Wij gaan niet opzij

ONeill ook tegen de Graafschap aan de kant

Shane ONeill, tegenwoordig niet meer weg te denken uit de basis van NAC, moet ook aankomende vrijdag vanaf de tribune de wedstrijd gaan bekijken. De verdediger liep tegen Jong PSV een hersenschudding op. Doordat het moeilijk te voorspellen is hoe lang zo een blessure duurt is het nog niet te zeggen wanneer ONeill weer wedstrijdfit gaat zijn voor NAC.
Dit biedt natuurlijk kansen voor een jong talent van NAC, en dat is Bart Meijers. Meijers speelde afgelopen vrijdag in de carnavalskraker tegen Volendam een prima wedstrijd en is daarom een goede optie voor de trainer om nogmaals op te stellen. Vreven was louter positief over het optreden van Meijers en daardoor kunnen we voorzichtig roepen dat hij nogmaals mag laten zien dat hij een goede pot kan voetballen en de 0 kan helpen veiligstellen voor zijn club. Daarnaast geeft BN de Stem vandaag aan dat gezien de verdeling van de hesjes op de training het centrale duo zou bestaan uit NToko en Meijers. Maar dat is slechts nog koffiedik kijken.

Bron: BN de Stem

Vorig bericht
BSR Interview: Justin Goetzee - Deel 2 25 reacties
Volgend bericht
BSR Interview: Justin Goetzee - Deel 1 28 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
0   0  
Joost

Klinkt onaardig tegenover O'Neill maar vind f niet erg dat hij eruit is op dit moment. Geef Meijers maar eens een paar wedstrijden de kans, Shane is gehuurd dus daar krijg je nooit meer iets voor, en hij is ook niet zo bijzonder goed dat je niet zonder hem kunt. Wat mij betreft laten we Meijers gewoon staan en laat hem zichzelf ontwikkelen

0   0  
ratkopf

Gewoon het beste centrale duo dat we dit seizoen gezien hebben, lekker laten staan.

0   0  
Jack

Gewoon meyers laten staan eindelijk een talent op de goede plaats even laten rijpen beter dan die buiten landers daar heb je toch niets aan die zijn straks toch weer weg

0   0  
Kipiani

Met Ntoko, O'Neill, Verschuren, Stans, Brondeel of Noppert heb je in ieder geval een beginnende AS voor volgend jaar, Sporkslede is een back die op dit niveau prima mee kan. Bart op de plaats van SB. hebben we het elftal voor volgend seizoen op 7 posities staan. Ralf Seuntjes in de spits, twee van MC en eigen jeugd. Zo iets moet het gaan worden in Augustus.

0   0  
De Lange

Heb de "hesjes" ook weer gezien vandaag. Wat me meer zorgen baart is de situatie van Stans. Gaan we snel iets van horen.

0   0  
J

@Kipiani

Ralf Seuntjes wilde vaak naar Breda komen, maar zou je echt denken nu die een keer de kans krijgt in de eredivisie om naar NAC (wellicht in de JL) te gaan? En wellicht een transfersom die NAC niet wil/kan betalen. Dus zet daar maar een streep doorheen hoor.

0   0  
Arie

Kipiani,

Carnaval is voorbij, zet de drank aan de kant.
Wat een berg onzin in een paar regels.
Ik mag aannemen dat na afgelopen vrijdag, en hopelijk na aanstaande vrijdag nog steeds, Meijers gewoon blijft staan. Daarnaast Sporkslede gewoon weer voor Horsfield en Demon weer eens voor SmithBrown op links.
Slechter dan die 2 is onmogelijk. En dat hebben Sporkslede en Demon ook al laten zien.

0   0  
Frans

Stans is gezien

0   0  
Gvd

Stans niet afschrijven !!
Maar het lijkt er wel op dat hij het heeft opgegeven en dat is geen topmentaliteit. Misschien niet harder maar wat slimmer werken? Hij moet meer uit zichzelf halen. Zelfde geld voor Dessers.

Stans is echt beter dan Verschueren, dat moet de staf toch ook herkennen? Kan volgens mij zo aan de bak op een hoger nivo.
Moet een dragende speler kunnen zijn en een voorbeeld voor de wat jongere spelers.
Meijers lekker laten staan, een rustpunt in het elftal.

0   0  
maikel

Verschuren is een hele beperkte speler hier ga je het zeker niet mee redden!!!
Kan het niveau niet aan, nog nooit gezien dat een speler zoveel krediet had.
Op basis waarvan eigenlijk, ik wil niemand afzeiken maar Arno kan er echt heel weinig van
Ik weer wel dat de trainer hem naar het middenveld heeft gehaald maar kom op zeg hier kun je niet mee verder Stijn

0   0  
G00Ser

Het is SeuntjeNs i.p.v. Seuntjes...En nee, die komt niet naar NAC.

0   0  
Breda-Loyal

Stans zou afgeschreven zijn maar mocht vorige week wel weer minuten maken ?

0   0  
Kipiani

Als Seuntjens volgend seizoen weg gesaneerd wordt bij VVV in de strijd tegen degradatie, komt hij heel graag naar Breda.

Laad alle berichten na dit bericht in