Wij gaan niet opzij

‘Sparta vangt bot bij Thom Haye’

Thiestemberg

Volgens Haaglandenvoetbal heeft Sparta een poging gedaan haar middenveld te versterken met Mark Diemers en/of Thom Haye. Beide spelers kiezen op dit moment echter niet voor een overstap naar het kasteel. Met dit nieuws lijkt de geruchtenstroom rond de gewilde Haye definitief op gang te komen.

De middenvelder voegt dit seizoen rendement toe aan zijn spel als spelverdeler/maker en heeft zich hierdoor aardig in de picture gespeeld bij de middenmoot en onderkant van de Eredivisie. Haye heeft van NAC ook een aanbieding voor een verbeterd contract op zak.

Het is niet bekend of Haye Sparta afwijst voor een langer verblijf bij NAC of dat er wellicht andere kapers op de kust zijn. Haye scoorde dit seizoen (beker + competitie) in 21 wedstrijden 8 keer, ook fungeerde hij 8 keer als aangever.

Bron:
B-Side Rats, Haaglandenvoetbal
33 Reacties
128   6  
Gerrit Hiemstra

We willen allemaal dat Thom z’n contract verlengt bij onze mooie club, maar ik kan hem ook niks kwalijk nemen dat hij een transferverzoek indient mocht er een middenmoot club uit de eredivisie komen. Mocht hij verlengen een deze weken dan weten we gelijk dat de overname van de club aanstaande is en dat er een (goed) plan klaarligt, want met dit elftal wat toch grotendeels bestaat uit zwakkere broeders dan Thom is er geen eer voor hem te behalen ondanks dat Thom heus wel liefde heeft voor de club. Er moeten echt versterkingen komen in de winterstop of in de zomer om om promotie te kunnen meedoen.

128   6  
Gerrit Hiemstra

We willen allemaal dat Thom z’n contract verlengt bij onze mooie club, maar ik kan hem ook niks kwalijk nemen dat hij een transferverzoek indient mocht er een middenmoot club uit de eredivisie komen. Mocht hij verlengen een deze weken dan weten we gelijk dat de overname van de club aanstaande is en dat er een (goed) plan klaarligt, want met dit elftal wat toch grotendeels bestaat uit zwakkere broeders dan Thom is er geen eer voor hem te behalen ondanks dat Thom heus wel liefde heeft voor de club. Er moeten echt versterkingen komen in de winterstop of in de zomer om om promotie te kunnen meedoen.

21   4  
willem 4,5

Het spel komt op de wagen, was te verwachten!

24   8  
Otjes

Het spel op de wagen en de grote 3 houden zich stil mbt de overname proces.

Dit is niet goed en ik vrees dat er iets niet goed is gegaan. Het duurt te lang en duidelijkheid is nodig.

Alles lijkt stil te staan, alles. Ook op het veld.

47   7  
ECG

Kan de redactie van BSR niet wat laten weten over het overnameproces?

16   2  
076

Sparta is geen club waar Haye NAC voor verlaat. Maar dat die niet komen lijkt helaas bijna ondenkbaar. Hopelijk heeft Thom al een gesprek gehad met de nieuwe eigenaren.

15   16  
Tip

Werkelijk geweldig dat Thom is gaan scoren en assisten geeft. Dat was voorheen altijd zijn manco.Thom kan subtop ere aan zoals hij nu speelt. In een goeie ploeg wordt hij normaal gesproken nog beter.
Alles is dus afhankelijk of NAC wordt overgenomen door een goeie partij met geld.
Een mogelijkheid is dat van Aalst alle aandelen overneemt en opnieuw gaat investeren. Van Aalst heeft geld en nu, ook niet onbelangrijk, tijd. Ik zeg dat van Aalst een optie is als hij zelf zou willen. Ik schrijf niks of ik hem wel of niet de juiste man vind. Maar is er keus ?

12   5  
Enkhuizer

Thom moet ook maar bij NAC weg willen..
wellicht heeft ie een leuk leven Zo en blijft ie.

4   21  
Hayee

Haye heeft al een gesprek gevoerd met Heerenveen en hij staat op het lijstje daar op nummer 1 als Joey veerman zou vertrekken. Dus hopen dat veerman blijft en Haye dusnuiteinselikk ook!

Hup nac #hayemoetblijven

7   3  
Enkhuizer

Hoe witte da Hayee?

19   2  
SjorsNac

Hij is natuurlijk onhoudbaar, als er een grote zak geld op tafel komt kun je hem niet tegenhouden, het zou wel echt verschrikkelijk voor nac zijn, zonder haye kun het helemaal schudden dit seizoen.
Voor zijn carrière is het wel het beste, steekt er echt met kop en schouders bovenuit.

8   14  
Scheppioni

Was al langer bekend Hayee, nu maar hopen dat bij Thom de liefde voor onze club heel groot is en anders 10 miljoen !!

12   2  
TvB

Haye wil nac niet verruilen voor degradatie voetbal in de ere. Op dit moment denk ik dat zelfs Sparta een vooruitgang is als je kijkt naar ons nac nu.. Heerenveen lijkt me een mooie stap voor hem, ik gun hem het beste.
Maar.. mocht ons Nac een mooi plan hebben ( wat ik me niet kan voorstellen) is hij wel gevoelig voor een langer verblijf denk ik

17   1  
Nonkel Frans

Moet er niet aan denken.......
Thom is vooralsnog kieskeurig en loyaal.
Perspectief van een goede overname helpt.
Dus hij wacht op de fatsoenlijke aanbieding van NAC.
Heeft hij nog geen Bredase vlam - dat kan ook nog weleens helpen 😀

24   3  
Scheids!

Lillestrøm heeft zich dus officieel bij NAC aangemeld om Røsler over te nemen!
Mander handelt dit af, dus de vraag is nu…..hoeveel krijgt Røsler mee?

4   3  
Dun Diëe

Sparta lijkt me geen club voor hem nee. Maar Heerenveen, Heracles, Groningen lijken me mooie clubs voor hem, naast Breda natuurlijk. Vitesse, AZ of Utrecht moet hij niet doen. Ik vrees dat hij daar te weinig zijn stempel kan drukken.

20   7  
Ernie

Haye moet aan zichzelf denken, hij heeft zich nu in de kijker gespeeld. Als je ergens het dubbele kan verdienen wat zegt clubliefde dan nog. Bovendien ergert hij zich wekelijks aan zijn onprofessionele collega's in het veld. Wegwezen Tom uit deze slangenkuil. De ellende zal nog jaren dooretteren bij ons Nac.

13   4  
Guuske

Als er een club na gading is dan vertrekt Haye voor een paar ton. Rosler zal wel "transfervrij" vertrekken onder het mom dat het vrijgekomen salaris gebruikt kan worden...
De grote 3 zijn volgens de geruchten onderling in strijd nu de potentiele koper is afgehaakt. 1 van de 3 wil niet meer verkopen, een andere wil de andere 2 uitkopen... oftewel puinhoop en ondertussen zinkt het schip met de ongeschikte kapitein / stuurman Manders nog dieper weg in de moerassen van de kkd

8   3  
Kees B5

Haye blijft alleen bij perspectief. Dat is er, zoals NAC er nu voorstaat, niet. Alleen een overname door een goede partij kan Thom voor NAC behouden. En het gezegde "geen nieuws goed nieuws" gaat hier niet op. Het overname proces duurt veel te lang. De aandeelhouders willen kennelijk hun investering terug. Maar dat is niet realistisch. Toen ze instapten was NAC eredivisionist. Nu middenmoot KKD. Ik vrees dat ALS er al een overname komt Thom al weg is.

8   2  
Fan uit Zevenbergen

@ Guuske !! Van Aalst wil de club alleen overnemen

13   1  
Ginnekense Naccer

@Gerrit Hiemstra

Club gaat niet overgenomen worden, iig niet door de Amerikanen. Overname is afgeketst. Ze gaan nu babbelen met partij nummer 2 en 3 maar de geruchten gaan dat Wim van Aalst de club wellicht niet wil verkopen.

To be continued.

4   3  
Real Robert

Ha, ha. Die Van Aalst kan zich nergens meer fatsoenlijk vertonen in het Bredase.
Die zal denken: ik moet maar alleen door of anders ook nog verhuizen.

Burema is eigenlijk de enige met roots in Breda.
Die zal met huidige situatie in zijn maag zitten en wel mee willen werken.

In combinatie met een spelersfonds, waar ook anderen in kunnen investeren, en onroerend goed
ontwikkeling rond een nieuw stadion blijft NAC natuurlijk nog steeds een potentieel goudmijntje.

3   6  
gjoewie

Sparta is vooralsnog wel een stap hogerop voor Haye, maar dan speel je de rest van het seizoen degradatievoetbal. Bovendien heeft Sparta niet veel geld, dus in salaris zal hij er niet veel op vooruit gaan.
Ondertussen hebben ze wel Dalmau binnen gehengeld. Die zag ik bij NAC ook wel zitten. Met een goede aanvoer vanaf de zijkanten legt hij ze er wel makkelijk in. En ondertussen zitten wij dus nog steeds zonder spits. Ik hoop dat ze Jort van der Sande van Eindhoven binnen halen, die past heel goed bij NAC. Hij loopt dit seizoen uit zijn contract, dus tijd om te gaan stoken in het Jan Louwers stadion.

10   1  
Badeend

Gjoewie

Je zegt het goed - met een goede aanvoer vanaf de zijkanten. Bij NAC is er géén goede aanvoer vanaf de zijkanten; er is helemaal geen aanvoer vanaf de zijkanten. Niet van de vleugelspitsen en niet van de backs. Er klopt gewoon niet veel van de speelwijze.

9   3  
RV

Ik verwacht dat Haye op korte termijn zijn contract zal verlengen inclusief een realistische afkoopsom waardoor hij gemakkelijk kan vertrekken als de tijd er klaar voor is.

Ik denk voor NAC het maximaal haalbare.

3   4  
Tram

Die is natuurlijk zo weg. Maar niet naar Sparta want dan speelt hij volgend jaar weer KKD.

7   0  
CS

Ik ben bang dat als Tom vertrekt voor een hoe mooi bedrag dat alleen de grote drie hier beter van worden en NAC de grote verlieser wordt.

Tom blijf aub (tot de zomer?)

5   5  
Bredaaaaa

Goed nieuws. Haye is van levensbelang dit seizoen. Door de juiste coaching en tactiek van De Graaf is Thom Haye echt gegroeid. Het zou beter zijn dat hij bij NAC blijft. Volgend seizoen kan NAC om promotie spelen. Dit moet uiteraard met hem gebeuren.

4   8  
jimcp

Door Thom hou ik nog steeds van NAC. Bij Sparta is er letterlijk NUL respect en liefde voor de spelers. Spartanen zijn afzeikers.

15   4  
Ernie

Jimcp
Gezien jou nickname nog nooit op dit forum geweest. Als er ergens wordt afgezeken is het hier.

7   0  
Ed

De overname zal zorgvuldig gebeuren. Dit wil niet zeggen dat je er maanden over moet doen. Laatste berichten zijn van nov - begin dec. Vergaderen en onderhandelen. Schiet eens op! Manders vult ook zn zakken met niks doen heb ik het idee. Aandeelhouders willen dit hoofdstuk toch ook afsluiten of genieten ze van de huidige malaise. Laten we hopen op een goede start in 2022.

7   2  
Mika

Al die overnamegeruchten moeten we mee stoppen.. de één zegt dit de ander dat, niemand weet het. Geniet lekker van de laatste dagen in 2021 en vier oud en nieuw. Natuurlijk moet je speculeren maar doet aub in 2022. Laten we hopen op een goede overname en een mooi 2022. Hup nac🟡⚫️

0   5  
Wallie

Haye gaat niet bijtekenen lees ik net op de stem . Die is dus zo goed als zeker weg .

1   0  
Haye moet blijven 👏👏👏👏👏👏

Haye moet blijven! Dit is de mooiste club allertijden!!!!

Laad alle berichten na dit bericht in