Vier nederlagen voor de NAC jeugd, O21 en O13 winnen wel

Masthow

Alle jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend weer in actie. Helaas wisten alleen de O21 en O13 hun wedstrijd te winnen. De andere vier ploegen bleven met lege handen achter. Eerder kon je op onze website al een uitgebreid wedstrijdverslag lezen van de wedstrijd van NAC O21.

Na de interlandperiode kwam NAC O18 dit weekend weer in actie. Op bezoek bij Vitesse werd met 2-1 verloren. Na ruim tien minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Van Laere maakte na rust gelijk namens NAC, maar tien minuten voor tijd kreeg Vitesse een strafschop. Die werd binnengeschoten, waardoor de O18 zonder punten huiswaarts keerde.

Ook NAC O15 ging met 1-2 onderuit, thuis tegen Helmond Sport. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen, maar de ploeg van trainer Sander Wirix kon die lijn niet doortrekken. Halverwege de eerste helft nam Helmond Sport de leiding. Vlak voor rust werd het gelijk door een eigen doelpunt. In de tweede helft stond het lang gelijk, maar in de slotfase maakten de bezoekers alsnog de winnende.

NAC O13 wist wel te winnen dit weekend. Thuis werd VVV Venlo met 1-0 verslagen. In een wedstrijd waarin NAC kans op kans stapelde, wist alleen Van der Pennen te scoren, vlak na rust. Dat doelpunt bleek genoeg voor de vijfde zege op rij in de competitie.