Wij gaan niet opzij

‘Welat Cagro zwaar geblesseerd, seizoen lijkt ten einde’

Thiestemberg

Welat Cagro lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen. De spelverdeler liep een zware knieblessure op, op de training. De blessure is dusdanig zwaar dat er wordt gemikt op een terugkeer ergens aan of na het einde van het seizoen.

Het kwam al ter sprake in de laatste aflevering van onze podcast en nu meldt BN DeStem ook dat het zo maar eens einde seizoen kan zijn. Cagro ontpopte zich onder Edwin de Graaf tot een belangrijke kracht en wilde graag vastigheid door bij NAC te blijven. Ook was er sluimerende interesse van 'zijn' Koerdische club Amedspor. Welk pad Cagro ook in gedachte had voor dit seizoen, hij zal even pas op de plaats moeten maken.

Wij wensen Welat veel succes met zijn revalidatie!

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
28 Reacties
252   9  
NickBreda

we hebben het over een zeer zware blessure van een speler die echt voor de club heeft gevochten en sommigen durven te zeggen dat het "goed" is! Wat een schande.

Moedig en goed herstel, ik hoop echt dat hij sterker terugkomt!
Heel veel steun aan Welat! 💪🏼
Hup Nac!

20   224  
JP

Erg jammer voor de beste man maar wellicht een zege voor het team. Brengt voetballend te weinig en geeft het technisch hart NU noodzaak om te handelen.

17   85  
Efdrie

Dat begint weer goed.. maar stond voor dit seizoen wat mij betreft niet bij de eerste 15 namen op het wedstrijdformulier.

Succes met je herstel Welat!

252   9  
NickBreda

we hebben het over een zeer zware blessure van een speler die echt voor de club heeft gevochten en sommigen durven te zeggen dat het "goed" is! Wat een schande.

Moedig en goed herstel, ik hoop echt dat hij sterker terugkomt!
Heel veel steun aan Welat! 💪🏼
Hup Nac!

46   0  
SjorsNac

Dit gun je niemand, klote voor hem en de club.
Veel sterkte kerel en hopelijk een snel herstel.

13   4  
Wanny

Drama voor die jongen. Kan ook zomaar einde carriere zijn. Bij NAC zullen ze zijn contract komende zomer niet meer verlengen lijkt me. En waar kan ie dan nog terecht met zijn cv?

Voor NAC ook zuur. Weer iemand op de loonlijst waar je dit seizoen niks aan hebt.

58   5  
Dun Diëe

“Goed voor het team “…. Zelfs met alle goede wil van de wereld om deze reactie in perspectief te plaatsen kan dit gewoon echt niet. Ik zou bijna vragen of deze reactie niet weggehaald kan worden uit respect voor de speler. Gelukkig laten de duimpjes zien dat niemand deze opmerking kan waarderen. Wel jammer dat dit het eerst is wat je leest.

Ik hoop dat Cargo beseft dat de volledige achterban op een paar idioten na gewoon achter hem staat, en wens hem het aller, allerbeste met revalideren! Heel veel sterkte gewenst!

37   2  
bungH

@JP

SCHAAM JE KAPOT!

10   1  
Ivo

NAC heeft de laatste jaren ontzettend veel pech met chronisch geblesseerde spelers.
Voor Cagro lijkt het seizoen nu al voorbij. Dat is triest voor hem en voor NAC.
Sommige reacties hier zijn gewoon triest. Dit is wel één van onze spelers.

Maar ik vraag me wel af hoe zo iets kan gebeuren op een training.
Maakte iemand een zware overtreding, was het een ongelukkig moment zoals een uitglijder over de bal? Is er bekend hoe het gebeurd is?

13   5  
Cees-2

Dundiee en Bungh, ik ben het voor 110% eens met jullie. Wat een misbaksel.

13   2  
Willem 4,5

Het schijnt verdomd moeilijk te zijn als iemand die toch gewoon speler van NAC is en veel wedstrijden heeft gespeeld in een zeer matig elftal beterschap te wensen. Nee hoor, lopen zeiken en als amateur trainer weer een oordeel vormen. We hebben het hier over een voetballer, die gewoon zijn vak uitoefend. Veel beterschap Welat, hopelijk herstel je spoedig!

17   6  
Plett

Ik vind dat de NAC geen genoegen mag nemen met een eenvoudig artikel.
Het volgende artikel verscheen nog geen 15 minuten later.
De speler moet wel door de slechtste tijd van zijn leven gaan, zijn carrière is waarschijnlijk voorbij. In tijden als deze vergt het zeker veel mentale kracht, vooral als je je duidelijk niet gesteund voelt.
Bilate kreeg in de kranten te horen dat hij bij NAC niet zou worden verlengd.
En nu het respect voor een speler die bijna alle minuten heeft gespeeld sinds zijn komst.
We zijn een club van 20.000 supporters en dit is hoe we onze spelers behandelen...ongelooflijk.
Ik hoop dat de club meer steun voor hem heeft getoond dan dit artikel dat zeer snel zal verdwijnen.
Zeer grote steun voor Welat!!!

24   3  
will vakkie g

Het is een grove schande dat hier mensen een speler van NAC op deze wijze afbranden het zijn vaak de zelfde mensen die de club en de spelers afzeiken. Ik zelf ga al 40 jaar naar NAC mijn club in goede en slechte tijden. Ik zie het allemaal goed komen bij onze CLUB. En voor de afzeikers rot lekker op naar pisvee of stillum2. Wij zijn NAC altijd trouw

21   0  
ome cor

Een blessure van dit formaat wens je, mits bij je volle verstand, niemand toe !
Dat dit niet je favoriete speler is voor de basis of dat je hem liever een transfer zou zien maken is wat anders. Dat is persoonlijke voorkeur, maar ik wens geen enkele speler die zich in ons shirt heeft ingezet zoiets toe.

Voor Welat is het te hopen dat hij kan herstellen, revalideren en terug komen op het niveau wat hij had.
Heel veel sterkte gewenst!

5   6  
Scheppioni

Welat beterschap ! Voor de breedte wordt het weer minder of er moeten er nog gaan komen.....??

9   0  
Geelzwartwit

Veel sterkte met het revalidatieproces

10   0  
Ouwkus

Vervelend. Sterkte en beterschap kerel💪

5   1  
NAC4Ever

Veel sterkte!
Voor de breedte zie ik het wel in hem zitten. Maar dat is nu niet het belangrijkste.

13   2  
Efdrie

Ik zie dat mijn opmerking 'dat begint weer goed..' niet juist is overgekomen bij velen. In deze opmerking zat vooral de teleurstelling dat het seizoen 5 dagen bezig is en er nu al sprake is van een langdurige blessure. Uiteraard wens je geen enkele speler een zware blessure toe. Ondanks de trieste situatie voor de speler zelf, blijf ik erbij dat Cagro (nog) niet van het niveau is wat we bij NAC willen nastreven.

6   30  
TheBeek

Jammer voor hem persoonlijk maar ik ben er niet rouwig om.

Balletje breed balletje terug pfff .... kunnen we missen als kiespijn.

4   6  
Tip

Als iemand zwaar geblesseerd raakt of erg ziek wordt dan ga je natuurlijk niet publiekelijk ‘ evalueren’ in hoeverre het schadelijk voor de organisatie is dat deze mens zijn functie ( een tijd) niet kan uitoefenen. Laten we nu een kat een kat noemen als je dat wel doet dan is dat toch een vorm van randdebiliteit. Wat moet je ermee ? Welat : sterkte en beterschap.

5   1  
Bredaaaaa

Sterkte Welat.

9   4  
JP

Teruglezend kan ik mijzelf voorstellen dat mijn snelle reactie onbedoeld bot en ongenuanceerd overkomt. My bad. Dom en voortaan fatsoenlijk tijd pakken om een berichtje te typen.

Uiteraard het beste gewenst aan Cagro en gun ik, net als ieder ander, hem geen blessure.(niemand niet overigens)

Wat ik probeerde( nogal ongelukkig) aan te geven is dat een blessure, hoe ellendig ook, reden is om te schakelen voor een technisch hart en dat( ja ik vind Cagro voetbaltechnisch te kort komen en het spel vertragen) is nodig.

Dat gezegd hebbende vind ik het bijzonder vinden hoe we, tendentieus en nogal extreem, over elkaar heen buitelen de laatste tijd als we ergens iets van lijken te vinden.

2   0  
sam

Heel veel sterkte welat, ik hoop voor je dat er allemaal mee valt en dat je zo snel mogelijk weer aan het voetballen komt.

1   0  
Breda F2

Sterkte Welat.

3   0  
PatjeR

Sterkte Welat! Ik ben ook niet persé fan maar dat afzeik3n van iedereen hier is echt NAC onwaardig. Steun je club!

0   4  
robbie

Wat een regelrechte schande wat " NAC" supporters hier durven te roepen !! Ik ben groot voorstander ervan dat we ons hier kritisch kunnen uiten op Bsiderats, maar door dit soort opmerkingen schaam ik me kapot om NAC supporter te zijn. Is een blokkade op IP adres bij dit soort misselijk makende post niet mogelijk ?

Off Topic en in general, kan een BVO zich verzekeren tegen de kosten die dit soort verschikkelijke blessures met zich meebrengen? Verzuimverzekering oid?

9   1  
Fred1

Je gunt iemand überhaupt geen blessure hoe klein ook.
En men moet ook geen voorbarige conclusies trekken over de aard van de blessure als er alleen maar media berichten over zijn.
En dat roomser dan de paus zijn moeten we ook eens een keer mee stoppen, zou iedereen nu die jongen ernstig geblesseerd is ineens moeten zeggen dat hij een geweldige voetballer met erg veel inbreng is?
Ik denk dat iedereen die de wedstrijden heeft gezien redelijk goed de inbreng en houding op het veld van Welat op juiste waarde kan inschatten.
En hoe hebben diezelfde supporters niet op hem staan vloeken en hoe baalden ze van de verlenging van zijn contract, beetje hypocriet toch?
Het kan net zo goed zijn dat die jongen sterker dan ooit terugkomt.
En laten we eerlijk zijn onder Lokhoff en Molenaar zou hij wellicht wisselspeler zijn want dat is niet het type middenvelder wat Ton voor ogen heeft.
Ik denk dat er nog wel een stel middenvelders bij gaan komen.
Er zal waarschijnlijk toch wel verder doorgeselecteerd worden want denk dat er niet veel spelers van vorig seizoen zomaar op een basisplek kunnen rekenen.
Het zal knokken worden, als ze dat tenminste op kunnen brengen want vrees dat ze dat niet in een paar maanden leren.
Verder hoop ik op een voorspoedig herstel en dat hij sterker en gelouterd terug komt.

0   0  
Rob

Wil iedereen die deze blessure op een of andere manier een 'zege' voor het team vind aub z'n vingers tussen de eerste de beste roltrap steken. De daarop volgende blessure zou voor dit forum eenzelfde soort van zege zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in