Overal waar we komen

Ziekenboeg NAC stroomt leeg

DeWeesJr

Colin Rösler en Javier Noblejas zitten morgen weer bij de wedstrijdselectie. Ook Boussaid traint weer mee met de selectie.

Voor de belg komt de kwartfinale nog wel te vroeg. Voor Rösler en Noblejas is er een plekje op de bank gereserveerd. Het is toch een fijne opsteker voor Peter Hyballa die hierdoor weer wat meer keuzes krijgt. Keuzes die hij morgen ook weer genoeg moet maken. Het is namelijk nog gissen naar de opstelling van de Duitser.

Luka Ilic kan niet meedoen en moet vervangen worden. Een logische vervanger voor de buitenspeler lijkt Jordan van der Gaag. Gezien het feit dat ook Monsalve wederom op de bank begint zal Hyballa kiezen voor wederom een verdediging van vier. Wel overweegt de Duitser een systeem met drie centrale verdedigers. Met Monsalve, Rösler en het huidige centrale duo Riera en Van Hecke, heeft Hyballa een luxeprobleem achterin.

Waar Hyballa een minder luxeprobleem heeft is voorin. Alledrie de spitsen lijken uitvorm en daarom is het afwachten voor wie de trainer morgen kiest in de spits. De trainer geeft zelf ook toe dat daar nog een probleem is. "Over de drie posities voorin praten we iedere week denk ik, daar moeten we heel duidelijk over zijn. Defensief en op het middenveld staat het in mijn ogen wel goed."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Eisenga over financiële mogelijkheden NAC 33 reacties
Volgend bericht
Hyballa: "Ik moet helemaal niks" 98 reacties
Terug naar overzicht
14 Reacties
67    
Tico

Zet Verschuren maar in de spits, die schiet ze er wel in!

-4    
Nicky

Ik zou zeggen zet dan Rierra maar in de spits :)

10    
Henk

Is er inderdaad geen creatieve oplossing?

Van Hooijdonk en Stokkers kunnen niet mee.....

67    
Tico

Zet Verschuren maar in de spits, die schiet ze er wel in!

-24    
geelzwartwit

@bsiderats waarom laat je de berichten over de forumavond niet bovenaanstaan en wacht je met dit bericht tot morgenmiddag?

12    
SjorsNAC

Verschuren in de spits waarom ook niet, effectiever dan wat er nu staat.

-8    
Patje

Ik zou zeggen peter, je hebt niks te verliezen. Zet ze alle 3 erin, ga 4-3-1-2 spelen. Finn en Sydney en dogan erachter,en dan kan verschueren ook nog bij sluiten.

17    
Ernie

Zou logisch zijn dat Dogan speelt. Betere voetballer dan de andere twee struikelaars.

6    
Brecht

Als spelers al weken aantoonbaar falen en niet meekunnen, waarom stel je ze dan op, zoals van Hooijdonk. Die wordt echt niet beter hoor.

10    
Mrt

@ERNIE

Ook Dogan bakt er al weken he-le-maal niks van. Go Ahead en Excelsior uit geen actie gelukt, aannames slordig, vaak verkeerde keuzes bij balbezit. Het is voor Hyballa lastig kiezen met een totaal niet renderende voorhoede.

3    
Real Robert

Wellicht zou Rosler als defensieve middenvelder of rechtsback ingezet kunnen worden. Anders zit hij toch maar op de bank.
Verschueren kan dan offensiever spelen. Is de enige scorende middenvelder.
Anders Rosler misschien voor de rest van het seizoen maar verhuren aan een club in Scandinavie, zodat er wellcht een transfervrije aanvaller aangetrokken zou kunnen worden.
Voor zijn ontwikkeling moet hij wel spelen! Net als onze Zeeuwse vriend.

2    
Wolfmanjack

Ze zijn niet uit vorm. Ze kunnen er gewoon niets van.

-5    
Mike

Ons Jong NAC is vanavond volstrekt kansloos tegen AZ.

We hebben spitsen van het niveau 4e klasse!

7    
fvf6

Een realistische weergave van Hyballa , het probleem zit voorin . Achterin zit het wel goed zeker nu spelers terugkomen van een blessure. Ik zou kiezen voor een 4-3-1-2 opstelling met Verschuren net achter de spitsen , zo kan hij ook tussen de spitsen komen en met zijn snelheid heeft hij meer diepgang dan v.Hooydonk en Stokkers. Je hoeft deze pot niet te winnen , als je wint is dat meegenomen , dus probeer wat uit zou ik zeggen niet geschoten is altijd mis . Je moet in deze wedstrijd niet te verdedigend spelen .

2    
Arie

Alledrie de spitsen renderen niet, maar de invulling is dan ook elke week anders. Dan spelen SvH en Stokkers weer samen in de punt, dan weer Dogan, dan weer SvH of Stokkers met Dogan erachter, dan weer Stokkers of SvH die vanaf rechts komen. Dan zou ik er als spits ook geen klote meer van snappen.

Laad alle berichten na dit bericht in