Wij gaan niet opzij

Wedstrijd Benin na hoop tumult afgelast

DeWeesJr

Benin zou gisteravond de voor kwalificatie voor de African Cup of Nations allesbeslissende wedstrijd tegen Sierra Leone spelen. Maar vanwege mogelijke coronabesmettingen bij Benin ging de wedstrijd uiteindelijk niet door.

Benin, waar Moise Adilehou op de bank zou beginnen, wist niks af van de coronabesmettingen en dacht gewoon te kunnen gaan voetballen. Sierra Leone dacht daar anders over en zei dat er wel degelijk spelers besmet waren met het coronavirus. Een rare situatie die leidde tot afgelasting van de wedstrijd. 

Het is nog onbekend wanneer de wedstrijd wordt ingehaald. De kwalificatiewedstrijd tussen de twee Afrikaanse landen zal hoe dan ook door moeten gaan, want beide ploegen zijn nog in de race voor de African Cup of Nations. De winnaar van de wedstrijd verzekert zich van deelname aan het hoofdtoernooi, bij een gelijkspel zou Benin zich kwalificeren. 

Update

De wedstrijd tussen Benin en Sierra Leone wordt tijdens de komende interlandperiode in juni ingehaald. Adilehou keert daarom gewoon, zoals gepland, terug naar NAC. 

Bron:
B-Side Rats
19 Reacties
78   1  
Marti

Het is te hopen dat hij getest gaat worden voor dat hij met wie dan ook , zeker voor hij in contact komt met wie dan ook van NAC ,!

78   1  
Marti

Het is te hopen dat hij getest gaat worden voor dat hij met wie dan ook , zeker voor hij in contact komt met wie dan ook van NAC ,!

4   6  
De Rat van Etten

Ok, maar wanneer is Moise terug en is hij weer beschikbaar?

9   1  
Chris W.M.

Wedstrijd is uitgesteld tot juni lees ik net...

32   19  
Cool hand

Aha de Benin variant. 30% dodelijker dan de Britse variant volgens van Dissel.

24   2  
Ome Cor

Hopelijk brengt Moïse geen souvenir mee.

8   1  
scheppioni

@ Marti
Als ze bij ons NAC deze fout maken, dan is het echt te triest voor woorden, maar ik geloof toch wel dat men gezien een paar maanden gelden hier zeer alert op is !!
Verder wel graag dat Moise het bloed aan de palen mentaliteit extra meeneemt, want dat is ons NAC zeker voor de laatste cruciale wedstrijden !!!

6   14  
Hup nac

Vrijdag geen nac op ESPN 1, 2 of 3. Dat wordt weer via die verschrikkelijke ESPN stream kijken die een minuut achter loopt...

32   0  
Nac0164

Wat is er zo erg aan een stream die achterloopt? Een goede reden om je telefoon weg te stoppen en maximaal te genieten van je clubbie en eventueel (enkel) gezelschap wat bij je komt kijken. Wordt het alleen maar gezelliger op!

7   0  
Eljé

Tumult. Eindelijk!

7   7  
Belgische Naccer

Dat gezeik met die interlands en Corona.
Corona kost ons zowiezo al het kampioenschap.. laten we hopen dat we nog 2e kunnen worden zonder nog meer Corona ellende.

17   1  
Matc

Ik hen zo'n voorgevoel dat vrijdag De Rooij man van de wedstrijd wordt. Iets zegt me dat hij vrijdag helemaal los komt. Perfecte tegenstander om te laten zien wat hij echt kan!

37   0  
sjef de gevulde koek

Allemaal leuk en aardig. Stel gewoon Rosler op. Nooit begrepen dat die jongen op de bank terecht is gekomen. Als je ziet met hoeveel energie die er in steekt en duels aan gaat. Nogmaals lekker laten staan.

12   0  
Rogo

Ik mag toch hopen dat de internationals voorlopig apart trainen en elke dag testen komende week. Nog een keer 7 man missen kunnen we uiteraard niet gebruiken nu!

13   2  
Buddha

Er is maar 1 vraag belangrijk vandaag: Heeft Kali een brief gehad?

5   0  
KC

Ik ben ook benieuwd wie er de 'ontslagbrief' heeft ontvangen vandaag.
Staat dat ergens?

4   4  
Tip

Ik vind dat Steyn een pluim verdiend voor het halen van Moise. Jongen kan best wat. Bilate was ook een goeie keus. @ Someren. Goed gezien, Seuntjens laat bal bewust lopen.

1   1  
Breda-Loyal

@TIP

Moise komt uit Peter Maas zijn netwerk

3   0  
Tip

@BredaLoyal. Gek. Toen Moise nog niks liet zien kregen Steyn en Manders dat op hun boterham hier en niet Maas.

0   0  
Jb

Hoe zo stream kijken gewoon op espn 4 kijken goed beeld koud plisje erbij kroketjes of bitterballen en genieten van de drie punten

Laad alle berichten na dit bericht in