Wiersma voor de tweede keer scheidsrechter bij wedstrijd Jong Ajax en NAC

Das Phantom

Wouter Wiersma mag aanstaande vrijdag de wedstrijd tussen Jong Ajax en NAC in goede banen proberen te leiden. Dat meldt de KNVB. Opvallend is dat de scheidsrechter ook in Breda de leiding had over beide ploegen.

In Breda eindigde de wedstrijd in 1-1 na doelpunten van mika Godts en Aimé Omgba. Boy Kemper kreeg toen na het laatste fluitsignaal nog een tweede gele kaart van Wiersma en daarmee een rode prent. In totaal trok hij zeven gele en één rode kaart tijdens de wedstrijd.

Wiersma wordt aanstaande vrijdag bijgestaan door zijn assistenten Ozinga en Van Westen. Michielsen is de vierde official van dienst. De wedstrijd begint aanstaande vrijdagavond om 20:00 uur en wordt gespeeld op De Toekomst in Amsterdam.