote drie.

Maar de opmerkingen die Flieger nu plaatst over een bepaalde spelopvatting, wat is daar mis mee? Veel schijnbaar bij enkele individuen. In deze opmerkingen zit zeker een bepaalde terechte gedachtegang van Flieger. Brood is bepaald geen geniale tacticus.

Wat Flieger aangeeft klop tot zekere hoogte, aangaande Brood.

Brood voldoet, oké, maar krapjes aan.

Tegen o.a Cambuur, Jong AZ, Voldendamen gedeeltelijk Excelsior,...hm,....taxtisch goed?

0    
Scheppioni

Prima as stofzuiger op het middenveld daar ligt zijn kracht !

0    
Buurman

Ongelooflijk dat er supporters zijn die niet in de gaten hebben dat ze door Flieg verbaal zwaar worden genaaid door dat ze over NIKS in discussie met Flieg gaan. En dan de deksel op hun neus krijgen in de nastoot. Laat je niet steeds uit de tent lokken. Nu concentreren op de partij tegen Oss.

0    
Tonnekesbuurt

@Flieger

Denk dat de ploeg van dumoulin van jouw is ? Eerlijk zijn ?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja